![]() |
#901 |
Gość
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Dzień dobry.
![]() ![]() Przy okazji, będę tu stałym gościem. Buziaczki dla znajomych z KZ ![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale u mnie gorąco wczoraj było ![]() ![]() W pierwszej części dnia na razie nie mam planów,ale po 15 jadę do TŻ-ta ![]() ![]() Werka - witaj ![]() Orzeszku - spóźnione życzenia ode mnie ![]() ![]() ![]() Miłego dnia kochane ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#904 | |||
Wtajemniczenie
|
Dziń dybry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Weronika, witaj ![]() agness51: u mnie też wczoraj ostry parnik, dzisiaj chyba podobnie się zapowiada... tylko, że ja uwielbiam taką pogodę. ![]() Jeju, jak mnie dzisiaj brzuch nawala, pół nocy nie spałam, teraz siedze z zapałkami w oczach... ;/ Nie mam ani ochoty ani siły cokolwiek robić, będzie dzień lenia.;P Wieczorek zapowiada się Tż-towo - filmowo ![]() ![]() Buziaki ![]()
![]() |
#905 | |
Raczkowanie
|
Kochana, ja już powinnam dawno pracę mieć gotową, a Ty masz na to cały rok ![]() Cytat:
![]() ![]() Miłego dnia wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 | ||
Gość
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() P.S. robię metamorfozę siebie - pomoc bardzo wskazana. Link do wątku na Metamorfozach: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=273500 |
||
![]() |
![]() |
#907 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ech kurcze... ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja wstałam około 10-juz sobie 3 dzien obiecujemy z mama ze bedziemy wstawac wczesniej i chodzic spac tez wczesniej a nie po połncy-no ale jak narazie nam nie wychodzi ![]() ![]() Miłego dnia! ![]()
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
Cześć cześć! Dziewczyny jak mija czas?
![]() Jak mija czas? Ja padam na twarz.... Ząb mnie boli ![]()
#909 |
Gość
|
Malinko - łoj, ja teraz
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#910 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() U mnie w sumie dobrze, pogoda jak dla mnie w sam raz- chłodnawo, jeszcze nie mam planów na dzisiaj, ale zdaje mi się, że leniuchować będę bo nawet nie chce mi się wychodzic ze znajomymi dziś .
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
Czesc Wszytskim, witaj Werka
![]() ja dzis wstałam przed 8 bo TZ mi podrzucił paragon za te obraczki, gdyz dzis trzeba je bylo odebrac a TZ w pracy do wieczora. Więc pojechalam do miasta, odebralam nasze obraczki, są sliczne ![]() Byłam tez w PZU załatwic sobie ubezpieczenie, potem zakupy spozywcze i do domku. Zjadłam 2gie sniadanie, plus dwa kawałki szarlotki z cynamonem jeszcze ciepłej w wykonaniu mojej bratowe ![]() ![]() Teraz mam zamiar sobie poczytac ksiazke Browna dalej bo jest świetna !! Potem pocwicze, cos posprzatam, bo moze przyjedzie nas odwiedzic dziadek z wujkiem ( wujek jest misjonarzem , mieszka w Tanzanii i raz na rok przylatuje do Polski, i jest moim immiennikiem,albo ja jego -sama nie wiem ![]() Agolku, poszukam tego Connelye'go w ksiegarni, skoro zachwalasz to musza byc dobre ![]() Miłego Dnia ![]()
#912 |
Gość
|
O kciuki proszę na sobotę. Do końca kursu zostało mi 3 dni i ostatniego mamy test - dlatego o kciuki proszę. A u nas się wypogodziło. Obym się do soboty wykurowała bo:
a - mam test b - wesele u kuzynki (najstarsza córka przyrodniej siostry mojej mamy wychodzi za mąż) Obrączki orzeszku...... czy ja o czymś nie wiem..... czy ty wychodzisz za mąż? |
![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
Werka- jeszcze nie
![]() ![]()
#914 |
Gość
|
O mamuśka... już się bałam... hi,hi - to dobrze.
![]() |
![]() |
![]() |
#915 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
u mnie.. u mnie nie bardzo jest o czym opowiadać. żyję z dnia na dzień, jest nie za kolorowo, ale jednak staram się skierować na optymistyczne myślenie. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Gość
|
Wreka .... zaczyna pracować - chora.... ale jednak... (robię książkę z przepisami z mazideł ...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Zadomowienie
|
Bonjour
![]() Werka-Witaj, a i kuruj się ;D Oyz,niskie ciśnienie niebawem przybije mnie do podłogi. Wczoraj słonecznie i upalnie dziś od rana popaduje deszcz. O dziwo pospałam se do 9 ==' i ledwo żywa wybuliłam 12zeta na taksówkę,aby w tę ulewę dotrzeć do centrum do fryzjera. Lol prawie 4 miesiące tam nie byłam ![]() ![]() Następnie wybyłam na dworzec PKP,aby kupić bilet na jutro do Wawy , geez pobudka o czwartej rano powrót o 22 ,ale wytrzymam, jakoś w tym mieście zawsze dostaję przypływu pozytywnej energii ![]() Póki co idę wypić trzecią już w tym dniu kawę i przekąsić coś słodkiego (jak zwykle _^_) Hmm,a oto właśnie to, co obecnie mam na głowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Raczkowanie
|
Schism, bardzo ladne masz włoski, a i fryzurka nowa ładna
![]() Ja dziś coś średnio w humorze, ale zawsze mogło być gorzej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() witam popoludniem, mam dzis mily dzien(teraz juz pewnie sie spiernicz bo to napisalam ![]() Wieczorem planujemy z TZtem KFC jak nas nie zaleje... a potem sie spakuje ![]() milego dzionka ![]()
![]() |
#920 | |||
Gość
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#921 | ||||||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W którym będziesz akademiku? ![]() Cytat:
To już Ci szybciutko zleci do wyjazdu. ![]() Cytat:
Biedactwo, takie choróbska w lecie to koszmarek. ![]() Obejrzę Metamorfozy. Cytat:
Cytat:
Biedactwo, współczuję bólu brzuszka. Ale fajnie, wieczorek z TŻ, baw się dobrze. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ksiązki Browna baaardzo wciągają. ![]() Cytat:
Zaplanuj sobie coś fajnego, dodatkowo skocz jeszcze po Milkę! ;] I wkładaj różowe okularki. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() U mnie w pracy nuda, dlatego siedzę i Wizażuję. ![]() Wieczorem zajrzę, jak wrócę ze spotkania. ;] Miłego dnia! ^^
![]() |
#922 |
Gość
|
Monochome - to będziemy razem.... już tyle naszych KZ tu lata, że warto przyjść
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() Werka witaj na plotkowym ![]() ![]() ![]() Orzeszku zazdroszcze obraczek ![]() Schism fajna fryzka ![]() Tarantulku juz pewnie pisalam wczesniej - bede studiowac w Krk, farmacja na CM UJ ![]() Monochrome zycze udanego spotkania ![]() a co do akademika,to ja bede mieszkac na Prokocimiu kolo wydzialu farmacji ![]() Malinko oby zabek przestal bolec ![]() zycze wszystkim milego popoludnia ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Gość
|
Jagieloniak - to spotkasz Ewi. Jak ci się rzuci w oczy taka duża z rudymi długimi włosami to gadaj.
|
![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
Niezapominajka - na Prokocimiu mieszka kolega z liceum z mojej klasy, super chłopak, w tym roku rozpoczyna czwarty rok na farmacji
![]() Werka - paluchy zapewnione ![]() ![]() Monochrome - fajnie się masz w pracy ![]() ![]() Gagaty więcej nie odpiszę, bo już się jak zwykle pogubiłam, ostatnio niezbyt wpadałam na plotkowy a jak wiadomo tutej wystarczy pół dnia a już ma człowiek do czytania kilka stronic ![]() Tatry zaliczone, w tym jakieś 70-80km nachodzone plus minus a w nich jakieś 50m po łańcuchach ![]() ![]() ![]() ![]() No dobra koniec nudzenia, zmykam jeszcze chwilu połazić po forum nim mi kofeina w obieg przejdzie i wracam do bajeczek o tym jak antygen z przeciwciałem ![]()
#926 |
Gość
|
Są, ale angol startuje za rok.... do niemca wracam też w kolejne wakacje - w roku nie mam czasu na kursy
![]() P.S. czy wiecie, że ja mam gębę Jennifer Aiston? O rudym bobie mogę pomarzyć... teraz cała ja idę do korekty. ![]() Jak chcecie to zajrzyjcie na Metamorfozy... tam gdzie was odsyłałam.... post jednej z dziewczyn zrobił na mnie szok. P.S. muszę mieć nowe okulary... werka w tych źle wygląda. |
![]() |
![]() |
#927 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ladniutko Schism ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
hehehe owocnej nauki Enex w takim razie ![]() A ja sie relaksuje z wielkim turbanem na głowie-odzywka i popijam herbatkę ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 |
Gość
|
Oj to masz miły relax Mercy
![]() Enex - miłej pracy i wpadaj do nas ![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
![]() O kurcze jak ja dawno tu nie pisałam ![]() ![]() ![]() Z chlopcami po staremu... a mam juz tego dosc. Dzisiaj nie w najlepszym nastroju , bez makijazu bo sie zle czuje a tu moja ulica przechodza 2 wielbiciele i pisza eska ze sa pode mna i chca mnie zobaczyc ![]() ![]() ![]() ![]() yerba: lody swietnie poprawiaja humor^^ Poprawily? ![]() star15: Nastepna sobie humor poprawia ![]() ![]() monochrome: Witaj ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nie zjadlam tak duzo,3 kawalki kuraka,samo biale miesko i kawalek kukurydzy na kolbie,maly. mysle,ze w 500kcal sie zmiescilam.. ![]() dobry wieczor, popijam herbatke zielona i ide sie pakowac zaraz ![]() na dworze zimno,pada i wogole jakos do niczego..odbebnie jutro i w piatek o 3 pobudka a o 4 wylot ![]() milego wieczorka ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.