..::Dieta Plaż Południowych - część V ::.. - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-19, 23:09   #3541
Marzeniatko
Zakorzenienie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..

Cytat:
Napisane przez zielonamorelka Pokaż wiadomość
hehe ja to bym wlasnie chciala odwrotnie[chcemy tego czego nie mozemy miec hahaha]bo tak sobie mysle ze brzuch zawsze moge wciagnac i nog ym ja nie potrafie hahaha dobra ja sie juz zbieram bo tak wychodze od godziny jak nie wiecej haha dobranoc
Ja też lecę, dobranoc będę jutro ok. 18, buziaki!

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 23:38   #3542
asi_ula
Zadomowienie

Hihi widzę mały striptiz na wątku
Morelko masz boskie wcięcie w talii Ja też trochę mam, ale nie aż tak.. ehh
gdzie Wy kupujecie hh, może kręcenie spali mi te boczki W sklepie z zabawkami czy może jakimś medycznym w końcu to do ćwiczeń co nie
Marzenko bardzo ładnie wyglądasz Hmm ja też mam takie nogi, ale średnio jestem z nich zadowolona.. muszę coś z udami zrobić, żeby się zmniejszyły w obwodzie

dobranoc

She ricochets!
And you don't notice.
She's in your head!
And you just don't notice...
<3

>10<

asi_ula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 05:38   #3543
Wiolka525
Rozeznanie

Witajcie, ja już w pracy, niestety znów w szponach migreny. Wziełam tabletke i modle sie żeby jakos wytrzymać. W domu będe dopiero przed 15. Najgorzej że strasznie mnie mdli, oj cieżko dziś będzie.

Dziewczyny ale Wy macie superowe figuru. Morelko zazdroszczę, talia naprawdę super.
Marzenka Ty to masz nogi...SZCZĘŚCIARA
3majcie sie ciepło. Milusiego dzionka.
Stary 2008-08-20, 06:18   #3544
natalaplo
Rozeznanie

witajcie z rana

Wiolka ja juz tez w pracy...
miałam dzis ogromny problem ze wstawaniem... tak nie moglam ze szok! mam zapuchnięte oczy, nie zdąrzyłam na czas do pracy

własnie wmuszam w siebie pół papryki... nie obejdzie sie bez duuużej kawy która juz pachnie mi ślicznie i stoi na biurku

jak nie umre dzis to nigdy, jestem do niczego a ide dzis po pracy jeszcze w bój do banku coby mi dali kredyt z 80 000zł nadwyżki

ciężka to przeprawa będzie, oj ciężka...

miłego dnia kochane plażowiczki - i te nowe i te stare

wracam do Dukana
64 - 62 - 60 - 58

cel ostateczny - 55 kg
58 - 57 - 56 - 55
natalaplo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 06:31   #3545
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

Cytat:
Napisane przez Wiolka525 Pokaż wiadomość
Witajcie, ja już w pracy, niestety znów w szponach migreny. Wziełam tabletke i modle sie żeby jakos wytrzymać. W domu będe dopiero przed 15. Najgorzej że strasznie mnie mdli, oj cieżko dziś będzie.

Dziewczyny ale Wy macie superowe figuru. Morelko zazdroszczę, talia naprawdę super.
Marzenka Ty to masz nogi...SZCZĘŚCIARA
3majcie sie ciepło. Milusiego dzionka.
na migreny polecam solpadine, jak narazie jedyne tabletki po ktorych moge zyc [ja biore te do rozpuszczania bo sa jeszcze w wersji zwyklej do lykania i kapsulki].

wystarczy 2 tabletki musujace rozpuscic w szklance wody i do pol godziny jestem jak nowo narodzona

dodam ze jak mam migreny to wymiotuje, czuje sie jakbym miala najgorszego kaca na swiecie.
Stary 2008-08-20, 06:44   #3546
1111c4b9c157e15532fa9e27a07e9b9b22376b0b_65935273b71bb
Konto usunięte

Czesc dziewczyny
Morelka talia osy, Marzenka nogi modelki Kazda z nas ma cos fajnego i kazda zawsze znadzie sobie cos czego mozna sie uczepić W tym drugim jestesmy najlepsze
Mi nie podoba się ze przy prawie całkowitym braku biudtu mam nadal duze uda i wystajacy brzych ponizej pępka. Tyle ze teraz jakos potrafie to względnie zaakceptowac, bo w sumie tylko troche podmodelowac i mozna sie cieszyc.
Gdzieś kiedyś wyczytałam ze trzeba spróbowac się polubić bo przeciez czeka nas dugie zycie ze sobą samym
Polecam ksiazke "Lustereczko, powiedz przecie…Rewolucja w myśleniu o własnym wyglądzie" Lindy Papadopoulos, czytałam ją pare lat temu i chyba muszę do niej wrócić bo przedstawia bardzo zdroworozsadkowe podejscie

