Włosomaniaczki :D - część III - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-20, 11:54   #2101
oleczka87
Rozeznanie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Domniewam, że była to dla niego przyjemność, bo robił wszystko z uśmiechem na buzi. Nie wiem czy uśmiech szczery czy wymuszony, ale kto się wtedy tym przjmował Ważne było, że kanapki były dobre
jesteś okrutna .
I tak. Ja jestem z tych co wiercą czasem dziurę w brzuchu, tym bardziej jeżeli chodzi o bliskie mi osoby, które są niechętne do zwierzeń jak ja. Wiem, że tylko oczekują, żeby ktoś zmusił je do gadania .

A koleżanka dalej ma nadzieję na tego z internetu. Ja próbowałam już na wszelkie sposoby jej przegadać, że to stracona sprawa, żeby zapomniała, a ta nadal z nim na gadu rozmawia czasem a później wyobraża sobie, że może jeszcze nie wszystko stracone i analizuje każde jego słowo
Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość

Co do zwierzania, to mam podobnie. Słyszałam wiele razy, że potrafię słuchać Więc ludzie to wykorzystują A sama jestem dość nieufna, więc swoje problemy zostawiam dla siebia, albo czasem mówię o nich tylko paru osobom.
No ja też słyszałam wiele razy, że umiem słuchać. Wolę słuchać niż mówić generalnie, ale jak komuś ufam albo czasem wyczuje, że nadajemy na tych samych falach, to gadam jak nakręcona .

Cytat:
Moje włosy na żywo wyglądają bardzo niepozornie tak jak i na zdjęciach

Niepozornie ?! Nie bluźnij . Ja sobie często wchodzę na Twój profil i oglądam te włosy, cuuuuuudowne są .
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 12:12   #2102
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
Ja jestem z tych co wiercą czasem dziurę w brzuchu, tym bardziej jeżeli chodzi o bliskie mi osoby, które są niechętne do zwierzeń jak ja. Wiem, że tylko oczekują, żeby ktoś zmusił je do gadania .

Ja też Jak mi na czymś zależy to nie poprzestanę dopóki tego nie dostanę Może dlatego ludzie tak lubią Ci się zwierzać. Niby przychodzą pogadać o niczym, a Ty swoim urokiem i subtelnym wierceniem sprawiasz, że się wygadują ze swoich problemów

A koleżanka dalej ma nadzieję na tego z internetu. Ja próbowałam już na wszelkie sposoby jej przegadać, że to stracona sprawa, żeby zapomniała, a ta nadal z nim na gadu rozmawia czasem a później wyobraża sobie, że może jeszcze nie wszystko stracone i analizuje każde jego słowo

Cięzka sprawa. Facet daleko od niej, ma dziewczynę, a ona nadal ma nadzieje. Taka rozmowa na gg to zazwyczaj nic nie znaczy.

No ja też słyszałam wiele razy, że umiem słuchać. Wolę słuchać niż mówić generalnie, ale jak komuś ufam albo czasem wyczuje, że nadajemy na tych samych falach, to gadam jak nakręcona .

Ja mam podobnie Ale na początku zazwyczaj milcze

Niepozornie ?! Nie bluźnij . Ja sobie często wchodzę na Twój profil i oglądam te włosy, cuuuuuudowne są .
Jej dziękuję Przyznam się w sekrecie (tylko nikomu ani slowa), że ja też często odwiedzam Twój profil i zerkam jak tam postępy się mają jeśli chodzi o długość Twojego owłosienia A jak czasem mi się nudzi to wchodzę na profile tych, które mają albumy i sobie ukradkiem przeglądam i przypominam jak wyglądacie

Emilio pytałaś o Astora Zajrzałam do kosmetyczki i ... mam ten tusz http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18845 Nie wiedziałam, że jest on z Astora. Bardzo go lubię, ma super wygodny grzebyk, ładnie rozczesuje rzęsy, nie skleja, nie tworzy grudek, moim zdaniem dobry tusz. W sumie nie tylko ja tak uważam, bo siostra też go sobie kupiła Wczoraj z Agnieszką doszłyśmy do wniosku, że podstawa tuszu to odpowiednia szczoteczka A ten moim zdaniem taką ma
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 12:14   #2103
karla_92
Zakorzenienie

