|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Werka - ale z Ciebie chudzinka... ale masz bardzo fajnie zarysowane biodra,kobiece,ale szczuplutkie... i te ręce masz takie chudziutkie...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Zakorzenienie
|
Bo nie masz czego
![]() chude ramionka,i szerokie biodra chyba tam widze u Ciebie, mam podobne tylko ze ja mam otluszczone a Ty nie ![]()
#1773 |
Gość
|
Są wysłane, wrazie co patrzcie na to forumowe - post nieco wyżej
![]() Orzeszku - pięknie wyglądasz - widziałam zdjęcia. |
![]() |
![]() |
#1774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1775 |
Gość
|
Mówię serio, nie żeby homo (no bo gerdiego Kocham i hetero jestem) - ale za tobą można się spokojnie oglądać.
Wiem, takie chude, długie, to ja. Specjalnie mam zdjęcia tylko w bieliźnie bo ciuchy wszystko kryją. ![]() |
![]() |
![]() |
#1776 |
Zakorzenienie
|
niby ktos tam sie oglada ale co z tego to nie o to chodzi...
#1777 |
Gość
|
Ach, tak badzo czuję po twoich wypowiedziach to BDD - na serio idź do psyche i powiedz jej o tym. A książeczką się zainteresuj, bo na serio ja nie widzę w ciebie grubej osoby.
|
![]() |
![]() |
#1778 |
Zakorzenienie
|
Werka,byc moze ale nie robie tego celowo..
#1779 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo ja to jestem optymistka raczej, tylko mam takie huśtawki nastrojow.. ![]() ![]() Werka strasznie podoba mi sie Twoja figura, jest idealna. ![]() ![]() ![]() ![]() A z moich dziwnych EDowych odpałow: 1. Potrafilam nie jesc ponad 24 h np. w niedziele zjadlam obiad o 14 i do nastepnego dnia nic, bo szlam z kumpelami na pizze o 17 w poniedzialek! 2. Wolałam być okropnie glodna i nie miec siły wstac z łozka, niz zjesc ponad swoj limit kcal 3. Rezygnowalam z wyjscia ze znajomymi, bo balam sie ze zemdleje z glodu, albo ze bede musiala cos z nimi zjesc. 4. Zima musialam spac w 2 parach grubych skarpet, welnianych kapciach, 3 bluzkach, 2 swetrach, pod koldra i kocem. A kaloryfer odkrecony na full. Tak mi zimno bylo. Do tej pory czesto marzne, a znajomi maja ubaw z moich sino-fioletowych ust i paznokci. ![]()
![]() |
#1780 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() bo i nie masz czego- sylwetka jak najbardziej bez zastrzeżeń. ![]() Cytat:
![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1781 | ||||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Należę do tego gatunku wychodzących osób, u których bardziej niż BMI zmieniło się myślenie, od tych najgorszych czasów dzielą mnie tylko 2 kg. :O I chyba dobrze, bo waga nadąży za odnowionym umysłem, kiedyś. ;] Cytat:
Cytat:
![]() Ale mówimy sobie jasno, głośno i z mocą: nigdy więcej! ;] I do przodu. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pewnie że jesteś silna. ![]() Cytat:
Cytat:
Noo, to zdecydowanie facet ma być zdobywcą głównym, dla nas przewidziana jest ciekawa rola, którą lubię nazywać "zachęcająca bezczynnością". ;D Określenie z podręcznika do prawa karnego. ;D Tylko że tam chodziło o współsprawstwo w przestępstwie. ![]() Życzę Ci, żeby ten zdobywca zadziałał dokładnie tak jak chcesz. ![]() Cytat:
Wierszem może się pochwalisz. ![]() Cytat:
![]() U mnie główną wymówką była wyrzynająca się ósemka. Naprawdę przeszkadzała mi w jedzeniu, ale wyolbrzymiałam to mocno i rezygnowałam "dzięki" niej z posiłków legalnie. Teraz też mi rośnie inna i bardzo boli, ale widać na NCJ jak bardzo mi to przeszkadza. ;D
![]() |
#1782 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Już czas na prawko, super! ;] I fajnie, że masz kuzyneczkę, małe dzieci są taaakie słodziutkie. ![]() Cytat:
Trzymam kciuki za Twą szczęśliwość. ![]() Cytat:
![]() Naprawdę, zdolności ludzkie do regeneracji są duże i całe szczęście, nie można nigdy tracić wiary. ![]() Wow, Werka, super sylwetka, jak przytyjesz do tego, to będziesz wyglądać prze-wspa-nia-le! ^^ Bo teraz to rączki jak patyczki, przyda się im otulić się ciałkiem. ;] I jaka ładna buzia zerka na nas z avatara! Wysyłałaś jeszcze dziewczynom jakieś dodatkowe fotki? Jeśli jest więcej to ja poproszę. ![]() Cytat:
![]() Jesli chodzi o to, jaka jesteś dla innych ludzi, to wszystko naprawdę jest w Twoich rękach. Można ot tak, w tej chwili pstryknąć plcami i zrobić się miła, bo to Ty decydujesz, nie głupie ED! ;] Tylko chciej bardzo, włóż w to troche samozaparcia. ![]() Cytat:
I can ride my bike with no handlebars ![]() Edytowane przez monochrome Czas edycji: 2008-08-17 o 20:08 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Wtajemniczenie
|
Kumpela wyslala mi zdjecia. Jestem zalamana. Juz nikt i nie wmowi, ze nie jestem gruba, bo jestem. Mialam przerwac dzisiaj diete i siebie zaakceptowac, dobrze, ze akurat zjadlam dzisiaj 1500 kcal, to juz nic wiecej nie zjem, dobrze, ze ona wyslala mi zdjecia. I jak przyjdzie do mnie kumpela to sama zje ciasto, ja nie zjem go. Moglaby nie przychodzic. Jestem oblesna jak swinia. Musze Was opuscic, nie chce, zebyscie byly mna zmeczone jak moja rodzina. Ja chce umrzec.