Wiolka 525 często masz takie migreny?? Nie znam tego bólu ale TZ czesto dostaje i wtedy nawet swiatlo go dobija Mam nadzieje ze przejdzie

Natalaplo bedzie dobrze, zobaczysz Poradzisz sobie w pracy i oczarujesz bank

Moj dziejszy dzien nie zapowiada sie jakos strasznie, mam nadzieje ze 8 godzin w pracy szybko minie, potem jarzynowe zakupy i fitness wieczorem
Acha i nie wiem czy sie chwaliłam ale wczoraj w koncu byłam na basenie

Miłego dnia
1111c4b9c157e15532fa9e27a07e9b9b22376b0b_65935273b71bb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 07:05   #3547
Majka232
Zakorzenienie

Cześć Wszystkim!

Wiolka
- na ból głowy najlepiej mi pomaga taka musująca tabletka Solpadeine, od wielu osób słyszałam, że to ich jedyny ratunek podczas migreny, może spróbuj czy Tobie też pomoże?

natalaplo - na pewno uda Ci sie zdobyć ten kredyt!

Dziewczyny - ja też już w pracy
Właśnie popijam czerwoną herbatkę, a niedługo zjem jakieś śniadanko - pewnie razowca z twarożkiem i pomidorem + kawka z mlekiem

Dostałam w prezencie kawę rozpuszczalną o smaku orzechowym (jakaś taka amerykańska ), ale w składzie ma ona chyba jakieś barwniki, aromaty, karmel, myślicie, że mogę spróbować skoro już cukier pomalutku wprowadzam do menu?

Wczoraj skusiłam się na kawałek makowca, orzechowca i sernika, ale takie nieduże były te porcje
Dziś po pracy pojadę uzupełnić zapasy spożywcze w nabiał i warzywa.

Marzenka, zielonamorelka - bardzo fajne macie ciałka, ale jeśli coś Wam w nich nie pasuje, na pewno osiągniecie zamierzone przez siebie cele i będziecie już z siebie zadowolone w 100%

Czy na II fazie mak jest dozwolony?

Miłego Dnia Plażowiczki!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-20, 07:59   #3548
zielonamorelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asi_ula Pokaż wiadomość
Hihi widzę mały striptiz na wątku
Morelko masz boskie wcięcie w talii Ja też trochę mam, ale nie aż tak.. ehh
gdzie Wy kupujecie hh, może kręcenie spali mi te boczki W sklepie z zabawkami czy może jakimś medycznym w końcu to do ćwiczeń co nie
Marzenko bardzo ładnie wyglądasz Hmm ja też mam takie nogi, ale średnio jestem z nich zadowolona.. muszę coś z udami zrobić, żeby się zmniejszyły w obwodzie

dobranoc
dziendobry wszystkimhaha striptiz oj bo se zawstydze dziekuje wszystkim heh od rana potraficie juz poprawic humorkoncze tylko sniadanko i mykam robic "rowerki"bo na rower chcialam jechacv ale jakos za pozno wstalam i pogoda nie fajna.no a kara jakas musi byc hahaha
wiolka natalaplo majka spokojnej pracy bez zadnych bolow
n.kredyt napewno ci przyznaja migreny i zle samopoczucie tez przejdzietrzymajcie sie
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
zielonamorelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 08:16   #3549
Domi22
Rozeznanie

Hej
wczoraj zaledwie 2h mnie nie bylo z Wami, a tu tyyyyllllleeeee czytania...
Morelko jak juz wiekszosc pisala - super talia i brzuszek
Marzenko - naprawde zazdroszcze ud
Majka, mysle, ze mozesz taka pic kawe...w koncu karmel tez jest w razowym chlebie...ale jak chcesz byc tak na 100% pewna, to poczekaj na opinie innych, ja bym jednak wypila taka kawe

aha, Morelko, pisałas, ze odchudzasz sie dla facetow z klasy, czy oglnie dla kogos...Otoz ja przede wszystkim odchudzam sie dla siebie...pozniej mysle sobie, ze jak juz schudne to w koncu nikt nie bedzie mowil, ze jestem pulpecik itp (moja rodzina ma takie sklonnosci, a raczej miala). A co do odchudzania sie dla facetow. Nie wszyscy faceci lubia chude dziewczyny. Prawde mowiac, gdy juz zacznie sie z nimi rozmawiac, to oni szukaja dziewczyn "z cialkiem", a nie koscistych. Ja ze swoim chlopakiem zaczelam chodzic gdy bylam jakies 2-3kg grubsza nic jestem teraz. Potem jeszcze przytylam i jemu to nie przeszkadzalo, a nawet podobaly mu sie te moje kraglosci...Co jest najlesze, teraz gdy chudne (podkreslam tu ciaglosc) on jest troche zly, bo biust spada i kraglosci leca... Tak wiec odchudzaj sie tylko dla siebie samej, bo ludzie i faceci sa rozni i na pewno znajdziesz takiego, ktory zaakceputje Cie taka, jaka jestes

