|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Październikowe 2019 ❤
Co raz gorzej
![]() Szybko się męczę - normalna aktywność jak np wyjście po zakupy sprawiają, że jestem taka zmęczona jakbym biegała z godzinę. Szybciej mi serce bije i czuję się słabo. Brak energii - nic mi się nie chce, naprawdę... Mdłości - wcześniej wystarczyło, że jadłam co ok 2h, żeby nie dopuszczać do uczucia głodu, bo mdliło mnie jak byłam głodna. Teraz mdli mnie praktycznie cały czas. Jedzenie - nie wiem co mam robić na obiad, bo praktycznie na nic nie mam ochoty, a już zupełnie odrzuca mnie od kurczaka. Do tego jak otwieram lodówkę to mi śmierdzi, muszę wstrzymywać oddech. Szczerze mówiąc bardziej mam ochotę na niezdrowe rzeczy (chipsy, frytki, ostatnio i na słodkie powróciła ochota i zjadłam krówki) niż na te normalne :/ |
|
|
|
#1022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja podjadam niezdrowe. Mam resto-bar pod mieszkaniem więc co dziennie prawie skoczę po cheesburgera albo pizzę albo fryteczka Przed wczoraj po 21 zebrało mnie na MCwrapa. Mąż nas zabrał do Donalda. Dogadza mi. Nie wiem jak to się skończy. Mam nadzieję że szybko minie i nie zdążę nabrać kilogramów ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Oczywiście jem też zdrowe rzeczy nie żywię się tylko tym Mam duże zapotrzebowanie na mleko, sery, ogólnie nabiał. I watrobka mi się marzy. Chyba zrobię i zjem odrobinę. Przecież mała ilość mi nie zaszkodzi?? Co?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1023 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I druga piona. Dzisiaj tak nie męczyło że pół godizny się zbierała do zejścia z łóżka a ubranie i pomalowanie rzęs to był wyczyn. Wszystko śmierdzi, perfumy to w ogóle masakra.. ALE co fast foodow to zjadłam dziś 2 hot dogi. Wyhaczylam moment w którym mnie nie mulilo i wmusilam hot doga, wszedł więc na zapas zjadłam drugiego, Aaa i zmęczenie. Dysze jakbym właśnie maraton przebiegła a weszłam raptem na klatkę schodowa. |
|
|
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na hot dogi też miałam niedawno ochotę, ale tylko jeden mi wszedł |
|
|
|
|
#1026 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak udało się zjeść jednego to skorzystałam. Heheh
|
|
|
|
|
#1027 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy Październikowe 2019
Jak już sobie narzekamy to mi się ogólnie nic nie chce
wszystko mi śmierdzi, a w głowie mam same śmieciowe jedzenie. Raz mam dzień, że do 22.30 wytrzymam, a raz to i o 20.00 już zaczynam padaćWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1028 |
|
Zadomowienie
|
Narzekania ciąg dalszy...
Mnie cały czas coś kłuje i strasznie ciągną pachwiny. W sobotę zaczynam 9tc. Do wizyty we wtorek zwariuję. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1029 |
|
Wtajemniczenie
|
To i ja ponarzekam..
Zjadłam zupę kalafiorowa i mi nie dobrze:/ I mam wzdety brzuch ![]() Kto jutro ma wizytę? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
#1030 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czytam te Wasze objawy i jakbym widziała siebie wszystko śmierdzi, "nie ma nic do jedzenia", spać mogłabym ciągle i łapię zadyszkę po wbiegnięciu po schodach w pracy, jak przychodzi klient. W ogóle marzy mi się l4, ale moja szefowa nadal nie zaczęła szukać nikogo na moje miejsce, więc czekam. Byle do dnia kobiet, podobno po nim ma zacząć szukać... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1031 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zapewne przypisze Ci jakieś leki, ja biorę Letrox50. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#1032 |
|
Konto usunięte
|
Ja też jutro wizytuję
ale u mnie to dopiero 4t4d będzie, więc szału na USG się nie spodziewam jedynie l4 bym chciała ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie Średni ma goraczke;( Ale poza tym zachowuje się normalnie wiec mam nadzieje, ze to niegroźne wirus i niedługo przejdzie
![]() Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
|
#1034 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam z samego rana w drodze do pracy
![]() Udanych wizyt życzę . Ja się mojej nie doczekam chyba jeszcze dwa tygodnie. Gryzelda kciuki za L4 mój lekarz przed serduszkiem nie daje. Nie zakłada karty ciąży. Ale mam nadzieję że u ciebie będzie inaczej skoro ci na l4 zależy. Ja dziś zaczynam wg aplikacji 8 tydzień (7t0d). Mdłości lekkie są ale głównie to mi doskwiera zmęczenie, zadyszka i ogromny apetyt a limit wagowy mam taki jak w poprzedniej ciąży czyli nie przekroczyć +12kg. I tak dość duży ale może być ciezko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1035 |
|
Konto usunięte
|
Triss na szczęście mam taką sytuację, że jeśli nie dostanę od gin to mam jeszcze innego lekarza, od którego dostanę na 100%
chociaż mam nadzieję, że mój dr nie będzie robił problemu ![]() Wizyta na 9.40, więc długo nie będę czekać. Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1036 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;86525241]Triss na szczęście mam taką sytuację, że jeśli nie dostanę od gin to mam jeszcze innego lekarza, od którego dostanę na 100% chociaż mam nadzieję, że mój dr nie będzie robił problemu ![]() Wizyta na 9.40, więc długo nie będę czekać. Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Kciuki! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#1037 |
|
Wtajemniczenie
|
Młody ma gorączkę i został z tatą w domu, ja niestety muszę być dziś w pracy, bo jeszcze mi trochę do planu brakuje a chcę premię w tym miesiącu.
Ja będę chciała iść od 1 kwietnia na L4 i mam nadzieję, że nie będzie z tym problemu. Co prawda dobrze się czuje i mogłabym pracować, ale w korpo i tak tego nikt nie doceni A po cholerę mam robić co miesiąc 1000 km na dojazdach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kciuki za wizyty! ![]() Wczoraj wieczorem na mdłości pomogły mi... migdały Także polecam spróbować, może i Wam pomogą
|
|
|
|
#1039 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty - ja też mam, o 12. I zaraz po niej do pracy. Chudziaszku mi to wszyscy znajomi powtarzają - żebym już szła na l4, bo i tak nikt tego nie doceni. I tak czy siak będą pretensje, że mogłam pracować dłużej... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1040 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dokładnie, nie jesteśmy w stanie wszystkim dogodzić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
||
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1042 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam już siedmioletnia corke.Ewelina my to łeb w łeb idziemy. Dwa dni różnicy ![]() Cytat:
Ja w tej ciąży mam największy problem z piersiami. W staniku bolą, bez bolą ale to tak że aż szczypie Kciuki za wizyty
|
||
|
|
|
#1043 |
|
Zadomowienie
|
Ja też 26.02, tylko, że o godzinie 21, zwariuję.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1045 |
|
Zadomowienie
|
To moja pierwsza wizyta u tego lekarza. Chcę go wybrać na prowadzącego. Czekałam ponad tydzień na termin i na "wcisk" mnie zapisał. Muszę jeszcze dojechać 60 km. Nie chcę rodzic w swoim mieście rodzinnym. Mam nadzieję, że później wizyty będą o normalnych godzinach.
|
|
|
#1046 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1047 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wolę być spokojna. 60 km to nie jest dla mnie wielka przeprawa. Od lat jeżdżę na wizyty do endokrynologa i przynajmniej jestem pewna, że jest oki. Ponoć potem wizyty są co 4 tygodnie, to nie będzie to tak uciążliwe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
![]() U mnie dzisiaj bez kawy, bo nie wzięłam sobie swojego mleka bez laktozy a czarnej nie wypiję Mąż mi wczoraj kupił rogala i spodnie w lidlu, świetne są ![]() Kciuki za wizytę dzisiaj ![]() Wracam do pracy, a wieczorem 300 km drogi ![]() Trochę Wam zazdroszczę tych objawów, u mnie w sumie nic się nie dzieje szczególnego Padnę ze stresu do tej poniedziałkowej wizyty, strasznie chcę żeby wszystko było dobrze
|
|
|
|
#1049 |
|
Zadomowienie
|
Ja kawy nie pije już od miesiąca. Zaraz po owulacji zaczęło mnie od niej odrzucać. A uwielbiam smak, zapach kawy. Nie było dnia bez kawy. Teraz od razu mdłości, nie mogę nawet filiżanki po kawie umyć.
|
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle mdłości raczej słabe, ciekawa jestem czy pomaga mi imbir, który piję rano - ale to moja rutyna w ciągu całej zimy, więc ciężko mi stwierdzić jakby było bez niego ![]() Jedyne co mi dolega to dosyć silne bóle podbrzusza - jak na okres, ale nie plamię więc staram się myśleć że to normalne |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:08.

