![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Cytat:
![]() Zawsze byłam przekonana, że "Magdalena" widnieje np. w dowodzie, a np. znajomi mówią "Magda".
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
kaska ja tam az takiej uwagi na to nie zwracam hehe
![]() ![]() a własnie to jakie imie jest dla ciebie zarezerwowane?? a bym zapomniała wlasnie siostra TZ napisała mi smsa: Magda prosze ku mi chleb, biały ale nie tostowy" super ale mi sie chce leciec do sklepu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() co do kartek to ja też kupie kolorowe i wydrukuje na czarno Cytat:
Masażystką jesteś ooo dobrze wiedziec ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
a co do pracy to znalezienie dobrze płatnej, 8 godzinnej nie jest aż tak proste jak się wydaje |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
FILIPEK
![]() ![]()
#395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
moja mama mi mówila, ze kiedys chciała mnie nazwac Magda, ale ksiądz sie nie zgodziła, bo swięta jest Magdalena a nie mgada ech... w kazdym bądź radzie ja sie urodziłam 24 maja a 25 maja sa imieniny Magdy (nie moje) i 29 maja imieniny Mgadaleny (moje)
![]() edit: kurde macie racje pójde jej po ten chleb (a niech mi potem tylko powie, ze to nie taki - bo tu praktycznie same tostowe sąhehe tylko np. biale, razowe, karmelizowane) wiec nie wiem gdzie jaj jej inny znajde edit 2 : tak za miesiąc juz jedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
moj tz kochany wraca z pracy
![]() ![]() ![]() uciekam milego popoludnia ![]() ![]()
![]() |
#399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Wtajemniczenie
|
Jakby kogoś interesowało wklejam przypuszczalną pogodne od stycznia do maja 2009
![]() ![]() ![]() Wiem wiem wariatka jestem ![]() Styczeń - Ciepły i deszczowo-śnieżny, wietrzny Początek stycznia to wciąż opady śniegu, jednak co ciekawe na krótko, bo koło 10 czeka nas miła niespodzianka, temperatury pójdą w górę i jest szansa na lekką odwilż. Temp średnia, choć niższa niż w tym roku bedzie wyższa od normy o 2-3 stopnie i wyniesie do plus 2 plus 3 stopni. Temp na początku mięesiąca będzie niska nawet do -5 stopni(nocą możliwe spadki do -15) i śnieżnie . Po 15 zrobi się dość przyjemnie i temp. Pójdzie w górę i może koło 20 i z końcem miesiąca sięgnąć5-8 stopni powyżej 0lokalnie nawet do 10 stopni, gdy powieje halny, co będzie zapowiedzią odwilży w lutem. Opady pow normy125%. Uwaga na wiatry i orkany, które jak w tym roku mogą wystąpić i przyniosą wiatry do 100km/h Luty- ciepły, deszczowy Ten miesiąc minie pod znakiem odwilży. Temp w ciągu dnia rzadko bedzie spadać poniżej 0. Na termometrach zobaczymy 2 do nawet 12 stopni( pod koniec miesiąca) Temp średnia 3 stopnie ponad normę i wyniesie około 5 stopni. Opadów cały czas dużo125%. Możliwe nocne przymrozki do -5 stopni w najchłodniejsze, pogodne noce. Marzec normowy. Opady i temperatura w normie lub lekko powyżej(do 1 stopnia) opadów sporo do 125% normy lokalnie do 150%. Temp. średnia około 7-8 stopni. Choć zdarzą się dni ponad 15 stopni pod koniec miesiaca, co bedzie zapowiedzią wiosny, która zawita do nas z końcem marca. Koło 25. Początek miesiąca chłodny z możliwymi przymrozkami nocnymi, które ustąpią w okolicy 10 marca. Kwiecień w normie lub lekko cieplejszy, bardzo deszczowy Zaskoczeniem może okazać się temperatura w kwietniu, który w odróżnieniu do tegorocznego może przynieść odczuwalny chłód , ktory zapewnią nam bardzo częste deszcze w tym miesiącu, a także masy powietrza z pólnocy i e wschodu. Opadów bardzo dużo nawet 150% normy. Temp średnia 14-15 stopni. I koniec miesiąca winien przynieść ocieplenie i zmniejszenie opadów, ale na krótko bo w maju powrócą. W najchłodniejsze dni na ppoczątku miesiąca możliwe ochłodzenie do 5 stopni,głównie do 10 w najcieplejsze do 20 stopni, głównie po 15 kwietnia. Wiosna zawita koło 20marca marca Maj- lekko cieplejszy Kolejny miesiąc zapisze się z temperaturą w okolicy normy czyli około 20 stopni. Będą dni powyżej 25 ale i dni ponizej 15. Dlatego może być normowy. Opady powyżej normy do 125%. Jeśli prognozy się sprawdzą czeka nas ocieplenie po 20 maja i temp nawet do 30 stopni i pierwsze burze. |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
o a gdzie to znalazlas??