#1784 |
Gość
|
Plameczko - nie mów tak skarbie, przecież wiesz, jak piękna jesteś.
![]() ![]() Dzięki dziewczyny. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1785 |
Wtajemniczenie
|
Agnis udanego wyjazdu
![]() Werka ladna figura ![]() ![]() Agness postaraj sie zmienic swoje myslenie, bo ciagle tak naprawde stoisz w jednym punkcie ![]() Plameczko zauwazylam,ze szybko zmieniasz zdanie ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#1786 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Błyskawice przecinające niebo niczym złowrogie uśmiechy staruszków błyskających złotymi zębami pytających o drogę z właściwym sobie niewymuszonym sarkazmem. Noc mieniąca się pełnym blaskiem godziny trzynastej minut dziesięć. Powaga sytuacji opierająca się łokciami o me okna chwytająca się wiatru niesie strach, wciskając mi go zawzięcie w drżące dłonie. Pobliskie drzewo obrazuje dramaturgię owej sceny tańcząc w rytm huraganu.. To iście zabawne- tak bardzo bać się burzy. Cytat:
![]() Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1787 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co spowodowało taką zmianę nastroju - lekko wystający brzuszek na paru zdjęciach? To normalne, gdy się dużo zje, a na tego typu imprezach raczej nie siedzi się i nie patrzy w pusty talerz skubiąc wafel ryżowy. I jeszcze jedno - NIE WOLNO pisać o sobie w ten sposób i planować głodówek na tym podforum, wiesz chyba o tym ![]() Cytat:
Werka - masz ŚWIETNY układ kości biodrowych, to wcięcie w talii i wyraźne bioderka, coś pięknego ![]()
![]() |
#1788 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do pokoju to też chcę żeby wraz z jego odnowieniem wejść w nowy etap życia. Zamalować przeszłość i cieszyć się teraźniejszością. Chcę usiąść w nowym pokoju i uśmiechnąć się do siebie, odetchnąć z ulgą. To chyba najlepszy czas na to. Cytat:
Cytat:
![]() W sumie to ja też nie wiem jak Ty wyglądasz ![]() Cytat:
![]() star boski wiersz ![]() Izuś co u Ciebie?
![]() |
#1789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Plameczko, o co chodzi? zauważyłam, że masz takie... EDkowe wahania nastroju - rozumiem to doskonale, ale nie możesz się załamywać, planować głodówek, pisać, że odchodzisz! zobaczysz - jutro wstaniesz i dojdziesz do wniosku, że życie wcale nie jest takie złe. Uwierz ![]() Star, super wiersz! masz talent zdolniacho ![]() Agatko, odpiszę na pw wieczorem ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1790 |
Zadomowienie
|
Wklejam linka do mojej historii. W sumie nic ciekawego, raczej żałosne:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4944 Izuś nie musisz się spieszyć ![]()
#1791 |
Raczkowanie
|
już po sesji. Toffie, jak tylko będę je miała-wysyłam Ci linka do nich
![]() Magdalena- czytałam już Twoją historię. Miałam na myśli bardziej takie .. epizody ![]() Plameczka- ;| nie mów tak! ; | n i e ! ! ! albo pokaż swoje foty, może jakoś CIę uświadomię ![]() Star, skoro Ty się chwalisz, to i ja ![]() ![]() ![]()
#1792 | |
♥
|
Cytat:
jedni to ludzie szczesliwi którymi mogą byc tylko bardzo szczupłe osoby a drugi nieszczczęsliwych bo maja kilka kg wiecej. Cóż jak dla mnie bardzo się zmieniasz... niestety jak dla mnie negatywnie . pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Gość
|
Dziękuję -
![]() Mówią, że ze mnie druga modelka, ale ja na to za stara, dodatkowo ta kwadratowa szczęka - mój av. Może na tym będzie nieco lepiej widać mój nowy kolor włosów (to światło w domu - ech). |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1794 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1795 |
Gość
|
A i niestety nosem nic nie czuję - mam katar
![]() |
![]() |
![]() |
#1796 |
Wtajemniczenie
|
Werka zgodzę się z dziewczynami i powiem, że świetna talia ! ^^ I jeszcze tylko kilka kg więcej i będzie perfect
![]() Star b. ładny wiersz. A ja ? Chyba się poddaję. Myślałam, że nie przytyłam, ale 2 cm w talii więcej, 2 w biodrach, tyłku i 1 cm pod biustem robią swoje (a do tego biust zmalał, ehh) .. wprawdzie mierzyłam się wieczorem, a wcześniej w południe, ale jakoś to do mnie nie przemawia ![]()
#1797 |
Raczkowanie
|
Ewelka, nie piszę tego złośliwie, ale pod Twoim postem przemawiają do mnie jakieś ukryte podteksty ;> skoro sama widzisz że przytycie jest konieczne (wcześniej pisałaś że nie chcesz znowu tych zapadniętych policzków, czy coś w tym stylu) to what the problem? Ja wiem, że czasem jest ciężko, nie będę Ci rzucać umoralniających gadek, ale.. pomyśl
![]() lekka R? jest coś takiego? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() trzymaj się!
#1798 |
Wtajemniczenie
|
Star fajny wiersz
![]() ![]() Ewelka Ty jestes chudzina, nie waz sie odchudzac ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Gość
|
Zawstydzacie mnie
![]() ![]() ![]() Ewelko - wiesz, że nie możesz tak myśleć ![]() |
![]() |
![]() |
#1800 |
Raczkowanie
|
Werka, daruj.. ;-)
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.