Dzień dobry Tylko się przywitam, nie mam siły odpisywać. Spać mi się chce, brzuch mnie boli i dopadła mnie depresja końcowo-wakacyjna

Miłego dnia Ide też zrobić jakąś kawę

Cytat:
Napisane przez Milka
A jak czasem mi się nudzi to wchodzę na profile tych, które mają albumy i sobie ukradkiem przeglądam i przypominam jak wyglądacie
Ja też
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 12:23   #2104
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:

Jeszcze parę minut i będzie popołudniowa. Poczekam, nigdzie mi się nie śpieszy
Jeżeli wyglądają tak samo "niepozornie", jak na zdjęciach, to zauważyłabym je z pewnością

Kupiłam sobie żel z flos leku, który polecałaś, mam nadzieję, że o ten chodziło? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...adzikowej.html Zastanawiam się, czy on dobrze nawilża skórę? Niby jest do cery tłustej, ja mam mieszaną, ale zerknęłam w Twój profil i Ty też
Zresztą ja już nie wiem, ostatnio ciągle coś zmieniam (przez Was) i jak mi coś w końcu pomoże, to nie będę wiedziała co Najpierw krem Galanea, polecany przez Karlę, potem Jolie skusiła mnie do kupienia żelu AA a potem Ty do tego flos leku. Na dodatek jestem tuż przed okresem, więc na twarzy gorzej niż zwykle.. Ehh

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Tylko się przywitam, nie mam siły odpisywać. Spać mi się chce, brzuch mnie boli i dopadła mnie depresja końcowo-wakacyjna

Miłego dnia Ide też zrobić jakąś kawę
Ja się zastanawiam nad trzecią kawą (ewentualnie nad drzemką popołudniową, bo już można).
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 12:28   #2105
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżeli wyglądają tak samo "niepozornie", jak na zdjęciach, to zauważyłabym je z pewnością

Kupiłam sobie żel z flos leku, który polecałaś, mam nadzieję, że o ten chodziło? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...adzikowej.html Zastanawiam się, czy on dobrze nawilża skórę? Niby jest do cery tłustej, ja mam mieszaną, ale zerknęłam w Twój profil i Ty też
Zresztą ja już nie wiem, ostatnio ciągle coś zmieniam (przez Was) i jak mi coś w końcu pomoże, to nie będę wiedziała co Najpierw krem Galanea, polecany przez Karlę, potem Jolie skusiła mnie do kupienia żelu AA a potem Ty do tego flos leku. Na dodatek jestem tuż przed okresem, więc na twarzy gorzej niż zwykle.. Ehh

Ja się zastanawiam nad trzecią kawą (ewentualnie nad drzemką popołudniową, bo już można).
Ciiicho Nikt Ci przecież kupowac nie kazał
Stary 2008-08-20, 12:36   #2106
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też
A kiedy będziemy mogły w końcu Ciebie pooglądać?

Cytat:
Ciiicho Nikt Ci przecież kupowac nie kazał
Ale ja się niestety nie potrafię opanować
Stary 2008-08-20, 13:05   #2107
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Polecam te urządzenia wkładane do kontaktu Zawsze miałam straszne problemy z komarami, tym bardziej, że jestem na nie uczulona Bywałam okropnie pogryziona i miałam ogromne, swędzące bąble.. Od jakichś 3 lat wkłądam w lecie na noc do kontaktu takie urządzenie i nie zdarzyło mi się, żeby mnie coś wtedy ugryzło

Przekonałaś mnie, dziś wybieram się po TO COŚ i zrobie z nimi porządek

Cytat:

Nad Kryspinowem byłam tylko raz. Dojechałam, wsadziłam nogę do wody i rozpętała się taka burza, że resztę dnia spędziłam w pobliskiej knajpie czekając aż łaskawie się wypada

Oj naturalnie brązowa karnacja... marzenie Ja dziś nie posmarowałam dekoldu filtrem i mam teraz czerwony i mnie pali

Warto spróbować. Pójść na jakąś mniejszą plażę na uboczu gdzie nie ma lansu i dresów. To taka namiastka wakacji. Godzina tam i czuję sie jakbym wyjechała z kRk na wakacje... I może by się już drugi raz nie rozpadało

Cytat:
żeby mnie po dwóch piwach trochę wcięło. Starzeję się .

