|
|
#2251 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. III
Wszystkego najlepszego dla Zuzi [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8598378]Przyznam sie, ze pobieznie przeczytalam watek i rzucilo mi sie w oczy, ze Olcia jakies potajemne umowy z mama zawiera, czyzby kolejna perfumoholiczka w rodzinie Wam rosla [/quote]Oj tak rośnie Ale jej już zapowiedziałam, że od szafki z butelkami to daleko ![]() Już nawet wiem co kupię , wzięło mnie ostatnio na Lolitkę, mam edp, teraz czas na edt, zachciało mi się mieć rodzinkę Lolitkową ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8598378] Moje dziecko pobija niechlubne rekordy w niejedzeniu, kiedys myslalam, ze mniej juz jesc nie moze, oj, mylilam sie, moze Pomijam fakt, ze wstaje o 5 rano sniadanie o 6 to ok 120 g kaszki, potem dlugo, dlugo nic, ok 13 100, 120 g obiadku, potem ok 16 troche brzoskwini, winogrona, malin,czasem biszkopcik czy kawalek bulki, kolacja miedzy 19 a 20 to kilka lyzek kaszki i idzie spac Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[/quote]Ojej Lea, to rzeczywiście mało bardzo. A jak Oli z wagą? [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8598378] Przez pierwsze dni mieszkalismy u babci TZ, ktora obsypywala mnie zlotymi radami, typu, te kaszki to takie niedobre, daj mu kielbaski , zimno mu, zaloz mu buciki, a na dworze 30 stopni.... dlaczego on placze, na pewno lozeczka sie boi, bo jest czarne Ale kulminacyjny moment nastapil, jak zasugerowala, ze nie powinnam do wlasnego dziecko mowic Olis, bo to nieladnie, ladnie jest Olivier i tak mam na niego wolac [/quote]Nie ma to jak złote rady ![]() Cytat:
Cytat:
Zapachowo to się rozmijamy Biedna Malwinka, już była tyloma określeniami nazwana... Gburia Furia pobiła wszystkie Fotki są jak zawsze piękne Demoniczko Cytat:
|
|||
|
|
|
#2252 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My w wielkich bólach wypuszczamy 4 dopiero Cytat:
dla MikołajaCytat:
![]() Myshia Ty przestępco ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Będzie dobrze Ja co najmniej do grudnia jeszcze pokarmię, a potem się zobaczy ![]() Brzdąc przesłodki Cytat:
Cytat:
---------------------------- Musiałam zrobić sobie przerwę , choć ciągnęło mnie strasznie, ale jakoś tak mi było dziwnie pisać. Teraz już jest dobrze. Jakaś apatia mnie dopadła, nic mi się nie chciało. |
||||||||
|
|
|
#2253 |
|
Rozeznanie
|
Jestesmy w Warszawie, niestety trzeba wrocic do normalnego zycia, koniec wycieczek i spania do 9 bo nie ma babci wiec nikt nie przypilnuje naszego rannego ptaszka
![]() Nie wiem czy uda mi sie nadrobic zaleglosci, teraz zajme sie swoja prace bo tu tez nawal roboty a pozniej do Was wroce. Jeszcze tylko dwa slowa do Demonika, ja z Chicco jestem zadowolona i gdybym miala jeszcze raz wybierac to nie zmienilabym decyzji. Co do kapieli Patryka to u nas tylko mydelko Bambino wchodzi w gre, po plynach roznych mial wysuszona skore, albo szorstką, albo w plamkach. Powiem Wam ze Patrys wypiąl sie na jedzenie, nie chce mleka, kaszek, obiadkow tylko owoce wcinalby ciagle. Babcie ganialy za nim wiecznie z malinkami, bananami, jagodami itp i teraz ma gdzies inne dania. Poza tym przez te wycieczki nasz dzien jest rozbity, niewiadomo kiedy glodny, kiedy bedzie spal, tydzien czasu bedziemy chyba powracac do naszego dawnego trybu zycia ![]() Dziewczyny jeszcze jedno pytanie, czy Wasze maluchy kiedy spia w lozeczku tez tak czesto sie budza? Patryk ma tam jakos malo miejsca i kiedy chce sie przewrocic na plecy lub na brzuszek to laduje na szczebelkach i zaraz sie budzi. I tak kilka razy w nocy. |
