![]() |
#421 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwietniówki 2019 - cz.4
Ja całą ciąże przynajmniej raz w tygodniu robię ciepłą/gorącą kąpiel, wciąż nie wiem co to jest skurcz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Mi jak za mocno napina się brzuch to biorę ciepłą kąpiel i przechodzi
![]() Koleżance położna powiedziała, ze przy niepewnych skurczach/bólach powinna wziąść ciepłą kąpiel tak zeby zakryc brzuch. Jak przejdzie to znaczy ze to nie te ![]()
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Leżę w tej wannie
![]() ![]() I idę coś gotować ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mi się marzy chałka z kruszonką. Widziałam dzisiaj na insta, że ktoś tam upiekł. Chyba nie jest dużo roboty, więc może się zmobilizuję i upiekę? Akurat menu przedszkolne niezbyt w gustach synkach, więc też by zjadł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś mam ambitny plan na zrobienie takiego ziolowego chlebka do rwania. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#427 |
Zadomowienie
|
Ja też lubię gorący prysznic, choć staram się nie lać na brzuch
![]() Dziś robię pomidorową na kostkach rosołowych, ale trudno za dużo mięsa ostatnio w naszym menu. Może naleśniki do tego...Ostatnio mi nie wyszły, ciasto wylądowało w koszu, ale chyba podejmę drugą próbę ![]() Chciałam jeszcze podłogę umyć, ale nie wiem czy dam radę, bo od rana się krzątam i coś robię. Nawet liście kwiatkom powycierałam ![]() Mały przyjął jakąś dziwną pozycję, bo mi się z brzucha przenośny stolik zrobił. Spokojnie położyłabym na nim talerz ![]() Pajka chyba wiem o jakim chlebku piszesz. Pewnie jest pyszny, ale roboty też chyba sporo. Muszę znaleźć jakis przepis na zapiekankę z miesem mielonym, bo mi się wala w zamrażarniku... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Michacha1234 Czas edycji: 2019-03-25 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja robiłam ostatnio te, ten krem całkiem smaczny ![]() Do tego miałam maliny ze słoiczka ![]()
![]() |
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój brzuch za to z okrągłego zrobił się kwadratowy, nie wiem jakie części ciała młoda wypina ale wygląda to przekomicznie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#430 |
Wtajemniczenie
|
Rano poćwiczyłam i do niczego się już nie nadaje... wszystko mnie boli
![]() O dziś dzień wypłaty i dostałam ją z premią roczną ![]() ![]() Edytowane przez coco00 Czas edycji: 2019-03-25 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sb robiłam badania i mi hemoglobina podskoczyła z 10,8 na 12,8 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
![]() Pod koniec ciąży się chyba poprawia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jak sobie pomyślę, że niedługo bedę dostawać 80% pensji to trochę mi smutno ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Raczkowanie
|
Jadłabym ten torcik
![]() U mnie cd sprzątania, idzie mi poooowooooliiiii ale robię na błysk. Chleb też wyrasta. Na obiad sił by już brakło ale na szczęście mam lazanię z wczoraj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 | |||
Zakorzenienie
|
Po wizycie jestem. Leo ma 2750 z pomiarow wiec dojrzewamy w domku
![]() W srode na ktg bo brzuch twardnieje i za tydzien kolejna wizyta. Dotrwam do kwietnia!!! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale wczesnie cos masz wyplate. Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
A mi na rodzicielskim dadzą 32,5% wypłaty netto jeśli wezmę na dwa lata ;(
Tez przykro bardzo. Próbowałam coś pospać, ale oczywiście jakis durny traktor drzewo zwala pod domem sąsiada :/ Rosołek się robi. A przepis na naleśniki sobie zapisze, bo moje jakieś zbyt mączne są... Jak cała ciąże w sumie nie musiałam do toalety biegać tak teraz muszę co chwila. No ale, 8 dni sobie pomarudzę jeszcze ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie zawsze wypłata 25 dnia miesiąca, fakt chyba w żadnej pracy nie miałam tak wcześnie jak w tej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja w czwartek nie wychodzę od doktorka bez rozwarcia. Nie interesuje mnie jak to zrobi ![]() Mam dzisiaj wrażenie jakby mnie coś wbijało w ziemię albo miała kule u nóg. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
U mnie wypłata 27 dm, teraz dostaję fajna kwotę bo własnie średnią z premiami ale zaraz to się skonczy i nie będzie juz tak wesoło. To nic, niby nie ma diety matki karmiącej ale zawsze jakąś mozna zastosować, miej na słodycze wydam
![]() ![]()
![]() |
#441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dopiero obiad kończę. Indyka smażę w wymyślone panierce z sezamu, sałatka z brokuła i ziemniaki. A tak mi się nie chciało. Ale a jak zaczęłam to nawet się rozkrecilam i słonecznik do salatki uprazylam. Sos czosnkowy zrobiłam. I nawet odkurzylam w między czasie ![]() Wszyscy mówią że brzuch mam nisko ale co z tego jak nawet nie mam przepowiadaczy... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Wtajemniczenie
|
Hej. Pisałam Wam że jestesmy w domku??? W czwartek mialam cc a w sobotę nas wypuscili. Takze cudnie bo walilo mi na czache z tesknoty za córka . W ogole brak mi czasu na cokolwiek
![]() |
![]() |
#444 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, ze juz w domku. Szybko Cie wypuscili. Natalka nie ma zoltaczki? Jak w ogole idzie Wam wszystko? Jak siostra reaguje na kruszynke? Powiem Wam, ze gdyby nie ten cholerny bol w pachiwanych to mi sie do porodu nie spieszy ![]() ![]() W tygodniu mlody jest w pkolu, czas jakos na relaksie mija i tak moge sobie jeszcze pare dni poczekac. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 | ||||
Rozeznanie
|
Mamaszkrabka gratki udanej wizyty. Ja ide w środę .
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ledwo do sklepu wyszłam ... robię kilka kroków i takie mam kłucie w bożenie ze przerwy muszę robić i tak ledwo obeszlam. Zmiksowała tego torta i ledwo stoję. Tz w swoje urodziny ogarnia obiad na jutro bo ja sie nie nadaje juz do niczego!! Nie mówiąc nawet ze zeby piec to trzeba mieć mózg a nie budyń . Mini torcik ale mega bajzel zrobiłam. Cytat:
![]() Ja ciasto na naleśniki robię zawsze z tego prEpisu: http://www.smakizycia.pl/kuchnia/prz...-na-nalesniki/ I dobre wychodzą. Częstuje: |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Rozeznanie
|
Tak w ogole jeśli ktoś szuka prEpisu na torta albo ciasto czekoladowe. Z tego przepisu jest boskie !!!
https://www.mojewypieki.com/wyszukiw...m+czekoladowym W ostatnie urodziny córki zrobiłam to ciasto wyżej i krem z nutelli z tego przepisu: https://www.mojewypieki.com/przepis/...-i-truskawkami I do ego bita śmietana i truskawki !! Było przepysznie !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
Mzgz - tort wygląda pysznie.
Dorka - fajnie, że juz jestescie w domu ale właśnie, napisz nam trochę w wolnej chwili jak sobie radzicie ![]()
![]() |
#449 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja niby wiem, że powinnam korzystać z ostatnich chwil ciszy i spokoju, ale wolalabym już chyba wpaść w wir obowiązków przy dziecku. I zobaczyć w końcu tego małego Myszorka ![]() I doprowadzić się do stanu użyteczności, ale to chyba bedę musiała przejść rehabilitację i kilka przeszczepów, w tym kolan ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.