![]() |
#871 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Orzeszku najlepszego wszystkiegoo ; DD .
![]() A mi wyjście ze znajomymi dobrze zrobiło, bo odrazu humorek lepszy ; ) . Dziś jak zwykle coś wykminiliśmy i 'włamaliśmy się' (przez szpary w kratach, płoty na których podarłam sobie kieszeń u nowych spodni ![]() Zaraz poczytam dokładnie co tam u Was ![]()
" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład, a i tak potrafimy tylko źle wybrać. " Edytowane przez EwelkaaS Czas edycji: 2008-08-18 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#872 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje Wam Wszytkich za życzenia kochane jesteście
![]() Dzien minął..hmmm miło ale bez jakis super rewelacji ![]() ![]() TZ dzowni do drzwi, otwieram a tam ogromny bukiet z róz i tort z zapalonymi świeczkami ![]() ![]() ![]() tort cappucino ( sredni taki ![]() ![]() i ksiazke mam dana browna fajna, poogladlismy tv, bylismy na lodach, potem u Niego no i tak zleciało...
#873 |
Wtajemniczenie
|
Ewusia udanego wyjazdu!!!
![]() Yerba fajnie,ze weekend sie udal ![]() Orzeszku zazdroszcze tych kwiatkow i torta ![]() Schism to niezle wakacje ![]() ![]() Ewelka ja tez lubilam kiedys takie akcje ze znajomymi, typu wlazenie w zakazane miejsca ![]() ![]() a u mnie nic cieeekaawego ![]() ![]() dobrej nocki ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Zadomowienie
|
orzeszku - wszystkiego najnajnaj, a przede wszystkim wiecej wieary w siebie i samoakceptacji
![]() ![]() ewusia - milej podrozy, odpocznij, ale i szalej na calego (w minispodniczce ma sie rozumiec ![]() schism - mam nadzieje, ze obejdzie sie bez owej kuracji... ![]() yerba - ciesze sie, ze mialas udany weekend ![]() niezapominajka - a moze tak fotencje w nowym fryzie?;> Ja wrocilam wczesniej z pracy - jesien sie chyba zaczyna bo coraz mniejszy ruch - dziwnie po wakacyjnych tłokach, szarosmutno tak jakos... Spalaszowalam wiesniaczka na pozna kolacje, a zaraz chyba pocwicze bo jeszcze mnie nosi - nie przywyklam do tak wczesnych powrotow do domku ![]() Trzymajcie sie kochane ![]()
#875 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Orzeszku: spóźnione ale szczere życzenia ![]() ![]() Star15: Ooo, star nam kwitnie od tej znajomości z Panem P. ![]() ![]() ![]() yerba: witaj po powrocie ![]() ![]() schism_: witaj ![]() Ewusia_marchew: Udanych wakacji! ![]() EwelkaaS: To żeś pohasała po ruinach ![]() ![]() A u mnie nic się nie dzieje. Szaro, smutno i ponuro... i 30 stopni za oknem;P Tż stwierdził ostatnio, że coś mi się z głową stało, bo jestem nadzwyczaj dobra dla niego. Zamiast cieszyć się z tych dodatkowych gratisów w jego życiu, on wypomina i narzeka. Pfff ![]() Jeśli pogoda się utrzyma, to może mały wypadzik weekendowy się szykuje nad jeziorko, ale znając życie komuś [znajomym] jak zwykle coś nie będzie pasować. Pff, i zostaniemy w domu. Kurczę, chyba zaczynam zrzędzić więc zadzieram kiecę i lecę. Miłego Dnia dziewczęta ![]()
#876 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja z kawka w lozku standardowo ale zraz sie zaczne zbierac,pogoda szkocka,w pracy nawal roboty..Ale w piatek lece do polski na weeknd ![]() Ewcia baw sie super!!nie wie, czy to przeczytasz ale moze dorwiesz neta w Turcji ![]() udanego dnia dziewczyny ![]()
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
![]()
Orzeszku spóźnione życzonka
![]() ![]() Ewuś ani się waż dorywać neta w Turcji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja właśnie jadę na spotkanie z wizażanką ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#878 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() Madame_apple nie pochwale sie fryzem ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie tez szaro i ponuro ![]() ![]() ![]() milego dzionka ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#879 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
za życzenia powodzenia nie dziękuję.. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
capuccino! :ślina: ja ostatnio szaleję na punkcie kawy capuccino, normalnie ciacho też bym zjadła. ;d mmm.. romantyczny ten Twój tż. mówisz, że nic specjalnego, tak, tak, to wszystko dla zmyły. ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja sobie siedzę i robię jedno wielkie NIC. ![]() ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#880 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wariujesz, powiadasz... dobrze. wszystkie wariatki mają w głowie kwiatki ![]() ![]() Co do pocałunków w deszczu i tej całej dramatycznej otoczki niczym z ZoneRomantica... Mój Tż albo traci pomysły, albo jego romantyczność leży, kwiczy i wyje do księżyca od dłuższego czasu. ![]()
![]() |
#881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tak,smród w autobusach to jeden z powodów, dla których w ogóle nimi nie jeżdżę. ;p nie znoszę tej duchoty, która panuje wewnątrz pojazdu, nie wspominając o pałętających się pijaczkach, itp. o nieee, nie, to zdecydowanie nie opcja dla mnie. jeśli się doczekam pocałunków [jakichkolwiek, już nie muszą być w deszczu, aż tak wymagająca nie jestem, niech będzie. ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#882 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry i miłego dnia
![]() Się przywitać wpadłam ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#883 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#884 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dlatego jeżdżę głównie rowerem. Po pierwsze, bo lubię tą formę przemieszczania się, po drugie, bo nienawidzę komunikacji miejskiej, smrodu, tłoku i tego wszystkiego co można tam spotkać.. ![]() Ja dziś leniwie troszkę, ale drobne prace domowe typu pranie - zaliczone ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Zakorzenienie
|
![]() U mnie wczoraj było miło , dzis juz mniej... TZ znowu bedzie pracował wiec wieczorami bedziemy mogli sie spotykac, tak po 21 dopiero na jakas godzine bo potem pewnie bedzie zmeczony wiec super no ![]() Jestem dzis jakas zła, sfrustrowana sama nie wiem jak nazwac swój stan dzisiejszy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ide sobie poczytac ksiazke, zaczełam-jest świetna.Moze sie jakos odreaguję.
![]() |
#886 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiatm was cieplo, ja juz po pysznym lunchu i zabieram sie do roboty znowu.. pogoda ladna wiec moze pobiegam wieczorem i chce sie spakowac juz ![]() ![]() buzka dla was
![]() |
#887 |
Wtajemniczenie
|
hejcia
![]() u mnie leniwie,bylam z mama na miescie,troche sie pokrecilysmy,kupilam troche jedzonka i 3 lakiery do paznokci ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#888 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
hahaha dobre-zdzieram kiece i lece hahaha ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() to tr Dzien dobry agness ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No to oby oby nie było trzeba terapii ![]() No a ja troche zajęta jestem-jakos tak mniej czasu na wizaz mam narazie, nie wiem czy jutro czasem do babci nie pojade tez ![]() ![]() Miłego dzionka skarbusie ![]() ![]()
![]() |
#889 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#890 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A o czym praca będzie jeśli można wiedzieć ? Cytat:
![]() ![]() Nie ma co się frustrować, bo to prowadzi do agresji ;P Jeszcze by jakies przedmioty poszły w ruch z nerwów... ![]() ![]() Cieszę się, że wszystko załatwione. ![]() Tarantulku: jeśli listy mają być na necie, to zapewne będą spóźnione:/ Im się nigdy nie chce robić na czas. U mnie na uczelni, pamiętam, że plany zajęć dostawaliśmy po północy, a następnego dnia do budy... Ktoś nie miał netu, od 8 rano maszerował na uczelnię. Nie martw się, wszystko będzie dobrze, ja trzymam kciuki, a wiesz... mam moc tajemną ![]() A ja spałaszowałam co nieco, lecę na jakiś serial kryminalny, gdzie noże, siekiery i kosy to codzienność [o, prawie jak u mnie na osiedlu lol] i na spacer z sunią. Buziaki ![]()
![]() |
#891 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki Niuniuska ![]() idę tez cos spałaszowac a potem na jakis film moze ![]() Jak bym tu czasem nie wpadła to dobranoc ![]()
![]() |
#892 |
Rozeznanie
|
Witam. ^^
Nie wiem czemu ja nie umiem pisać w tym wątku? ;D Ciągle tylko czytam. Ale od teraz się aktywizuję. ![]()
#893 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dobry wieczor, u nas dzis powodz!! ![]() ![]() teraz sie wykapalam,zjadlam i siem relaksujem ![]()
![]() |
#894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#895 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ide sie kapciu, kąpciu-chyba jednak jutro nie pojedziemy do babki ![]()
![]() |
#896 | |||
Wtajemniczenie
|
No bałam się trochę, bałam, ale ja lubię takie rzeczy ; DD . O tutaj pisałam o tym :
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja wróciłam do domu, ze znajomymi jak zawsze kuuupa śmiechu, wykąpałam się i czas na relaks i Wizażowanie ; )) .
![]() |
#897 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#898 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#899 |
Wtajemniczenie
|
Niuniuska Ty to tak fajnie z humorem piszesz
![]() Monochrome witaj ![]() ![]() ![]() Tarantulku trzymam kciuki za studia ![]() ja sie dzis w koncu dowiedzialam,ze dostalam miejsce w akademiku ![]() ![]() Agolek wspolczuje powodzi ![]() zmykam zaraz od kompa,wiec mowie dobranoc ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#900 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hej dziewczyny, u mnie pada znowu,niebo zaciagniete cale,paskudnie jest..normalnie sie boje do pracy jechac..pewnie pozalewane wszystko po drodze i korki ![]() no ale to pojutrze,dzis sie spakuje wieczorem.Ktos moze z Lubuskiego jest i powie mi jaka pogoda? ![]() udanego dnia zycze!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.