Cykada, chyba tez musze sobie sprawic taka ksiazeczke

Miłego dnia

Zaręczyny - 1.05.2009
Ślub - 05
.06.2010
Domi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 09:06   #3550
zielonamorelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Domi22 Pokaż wiadomość
Hej
wczoraj zaledwie 2h mnie nie bylo z Wami, a tu tyyyyllllleeeee czytania...
Morelko jak juz wiekszosc pisala - super talia i brzuszek
Marzenko - naprawde zazdroszcze ud
Majka, mysle, ze mozesz taka pic kawe...w koncu karmel tez jest w razowym chlebie...ale jak chcesz byc tak na 100% pewna, to poczekaj na opinie innych, ja bym jednak wypila taka kawe

aha, Morelko, pisałas, ze odchudzasz sie dla facetow z klasy, czy oglnie dla kogos...Otoz ja przede wszystkim odchudzam sie dla siebie...pozniej mysle sobie, ze jak juz schudne to w koncu nikt nie bedzie mowil, ze jestem pulpecik itp (moja rodzina ma takie sklonnosci, a raczej miala). A co do odchudzania sie dla facetow. Nie wszyscy faceci lubia chude dziewczyny. Prawde mowiac, gdy juz zacznie sie z nimi rozmawiac, to oni szukaja dziewczyn "z cialkiem", a nie koscistych. Ja ze swoim chlopakiem zaczelam chodzic gdy bylam jakies 2-3kg grubsza nic jestem teraz. Potem jeszcze przytylam i jemu to nie przeszkadzalo, a nawet podobaly mu sie te moje kraglosci...Co jest najlesze, teraz gdy chudne (podkreslam tu ciaglosc) on jest troche zly, bo biust spada i kraglosci leca... Tak wiec odchudzaj sie tylko dla siebie samej, bo ludzie i faceci sa rozni i na pewno znajdziesz takiego, ktory zaakceputje Cie taka, jaka jestes

Cykada, chyba tez musze sobie sprawic taka ksiazeczke

Miłego dnia
dziekuje
tak tak odchudzanie dla siebie to podstawa
hehe no wiadomo my gaduly jestesmy
a gdzie reszta hm?spia wszystkie czy cwicza
ja sie biore za sprzatanie[jeju ostatnio chyba cos choruje haha tata sie smieje ze ktos mnie podienil]
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
Stary 2008-08-20, 09:15   #3551
ninaad
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielonamorelka Pokaż wiadomość
d
a gdzie reszta hm?spia wszystkie czy cwicza
ciężko pracują
Idę wszamać nektarynkę...albo może nawet dwie
ninaad jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-20, 09:28   #3552
zielonamorelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ninaad Pokaż wiadomość
ciężko pracują
Idę wszamać nektarynkę...albo może nawet dwie
hehehe smacznego
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
Stary 2008-08-20, 09:33   #3553
Ska
Zadomowienie

Marzenko krzyczysz na nas, że po co się odchudzamy, a sama to wcale nie lepsza jesteś fajne ciałko, jedynie bym popracowała nad talią. ja kręciłam rok temu dużo hh i na trawałe mam ładne wcięcie powodzenia

Domi znam te męskie zapędy do krągłości jak w Norwegii rok temu podczas wakacji ważyłam 58kg (przytyłam 6 w półtora miesiąc) to mój TŻ był w niebowzięty! on ma to samo - lubi ciałko, kobiece kształty.
dlatego ja odchudzam się TYLKO i WYŁĄCZNIE dla siebie. daje mi to satysfakcję i poczucie, że potrafię. a moje motto: "Ciało jest duszą kobiety"

ja też już w pracy kupiłam dzisiaj cały bochenek chleba żytniego ze słonecznikiem. dużo on jest "gorszy" od razowca?
Stary 2008-08-20, 09:40   #3554
Majka232
Zakorzenienie

Ska - ja mam chleb żytni razowy z nasionami lnu
Skład: mąka żytnia razowa, woda, drożdże, nasiona lnu, sól, serwatka spożywcza [?]