Milka, bombowa relacja

Zdałam sobie sprawę, że z moją samooceną bardzo słabo. Zupełnie nie wiem dlaczego i jak sobie z tym poradzić :/.
Każdy ma czasem takie dni. I praktycznie w życiu każdej dziewczyny trafiła się taka 'koleżanka'. Po tym co piszesz, wydaje mi się, że to nie w niej jest to 'coś'. To jest w Twojej głowie. Czujesz się gorsza, bezpodstawnie, bo przyciągacie innych ludzi. Myślę, że na jakiś czas byłoby dobrze, gdybyś poluźniła z nią kontakty. Zajęła się czymś nowym, poznała jakiś nowych ludzi - swoich, a nie waszych wspólnych znajomych. To pomogłoby Ci spojrzeć z dystansu

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Witam

Ja tylko na chwile...

Za pol godz mam interview.... 3majcie kciuki... Tak sie boje.... A oferta pracy bardzo atrakcyjna.

Jak wroce to sie odezwe i nadrobie zaleglosci.

Buziaki
Daj znać jak poszło

Cytat:

Taka ładna pogoda, więc aż grzech w domu siedzieć U mnie w nocy znowu koncert Nie wiem gdzie to wredne bydle się ukryło

Też miałam koncert w nocy. I jednego się pozbyłam. Drugie draństwo było bardzo przebiegłe się gdzieś ukryło

Cytat:
No we wrześniu w Krakowie Musicie się postarać, żebym miała o czym pisać
Hah, pamiętaj tylko, że sama sobie tego zażyczyłaś

Cytat:

Emilio pytałaś o Astora Zajrzałam do kosmetyczki i ... mam ten tusz http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18845 Nie wiedziałam, że jest on z Astora. Bardzo go lubię, ma super wygodny grzebyk, ładnie rozczesuje rzęsy, nie skleja, nie tworzy grudek, moim zdaniem dobry tusz. W sumie nie tylko ja tak uważam, bo siostra też go sobie kupiła Wczoraj z Agnieszką doszłyśmy do wniosku, że podstawa tuszu to odpowiednia szczoteczka A ten moim zdaniem taką ma
Dziękuję., że napisałaś Ale czy on daje mocny efekt? wydłuża, pogrubia? Lubię mieć mocno pomalowane rzęsy

Idę zaraz podciąć , tfu ODŚWIEŻYĆ włosy do fryzjerki. Zrobię później może jakieś zdjątka, zmierzę długość i wrzucę na profil, coby lepiej widzieć postępy

Idę dziś z na ważną rozmowę z TŻ... sytuacja jest poważna... trzymajcie kciuki, dobrze?

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 13:05   #2108
simcha
Zakorzenienie

można się przyłączyć?
simcha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 13:27   #2109
Jolie2601
Zakorzenienie

Bry wypełzłam z kuchni, którą usilnie staram się odsprzątać (staram się od wczoraj- gruntowne szorowańsko)- od rana nie miałam dostępu do neta (a także energii elektrycznej jakieś wykopy sobie u mnie urządzili)
Witam wszystkich i miłego dnia życzę- zaraz wracam do kuchni

Cytat:
Napisane przez simcha Pokaż wiadomość
można się przyłączyć?
jasne. Powiedz coś o sobie

Atsenko powodzenia
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 13:29   #2110
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
można się przyłączyć?
Witam
Powiedz cos o sobie

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 13:34   #2111
simcha
Zakorzenienie

hm. tylko nie mam pojęcia co ;d
Stary 2008-08-20, 13:41   #2112
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
hm. tylko nie mam pojęcia co ;d
coś o sobie- imię, wiek, zainteresowania, czym się zajmujesz, jakie masz zwierzaki, jakie książki lubisz czytać....etc
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 13:43   #2113
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość

Przekonałaś mnie, dziś wybieram się po TO COŚ i zrobie z nimi porządek

Idę zaraz podciąć , tfu ODŚWIEŻYĆ włosy do fryzjerki. Zrobię później może jakieś zdjątka, zmierzę długość i wrzucę na profil, coby lepiej widzieć postępy

Idę dziś z na ważną rozmowę z TŻ... sytuacja jest poważna... trzymajcie kciuki, dobrze?
Ja mam firmy Raid, więc ten polecam. Innych nie próbowałam.

