|
|
#871 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Orzeszku najlepszego wszystkiegoo ; DD .
![]() A mi wyjście ze znajomymi dobrze zrobiło, bo odrazu humorek lepszy ; ) . Dziś jak zwykle coś wykminiliśmy i 'włamaliśmy się' (przez szpary w kratach, płoty na których podarłam sobie kieszeń u nowych spodni Zaraz poczytam dokładnie co tam u Was .
" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład, a i tak potrafimy tylko źle wybrać. " Edytowane przez EwelkaaS Czas edycji: 2008-08-18 o 22:30 |
|
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje Wam Wszytkich za życzenia kochane jesteście
![]() Dzien minął..hmmm miło ale bez jakis super rewelacji ![]() ![]() TZ dzowni do drzwi, otwieram a tam ogromny bukiet z róz i tort z zapalonymi świeczkami ![]() ![]() ![]() tort cappucino ( sredni taki , po pół kawałka zamula ze zjesc sie nie da ),i ksiazke mam dana browna fajna, poogladlismy tv, bylismy na lodach, potem u Niego no i tak zleciało...
|
#873 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewusia udanego wyjazdu!!!
![]() Yerba fajnie,ze weekend sie udal ![]() Orzeszku zazdroszcze tych kwiatkow i torta ![]() Schism to niezle wakacje tylko ta przygoda niezbyt mila ![]() Ewelka ja tez lubilam kiedys takie akcje ze znajomymi, typu wlazenie w zakazane miejsca ale roznie sie konczylo ![]() a u mnie nic cieeekaawego u fryzjera bylam dzis i to chyba jedyna taka rzecz hihidobrej nocki
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#874 |
|
Zadomowienie
|
orzeszku - wszystkiego najnajnaj, a przede wszystkim wiecej wieary w siebie i samoakceptacji
No i milosci w dalszym ciagu ![]() ewusia - milej podrozy, odpocznij, ale i szalej na calego (w minispodniczce ma sie rozumiec )schism - mam nadzieje, ze obejdzie sie bez owej kuracji... ![]() yerba - ciesze sie, ze mialas udany weekend ![]() niezapominajka - a moze tak fotencje w nowym fryzie?;> Ja wrocilam wczesniej z pracy - jesien sie chyba zaczyna bo coraz mniejszy ruch - dziwnie po wakacyjnych tłokach, szarosmutno tak jakos... Spalaszowalam wiesniaczka na pozna kolacje, a zaraz chyba pocwicze bo jeszcze mnie nosi - nie przywyklam do tak wczesnych powrotow do domku ![]() Trzymajcie sie kochane
|
#875 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Orzeszku: spóźnione ale szczere życzenia Star15: Ooo, star nam kwitnie od tej znajomości z Panem P. Oby tak dalej, liczę na jakieś szczegóły ze spotkania hihi, pierwsze romantyczne pocałunki w deszczu... czy coś Mnie to już raczej nie czeka.. ;Pyerba: witaj po powrocie Uuu, chyba zmęczył Cię ten wyjazd skoro odpoczywasz po odpoczynku Cóż, żeś tam narozrabiała?schism_: witaj Ewusia_marchew: Udanych wakacji! EwelkaaS: To żeś pohasała po ruinach a duchów tam nie było ? Ja, znając swój panikujący charakter, raczej bym nie weszła po zmroku... duchy, zjawy i te sprawy... brrrr gęsia skórka na samą myśl ;/ Tak więc podziwiam bohaterski wyczyn :p A u mnie nic się nie dzieje. Szaro, smutno i ponuro... i 30 stopni za oknem;P Tż stwierdził ostatnio, że coś mi się z głową stało, bo jestem nadzwyczaj dobra dla niego. Zamiast cieszyć się z tych dodatkowych gratisów w jego życiu, on wypomina i narzeka. Pfff Faceci. Jeśli pogoda się utrzyma, to może mały wypadzik weekendowy się szykuje nad jeziorko, ale znając życie komuś [znajomym] jak zwykle coś nie będzie pasować. Pff, i zostaniemy w domu. Kurczę, chyba zaczynam zrzędzić więc zadzieram kiecę i lecę. Miłego Dnia dziewczęta
|
#876 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a to wakacyjna praca tylko czy mozesz w ciagu roku tez sobie dorabiac?Cytat:
ja z kawka w lozku standardowo ale zraz sie zaczne zbierac,pogoda szkocka,w pracy nawal roboty..Ale w piatek lece do polski na weeknd Ewcia baw sie super!!nie wie, czy to przeczytasz ale moze dorwiesz neta w Turcji ![]() udanego dnia dziewczyny
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
Orzeszku spóźnione życzonka
![]() Ewuś ani się waż dorywać neta w Turcji Wakacje są po to, żeby odpocząć... przede wszystkim od urządzeń elektrycznych Odpoczywaj Kochana (albo już poleciałaś )Ja właśnie jadę na spotkanie z wizażanką Od wczoraj bezskutecznie próbuje się dodzwonić na pks i mam nadzieje, że mój autobus dziś kursuje![]() Miłego dnia |
|
|
|
#878 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
Madame_apple nie pochwale sie fryzem w sumie nie ma czym jakiejs wielkiej zmiany nie ma i chwilowo to jestem na "nie" w sprawie robienia sobie zdjec ![]() u mnie tez szaro i ponuro za oknem 21 stopni zaraz sie bede szykowac i jade z mama na miasto kilka spraw zalatwic ![]() milego dzionka
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#879 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za życzenia powodzenia nie dziękuję.. pochwalisz się zdjęciami, jak wrócisz, prawda? miłej zabawy! ;*Cytat:
przeżyła coś nowego, wyszalała się.. nie maa! marzenia marzeniami, ale cieszę się, że wyjazd Ci się udał. Coelho pisze cudownie, czytałaś może 'jedenaście minut'? Cytat:
ja u siebie nie mam zamku, ale mam za to mnóstwo dzikich plaż, itp. : )) a co dzisiaj planujesz robić? pochwal się. ![]() Cytat:
capuccino! :ślina: ja ostatnio szaleję na punkcie kawy capuccino, normalnie ciacho też bym zjadła. ;d mmm.. romantyczny ten Twój tż. mówisz, że nic specjalnego, tak, tak, to wszystko dla zmyły. pewnie było cudnie, romantycznie, całuśnie i w ogóle. ;>Cytat:
u mnie max. 20.. i gdzie tu sprawiedliwość? pff. ;D a ja nie kwitnę, ja wariuję od tej znajomości! ;P a dlaczego myślisz, że Ciebie romantyczne pocałunki w deszczu ominą? żebyś się nie zdziwiła, kochana! ;D ![]() a ja sobie siedzę i robię jedno wielkie NIC. a co, mi też się czasem od życia należy! wakacje lecą jak szalone, fajnie byłoby zatrzymać czas, no ale cóż. wczorajsze spotkanie z M., P. i S. jednak nie wypaliło, bo poszłam sobie na rower, jak oni po mnie zachodzili. ;p potem dzwonię do nich, a S. mówi, że jest z kumplami na pizzy i nie bardzo już mogą po mnie przyjść. no trudno się mówi, przesiedziałam pół wieczora [wieczora? wieczoru? ] w domu. wcześniej byłam u przyjaciółki, pogadałyśmy sobie od serducha i tyle. czyli dzień bez rewelacji. oby dzisiejszy był lepszy. buźka, dziewczęta, miłego dnia! ; *
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||||
|
|
|
#880 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sprawiedliwość już dawno dostała w dupę i poszła spać. Teraz głośno chrapie. I dobrze. W moim zakątku świata [no dobra, nie rozpędzajmy się;P]- w moim zakątku Polski, jako że wiecznie jest zimno, a białe misie chodzą po oblodzonych ulicach... to właśnie teraz, przez większość dni wakacji jest masakrycznie ciepło eee tam, że ludzie się nadmiernie pocą i śmierdzi w autobusach eeek, soory za szczegóły ;] I tak kocham takie gorące latoWariujesz, powiadasz... dobrze. wszystkie wariatki mają w głowie kwiatki Tak mi się jakoś przypomniało... lol ;] Powodzenia z Panem P. ![]() Co do pocałunków w deszczu i tej całej dramatycznej otoczki niczym z ZoneRomantica... Mój Tż albo traci pomysły, albo jego romantyczność leży, kwiczy i wyje do księżyca od dłuższego czasu. Ale nie narzekam, nadrabia to poczuciem humoru.
|
|
#881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tak,smród w autobusach to jeden z powodów, dla których w ogóle nimi nie jeżdżę. ;p nie znoszę tej duchoty, która panuje wewnątrz pojazdu, nie wspominając o pałętających się pijaczkach, itp. o nieee, nie, to zdecydowanie nie opcja dla mnie. jeśli się doczekam pocałunków [jakichkolwiek, już nie muszą być w deszczu, aż tak wymagająca nie jestem, niech będzie. ] z panem P., to normalnie stawiam Ci piwo, Kochanie. ale zastrzegam, że to naprawdę mało prawdopodobne, by tak się kiedykolwiek stało..
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry i miłego dnia
![]() Się przywitać wpadłam .
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#883 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
chociaż byłyśmy z kumplami, więc trochę mniejszy strach, wiadomo ^^ .Cytat:
. A wierz w to, że z Panem P. pocałunków się doczekasz (nawet w deszczu ) a nie, wątpisz ^^ .
|
|
#884 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dlatego jeżdżę głównie rowerem. Po pierwsze, bo lubię tą formę przemieszczania się, po drugie, bo nienawidzę komunikacji miejskiej, smrodu, tłoku i tego wszystkiego co można tam spotkać.. ![]() Ja dziś leniwie troszkę, ale drobne prace domowe typu pranie - zaliczone Teraz powizażuję i czas się brać za pisanie magisterki..
|
|
|
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
![]() U mnie wczoraj było miło , dzis juz mniej... TZ znowu bedzie pracował wiec wieczorami bedziemy mogli sie spotykac, tak po 21 dopiero na jakas godzine bo potem pewnie bedzie zmeczony wiec super no ![]() Jestem dzis jakas zła, sfrustrowana sama nie wiem jak nazwac swój stan dzisiejszy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ide sobie poczytac ksiazke, zaczełam-jest świetna.Moze sie jakos odreaguję.
|
|
#886 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiatm was cieplo, ja juz po pysznym lunchu i zabieram sie do roboty znowu.. pogoda ladna wiec moze pobiegam wieczorem i chce sie spakowac juz zalatwilam z manager'ka urlop wiec wsztsko sie udalo i za 2 dni lece!buzka dla was
|
|
#887 |
|
Wtajemniczenie
|
hejcia
u mnie leniwie,bylam z mama na miescie,troche sie pokrecilysmy,kupilam troche jedzonka i 3 lakiery do paznokci zaraz bede malowac pozniej moze na spacerek sie z mama i braciszkiem wybiore,jak sie troche schlodzi,bo na razie jest strasznie ;/ parowa taka ;/
|
|
|
#888 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jeszcze dokładam się do spoznionych zyczen kochana-wszystkiego najlepszego![]() Cytat:
Cytat:
hahaha dobre-zdzieram kiece i lece hahaha ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() to tr Dzien dobry agness ![]() Cytat:
Cytat:
Wnioskuje ze tak bo mi tu bije taka radosc od monitora hihihi![]() Cytat:
![]() No to oby oby nie było trzeba terapii ![]() No a ja troche zajęta jestem-jakos tak mniej czasu na wizaz mam narazie, nie wiem czy jutro czasem do babci nie pojade tez Tylko nie wiem co się dzieje bo dziś miałam się dowiedziec czy się w koncu dostałam na studia, czy nie...a tu dziwna rzecz nic nie piszą na erk..jestem troche zła bo juz bym chciała wiedziec-zeby mniej wiecej zdecydowac co mam dalej robic ze soba-czy na zaoczne czy jak,....a tak to mam mętlik w głowie![]() Miłego dzionka skarbusie
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#890 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
hihiA o czym praca będzie jeśli można wiedzieć ? Cytat:
)) Zależy mu ![]() Nie ma co się frustrować, bo to prowadzi do agresji ;P Jeszcze by jakies przedmioty poszły w ruch z nerwów... Cieszę się, że wszystko załatwione. Tarantulku: jeśli listy mają być na necie, to zapewne będą spóźnione:/ Im się nigdy nie chce robić na czas. U mnie na uczelni, pamiętam, że plany zajęć dostawaliśmy po północy, a następnego dnia do budy... Ktoś nie miał netu, od 8 rano maszerował na uczelnię. Nie martw się, wszystko będzie dobrze, ja trzymam kciuki, a wiesz... mam moc tajemną A ja spałaszowałam co nieco, lecę na jakiś serial kryminalny, gdzie noże, siekiery i kosy to codzienność [o, prawie jak u mnie na osiedlu lol] i na spacer z sunią. Buziaki
|
|
#891 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki Niuniuska idę tez cos spałaszowac a potem na jakis film moze ![]() Jak bym tu czasem nie wpadła to dobranoc
|
|
#892 |
|
Rozeznanie
|
Witam. ^^
Nie wiem czemu ja nie umiem pisać w tym wątku? ;D Ciągle tylko czytam. Ale od teraz się aktywizuję.
|
#893 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dobry wieczor, u nas dzis powodz!! przez 30min spadlo tyle deszczu,ze zalalo wjazd na osiedle,ludziom piwnice i woda prawie do domow wchodzila!zostawilam auto na glownej ulicy i szlam na piechote,spodnie podwiniete do kolan,buty w rece..koszmar no.![]() teraz sie wykapalam,zjadlam i siem relaksujem
|
|
#894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale bez przesady - mżawka wystarczy
|
|
|
|
|
#895 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i wywołałam wilka z lasu hihihiCytat:
![]() Ide sie kapciu, kąpciu-chyba jednak jutro nie pojedziemy do babki
|
|
#896 | |||
|
Wtajemniczenie
|
No bałam się trochę, bałam, ale ja lubię takie rzeczy ; DD . O tutaj pisałam o tym :
Cytat:
![]() Cytat:
.Cytat:
A ja wróciłam do domu, ze znajomymi jak zawsze kuuupa śmiechu, wykąpałam się i czas na relaks i Wizażowanie ; )) .
|
|
#897 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pisaliśmy sobie na gg. Strasznie fajny facet, ale jest z nim taki sam problem jak te 5 lat temu - dalej ma dziewczynę! ;]
|
|
#898 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
? ;DD co za pytanie, tyle się nie widzieliście . A tak btw to fajnie jest spotkać się i porozmawiać z osobą, której się tyle nie widziało . tematów znajdzie się nie miara .
|
|
#899 |
|
Wtajemniczenie
|
Niuniuska Ty to tak fajnie z humorem piszesz
![]() Monochrome witaj teraz to dopiero bedzie fajnie i z humorkiem tutaj ![]() Tarantulku trzymam kciuki za studia ![]() ja sie dzis w koncu dowiedzialam,ze dostalam miejsce w akademiku niby kazdy dostaje,kto zlozyl wniosek,no ale co potwierdzone to pewne ![]() Agolek wspolczuje powodzi ![]() zmykam zaraz od kompa,wiec mowie dobranoc
|
|
|
#900 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hej dziewczyny, u mnie pada znowu,niebo zaciagniete cale,paskudnie jest..normalnie sie boje do pracy jechac..pewnie pozalewane wszystko po drodze i korki ja juz chce do polski...no ale to pojutrze,dzis sie spakuje wieczorem.Ktos moze z Lubuskiego jest i powie mi jaka pogoda? ![]() udanego dnia zycze!
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.

.

, po pół kawałka zamula ze zjesc sie nie da

Oby tak dalej, liczę na jakieś szczegóły ze spotkania
gęsia skórka na samą myśl ;/ Tak więc podziwiam bohaterski wyczyn :p 
a to wakacyjna praca tylko czy mozesz w ciagu roku tez sobie dorabiac?

ja u siebie nie mam zamku, ale mam za to mnóstwo dzikich plaż, itp. : )) a co dzisiaj planujesz robić? pochwal się.
u mnie max. 20.. i gdzie tu sprawiedliwość? pff. ;D a ja nie kwitnę, ja wariuję od tej znajomości! ;P a dlaczego myślisz, że Ciebie romantyczne pocałunki w deszczu ominą? żebyś się nie zdziwiła, kochana! ;D 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)