|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Czy spotkałyście się z takimi sytuacjami? | |||
tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
192 | 96,48% |
nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 3,52% |
Głosujący: 199. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: tani podryw?! czyli gwizdy i głupie teksty facetów
Ale nie żyjemy w idealnym społeczeństwie.
![]() ![]() ![]() Poza tym, dzisiaj inteligencja, to co drugie urodzone słowo to: 'ku**a', faceci po uniwerkach zazwyczaj wiedzą, by nie szmacić kobiet w ich obecności. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty robisz swoje,oni swoje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio na wizażu same księżniczki co to marudzą,że są zbyt piękne bo ludzie się na nie gapią na ulicy albo takie biedne bo panowie z budowy gwiżdżą... pocieszcie się,że jesteście tylko jednymi z wielu takich "księżniczek" wiec może warto po prostu ignorować i mieć wiecej dystansu. odezwał się człowiek, który pracuje na budowie i co z tego, praca jak każda inna a już widzę jakieś naśmiewanie się... racja, jest taki stereotyp,że robotnicy gwiżdżą bo pracują na ulicy, w grupie facetów a to sprzyja takim zachowaniom ale nie każdy robotnik to od razu cham.
![]() |
![]() |
#65 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() pięknie powiedziane |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() w internecie mozna byc kazdym... moze leczą kompleksy ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() paskudny charakter mam od zawsze, jedni mówią, że w tym tkwi mój urok drudzy że jestem zwykła menda ![]() księzniczka? lubie to określenie, ale wole bardziej zła krolowa ![]() cmok |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
BAN stały
|
dziewczęta schodzicie z tematu
już spokój... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Konto usunięte
|
takie odzywki i sytuacje- świadczą o samym mówiącym, co niewątpliwie jest dowodem chamstwa i prostactwa. ignoruję takie osoby, bo nie ma co wdawać się z nimi w jakiekolwiek dyskusje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() margo - niektore beda "atakowac",bo uczepiły sie nas(w zasadzie smutnej) od "pamietnego" watku o zazdrosnicach..
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
BAN stały
|
Wielka kurde mi sensacja, że faceci z budowy gwiżdzą na wszystko płci żeńskiej młodszej, co przechodzi obok. Mieszkam koło budowy nowych bloków, więc coś wiem na ten temat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
BAN stały
|
no dobra, tę z orzechami też lubie ![]() wybaczcie za off top, juz nie szaleje ![]() co do dody... ja nie słyszałam żadnej jej piosenki,a le widze że jestes na bieżaco skoro nawet ją cytujesz ![]() ja jestem ZłA królowa, demon i wszystko co okropne na tym świecie i wiesz co? super mi z tym ![]() margo- nic tylko ![]() ![]() co do tematu, moze posłużyłam sie stereotypem ale czyz nie jest tak, ze z tym nam sie kojarzą pracownicy budowlani? gwizdy i głupie teksty.. ja preferuje bardziej wyrafinowany podryw, ale cóz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() -- idąc z TZ czuje się bezpieczna haha : - )) ale jak ide sama zdarza mi sie słyszeć jakiś komplement od fajnego chlopaka... gwizdy raczej nie.... widocznie nie ta ranga hahaha |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
BAN stały
|
ehh...
za dużo tu złych emocji ![]() dziewczyny opanujcie się... każda z nas jest inna i inaczej reaguje... i żadna z reakcji nie jest zła!!!! ja już się wypowiedziałam to idę bo widzę że nic tu po mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ale mnie to bawi, lubie jak sie dziecinki oburzają ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() W sumie to się mu nie dziwie. Człowiek ciężko pracuje, a ludzie się z niego naśmiewają bo przecież każdy budowlaniec to prostak który rzuca tanie teksty do kobiet. Najlepiej wszystkich wrzucić do jednego worka. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Ok wiec czy Moderator moze mnie wyrzucic wykluczyc z wizazu, dac bana??,wszystko jedno.
Czy pani moderator moze mi dac bana.Odchodze z forum wizaz pozdrowienia dla dzikiej truskawy i dla wszystkich moderatorow,ktorzy znosili mnie przez ponad 2 lata na forum wizaz zycze wszystkiego najlepszego i mimo wszystko milego wieczoru Smutnej Lenie i innym kobietom z forum. A co do smutnej to powiem juz na koniec pani dzieli ludzi widac to z reszta z pani postow moze ma pani jaki uraz czy co nie wiem nie moj problem z reszta co mnie to obchodzi . Jeszcze raz dla wszystkich, wszystkiego dobrego. ![]()
![]() |
#84 | |
BAN stały
|
Cytat:
tez pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() każdy rodzynek prędzej,czy poźniej odchodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#87 | |
BAN stały
|
Cytat:
"ale fajna cipeczka jesteś, wyruc.... cie" (czego doświadczyła QsQs) skierowany w Twoją stronę przyjęłabyś z pełnym zrozumieniem i bez oburzenia ? Wybacz. Ja może jestem z tych nadętych sztywniaczek bez dystansu do takich " mniej lub bardziej niewybrednych komentarzy", ale oburza mnie ten pieprzony wszechobecny seksizm i traktowanie kobiet jak ostatnich szmat. Nie wiem jak można próbować usprawiedliwiać takie zachowanie. W dupie mam to, ze tacy kolesie harują ileś tam godzin i kładą jakąś pieprzoną gładź szpachlową. Nic nie daje im prawa do takiego traktowania kobiet. Fajnie by wyglądało gdyby znużony czy zmęczony pracą urzędnik w ramach rozrywki komplementował w równie soczysty sposób jak ten w cytacie, przychodzące do urzędu klientki. No jemu też się coś od życia należy. Ile można przewalać papiery w końcu. Jak wychodzę z domu i idę ulicą, to znaczy że mam coś do załatwienia a nie czekam aż któryś z żałosnych bezimiennych amantów raczy skierować na mnie swoje oko. Choć pewnie są i desperatki, które nawet takie zainteresowanie sobą przyjmują z radością. Pociesza mnie fakt, że niebawem przekroczę tę magiczną granicę za którą, zgodnie z teorią jednej z wypowiadających się tutaj wizażanek, kobieta przestaje być postrzegana jako obiekt seksualny przez tych wszystkich tanich ulicznych lowelasów. Tak, mam na myśli wkroczenie w trzecią dekadę żywota mego. Mam głęboką nadzieję, że zacznę być niewidzialna dla chamówy a pozostanę wyłącznie w kręgu zainteresowania dżentelmenów. Do nich tylko warto się uśmiechać i z nimi flirtować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dokładnie. i owszem, stereotyp jest, ale stereotypy nie biorą się z nikąd a oprócz tego każdy inteligentny człowiek wie, że stereotyp nie odnosi się do każdej poszczególnej jednostki tylko do ogółu. A więc wypowiedzi Pana robotnika w tym wątku wydają się być niemal jakimś aktem desperacji, próbą wybronienia się przed niewiadomo czym. Nie gwizda Pan? Świetnie. Ale 90% gwizda, i o tych 90 procentach jest ten temat. A komentarz o księżniczkach też raczej nieprzemyślany. To nie księżniczki, to po prostu kobiety znające swoją wartość które nie życzą sobie chamskich zaczepek na ulicy ze strony kogokolwiek.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Konto usunięte
|
Ja oczywiście spotkałam się z takim "podrywem"
1. Idę ulicą z dwiema koleżankami. Mijamy grupę 18-22 latków i oto tekst jednego z nich: - Część dziewczyny, jestem Seba, ściągnijcie majteczki, będzie miło ![]() 2. - Może na randkę? (hmm, bardzo udany podryw ![]() No i oczywiście zaczepki robotników ocieplających blok naprzeciwko... Ja tam takie zaczepki ignoruję. Nie ma się czym przejmować. Oni też muszą mieć coś od życia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
A ja nie czuję się maskotką i nie uważam aby ktokolwiek miał prawo umilać sobie życie moim kosztem w tak prostacki i chamski sposób.
Mam powyżej uszu tych tandetnych zaczepek. Ignoruję je, ale uważam że panowie po prostu na zbyt wiele sobie pozwalają i zwyczajnie mi się to nie podoba.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.