|
|
|
#2254 |
|
Rozeznanie
|
Napisze wam cos jeszcze,
Pewnym znajomym urodzilo sie dziecko i tej mlodej mamie madre babcie i ciocie nagadaly ze z nieochrzczonym dzieckiem nie wolno wychodzic na podworko. Ta laska w takie upaly miesiac czasu z tym malutkim siedziala w domu, ochrzcili niedawno wiec dopiero teraz pierwsze spacery maja za soba. Cioteczki nagadaly tez ze odwiedzajacym lepiej malego nie pokazywac bo zaurocza wiec kiedy kolezanka poszla w odwietki (kiedys wspominany zwyczaj na Podlasiu przez Ivy i Murmelius) to pozowlili jej tylko wsadzic glowe do pokoju i z progu spojrzec na dziecko. Nie ma to jak w rodzinie sila ,
|
|
|
|
#2255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, żeby nikt nie zauroczył, a niby my jesteśmy krajem, co w Boga wierzy
|
||
|
|
|
#2256 |
|
Zadomowienie
|
Czesc!
Ja dzis w stylu Pysiamn - z kawusia i spiaca za sciana Blanka Czy ktoras z Was byla w Jastrzebiej Gorze [ nad morzem]? Bo mam dylemat - robie wlasnie liste co tzreba zabrac/kupic na wyjazd i nie wiem czy lepiej tutaj obkupic sie w obiadki dla Blanki, czy moze na miejscu jest jakis sensowny supermarket gdzie beda one dostepne W domu malej juz tylko gotuje, nie jada sloiczkowych, ale na ponad tydzien raczej nie zabiore gotowanych ...Wczoraj mialam pierwsze zajcia na kursie prawa jazdy - jestem jedyna kobieta w grupie Pewnie nie bedzie mi do smiechu jak bede musiala usiasc za kierownica ale poki co jest luzik![]() Blance wychodza 2 nastepne zeby a wiec juz niebawem bedzie ich miala 6 No i powolutku zabiera sie za dreptanie ![]() Poiss - tez tak czasami mam, mysle ze dobrze sobie od czasu do czasu zrobic przerwe dla nabrania dystansu ![]() Dorka - super zakupy!Kombinezona napewno bedzie cieply i neizwykle stylowy. Obejrzalam cala kolekcje Wojcika i z pewnoscia czesc zimowej garderoby Blanki zakupie wlasnie tam ![]() Berbeaa - Weronika na mala ogrodniczke rosnie Kwitaki, ziemia ...![]() Anusia - Podobno karmienie piersia uzaleznia...glownie mamusie Mysle ze Majce wyjdzie to tylko na dobreJoli - mysle ze niepowinnas czuc wyrzutow sumienia, lecz docenic plusy plynac z niekarmienia piersia. Agatka to juz duza dziewczynka a przez tak dlugi czas otrzymywala od ciebie to co najlepsze ![]() Gratulujemy Agatce zakupow oraz nowego zebowego nabytku ![]() Pysiu - bardzo dziekuje za info o sliniaczkach - napewno zakupie te ikeowe bo mam serdecznie dosyc prania tych malych materialowych:/ Demoniku - co do twoich dylematow wozkowych to jak najbardziej doradzam XLR. Sama najpierw kupilam XT po czym po 2 dniach zmienilam na XLR z mysla o nadchodzacych jesieni i ziemie. Kolorystycznie i wizualnie bardziej podobal mi sie XT ale biorac pod uwage ze jest to nasz jedyny wozek, wiek malej i wlasnie pogode to jednak zwyciezyl XLR. Jaki kolor ma oferowany wozek? A - moj plan na przyszle wozki Blanki Na wiosne XT albo [jesli bedzie chciala wiecej chodzic i przestanie spac na spacerach] Quest. Kusi mnie baaardzo tez:http://allegro.pl/item418766749_hb_m...orba_w_wa.html Jako ostatni bedzie chyba buggster
|
|
|
|
#2257 |
|
Rozeznanie
|
Biankaaa, my wlasnie dwa tygodnie temu wrocilismy z Jastrzebiej Gory, ogolnie sklepow troche jest. Niby mozna dla dziecka cos znalezc ale slaby wybor i poprzebierane wszystko. My obiadki wiezlismy ze soba z Warszawy.