Jest pyszny, ale niestety pakowany (250g = 4 duuużżee kromki) i dlatego niechrupiący
Stary 2008-08-20, 09:57   #3555
PriVativ
Zadomowienie

dziewczyny witam Was w moim 3 dniu SB mam kilka pytan i mam nadzieje ze mi pomozecie

a wiec tak:
czy moge wypic kawe?? bo wczoraj tak mnie glowa bolala ze musialam wypic i wypilam;/ rozpuzczalna ze slodzikiem i mlekiem odtluszczonym .
jak sobie radzicie z zaparciami? ja je niesttey mam na tej diecie
i co z pistacjami? moge je jesc codziennie? dozwolona ilosc? i co do nich najlepiej dodac??
Stary 2008-08-20, 10:08   #3556
zielonamorelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PriVativ Pokaż wiadomość
dziewczyny witam Was w moim 3 dniu SB mam kilka pytan i mam nadzieje ze mi pomozecie

a wiec tak:
czy moge wypic kawe?? bo wczoraj tak mnie glowa bolala ze musialam wypic i wypilam;/ rozpuzczalna ze slodzikiem i mlekiem odtluszczonym .
i co z pistacjami? moge je jesc codziennie? dozwolona ilosc? i co do nich najlepiej dodac??
hej.co do kawy nie wiem bo nie pijam
zaparc nie mal i nie mialam
pistacje mozesz codziennie ale chyba tylko 15 czy 20 nie wiem dokladnie
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
Stary 2008-08-20, 10:08   #3557
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PriVativ Pokaż wiadomość

a wiec tak:
Dziewczyny na I fazie piły kawę i nie przeszkadzało to im ładnie chudnąć, więc można

Na zaparcia - błonnik w tabletkach, herbatki np. czerwona, Figura itp.

Pistacje - można dziennie chyba do 20 szt.
Stary 2008-08-20, 10:18   #3558
PriVativ
Zadomowienie

a ja dzis (teraz wsumie) zrobilam sobie jogurt naturalny z twarogiem na slodko i d tego osobno 20 pistacji. Mzoe tak byc?>? czy za duzo na jeden raz?? a mozna migdaly??
Stary 2008-08-20, 10:20   #3559
agusiencja
Rozeznanie

Dzień dobry!
Morelko, Marzenko ale z Was laski
też sobie później muszę porobić zdjęcia i wstawić, będzie jakaś motywacja, żeby już tak nie wyglądać i nie straszyć waszych oczu xD

Aha i mam pilne pytanie, czy płatki owsiane górskie, są bardziej zbliżone do zwykłych czy błyskawicznych, bo moja mama się pomyliła i górskie mi kupiła, i teraz nie wiem czy mogę je jeść

agusiencja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-20, 10:23   #3560
zielonamorelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiencja Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Morelko, Marzenko ale z Was laski
też sobie później muszę porobić zdjęcia i wstawić, będzie jakaś motywacja, żeby już tak nie wyglądać i nie straszyć waszych oczu xD

Aha i mam pilne pytanie, czy płatki owsiane górskie, są bardziej zbliżone do zwykłych czy błyskawicznych, bo moja mama się pomyliła i górskie mi kupiła, i teraz nie wiem czy mogę je jeść
dzieki.tak tak szybciutko zdjatka dawac proszea reszta niech bierze przyklad i tez szybciutko wrzucaa no tych platkach nic nie wiem nie slyszalam
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
Stary 2008-08-20, 11:12   #3561
Ska
Zadomowienie

PriVativ co do kawy to ja piłam zbożową Caro z mlekiem 0,5%. normalnej teoretycznie nie można, bo ma kofeinę, ale raz na jakiś czas nie zaszkodzi
co do zaparć to ja raz miałam problem to naprazyłam sobie słonecznika i było ok.
te twarożek z pistacjami ok, ale to na śniadanie? jeśli tak to w porządku, bo pożywnie, tylko znów mi warzyw brakuje
co do migdałów to chyba można 2 łyżeczki. ale na pewno nie wiem, więc nie chcę skłamać

właśnie konsumuje II Ś od jakichś 40 minut kocham to
Stary 2008-08-20, 11:24   #3562
fruity
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do fruity GG do fruity

Dzien dobry!!!
Nie wiem co sie ze mna dzieje. Nie moge spac od prawie tygodnia. Wczoraj nawet polozylam sie wczesniej, tak kolo 00:00 i budzilam sie co chwila. Mam wrazenie, ze nic nie spalam. "Rano" patrze na budzik, a tu 11:30. Ale nawet tego nie odczuwam, bo w nocy nie spie.
Jestem normalnie wrackiem. Mialam wczoraj taka migrene jak nigdy, caly czas bylo mi niedobrze, glowa myslalam, ze mi peknie i kurcze 0 tabletek w domu. Az w koncu sie rozplakalam z bolu. Nie mialam tak jeszcze. Dzisiaj otwieram oczy i oczywiscie bol nadal jest, musze koniecznie cos na to wziasc, bo sie znowu nasili.

elffee czy te tabletki musujace sa w smaku podobne do aspiryny? Bo jesli tak, to bede musiala kupic normalne tabletki, bo ja po smaku aspiryny wymiotowalam zawsze.
I one sa normalnie bez recepty?

Marzeniatko zazdroszcze pupy!

..::..
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::..

fruity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 11:25   #3563
onaella
Zakorzenienie

PriV ja piłam przez całą dietę kawę z mlekiem bez cukru i nic to nie zaszkodziło mojemu gubieniu kilogramów, także ja się akurat z kawą nie ograniczałam

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 12:02   #3564
elffee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fruity Pokaż wiadomość
elffee czy te tabletki musujace sa w smaku podobne do aspiryny? Bo jesli tak, to bede musiala kupic normalne tabletki, bo ja po smaku aspiryny wymiotowalam zawsze.
I one sa normalnie bez recepty?
nie wiem jak smakuje aspiryna musujaca ale solpadine raczej nie smakuje, w sensie troche slodkawe ale raczej bez smaku jakiegos szczegolnego. sa dostepne bez recepty i mozna kupic jeden listek [czyli 2 tabletki] i mozesz wyprobowac jesli ci nie bedzie po nich niedobrze to kupisz cale opakowanie [czyli 12 tabletek]
Stary 2008-08-20, 12:22   #3565
zielonamorelka
Zakorzenienie

dziewczyny a podpowiecie mi co bym mogla zjesc na podwiczorek bo kompletnie nie mam pomysluzjadlaby m slonecznika ale norme juz wyjadlam na 2 sniadanko hehe ale ze mnie dzisiaj glupek hehe myslenie mi ciezko cos idzie hihi ale mam dobry humorek i nawet mnie do slodkiego nei ciagniea jak sie zmeczylama prawie nic nie cqwiczylam
fruity a wczesniej tez mialas takie bole glowy?bo jesli sa naprawde silne a wczesniej ich nie mialas to moze od dietki?jak nie przejdzie za jakis czas to do lekarza
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
Stary 2008-08-20, 12:41   #3566
fruity
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do fruity GG do fruity

Bole glowy mam czesto, bo jestem niskocisnieniowcem (nie wiem czy tak to sie nazywa?), ale takich nie mialam. To byla mocna migrena.

..::..
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::..

fruity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 12:47   #3567
elffee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fruity Pokaż wiadomość
Bole glowy mam czesto, bo jestem niskocisnieniowcem (nie wiem czy tak to sie nazywa?), ale takich nie mialam. To byla mocna migrena.
tez jestem niskocisnieniowcem
Stary 2008-08-20, 12:55   #3568
ninaad
Wtajemniczenie

fruity może za mało ruchu masz, świeżego powietrza?- mnie na problemy ze snem pomagają intensywne zajęcia fitness wieczorem (20-21 np.), przejażdżka na rowerze albo np dłuuuuugi spacer. No i kawa- ledwo skończę pić i zasypiam - ale ja chyba jakaś dziwna jestem
ninaad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 13:02   #3569
zielonamorelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ninaad Pokaż wiadomość
fruity może za mało ruchu masz, świeżego powietrza?- mnie na problemy ze snem pomagają intensywne zajęcia fitness wieczorem (20-21 np.), przejażdżka na rowerze albo np dłuuuuugi spacer. No i kawa- ledwo skończę pić i zasypiam - ale ja chyba jakaś dziwna jestem
hehe to cie pociesze ze sama nie jestes haha moj tata tez tak ma ze ledwo z pracy wroci[ok 23]wypija kawke czasem zje cos slodkiego kladzie sie do lozka i mu to wcale w spaniu nie przeszkadza a ja jak nie moge zasnac to...dalej nie moge zasnac haha no chyba ze jakas konkretna przyczyna np za wysoka temperatura to otwieram okno i spie hihi
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
Stary 2008-08-20, 13:04   #3570
Ska
Zadomowienie

Morelko ja podwieczorki zawsze mam owocowe. teraz jak jest sezon to maliny, śliwki, jabłka - wszystko prócz bananów, melonów i arbuzów może wyczaruj jakiś serniczek na słodko?

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości