|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy spotkałyście się z takimi sytuacjami? | |||
| tak |
|
192 | 96,48% |
| nie |
|
7 | 3,52% |
| Głosujący: 199. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#61 |
|
BAN stały
|
Dot.: tani podryw?! czyli gwizdy i głupie teksty facetów
Ale nie żyjemy w idealnym społeczeństwie.
Trudno np. od kogoś, kto całymi dniami pakuje na siłowni (przykład dowolny), oczekiwać, że będzie, nie wiem, odróżniał good morning od good afternoon. Oczekiwać, co nie znaczy, że sprawa przesądzona. ![]() Poza tym, dzisiaj inteligencja, to co drugie urodzone słowo to: 'ku**a', faceci po uniwerkach zazwyczaj wiedzą, by nie szmacić kobiet w ich obecności. , znad ciastka.
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty robisz swoje,oni swoje. |
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio na wizażu same księżniczki co to marudzą,że są zbyt piękne bo ludzie się na nie gapią na ulicy albo takie biedne bo panowie z budowy gwiżdżą... pocieszcie się,że jesteście tylko jednymi z wielu takich "księżniczek" wiec może warto po prostu ignorować i mieć wiecej dystansu. odezwał się człowiek, który pracuje na budowie i co z tego, praca jak każda inna a już widzę jakieś naśmiewanie się... racja, jest taki stereotyp,że robotnicy gwiżdżą bo pracują na ulicy, w grupie facetów a to sprzyja takim zachowaniom ale nie każdy robotnik to od razu cham.
|
|
|
#65 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() pięknie powiedziane |
|
|
|
|
|
#66 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() :conf used:
|
|
|
|
|
|
#67 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
w internecie mozna byc kazdym... moze leczą kompleksy ?
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() paskudny charakter mam od zawsze, jedni mówią, że w tym tkwi mój urok drudzy że jestem zwykła menda ![]() księzniczka? lubie to określenie, ale wole bardziej zła krolowa ![]() cmok |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
BAN stały
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
BAN stały
|
dziewczęta schodzicie z tematu
już spokój...
|
|
|
|
|
#73 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Konto usunięte
|
takie odzywki i sytuacje- świadczą o samym mówiącym, co niewątpliwie jest dowodem chamstwa i prostactwa. ignoruję takie osoby, bo nie ma co wdawać się z nimi w jakiekolwiek dyskusje.
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgapiara! margo - niektore beda "atakowac",bo uczepiły sie nas(w zasadzie smutnej) od "pamietnego" watku o zazdrosnicach..
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
BAN stały
|
Wielka kurde mi sensacja, że faceci z budowy gwiżdzą na wszystko płci żeńskiej młodszej, co przechodzi obok. Mieszkam koło budowy nowych bloków, więc coś wiem na ten temat.
|
|
|
|
|
#78 |
|
BAN stały
|
no dobra, tę z orzechami też lubie ![]() wybaczcie za off top, juz nie szaleje ![]() co do dody... ja nie słyszałam żadnej jej piosenki,a le widze że jestes na bieżaco skoro nawet ją cytujesz ![]() ja jestem ZłA królowa, demon i wszystko co okropne na tym świecie i wiesz co? super mi z tym ![]() margo- nic tylko ![]() co do tematu, moze posłużyłam sie stereotypem ale czyz nie jest tak, ze z tym nam sie kojarzą pracownicy budowlani? gwizdy i głupie teksty.. ja preferuje bardziej wyrafinowany podryw, ale cóz
|
|
|
|
|
#79 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() -- idąc z TZ czuje się bezpieczna haha : - )) ale jak ide sama zdarza mi sie słyszeć jakiś komplement od fajnego chlopaka... gwizdy raczej nie.... widocznie nie ta ranga hahaha |
|
|
|
|
|
#80 |
|
BAN stały
|
ehh...
za dużo tu złych emocji ![]() dziewczyny opanujcie się... każda z nas jest inna i inaczej reaguje... i żadna z reakcji nie jest zła!!!! ja już się wypowiedziałam to idę bo widzę że nic tu po mnie ![]() |
|
|
|
|
#81 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale mnie to bawi, lubie jak sie dziecinki oburzają tymbardziej, ze ja naprawde podchodze do tego z luzem i uśmiechem
|
|
|
|
|
|
#82 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a nie smiech? Twoje posty typu jaka z Ciebie zła księżniczka, nie dobra oj! Wybacz ale są śmieszne, wzbudzają we mnie taką mieszanke śmiechu i politowania.Cytat:
![]() Cytat:
![]() W sumie to się mu nie dziwie. Człowiek ciężko pracuje, a ludzie się z niego naśmiewają bo przecież każdy budowlaniec to prostak który rzuca tanie teksty do kobiet. Najlepiej wszystkich wrzucić do jednego worka. |
|||
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
Ok wiec czy Moderator moze mnie wyrzucic wykluczyc z wizazu, dac bana??,wszystko jedno.
Czy pani moderator moze mi dac bana.Odchodze z forum wizaz pozdrowienia dla dzikiej truskawy i dla wszystkich moderatorow,ktorzy znosili mnie przez ponad 2 lata na forum wizaz zycze wszystkiego najlepszego i mimo wszystko milego wieczoru Smutnej Lenie i innym kobietom z forum. A co do smutnej to powiem juz na koniec pani dzieli ludzi widac to z reszta z pani postow moze ma pani jaki uraz czy co nie wiem nie moj problem z reszta co mnie to obchodzi . Jeszcze raz dla wszystkich, wszystkiego dobrego.
|
|
#84 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tez pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda,a mogło być tak fajnie.każdy rodzynek prędzej,czy poźniej odchodzi
|
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#87 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
"ale fajna cipeczka jesteś, wyruc.... cie" (czego doświadczyła QsQs) skierowany w Twoją stronę przyjęłabyś z pełnym zrozumieniem i bez oburzenia ? Wybacz. Ja może jestem z tych nadętych sztywniaczek bez dystansu do takich " mniej lub bardziej niewybrednych komentarzy", ale oburza mnie ten pieprzony wszechobecny seksizm i traktowanie kobiet jak ostatnich szmat. Nie wiem jak można próbować usprawiedliwiać takie zachowanie. W dupie mam to, ze tacy kolesie harują ileś tam godzin i kładą jakąś pieprzoną gładź szpachlową. Nic nie daje im prawa do takiego traktowania kobiet. Fajnie by wyglądało gdyby znużony czy zmęczony pracą urzędnik w ramach rozrywki komplementował w równie soczysty sposób jak ten w cytacie, przychodzące do urzędu klientki. No jemu też się coś od życia należy. Ile można przewalać papiery w końcu. Jak wychodzę z domu i idę ulicą, to znaczy że mam coś do załatwienia a nie czekam aż któryś z żałosnych bezimiennych amantów raczy skierować na mnie swoje oko. Choć pewnie są i desperatki, które nawet takie zainteresowanie sobą przyjmują z radością. Pociesza mnie fakt, że niebawem przekroczę tę magiczną granicę za którą, zgodnie z teorią jednej z wypowiadających się tutaj wizażanek, kobieta przestaje być postrzegana jako obiekt seksualny przez tych wszystkich tanich ulicznych lowelasów. Tak, mam na myśli wkroczenie w trzecią dekadę żywota mego. Mam głęboką nadzieję, że zacznę być niewidzialna dla chamówy a pozostanę wyłącznie w kręgu zainteresowania dżentelmenów. Do nich tylko warto się uśmiechać i z nimi flirtować
|
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dokładnie. i owszem, stereotyp jest, ale stereotypy nie biorą się z nikąd a oprócz tego każdy inteligentny człowiek wie, że stereotyp nie odnosi się do każdej poszczególnej jednostki tylko do ogółu. A więc wypowiedzi Pana robotnika w tym wątku wydają się być niemal jakimś aktem desperacji, próbą wybronienia się przed niewiadomo czym. Nie gwizda Pan? Świetnie. Ale 90% gwizda, i o tych 90 procentach jest ten temat. A komentarz o księżniczkach też raczej nieprzemyślany. To nie księżniczki, to po prostu kobiety znające swoją wartość które nie życzą sobie chamskich zaczepek na ulicy ze strony kogokolwiek.
|
|
|
|
#89 |
|
Konto usunięte
|
Ja oczywiście spotkałam się z takim "podrywem"
1. Idę ulicą z dwiema koleżankami. Mijamy grupę 18-22 latków i oto tekst jednego z nich: - Część dziewczyny, jestem Seba, ściągnijcie majteczki, będzie miło ![]() 2. - Może na randkę? (hmm, bardzo udany podryw )No i oczywiście zaczepki robotników ocieplających blok naprzeciwko... Ja tam takie zaczepki ignoruję. Nie ma się czym przejmować. Oni też muszą mieć coś od życia
|
|
|
|
|
#90 |
|
Rozeznanie
|
A ja nie czuję się maskotką i nie uważam aby ktokolwiek miał prawo umilać sobie życie moim kosztem w tak prostacki i chamski sposób.
Mam powyżej uszu tych tandetnych zaczepek. Ignoruję je, ale uważam że panowie po prostu na zbyt wiele sobie pozwalają i zwyczajnie mi się to nie podoba.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

Trudno np. od kogoś, kto całymi dniami pakuje na siłowni (przykład dowolny), oczekiwać, że będzie, nie wiem, odróżniał good morning od good afternoon.

szkoda,a mogło być tak fajnie.