Przed wczoraj po 21 zebrało mnie na MCwrapa. Mąż nas zabrał do Donalda. Dogadza mi. Nie wiem jak to się skończy. Mam nadzieję że szybko minie i nie zdążę nabrać kilogramów
Mam duże zapotrzebowanie na mleko, sery, ogólnie nabiał. I watrobka mi się marzy. Chyba zrobię i zjem odrobinę. Przecież mała ilość mi nie zaszkodzi?? Co?
jak udało się zjeść jednego to skorzystałam. Heheh
wszystko mi śmierdzi, a w głowie mam same śmieciowe jedzenie. Raz mam dzień, że do 22.30 wytrzymam, a raz to i o 20.00 już zaczynam padać

Mnie cały czas coś kłuje i strasznie ciągną pachwiny. W sobotę zaczynam 9tc. Do wizyty we wtorek zwariuję. 

ale u mnie to dopiero 4t4d będzie, więc szału na USG się nie spodziewam 

nie da się tego pokonać. Mam ochotę na prażynki
Ja jednak za późno zdecydowałam się na potomstwo. 

w ogóle mdłości raczej słabe, ciekawa jestem czy pomaga mi imbir, który piję rano - ale to moja rutyna w ciągu całej zimy, więc ciężko mi stwierdzić jakby było bez niego