Chętnie pooglądam zdjęcia po odświeżeniu

Trzymam kciuki bardzo mocno Na pewno będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Bry wypełzłam z kuchni, którą usilnie staram się odsprzątać (staram się od wczoraj- gruntowne szorowańsko)- od rana nie miałam dostępu do neta (a także energii elektrycznej jakieś wykopy sobie u mnie urządzili)
Witam wszystkich i miłego dnia życzę- zaraz wracam do kuchni
Ale pomyśl sobie, jaką potem będziesz miała lśniącą kuchnię Ja po takich generalnych porządkach mam ochotę jakiś czas nie używać takiego doczyszczonego pomieszczenia
Stary 2008-08-20, 13:57   #2114
Finlora
Zakorzenienie

Hej

Zajrzałam na chwilę do brata (wyszedł gdzieś z bratową) więc korzystając z ich nieobecności szybciutko włączyłam komputerek i zajrzałam na wizaż

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość

Tylko kiedy to będzie... Chyba, że szybciej będziesz na podkarpaciu
Mam nadzieję, że się uda

Cytat:
A teraz relacja pospotkankowa - część pierwsza

Po tym jak przeczytałam o tym złośliwym charakterze i zołzowatości z duszą na ramieniu uadałam się na spotkanie. Wychodząc z domu krzyknęłam do siostry: "testament leży na biurku, powiedz rodzicom, że nie wrócę na noc" (). Oczywiście wcześniej nie sprawdzałam map dlatego, że moja orientacja w terenie leży i kwiczy (tak naprawdę mam super doskonałą oientację), tylko po to, żeby sobie zaplanować możliwe drogi ucieczki

Podsumowując Agnieszka okazała się bardzo sympatyczną (malutką) osóbką, która jak będzie narzekała na cerę to dostanie ode mnie Włoski prezentują się bardzo dobrze (jak to rasowa włosomaniaczka prześwietliłam je dokładnie wzrokiem) i nie dojrzałam żadnych odrostów, a ich kondycję oceniam na bd +

Okazało się, że nasze orientacje w terenie razem leżą i kwiczą, tylko moja zdecydowanie głośniej. Chodziłyśmy tak zagadanie po jednej takiej ulicy w poszukiwaniu rossmanna i natury i oczywiście je minęłyśmy. Ostatecznie po kilku godzinach szczęśliwe z zakupami kosmetycznymi w torebce udałyśmy się do parku (co by nasze włosy mogły pooddychać świeżym powietrzem). Ja ostatecznie mało co nie utknęłam w Bełchatowie, bo zdolna sprawdziłam, że mam autobus, ale nie spostrzegłam, że jeździ on tylko w okresie nauki szkolnej. Naszczęście wcześniejszy autobus spóźnił się 15 minut
Niesamowita relacja! Sama bym tego lepiej nie ujęła

Pierwsze jej słowa, kiedy mnie zobaczyła?? "Jakaś ty malutka!"

Dodam tylko jeszcze od siebie, że Milka jest jeszcze ładniejsza niż na fotkach
A te jej włosy! Też takie chcę
Jak jeszcze raz usłyszę, że się na nie skarży to będzie ode mnie

Milka zapomniała wspomnieć, ze zabłądziłyśmy - skręciłysmy w niewłaściwą ulicę - tzn miałyśmy skręcić ale tak się zagadałyśmy, ze poszłyśmy prosto I potem musiałyśmy się spory kawał wracać - ale o naszej orientacji w terenie (a raczej jej braku) Milka napisała już dość i nie będę się pogrążać
Dobrze, ze wydrukowała tę mapę

Jak mi się jeszcze coś przypomni to napiszę

Cytat:
bombowa relacja- teraz ja leżę i kwiczę
Lepiej bym tego nie ujęła
Wiem, powtarzam się - ale po przeczytaniu relacji Milki odjęło mi mowę

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2008-08-20 o 14:44 Powód: dopisek
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 14:01   #2115
atsenka
Zadomowienie

Dziekuje za trzymanie kciukow
Wlasciwie to musze przyjsc jeszcze raz w poniedzialek, ale ogolnie facet jest zainteresowany. Obym dostala te prace!

Porcelainn --> mam nadzieje ze wszystko sobie wyjasnisz z TZem. Bedzie dobrze. Trzymam kciuki

Niestety juz dzis nie nadrobie zaleglosci bo za chwile jade pociagiem nad morze Niewiem kiedy wroce, moze w piatek a moze dopeiro w poniedzialek takze nie piszcie za duzo

Milego dnia

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 14:03   #2116
simcha
Zakorzenienie

Cytat:
coś o sobie- imię, wiek, zainteresowania, czym się zajmujesz, jakie masz zwierzaki, jakie książki lubisz czytać....etc
więc.. ;d
Gosia, lat 16, uczennica I klasy LO, w wolnych chwilach śpiewam albo imprezuje (; no może raczej spotykam sie ze znajomymi (;
Mam kota Kleo, całego czarnego, z białymi skarpetkami i krawatem
Książki.. jak chyba każda lubię się odmóżdżać romansami, lubie kryminały i książki których zakończenia nie sposób jest odgadnąć
Jeśli chodzi o muzykę to słucham soulu, rocka, jazzu i modern jazzu, folku, czasem popu.
To chyba tyle ;d
Stary 2008-08-20, 14:05   #2117
Finlora
Zakorzenienie

Atsenko
dołączam się do kciuków - o ile jeszcze nie jest za późno

Cytat:
Niepozornie??? Wolne żarty!
Widziałam Twoje włosy na zywo i ostatnie co mozna o nich powiedziec to to, że wyglądają niepozornie
A zresztą w poprzednim poscie napisałam swoje zdanie na temat Twoich włosków
Stary 2008-08-20, 14:25   #2118
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
więc.. ;d
Gosia, lat 16, uczennica I klasy LO, w wolnych chwilach śpiewam albo imprezuje (; no może raczej spotykam sie ze znajomymi (;
Książki.. jak chyba każda lubię się odmóżdżać romansami, lubie kryminały i książki których zakończenia nie sposób jest odgadnąć
Jeśli chodzi o muzykę to słucham soulu, rocka, jazzu i modern jazzu, folku, czasem popu.
To chyba tyle ;d
O, moja imienniczka Witam
Stary 2008-08-20, 14:32   #2119
Finlora
Zakorzenienie

Właśnie zrobiłam sobie ten test na typ kolorystyczny i wyszło mi, ze jestem latem... Nie powiem, zebym zgodziła się ze wszystkim co jest tam napisane...

Nie znoszę a wręcz nienawidzę koloru kanarkowego i w ogóle odcieni pastelowych
Nigdy w życiu nie założyłabym nic w kolorze turkusowym
I chcą mnie jednak pozbawić mojej ukochanej czerni Ale im się to nie uda
Czyli - nie znoszę prawie żadnego z kolorów, w którym powinno być mi ładnie

Makijaż francuski? Też nie lubię
Nigdy nie używałam różu - tym bardziej, ze przy cerze naczynkowej mam wiecznie zaczerwienione policzki
A co do makijazu - uwielbiam dość mocno podkreślać oczy - jako jedyną część mojej twarzy, która mi się podoba

W zasadzie to zgadza się tylko opis lata - chyba - cięzko mi samej to oceniać

PANI LATO ma włosy blond, stopniowo ciemniejące, przechodzące w mysi lub popielaty brąz. Obecnie zdarzają się również włosy w odcieniu platynowym lub srebrzysto-popielatym. Skóra jest jasna, porcelanowa, z różowym lub oliwkowym zabarwieniem. Blado-beżowa, czasem o zabarwieniu niebieskim lub wręcz ziemista. Często widać też naczynka krwionośne. Piegi, jeśli występują to są szarobrązowe. Oczy – niebieskie, szaro-niebieskie, zielono- niebieskie, bądź szare z domieszką brązu. Białko jest zażółcone i występuje tzw. zamglone spojrzenie. Usta w kolorze chłodnego różu.
Stary 2008-08-20, 14:43   #2120
simcha
Zakorzenienie

o ja też chce taki test! ;d
mi na pewno wyjdzie że jestem zimą - bardzo jasna cera, czarne włosy. jednym słowem Królewna Śnieżka ze mnie
Stary 2008-08-20, 14:46   #2121
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
mi na pewno wyjdzie że jestem zimą - bardzo jasna cera, czarne włosy. jednym słowem Królewna Śnieżka ze mnie
W takim razie musisz super wyglądac! Uwielbiam takie zestawienie - blada cera i ciemne włosy
Stary 2008-08-20, 14:47   #2122
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:

Cięzka sprawa. Facet daleko od niej, ma dziewczynę, a ona nadal ma nadzieje. Taka rozmowa na gg to zazwyczaj nic nie znaczy.

Jej dziękuję Przyznam się w sekrecie (tylko nikomu ani slowa), że ja też często odwiedzam Twój profil i zerkam jak tam postępy się mają jeśli chodzi o długość Twojego owłosienia A jak czasem mi się nudzi to wchodzę na profile tych, które mają albumy i sobie ukradkiem przeglądam i przypominam jak wyglądacie
Ooo, to nie wiedziałam . Ale z postępami poczekam (znaczy z wstawianiem fotki z jakimikolwiek postępami) tak myślę ze co najmniej do października .
Ja myślę, czy by sobie w album nie wstawić jakiś swoich zdjęć (z głupimi minami to też mam ehehe), ale jakoś tak. Nie czujecie sie dziwnie, że ktoś znajomy tutaj wejdzie i Was zobaczy ? Bo ja tak w sumie, nie żebym nie chciała, bo bym chciała, co innego jak sobie wrzucę zdjęcie do tematu, bo tu zamknięta grupa w sumie wchodzi, ale tak do profilu :P ?
Wiem, że taka rozmowa na gadu raczej nic nie znaczy, ale powiedzcie to zauroczonej dziewczynie .

Cytat:
No ja też. W ogóle Milka myślałaś nad przyciemnieniem ich trochę znaczy pójść w fajny rudy jak Marcia Cross (moja ukochana Bree van de camp z Gotowych na wszystko ). Ona cudownie wygląda, ten kolor powala. Pasowałoby Ci http://www.hairfinder.com/celebrityp...ia-cross-2.jpg
http://www.smh.com.au/ffximage/2008/..._300x424,0.jpg

Cytat:
Każdy ma czasem takie dni. I praktycznie w życiu każdej dziewczyny trafiła się taka 'koleżanka'. Po tym co piszesz, wydaje mi się, że to nie w niej jest to 'coś'. To jest w Twojej głowie. Czujesz się gorsza, bezpodstawnie, bo przyciągacie innych ludzi. Myślę, że na jakiś czas byłoby dobrze, gdybyś poluźniła z nią kontakty. Zajęła się czymś nowym, poznała jakiś nowych ludzi - swoich, a nie waszych wspólnych znajomych. To pomogłoby Ci spojrzeć z dystansu

Może faktycznie to jest w mojej głowie i dużo wyolbrzymiam. Spróbuję się trochę zdystansować. Teraz to łatwiej, od 1 października znów razem, ale może jak teraz uda mi się do tego inaczej podejść to będzie dobrze .

Zrób zdjęcia koniecznie po wizycie u fryzjera!
I trzymam kciuki za rozmowę z TŻ

Cytat:
więc.. ;d
To chyba tyle ;d
Witamy wśród Włosomaniaczek .
to jeszcze nam powiedz, dlaczego masz taki denerwujący avatar, oczopląsu można dostać

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Właśnie zrobiłam sobie ten test na typ kolorystyczny i wyszło mi, ze jestem latem... Nie powiem, zebym zgodziła się ze wszystkim co jest tam napisane...

Wiesz co, a spróbuj się ubrać w inne kolory niż czerń. Weszłam sobie znów na Twój profil i mam wrażenie, że czerń przytłacza troszkę Twoją urodę, tak poważnie i smutno troszkę wyglądasz. JA wiem, że Ty lubisz taki trochę gotycki styl - ubrania, makijaż, ale czasem warto zrobić coś wbrew sobie jeśli chodzi o "wizaż" i wychodzi często na plus .
Stary 2008-08-20, 14:52   #2123
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co, a spróbuj się ubrać w inne kolory niż czerń. Weszłam sobie znów na Twój profil i mam wrażenie, że czerń przytłacza troszkę Twoją urodę, tak poważnie i smutno troszkę wyglądasz. JA wiem, że Ty lubisz taki trochę gotycki styl - ubrania, makijaż, ale czasem warto zrobić coś wbrew sobie jeśli chodzi o "wizaż" i wychodzi często na plus .
Hmm... nie powiem, zeby nie było trochę racji w tym co mówisz, ale... ja naprawdę nie wyobrażam sobie wyskoczyć w jakichś pastelowych ciuszkach - nie mówiąc już o najmodniejszych kolorach tego sezonu - czyli oczo***nej zieleni i żółci...
Chyba bym się żle czuła. Już i tak jakiś czas temu zdradziłam moją ukochaną czerń na rzecz różnych odcieni czerwieni i fioletu więc może jak na razie starczy już tych ustępstw
Stary 2008-08-20, 14:59   #2124
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Ja myślę, czy by sobie w album nie wstawić jakiś swoich zdjęć (z głupimi minami to też mam ehehe), ale jakoś tak. Nie czujecie sie dziwnie, że ktoś znajomy tutaj wejdzie i Was zobaczy ? Bo ja tak w sumie, nie żebym nie chciała, bo bym chciała, co innego jak sobie wrzucę zdjęcie do tematu, bo tu zamknięta grupa w sumie wchodzi, ale tak do profilu :P ?
W profilu jest jeszcze bezpieczniej, bo możesz ustawić tak, że Twoje albumy widzą tylko osoby, które dodasz do znajomych
Stary 2008-08-20, 15:01   #2125
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
A kiedy będziemy mogły w końcu Ciebie pooglądać?

Ale ja się niestety nie potrafię opanować
Musiała sobie przypomnieć...; ) Niebawem mnie zobaczycie

Cytat:
Czymamy

Cytat:
można się przyłączyć?
Witaj Gosiu

Cytat:
Pierwsze jej słowa, kiedy mnie zobaczyła?? "Jakaś ty malutka!"

Cytat:

Makijaż francuski? Też nie lubię
Nigdy nie używałam różu - tym bardziej, ze przy cerze naczynkowej mam wiecznie zaczerwienione policzki
A co do makijazu - uwielbiam dość mocno podkreślać oczy - jako jedyną część mojej twarzy, która mi się podoba