a moze jest tam jaka pogoda bedzie w sierpniu?? ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#402 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
ja to sobie tak mowie, ze juz moze byc chlodniej aby tylko nie padalo.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 | |
Zakorzenienie
|
pewnie, że możesz
![]() no no no zaszalejesz z Tadzikiem ![]() Cytat:
![]() A właśnie jak wam smakuje ten holenderski chleb? Bo jak dla mnie to on strasznie gąbczasty jest, nie bardzo mi odpowiada |
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego przerzuciłam sie ostatnio na musli z mlekiem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 | ||||
Zakorzenienie
|
Kurczę, daję słowo nie mogę za Wami nadąrzyć, choć i tak często staram się tu zaglądać
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Witamy!! ![]() No i dzisiaj znów do lekarza, mam już tego dosyć ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja sie zezlosciłam. wczoraj poleciałam do slepu zrobic zakupy. kupiłam swiezy chlebek. TZ koledzy zobaczyli i sie pytaja czy im dam na kolacje kilka kromek bo im sie nie chce isc do sklepu. wiec mówie spoko. zrobiłam dla TZ 3 kanapki do pracy i ja juz nic nie jadłam bo jadłam musli z mlekiem na sniadanko tez zjdalam musli z mlekiem. teraz poszłam aby zrobi dla tZ kanapki (choc zawsze na wieczór robie bo mi sie w dzien nie chce) a tam chleba nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madziu nie złość się ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do kolegów to maja szczęscie ze cos mnie tkneło i zajrzałam do szawki (bo nie mamy chlebaka jeszcze ![]() ech w takim wypadku lece zaraz do sklepu i tej siostrze TZ tez kupie ten chleb nie ch ma ![]() edit: a wy kobietki gdzie poszłyscie?? to ja juz ze sklepu zdązyłam wrócić ![]() ![]() Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2008-08-20 o 17:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#410 | ||||||||
Zakorzenienie
|
agulkaa, edytka27101982, edit23 witajcie w naszym gronie
![]() kliwia, cóż, te przygody sklepowe ![]() ![]() kasiaher, my płacimy za kamerzystę 1200 złotych, a fotograf myślę, że wyjdzie nas ok. 1500 złotych ![]() Cytat:
![]() popscene, mnie najbardziej się podobają właśnie welony z lamówką ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() magdzia33, ja w przyszłym roku bronię magistra z filologii polskiej ![]() ![]() ![]() ![]() martuś, ja też tak mówię, jak Ty, jeśli chodzi o pracę. Nie wybierałam kierunku studiów, rozmyślając ile zarobię wykonując dany zawód. Zawsze twierdziłam, że niezależnie od płac, najlepiej robić to, co się lubi i już ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I rzeczywiście Magda i Magdalena to osobne imiona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Madzia, włóż mu jakiś liścik ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja tez sie wkurzylam ze nie zareagował na to, ale potem sobie pomyslałam, ze jak to mu powiedzialam to był bardzo mzeczony, bylo juz po 12 w nocy i szlismy spac. hm... ![]() tak tez zrobie ![]() ps. a ja dzis kupilam sobie w drodze po ten chleb ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
Mniam, herbatka truskawkowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
Z tymi imionamit o zalezy od samych ludzi. Niby Magda to Magdalena, ale jak dziecku nada sie imie Magda, to juz Magdalena nie jest.
![]() ![]() ![]() A ja dzis od lekarza dostalam skierowanie do szpitala. :chlip chlip: W zwiazku z tym nieszczesnym pecherzem. Lekarz powiedzial, ze musze isc, bo mu sie to nie podoba, no i ze moge miec jakas wade (jeszcze tego by mi brakowalo do szczescia ![]() ![]() ![]() No i te stronki slubne, gdzie sie samemu je robi sa swietne! Nie dosc, ze wpisujecie liste gosci, to jeszcze mozecie zrobic tak, ze bedzie ja widac na stronie i jak ktos sie zaloguje (bo czesc mozna zrobic widzialna tylko pozalogowaniu lub wogole niewidoczna) to moze np. potwierdzic swoja obecnosc na weselu, zrezygnowac, zarezerwowac prezent dla mlodych o ile Ci taka stworza i dowiedziec sie przy jakim stole i z kim beda siedziec. ![]()
#414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Jagny i Jagi, dziewczynki otrzymywały na chrzcie imiona Agnieszka i Agata, tyle tylko, że na wsiach się ludzie do nich zwracali Jagna i Jaga. Tak jak np. do Kazimierza mówili Kaziuk (patrz "Kamień na kamieniu" Myśliwskiego ![]() ![]() Oj Jaguś, nawet nie wiesz jak bardzo Ci życzę, żebyś wreszcie uporała się ze swoim zdrowiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
Rybulka ja tez bym sobie wypila taki koktejl. mama mi zawsze w domku taki robiła. ale niestety nie ma tu miksera
![]() Jaga oj współczuje ci ![]() a mozesz podac jak taka stronke sie robi?? dziewczyny a ja ostatnio miałam taka ochote na mojego faceta, ze stało sie nam małe nieszczęscie. podczas seksu rozcięłam mu jego przyjeciela ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i jeszcze przy jedzeniu-juz nigdy nie tkne pizzy peperoni haha
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
strona to www.pobieramysie.pl Juz ja w poprzedniej czesci umieszczalam ladnie z linkiem do swojej strony
![]() ![]() ![]() madzialenka, Rybulka, dzieki dziewczyny. Ja sobie i Wam tez zycze zdrowia, bo ono w zyciu najwazniejsze ![]()
#419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kaśka, no nie bądź taka delikatna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
ej no bez przesady
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.