|
|
|
|
#2258 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też już Kubę zaopatrzyłam w kurteczkę i czpaeczki, rekawiczki ![]() Cytat:
Gratuluje bucikowego zakupu ![]() Gratulację Pucki zębulków ![]() Cytat:
![]() ************** Puchatek wstał o 8 podreptał w łóżeczku i poszedł spać dalej...właśnie wstał i je śniadanko.
Ja muszę wykombinować coś na obiad chodzi za mną zupa szczawiowa ![]()
|
|
#2259 |
|
Wtajemniczenie
|
hej mamsuki
ja dzis tylko sie wetne i znikam Biankaaa swietne sa te wozki z maclarena!!! zdziwisz sie,ale my mamy tu duzo mniejszy wybor.od wrzesnia ma znow ruszyc dostawa, bo nigdzie wozkow nie ma,albo raczej sa ale w 2 narzuconych kolorach...co mi sie podoba,to ze jest mniejszy od XT,a wiekszy od questa ahhhhhh w moim przypadku juz za pozno ![]() Anetka,mnie kolezanka namawiala do ochrzczenia Simona w domu na wlasna reke,masz pojecie ??? czy ja wygladam na ksiedza ![]() Zdjecia dzieciaczkow piekne,ich nowe zdobycze zakupowe tez jeszcze tylko zyczonka dla naszych skarbow i uciekam ps. nic kompletnie nie robie,nie moge sie skupic bez Si,postanowilam wymalowac mu pokoik,farbe juz dawno kupilam,tylko sprzetu nie mam,wiec zaraz wyruszam w trase zakupowa,odwiedze zlobek,a pozniej do pracy. ps.2 moja Simulka nieziemsko chodzi,taki maly potworek klapiacy swoimi malymi konczynkami ps.3 wykupilismy ferie zimowe na tydzien znow kraj zagraniczny przegral,miala byc francja,jest ZAKOPANE
Edytowane przez maatra Czas edycji: 2008-08-19 o 10:58 |
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest podobnie z tym wierceniem.Np.wczoraj.Usp iłam ją o 20 delikatnie połozyłam w łóżeczku,wydawało mi się,że już samczenie i mocno śpi i wyszłam z sypialinii zamykając drzwi.Po czym po kilkunastu minutach wchodzę do pokoju a Daria fiku miku-nogi na poduszce głowa na kołderce,ręce pomiedzy szczeblami.To tylko jedna z wielu historii-podobnie mam w nocy.Nieraz ułozy się w kłębek na samej poduszce...itd.itp. ale raczej się nie budzi,parę razy się zdarzyło,ale szybciutko zasnęła jak przywróciłam ją do normalnej pozycji
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ludzie to mają pomysły ![]() Troszkę zdjęć Olci: 1, 2, 3. Pozy spania jak zawsze ciekawe ![]() 4,5,6. Moje dziecko płaczące i załamane
|
|
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze z zaprzyjaźnianie się z pralką (jak pamiętacie Olcia bardzo jej się boi/bała):
|
|
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2265 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze, że wróciłaś Cytat:
Anetko, Maja często się też przebudza, ale nie koniecznie, gdy walnie o szczebelki, co u nas jest normą, kilka razy w nocy się obija. Nie wiem czy jej ciasno, wydaje mi się, że śpi niespokojnie i rozwala się po całym łóżeczku. Cytat:
Ten pierwszy zabobon znałam. Moja teściowa mi go przekazała, że dawniej tak było. Drugiego nie słyszałam. Nie ma co komentować, chyba tylko siąść i płakać nad „ciasnymi umysłami”, średniowiecze w XXI wieku. Cytat:
Ja byłam przejazdem, tzn. kilka godzin tam spędziliśmy 2 razy. Nie widziałam supermakretu, za mała mieścina, ale market pewnie się znajdzie, albo sklep gdzie mają dobre zaopatrzenie. Anetka najlepiej jak się wypowie [quote=aneta80s;8648513]Biankaaa, my wlasnie dwa tygodnie temu wrocilismy z Jastrzebiej Gory, ogolnie sklepow troche jest. Niby mozna dla dziecka cos znalezc ale slaby wybor i poprzebierane wszystko. My obiadki wiezlismy ze soba z Warszawy. Tu, gdzie byłam w tym roku przeważnie w takich sklepach była przebitka o 1 zł od supermarketowych cen, na zupkach, kaszkach i soczkach. Cytat:
Maatra życzę ci dużo energii i sił witalnych do działania. Cytat:
Cytat:
Pozy Olcia ma jak zawsze pomysłowe. Spanie na żabkę boskie. Płacząca Olcia takie biedactwo kochane , ale pewnie płacze dla zasady (mój tż się wkurza jak robię Mai zdjęcia jak płacze, bo powinnam ją na rękach nosić, a ja fotki strzelam i zadowolona ). Chyba przyjaźń została zwarta, Olcia męsko poklepuje pralę
|
|||||||
|
|
|
#2266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() cały cykl nam to zajęło z intensywnym płukaniem , ale opłacało się, Ola w końcu zobaczyła, że pralka nie zjada, ani nie połyka w całości ![]() Cytat:
![]() więcej zdjęć Darii prosimy, Iza tak oszczędnie je dajesz , po jednym, jakąś sesję nam zapodaj --------------------------- wróciłyśmy ze spaceru i Ola padła, usnęła w parę sekund, nie spała dzisiaj wcale w dzień, więc pośpi pewnie dłużej... może dzisiaj znów się założę z mężem wieczorem P.S. wygrana Lolitka już do mnie leci |
||
|
|
|
#2267 |
|
Rozeznanie
|
Ivy, Olka - praczka bezbledna ale jako spiaca krolewna powala na miejscu. Moj Patrys to sie rzuca w lewo i prawo ale takich pozycji to jeszcze u niego nie widzialam. Ma swoj styl dziewczyna
![]() Rany, dziewczyny ile ja mam prania... ![]() Ja tez wrzuce kilka zdjec, 1. Ulubionym zajeciem na plazy bylo przewracanie parasola i parawanow 2. Tak sie cieszyl gdy uslyszal jak pies blisko szczekal 3. Przywiezli mnie na plaze i po kocu każą lazic... phi, tez mi impreza... 4. Nie ma to jak zabawa z tatą |
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Duśka
Na życzenie
|
#2269 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
pozy to juz z doswiadczenia znam i podziwiam dzieci ze im tak wygodnie pysiamn- i zakupami sie nie pochwaliłaś? biankaaa- mnie sie tez w wójciku sporo ciuszków podoba
|
|
#2270 |
|
Rozeznanie
|
a ja się pochwale Zuzia zrobiła 4 kroczki sama !!
![]() jestem z niej taka dumna ale dalej bez zębów
|
|
|
|
#2271 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śliczna ta Twoja Duśka, taka pyzunia na twarzyczce, ale w takim pozytywnym znaczeniu Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
czy oni nie sa sobie przeznaczeni? bratnie dusze...............