W zasadzie to zgadza się tylko opis lata - chyba - cięzko mi samej to oceniać

PANI LATO ma włosy blond, stopniowo ciemniejące, przechodzące w mysi lub popielaty brąz. Obecnie zdarzają się również włosy w odcieniu platynowym lub srebrzysto-popielatym. Skóra jest jasna, porcelanowa, z różowym lub oliwkowym zabarwieniem. Blado-beżowa, czasem o zabarwieniu niebieskim lub wręcz ziemista. Często widać też naczynka krwionośne. Piegi, jeśli występują to są szarobrązowe. Oczy – niebieskie, szaro-niebieskie, zielono- niebieskie, bądź szare z domieszką brązu. Białko jest zażółcone i występuje tzw. zamglone spojrzenie. Usta w kolorze chłodnego różu.
A ja już nie wiem jakim typem jestem Nie umiem okreslic odcienia włosów. Ciemny blond tylko jaki Raz wydaje się myszowaty, a raz "słoneczny". Cera to samo raz beżowa, a raz różowa Raz robiłam dokładniejszy test nawet z kolorem, odcieniem "obwódek" oczu itp. tylko że teraz nie mogę tego znaleźć.
Stary 2008-08-20, 15:01   #2126
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Hmm... nie powiem, zeby nie było trochę racji w tym co mówisz, ale... ja naprawdę nie wyobrażam sobie wyskoczyć w jakichś pastelowych ciuszkach - nie mówiąc już o najmodniejszych kolorach tego sezonu - czyli oczo***nej zieleni i żółci...
Chyba bym się żle czuła. Już i tak jakiś czas temu zdradziłam moją ukochaną czerń na rzecz różnych odcieni czerwieni i fioletu więc może jak na razie starczy już tych ustępstw
ja też nie chodzę z żółci oczo***nej czy zieleni . Ale tak patrzę na Ciebie i widzę Cię np. w błękicie, w jasnych takich kolorach.
No, ale jakieś postępy już są, małymi kroczkami i Finlora za parę lat w cukierkowym różu wyjdzie . Żartuję .
Stary 2008-08-20, 15:03   #2127
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
W profilu jest jeszcze bezpieczniej, bo możesz ustawić tak, że Twoje albumy widzą tylko osoby, które dodasz do znajomych
o ja durna . Gdzie taka opcja jest, bo chce sobie ustawić
Stary 2008-08-20, 15:09   #2128
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Musiała sobie przypomnieć...; ) Niebawem mnie zobaczycie.
Nie mogę się doczekać

A tak w ogóle to która się jeszcze nie ujawniła??

Cytat:
A ja już nie wiem jakim typem jestem Nie umiem okreslic odcienia włosów. Ciemny blond tylko jaki Raz wydaje się myszowaty, a raz "słoneczny". Cera to samo raz beżowa, a raz różowa Raz robiłam dokładniejszy test nawet z kolorem, odcieniem "obwódek" oczu itp. tylko że teraz nie mogę tego znaleźć.
Ja tez do końca nie wiem, bo odpowiadając na pytania mogę mysleć, ze mam taką i taką cerę a mam zupełnie inną i już wynik jest błędny.
Może jakby zobaczył mnie jakiś stylista, wizażysta, czy kto się takimi rzeczami zajmuje, potrafiłby mi powiedzieć coś konkretnego i doradziłby jak powinnam się ubierać i malować - nie wiadomo tylko czy bym go posłuchała

Cytat:
ja też nie chodzę z żółci oczo***nej czy zieleni . Ale tak patrzę na Ciebie i widzę Cię np. w błękicie, w jasnych takich kolorach.
No, ale jakieś postępy już są, małymi kroczkami i Finlora za parę lat w cukierkowym różu wyjdzie . Żartuję .
Błękit?? Nigdy w życiu! Szkoda, ze nie ma emotki :zgroza: Bo taki miałam wyraz twarzy jak przeczytałam o tym błękicie

A co do różu... Mam nadzieję, ze to był żart
Nie wiem ile musieliby mi zapłacić, zebym wyszła w takich kolorach na ulicę Musiałoby to być duuuużo pieniędzy
Stary 2008-08-20, 15:14   #2129
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Musiała sobie przypomnieć...; ) Niebawem mnie zobaczycie
Czekamy

Cytat:
o ja durna . Gdzie taka opcja jest, bo chce sobie ustawić
Jak tworzysz album, to są tam dwie opcje "public" albo "private", zaznaczasz i voila
Stary 2008-08-20, 15:27   #2130
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Pare stron wcześniej był podawany, zara znajde
Edit: Mam! http://www.radydlazdrowia.pl/quiz/6/index.html

Cytat:
No ja też. W ogóle Milka myślałaś nad przyciemnieniem ich trochę znaczy pójść w fajny rudy jak Marcia Cross (moja ukochana Bree van de camp z Gotowych na wszystko ). Ona cudownie wygląda, ten kolor powala. Pasowałoby Ci http://www.hairfinder.com/celebrityp...ia-cross-2.jpg
http://www.smh.com.au/ffximage/2008/..._300x424,0.jpg
Też kocham te włosy

Cytat:
Czekamy
Będę miała to na uwadze

To sobie poczekacie ...Żarcik taki
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości