|
|
#2101 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
.I tak. Ja jestem z tych co wiercą czasem dziurę w brzuchu, tym bardziej jeżeli chodzi o bliskie mi osoby, które są niechętne do zwierzeń jak ja. Wiem, że tylko oczekują, żeby ktoś zmusił je do gadania .A koleżanka dalej ma nadzieję na tego z internetu. Ja próbowałam już na wszelkie sposoby jej przegadać, że to stracona sprawa, żeby zapomniała, a ta nadal z nim na gadu rozmawia czasem a później wyobraża sobie, że może jeszcze nie wszystko stracone i analizuje każde jego słowo ![]() Cytat:
. Cytat:
. Ja sobie często wchodzę na Twój profil i oglądam te włosy, cuuuuuudowne są .
|
|||
|
|
|
|
#2102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), że ja też często odwiedzam Twój profil i zerkam jak tam postępy się mają jeśli chodzi o długość Twojego owłosienia A jak czasem mi się nudzi to wchodzę na profile tych, które mają albumy i sobie ukradkiem przeglądam i przypominam jak wyglądacieEmilio pytałaś o Astora Zajrzałam do kosmetyczki i ... mam ten tusz http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18845 Nie wiedziałam, że jest on z Astora. Bardzo go lubię, ma super wygodny grzebyk, ładnie rozczesuje rzęsy, nie skleja, nie tworzy grudek, moim zdaniem dobry tusz. W sumie nie tylko ja tak uważam, bo siostra też go sobie kupiła Wczoraj z Agnieszką doszłyśmy do wniosku, że podstawa tuszu to odpowiednia szczoteczka A ten moim zdaniem taką ma
|
|
|
|
|
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Miłego dnia Ide też zrobić jakąś kawę ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam sobie żel z flos leku, który polecałaś, mam nadzieję, że o ten chodziło? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...adzikowej.html Zastanawiam się, czy on dobrze nawilża skórę? Niby jest do cery tłustej, ja mam mieszaną, ale zerknęłam w Twój profil i Ty też Zresztą ja już nie wiem, ostatnio ciągle coś zmieniam (przez Was ) i jak mi coś w końcu pomoże, to nie będę wiedziała co Najpierw krem Galanea, polecany przez Karlę, potem Jolie skusiła mnie do kupienia żelu AA a potem Ty do tego flos leku. Na dodatek jestem tuż przed okresem, więc na twarzy gorzej niż zwykle.. EhhCytat:
|
||
|
|
|
|
#2105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt Ci przecież kupowac nie kazał
|
|
|
|
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2107 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przekonałaś mnie, dziś wybieram się po TO COŚ i zrobie z nimi porządek ![]() Cytat:
Warto spróbować. Pójść na jakąś mniejszą plażę na uboczu gdzie nie ma lansu i dresów. To taka namiastka wakacji. Godzina tam i czuję sie jakbym wyjechała z kRk na wakacje... I może by się już drugi raz nie rozpadało ![]() Cytat:
Każdy ma czasem takie dni. I praktycznie w życiu każdej dziewczyny trafiła się taka 'koleżanka'. Po tym co piszesz, wydaje mi się, że to nie w niej jest to 'coś'. To jest w Twojej głowie. Czujesz się gorsza, bezpodstawnie, bo przyciągacie innych ludzi. Myślę, że na jakiś czas byłoby dobrze, gdybyś poluźniła z nią kontakty. Zajęła się czymś nowym, poznała jakiś nowych ludzi - swoich, a nie waszych wspólnych znajomych. To pomogłoby Ci spojrzeć z dystansu Cytat:
![]() Cytat:
Też miałam koncert w nocy. I jednego się pozbyłam. Drugie draństwo było bardzo przebiegłe się gdzieś ukryło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Idę zaraz podciąć , tfu ODŚWIEŻYĆ włosy do fryzjerki. Zrobię później może jakieś zdjątka, zmierzę długość i wrzucę na profil, coby lepiej widzieć postępy ![]() Idę dziś z na ważną rozmowę z TŻ... sytuacja jest poważna... trzymajcie kciuki, dobrze?