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1219135329 nawet pralki mamy podobne
|
#2273 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
Wózek kupiony, decyzję podjął mąż, bo to on pojechał obejrzeć pojazd. Poza tym lepszy z niego negocjator . Mamy Maclarena XLR w kolorze Coffee-Brown / Soft Blue (jak na załączonej fotce). Stan idealny, cena baaardzo atrakcyjna .Zamówiliśmy też dziś gadżety na imprezę urodzinową, odbierzemy je w czwartek. Niedaleko nas mieści się hurtownia z takimi rzeczami: http://www.godan.com.pl/index.php?mode=home, można również kupować w e-sklepie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pysiu, stronę uzupełniamy co miesiąc 22 (lub 23 ), po urodzinach wstawimy nowe fotki.Później chyba zahasłujemy stronę, coraz częściej nad tym się zastanawiamy... Chętnym oczywiście udostępnimy hasło .Cytat:
.Cytat:
Cytat:
. Cieszę się, że zdrowa.Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że dasz sobie radę, a wszelkie zastoje Cię ominą .Na wszelki wypadek podaję zainteresowanym: granulki nazywają się Boiron, Ricinus Communis 30 CH. Brać 3-4 dni po 5 granulek na czczo, nie bezpośrednio przed jedzeniem (odczekać ze śniadaniem min. 15 minut). Ja zamawiałam w aptece, nasze farmaceutki również o nich nie słyszały. A wiedziałam o granulkach od lekarki i z internetu. Cytat:
92? Jaka duża jest Weronisia! ![]() Moje Szczęście wchodzi w rozmiar 80 .Cytat:
![]()
|
|
#2274 | |||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Za to tak skutecznie, że nie może zasnąć. Nic nie pomaga - ani mleczko, ani woda. We własnym łóżeczku płacze wniebogłosy, a u nas uspokaja się, ale nie zasypia. Kręci się albo siada i gada. Dziś nie spaliśmy dwie godziny, od 2:30 do 4:30.Cytat:
![]() Cytat:
.Trzymam kciuki Bianko! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() U nas jak Jaś wstanie rano, to od razu gada barytonem . Śmieję się, że opowiada nam swoje sny .Cytat:
.Cytat:
.Cytat:
.Cytat:
.Cytat:
![]() Mój Jasio bał się tylko wirowania, ale i on pokonał ten strach. Do tego stopnia, że już mi dwa razy program przestawił i pranie, które miało się ku końcowi, moczyło się kolejne 1,5 godziny Cytat:
. Duży i silny z niego chlopczyk, widać, że dobrze mu było na plaży. Śliczną ma bluzeczkę w paski Fiu, fiu! Mała elegantka . Nawet błyszczyk ma w łapkach . Słodycz.Cytat:
.Ząbki pojawią się w swoim czasie. U córki mojej koleżanki pierwszy ząb pojawił się, gdy miała 16 miesięcy, teraz ma 22 miesiące i 10 perełek .Sylwia, Jaśko identycznie śpi! Nie na żabkę, jak Olcia, ale – jak to nazywam – na zajączka, z podkurczonymi nóżkami.Ucałowania dla Maciusia * * * Dobrej nocy!
|
|
#2275 |
|
Rozeznanie
|
Cześć a ja sobie zrobie przerwę w pisaniu bo jestem zabiegana w ciągu dnia a wieczorem jak np. dziś Was przeczytałam to jestem już tak zmęczona że nie dam rady nic więcej z siebie wykrzesać.
brawo dla postępujących dzieci |
|
|
|
#2276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, zdumiewające , na pewno przeznaczeni i przyrzeczeni Moja bez ![]() ![]() Cytat:
Moja dopiero obczaja przyciski ![]() ----------------- Piszę jedną ręką... zachciało mi się ostrego noża to mam za swoje, mąż powiedział, że w kuchni musi powiesić instrukcję obsługi noża kuchennego... No więc kupiłam w sobotę nowy, ostry nóż, poszłam zrobić sobie kanapkę, przecinałam bułkę i ostrze noża wbiłam w swoją łapkę, dość głęboko, więc sporo krwi było... no i miałam wrażenie, że nie czuję 2 palców. Ależ fajtłapa ze mnie
|
||
|
|
|
#2277 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dla dzielnej Blaneczki Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Urocza Pyzunia... Ma śliczna sukienkę Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję Wam bardzo za miłe słowa i wsparcie. Przyznam się dzis o 5 rano się przebudziła to dałam piersi. Obie po kolei, były twarde i bolące. Teraz wymieniam liscie kapusty, pije szałwię ( bleeeeee) i mam spokój zarówno z wyrzutami sumienia jak również z nadprodukcja mleka. Dzis wieczorem była zmęczona i tuliła sie do bluzki, tak jakby szukała piersi, ale jest dzielniejsza ode mnie. Moja kochana dziewczynka Z tym zaprzestaniem karmienia to przez przypadek. Całą sobote nie dostała piersi ( taki aktywny dzień miałyśmy), wieczorem padła zaraz po kąpieli bez kolacjii i stwierdziłam, że jednak może się obejść bez piersi. Studiować będę wieczorowo to stwerdziłam, (a maż mnie utwierdził w tej decyzji), że dobrze sie stało i nie będę już taka niezbędna od zasypiania np. Dobranoc Mamusie |
||||||||
|
|
|
#2278 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
, ale fajnie, że Jasio ma pierwszy urodziny i Wasze kreatywne szaleństwo będzie inspiracją dla mnie.... Cytat:
moja dopiero wylukała, że dosięga pokrętła ![]() Cytat:
zeby jak najszybciej sie zagoiło |
||||
|
|
|
#2279 |
|
Zadomowienie
|
Demoniku - a wiec Jasio i Blanka wożą sie w identycznych brykach
Tez mamy kolor blekitny bo chcialam taki pod kolor oczu blanki [ cala ja - praktyczna ze hej ]. Mysle ze bedziecie zadowoleni )) W naszym teamie to ja jestem strona decyzyjna pozatym szybciej podejmuje decyzje, TZ conajwyzej sie zgadza![]() Trzymam kciuki za egzamin - ja sie teoretycznego jakos wogole nie obawiam, co do praktyki - to sie okazae
|
|
|
|
#2280 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Radość Patryka niesamowita na dźwięk psa. Maja się tez cieszy, ale chyba nie aż tak. Plażowicz pięknie uśmiechnięty, widać, że nadmorski klimat mu służył. Daria ślicznie wygląda w czerwieni. Słodka pyza Cytat:
Gratulacje i dla Zuzi. Zęby jeszcze chyba naszym dziewczyną wyrosną, musimy cierpliwie czekać. Cytat:
Jak dwie krople wody, no prawie ![]() Cytat:
Maja przybiera obie pozy, częściej jednak na zajączka, jak to trafnie nazwałaś, tak przesypia większość czasu jaki śpi ![]() Cytat:
Ivy, uważaj z tym nożem Cytat:
To dobrze, że wyrzuty poszły w kąt, bo nie masz sobie co wyrzucać. Trzymaj się ... U nas nadal mleko mod. jest ble. Musze kupić coś innego niż Bebiko (miałam próbki). Może wy podpowiecie jakie mleko modyfikowane dla idoli mleka piersiowego??
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.

[/quote]
, wzięło mnie ostatnio na Lolitkę, mam edp, teraz czas na edt, zachciało mi się mieć rodzinkę Lolitkową 
Pomijam fakt, ze wstaje o 5 rano
sniadanie o 6 to ok 120 g kaszki, potem dlugo, dlugo nic, ok 13 100, 120 g obiadku, potem ok 16 troche brzoskwini, winogrona, malin,czasem biszkopcik czy kawalek bulki, kolacja miedzy 19 a 20 to kilka lyzek kaszki i idzie spac
Ale kulminacyjny moment nastapil, jak zasugerowala, ze nie powinnam do wlasnego dziecko mowic Olis, bo to nieladnie, ladnie jest Olivier i tak mam na niego wolac 
.
. Na razie nie wgryzłam się w zapachy jak należy, ale póki co wszystkie mi się podobają. Celowałam głównie w te z dominującą nutą ambry lub piżma
.
dla Mikołaja

) na poczatku nawet nie chciała w nich stać, ale z czasem oswaja sie z nowością.

.