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||||||
|
|
|
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
można się przyłączyć?
|
|
|
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
)- od rana nie miałam dostępu do neta (a także energii elektrycznej jakieś wykopy sobie u mnie urządzili )Witam wszystkich i miłego dnia życzę- zaraz wracam do kuchni jasne. Powiedz coś o sobie ![]() Atsenko powodzenia
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
hm. tylko nie mam pojęcia co ;d
|
|
|
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
coś o sobie- imię, wiek, zainteresowania, czym się zajmujesz, jakie masz zwierzaki, jakie książki lubisz czytać....etc
|
|
#2113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chętnie pooglądam zdjęcia po odświeżeniu ![]() Trzymam kciuki bardzo mocno Na pewno będzie dobrzeCytat:
|
||
|
|
|
|
#2114 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Zajrzałam na chwilę do brata (wyszedł gdzieś z bratową) więc korzystając z ich nieobecności szybciutko włączyłam komputerek i zajrzałam na wizaż Mam nadzieję, że się uda Cytat:
Sama bym tego lepiej nie ujęła Pierwsze jej słowa, kiedy mnie zobaczyła?? "Jakaś ty malutka!" Dodam tylko jeszcze od siebie, że Milka jest jeszcze ładniejsza niż na fotkach A te jej włosy! ![]() Jak jeszcze raz usłyszę, że się na nie skarży to będzie ![]() Milka zapomniała wspomnieć, ze zabłądziłyśmy - skręciłysmy w niewłaściwą ulicę - tzn miałyśmy skręcić ale tak się zagadałyśmy, ze poszłyśmy prosto I potem musiałyśmy się spory kawał wracać - ale o naszej orientacji w terenie (a raczej jej braku) Milka napisała już dość i nie będę się pogrążać Dobrze, ze wydrukowała tę mapę Jak mi się jeszcze coś przypomni to napiszę ![]() Lepiej bym tego nie ujęła ![]() Wiem, powtarzam się - ale po przeczytaniu relacji Milki odjęło mi mowę Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-08-20 o 14:44 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#2115 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje za trzymanie kciukow
Wlasciwie to musze przyjsc jeszcze raz w poniedzialek, ale ogolnie facet jest zainteresowany. Obym dostala te prace! Porcelainn --> mam nadzieje ze wszystko sobie wyjasnisz z TZem. Bedzie dobrze. Trzymam kciuki Niestety juz dzis nie nadrobie zaleglosci bo za chwile jade pociagiem nad morze ![]() Milego dnia
|
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gosia, lat 16, uczennica I klasy LO, w wolnych chwilach śpiewam albo imprezuje (; no może raczej spotykam sie ze znajomymi (; Mam kota Kleo, całego czarnego, z białymi skarpetkami i krawatem ![]() Książki.. jak chyba każda lubię się odmóżdżać romansami, lubie kryminały i książki których zakończenia nie sposób jest odgadnąć ![]() Jeśli chodzi o muzykę to słucham soulu, rocka, jazzu i modern jazzu, folku, czasem popu. To chyba tyle ;d
|
|
|
|
|
|
#2117 | |
|
Zakorzenienie
|
Atsenko
dołączam się do kciuków - o ile jeszcze nie jest za późno Cytat:
Widziałam Twoje włosy na zywo i ostatnie co mozna o nich powiedziec to to, że wyglądają niepozornie A zresztą w poprzednim poscie napisałam swoje zdanie na temat Twoich włosków
|
|
|
|
|
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam
|
|
|
|
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zrobiłam sobie ten test na typ kolorystyczny i wyszło mi, ze jestem latem... Nie powiem, zebym zgodziła się ze wszystkim co jest tam napisane...
![]() Nie znoszę a wręcz nienawidzę koloru kanarkowego i w ogóle odcieni pastelowych ![]() Nigdy w życiu nie założyłabym nic w kolorze turkusowym ![]() I chcą mnie jednak pozbawić mojej ukochanej czerni Ale im się to nie uda Czyli - nie znoszę prawie żadnego z kolorów, w którym powinno być mi ładnie Makijaż francuski? Też nie lubię ![]() Nigdy nie używałam różu - tym bardziej, ze przy cerze naczynkowej mam wiecznie zaczerwienione policzki A co do makijazu - uwielbiam dość mocno podkreślać oczy - jako jedyną część mojej twarzy, która mi się podoba W zasadzie to zgadza się tylko opis lata - chyba - cięzko mi samej to oceniać ![]() PANI LATO ma włosy blond, stopniowo ciemniejące, przechodzące w mysi lub popielaty brąz. Obecnie zdarzają się również włosy w odcieniu platynowym lub srebrzysto-popielatym. Skóra jest jasna, porcelanowa, z różowym lub oliwkowym zabarwieniem. Blado-beżowa, czasem o zabarwieniu niebieskim lub wręcz ziemista. Często widać też naczynka krwionośne. Piegi, jeśli występują to są szarobrązowe. Oczy – niebieskie, szaro-niebieskie, zielono- niebieskie, bądź szare z domieszką brązu. Białko jest zażółcone i występuje tzw. zamglone spojrzenie. Usta w kolorze chłodnego różu. |
|
|
|
|
#2120 |
|
Zakorzenienie
|
o ja też chce taki test! ;d
mi na pewno wyjdzie że jestem zimą - bardzo jasna cera, czarne włosy. jednym słowem Królewna Śnieżka ze mnie |
|
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2122 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Ale z postępami poczekam (znaczy z wstawianiem fotki z jakimikolwiek postępami) tak myślę ze co najmniej do października . Ja myślę, czy by sobie w album nie wstawić jakiś swoich zdjęć (z głupimi minami to też mam ehehe), ale jakoś tak. Nie czujecie sie dziwnie, że ktoś znajomy tutaj wejdzie i Was zobaczy ? Bo ja tak w sumie, nie żebym nie chciała, bo bym chciała, co innego jak sobie wrzucę zdjęcie do tematu, bo tu zamknięta grupa w sumie wchodzi, ale tak do profilu :P ?Wiem, że taka rozmowa na gadu raczej nic nie znaczy, ale powiedzcie to zauroczonej dziewczynie .Cytat:
). Ona cudownie wygląda, ten kolor powala. Pasowałoby Ci http://www.hairfinder.com/celebrityp...ia-cross-2.jpghttp://www.smh.com.au/ffximage/2008/..._300x424,0.jpg Cytat:
.Zrób zdjęcia koniecznie po wizycie u fryzjera! I trzymam kciuki za rozmowę z TŻ Cytat:
.to jeszcze nam powiedz, dlaczego masz taki denerwujący avatar, oczopląsu można dostać Cytat:
.
|
|||||
|
|
|
|
#2123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba bym się żle czuła. Już i tak jakiś czas temu zdradziłam moją ukochaną czerń na rzecz różnych odcieni czerwieni i fioletu więc może jak na razie starczy już tych ustępstw |
|
|
|
|
|
#2124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2125 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
; ) Niebawem mnie zobaczycie![]() Cytat:
![]() Witaj Gosiu ![]() Cytat:
Nie umiem okreslic odcienia włosów. Ciemny blond tylko jaki Raz wydaje się myszowaty, a raz "słoneczny". Cera to samo raz beżowa, a raz różowa Raz robiłam dokładniejszy test nawet z kolorem, odcieniem "obwódek" oczu itp. tylko że teraz nie mogę tego znaleźć.
|
|||
|
|
|
|
#2126 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Ale tak patrzę na Ciebie i widzę Cię np. w błękicie, w jasnych takich kolorach.No, ale jakieś postępy już są, małymi kroczkami i Finlora za parę lat w cukierkowym różu wyjdzie . Żartuję .
|
|
|
|
|
|
#2127 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę się doczekać
A tak w ogóle to która się jeszcze nie ujawniła?? ![]() Cytat:
Może jakby zobaczył mnie jakiś stylista, wizażysta, czy kto się takimi rzeczami zajmuje, potrafiłby mi powiedzieć coś konkretnego i doradziłby jak powinnam się ubierać i malować - nie wiadomo tylko czy bym go posłuchała ![]() Cytat:
Szkoda, ze nie ma emotki :zgroza: Bo taki miałam wyraz twarzy jak przeczytałam o tym błękicie A co do różu... Mam nadzieję, ze to był żart ![]() Nie wiem ile musieliby mi zapłacić, zebym wyszła w takich kolorach na ulicę Musiałoby to być duuuużo pieniędzy
|
||
|
|
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: Mam! http://www.radydlazdrowia.pl/quiz/6/index.htmlCytat:
Będę miała to na uwadze ![]() To sobie poczekacie ...Żarcik taki
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.

Ważne było, że kanapki były dobre
.
Więc ludzie to wykorzystują
A sama jestem dość nieufna, więc swoje problemy zostawiam dla siebia, albo czasem mówię o nich tylko paru osobom.

Najpierw krem Galanea, polecany przez Karlę, potem Jolie skusiła mnie do kupienia żelu AA a potem Ty do tego flos leku. Na dodatek jestem tuż przed okresem, więc na twarzy gorzej niż zwykle.. Ehh
Bywałam okropnie pogryziona i miałam ogromne, swędzące bąble.. Od jakichś 3 lat wkłądam w lecie na noc do kontaktu takie urządzenie i nie zdarzyło mi się, żeby mnie coś wtedy ugryzło
Każdy ma czasem takie dni. I praktycznie w życiu każdej dziewczyny trafiła się taka 'koleżanka'. Po tym co piszesz, wydaje mi się, że to nie w niej jest to 'coś'. To jest w Twojej głowie. Czujesz się gorsza, bezpodstawnie, bo przyciągacie innych ludzi. Myślę, że na jakiś czas byłoby dobrze, gdybyś poluźniła z nią kontakty. Zajęła się czymś nowym, poznała jakiś nowych ludzi - swoich, a nie waszych wspólnych znajomych. To pomogłoby Ci spojrzeć z dystansu