Włosomaniaczki :D - część III - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-22, 14:01   #2281
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
*uśmiechnęła się przed monitorem do Joasi*
Tak trzymać Dorotko

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Może nie napiszemy zbyt dużo
sądząc po obecnym tempie

Cytat:
Napisane przez PelniaNocy Pokaż wiadomość
a Iza przypomniała mi ze miałam pokazac wam fotki z Włoch
wiec jedna fotka z plaży, inne z miejscowości San Marino i z Wenecji
Świetne
Z chęcią odwiedziłabym Wenecję, bo byłam tam tylko raz i to na kilka godzin, a przecież tam zwiedzania jest na kilka dni... Uwielbiam takie miasta z klimatem, a już takie zabytkowe uliczki ... tam wszędzie jest miejscówka na dobre zdjęcia, nie wspominając o stylizowanych sesjach, jaki mi się marzą...

O odchudzaniy zapomnij Kobieto, bo osobiście Cię z tasaczkiem będę ganiać , masz ładną figurę

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Ja w sumie czytałam wszystkie książki do połowy, bo czytałam za wolno i zanim skończyłam to już zdąrzyliśmy przerobić Ale za to w podstawówce każdą czytałam
Też tak miałam , chyba, że zaczynałam czytać z wyprzedzeniem, albo prewencyjnie zabierałam ze sobą lektury na wakacje, żeby potem mieć luz w roku szkolnym. A niektórych to mi się w ogóle czytać nie chciało

Cytat:
Propos książek, właśnie czytam..cykl Ani z Zielonego wzgórza, Rozważną i Romantyczną.. hej, te pisarki (Mitchell, Mongtomery, Austen) są wspaniałe..
Sesesesese, miałabym kolejne postacie do uśmiercania
Moje małe makabreski pamiętam, że po kilku latach od napisania dalszych losów wyciągaliśmy z moim bratem moje stare zeszyty i mieliśmy z tego niezłą "zieję" w sam raz na poprawę humoru.

PS. Porcelainnn'ko - właśnie to dostrzegłam, ten szampon już jest wrzucony na składowy, ale zanalizuję go później, bo muszę zaległości ponadrabiać.
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 14:01   #2282
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
ale mi naprawde jest ciężko, słyszałam tam wiele przykrych słów typu, ze mogłabym wyprostowac włosy bo teraz są takie niemodne
a tym bardziej kiedy od własnych rodziców słyszy się, ze jest sie za grubą
To faktycznie ciężko, szczególnie kiedy takie przykre słowa słyszy się od swojej rodziny... A potem ludzie się dziwią dlaczego ktoś ma problem ze swoją samooceną i zaniża swoją wartość
Ja już dawno stwierdziłam, ze nie obchodzi mnie to co ludzie myslą na temat mojego wyglądu ( chociaż nie podoba mi się to co widze w lustrze, ale jeśli miałabym to zmienić to tylko dla siebie a nie dla innych), włosów, ciuchów jakie noszę itd bo mam się podobać sobie i dobrze się ze sobą czuć
No i podobać się TŻ, ale nie znaczy to, ze nie będe nosiła swoich ulubionych ciuchów tylko dlatego, ze jemu się nie podobają
Chociaz zdarza się, ze czasami usłyszę jakiś komentarz na temat swojego wyglądu i robi mi się przykro...
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 14:02   #2283
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
ale mi naprawde jest ciężko, słyszałam tam wiele przykrych słów typu, ze mogłabym wyprostowac włosy bo teraz są takie niemodne
Mi też sugerują prostowanie włosów
Ale mi akurat gadają o charakterze, pyskata, bezczelna..Mam ostry język, nie da się ukryć... Też ciągle o tym słyszę,ale się nie przejmuję, chociaż...właściwie to powinnam i i should change
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 14:11   #2284
PelniaNocy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Tak trzymać Dorotko

sądząc po obecnym tempie

Świetne
Z chęcią odwiedziłabym Wenecję, bo byłam tam tylko raz i to na kilka godzin, a przecież tam zwiedzania jest na kilka dni... Uwielbiam takie miasta z klimatem, a już takie zabytkowe uliczki ... tam wszędzie jest miejscówka na dobre zdjęcia, nie wspominając o stylizowanych sesjach, jaki mi się marzą...

O odchudzaniy zapomnij Kobieto, bo osobiście Cię z tasaczkiem będę ganiać , masz ładną figurę

Też tak miałam , chyba, że zaczynałam czytać z wyprzedzeniem, albo prewencyjnie zabierałam ze sobą lektury na wakacje, żeby potem mieć luz w roku szkolnym. A niektórych to mi się w ogóle czytać nie chciało

Sesesesese, miałabym kolejne postacie do uśmiercania
Moje małe makabreski pamiętam, że po kilku latach od napisania dalszych losów wyciągaliśmy z moim bratem moje stare zeszyty i mieliśmy z tego niezłą "zieję" w sam raz na poprawę humoru.

PS. Porcelainnn'ko - właśnie to dostrzegłam, ten szampon już jest wrzucony na składowy, ale zanalizuję go później, bo muszę zaległości ponadrabiać.
a mi się marzy odwiedzenie Rzymu, mogłam jechać, ale jechalo sie tam szesc godzin i wycieczka z przewodnikiem a takich nie lubie i musiałbym zrezygnowac z dyskoteki. dziękuje za komplement

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
To faktycznie ciężko, szczególnie kiedy takie przykre słowa słyszy się od swojej rodziny... A potem ludzie się dziwią dlaczego ktoś ma problem ze swoją samooceną i zaniża swoją wartość
Ja już dawno stwierdziłam, ze nie obchodzi mnie to co ludzie myslą na temat mojego wyglądu ( chociaż nie podoba mi się to co widze w lustrze, ale jeśli miałabym to zmienić to tylko dla siebie a nie dla innych), włosów, ciuchów jakie noszę itd bo mam się podobać sobie i dobrze się ze sobą czuć
No i podobać się TŻ, ale nie znaczy to, ze nie będe nosiła swoich ulubionych ciuchów tylko dlatego, ze jemu się nie podobają
Chociaz zdarza się, ze czasami usłyszę jakiś komentarz na temat swojego wyglądu i robi mi się przykro...
eh niech sobie ludzie myślą o mnie co chcą, tylko po cholere mi to ciągle wypominają

Cytat:
Mi też sugerują prostowanie włosów
Ale mi akurat gadają o charakterze, pyskata, bezczelna..Mam ostry język, nie da się ukryć... Też ciągle o tym słyszę,ale się nie przejmuję, chociaż...właściwie to powinnam i i should change
mnie czepiają sie o charakter najbardziej;/ pokłóciłam sie tam z ciotką. dorosła kobieta to powinna wiedziec co wypada a co nie, jak mi ciągle mówiłam ze jestem za gruba to ja jej tez zaczęłam docinac, ze ma takie tłuste włosy ze mogłaby je umyc, ze ja przynajmniej wiem co to depilacja itd. ale juz naprawde pusciły mi nerwy

Książe z bajki? Mam go w dupi**!
Zostanę niezależną księżniczką
PelniaNocy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 14:16   #2285
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
mnie czepiają sie o charakter najbardziej;/ pokłóciłam sie tam z ciotką. dorosła kobieta to powinna wiedziec co wypada a co nie, jak mi ciągle mówiłam ze jestem za gruba to ja jej tez zaczęłam docinac, ze ma takie tłuste włosy ze mogłaby je umyc, ze ja przynajmniej wiem co to depilacja itd. ale juz naprawde pusciły mi nerwy
No to witaj w klubie, bo dla mnie powiedzenie "ona jest starsza i dorosła, nie odpowiadaj" jest po prostu "ona ma prawo być chamska,bądź cicho".

Ja tak samo bym odpowiedziała.

Pewnie, najbardziej mnie wkurza "starszym należy się szacunek". ZA CO? Szanuję wszystkich ludzi albo wybranych przeze mnie. Mam gdzieś ile przeżyła, jeśli jest chamską ropuchą. Dlatego podchodze do każdego z szacunkiem, jak nie zasługuje, to szacunek ulatuje i obojętnie,że ta osoba pochowała 12synów, 13 psów i eksmitowano ją z domu w młodości.
Stary 2008-08-22, 14:23   #2286
PelniaNocy
Rozeznanie

Cytat:
No to witaj w klubie, bo dla mnie powiedzenie "ona jest starsza i dorosła, nie odpowiadaj" jest po prostu "ona ma prawo być chamska,bądź cicho".

Ja tak samo bym odpowiedziała.

Pewnie, najbardziej mnie wkurza "starszym należy się szacunek". ZA CO? Szanuję wszystkich ludzi albo wybranych przeze mnie. Mam gdzieś ile przeżyła, jeśli jest chamską ropuchą. Dlatego podchodze do każdego z szacunkiem, jak nie zasługuje, to szacunek ulatuje i obojętnie,że ta osoba pochowała 12synów, 13 psów i eksmitowano ją z domu w młodości.
tak na szacunek tez trzeba sobie zasłużyć, nie wystarczy miec skonczone ileś lat i po rodzinnych tragediach;/

Stary 2008-08-22, 14:31   #2287
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki dziewczyny, ale ostatnio jak bylam u rodziny to przez cały czas słyszałam, ze jestem za gruba, ze powinnam cos ze sobą zrobic, ze to nie pasuje zeby taka młoda dziewczyna tak wygladała miałam ich wszystkich poprostu dość
Aż mnie zatkało. Widocznie mają nierówno pod sufitem. My Ci szczerze powiedziałyśmy jak wyglądasz (ile ja bym oddała za taki brzuch), więc tymi burakami się nie przejmuj Zazdroszczą.

Cytat:
Ja bym powiedziała, żeby sobie mózg wyprostowali...
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 14:41   #2288
PelniaNocy
Rozeznanie

Cytat:
Aż mnie zatkało. Widocznie mają nierówno pod sufitem. My Ci szczerze powiedziałyśmy jak wyglądasz (ile ja bym oddała za taki brzuch), więc tymi burakami się nie przejmuj Zazdroszczą.

Ja bym powiedziała, żeby sobie mózg wyprostowali...
dzięki

Stary 2008-08-22, 15:05   #2289
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
uuh, to sie na pewno przyda zastanawiam sie czy bawic sie w jakas konkretna diete czy po prostu mniej i zdrowiej jesc. tylko jak nie narzuce sobie jakichs konkretnych postanowien to potem tu jeden milkyway[no przeciez to tylko 100kcal!] tu jakas pizza bo przeciez caly dzien nic nie jadlam... kurcze, musze dzis przysiasc z jakims zeszytem i to wszysto ogarnac!
Nie baw się w żadne diety, bo tylko efekt jo jo będzie. Tu trzeba całkowicie zmienić nawyki żywieniowe. Zmień zwykły chleb na razowy, batoniki czekoladowe na batony musli i owoce, gazowane napoje na soki itp .
Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość

Mnie do tej pory często o dowód proszą, ale zawsze to takie miłe się wydaje Tylko TŻ się ze mnie śmieje, bo on ma już 29 a wygląda, zdaniem niektórych, na 35 Więc ma ubaw, że się z małolatą umawia
A ile masz lat, bo znów mi umknęło

Cytat:
Hehehehe, my z Tż'tem swego czasu planowaliśmy ksiązkę napisać.
Miała być "otwierana" z dwóch stron - z jednej byłaby moja opowieść, a z drugiej Jego punkt widzenia, a postykałyby się oczywiście we współnym momencie, stanowiącym oddzielny rozdział.
Kto wie, może jeszcze coś się z tego urodzi

W dodatku jak pomyślę, że potrafiłam spędzić kilka godzin nad pamiętnikiem, opisując same emocje i wnioski z byle [a może i nie takie byle ] rozmowy przez komunikator...
Jak taka książka powstanie to daj znać, bo muszę przeczytać ! .
Też potrafiłam spędzać całe dnie nad pamiętnikiem jak miałam z 12-16 lat, mam zapisane kilka zeszytów. Ale kiedyś spale, bo takie głupoty, że głowa mała

Cytat:
Napisane przez tulipanna. Pokaż wiadomość
Farbie sie dzisiaj henna+indygo, wiec prosze trzymac mocno kciuki Musze tez zebrac sie i skupic dzis na nauce. Gdybym przyznala sie do tego ile egzaminow przenioslam na wrzesien... Ja i kolega z drugiej grupy jestesmy rekordzistami na roku
Daj znać jak po farbowaniu ! .
Ile egzaminów przeniosłaś na wrzesień ? Ja musiałam zdać wszystko w sesji, uczyłam się po kilkanaście godzin dziennie, bo wiedziałam, że we wrześniu zacznie się studium i nie będzie czasu.

Cytat:
W
Zauważyłam, że kiedyś znacznie dłużej wytrzymywałam w wysokich butach.
Ech, to młodzieńcze samozaparcie
Ja jak miałam tak 15-17 lat to chodziłam nałogowo w szpilkach, obcasach, teraz trochę rzadziej, nogi bolą. A kiedyś nic, nie wiem z czego to wynika :/.

Cytat:
Propos książek, właśnie czytam..cykl Ani z Zielonego wzgórza, Rozważną i Romantyczną.. hej, te pisarki (Mitchell, Mongtomery, Austen) są wspaniałe..
Anię kocham szczerą miłością. Czytałam kilka razy, zawsze się z Anią utożsamiałam jak byłam mała. Wspaniała książka .

Cytat:
dzięki dziewczyny, ale ostatnio jak bylam u rodziny to przez cały czas słyszałam, ze jestem za gruba, ze powinnam cos ze sobą zrobic, ze to nie pasuje zeby taka młoda dziewczyna tak wygladała miałam ich wszystkich poprostu dość...
Przykro słyszeć takie coś od rodziny, masz się odchudzać i prostować włosy
Toż to właśnie prostowane włosy(bo one takie widać że sztucznie wyprostowane bez objętości) odchodzą do lamusa, najładniejsze są naturalne teraz. A co do figury, to ja też w wieku 16 lat usłyszałam raz w życiu jak ktoś powiedział, że mam za dużo ciała. Strasznie mnie to zabolało i odchudzałam się jak głupia, strasznie niezdrowo, rozstroiłam sobie metabolizm, znów przytyłam i dopiero teraz po zmianie nawyków jest dobrze, odchudzałam się z głową i co najważniejsze, nie dlatego, żeby komuś coś udowodnić, tylko pierwszy raz w życiu dla siebie.
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 15:08   #2290
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Dobranoc Głosie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
I były efekty? Miałaś stały, czy taki ruchomy?
Narpierw był ruchomy (w podstawówce), potem stały. Z efektu nie jestem do końca zadowolona, ale pewnie dlatego, że trafiłam na beznadziejną orto i w trakcie leczenia musiałam ją zmienić. Powinnam przed założeniem usunąć wszystkie ósemki (a ona stwierdziła, że mogę a nie muszę, więc tego nie zrobiłam oczywiście). Efekt końcowy nie jest taki jaki sobie wymażyłam Planuje w końcu wziąść się za te ósemki

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Bry
Od wczoraj mnie nie ma i nie będzie do niedzieli- tzn będę ale baaardzo rzadko. Trzymajcie się ciepło
Również chciałam się pożegnać. Niestety muszę pozałatwiać kilka bardzo ważnych spraw i nie wiem kiedy wrócę. Tak pisze na wypadek jak byście się martwiły

Cytat:
[ale ostrzegam, ja zadnym fotografem nie jestem wiec malo to bedzie ciekawe]
Nie trzeba być fotografem, żeby robić ciekawe zdjęcia

Cytat:
pierwsze 3fotki sa z poczatku urlopu, jeszcze bylam blada. 2 ostatnie dzien przed wylotem a na zdjeciu 2 i 3 mam jakas nienaturalnie wykrzywiona mine, prosze sie nie smiac, wygladam jak nie ja
Wyglądasz bardzo sexi Jej jak Ci zazdroszcze tej Grecji Bardzo mi się podoba to zdjęcie z kreteńską uliczką. Nie wiem czy w Grecji też takie są, ale w Chorwacji było mnóstwo takich wąskich i pozakręcanych uliczek - one mają w sobie niesamowity urok

Cytat:
Miała być "otwierana" z dwóch stron - z jednej byłaby moja opowieść, a z drugiej Jego punkt widzenia, a postykałyby się oczywiście we współnym momencie, stanowiącym oddzielny rozdział.
Hm, przez chwilę pomyślałam nawet o tym, czy nie wrzucić tego do bloga wizażowego, ale... powiem Wam w sekrecie... wspomniałam o dziewczynie, która ma w tej historii pewną rolę... jego dziewczynie-nie-dziewczynie ówczesnej... ona ma profil na wizażu
Kto wie, czy mnie nie podgląda
Pomysł bardzo ciekawy i jak najbardziej wart zrealizowania

A z blogami to nie jest podobnie jak ze zdjęciami, że można ograniczyć do nich dostęp osobom trzecim

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
i wspomnij jeszcze raz coś o odchudzaniu to będzie

Tak w ogóle to jestem u brata - przyniosłam mu ciasto a że w tym momencie usypia Julkę wkręciłam się na chwilę na neta - jak na pasożyta przystało

Wczoraj, kiedy już wyłączyłam komputer i miałam iść do domu, brat do mnie taki tekst (chyba żartem) "A przy wyjściu opłata za internet" więc ja odpowiedziałam (również żartem) "A przy wyjściu opłata za nianię"
Nic się nie odezwał, hehe
Wczoraj miałam Ci napisać w smsie, żebyś kupiła ciasteczka i złożyła bratu wizytę Widzę, że mimo tego, że darowałam sobie smsa jakaś telepatia zadziałała

Cytat:
dzięki dziewczyny, ale ostatnio jak bylam u rodziny to przez cały czas słyszałam, ze jestem za gruba, ze powinnam cos ze sobą zrobic, ze to nie pasuje zeby taka młoda dziewczyna tak wygladała miałam ich wszystkich poprostu dość
Ja też jak sobie pomyślę to właśnie od rodziny dowiadywałam się, że mam za duży tyłek, że brzuch mi odstaje, że się garbię, że niczego porządnie nie umię zrobić, że sobie nie poradzę itp. Smutne, że to właśnie te najbliższe osoby potrafią czasem tak nas ranić. Zapewne nieświadomie, ale jednak.

Mirelko śliczna z Ciebie dziewczyna Zgrabniutka, szczuplutka i naprawdę z niczego się odchudzać nie musisz. Jeśli chciałabyś się bardziej ujędrnić to poprostu postaw na ćwiczenia Nie szalej z dietami, bo naprawdę szkoda takiej figury. Zdjęcia piękne

Dorotko śliczny nowy ava
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 15:28   #2291
PelniaNocy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
Nie baw się w żadne diety, bo tylko efekt jo jo będzie. Tu trzeba całkowicie zmienić nawyki żywieniowe. Zmień zwykły chleb na razowy, batoniki czekoladowe na batony musli i owoce, gazowane napoje na soki itp .

Jak taka książka powstanie to daj znać, bo muszę przeczytać ! .
Też potrafiłam spędzać całe dnie nad pamiętnikiem jak miałam z 12-16 lat, mam zapisane kilka zeszytów. Ale kiedyś spale, bo takie głupoty, że głowa mała

Daj znać jak po farbowaniu ! .
Ile egzaminów przeniosłaś na wrzesień ? Ja musiałam zdać wszystko w sesji, uczyłam się po kilkanaście godzin dziennie, bo wiedziałam, że we wrześniu zacznie się studium i nie będzie czasu.

Ja jak miałam tak 15-17 lat to chodziłam nałogowo w szpilkach, obcasach, teraz trochę rzadziej, nogi bolą. A kiedyś nic, nie wiem z czego to wynika :/.

Anię kocham szczerą miłością. Czytałam kilka razy, zawsze się z Anią utożsamiałam jak byłam mała. Wspaniała książka .

Przykro słyszeć takie coś od rodziny, masz się odchudzać i prostować włosy
Toż to właśnie prostowane włosy(bo one takie widać że sztucznie wyprostowane bez objętości) odchodzą do lamusa, najładniejsze są naturalne teraz. A co do figury, to ja też w wieku 16 lat usłyszałam raz w życiu jak ktoś powiedział, że mam za dużo ciała. Strasznie mnie to zabolało i odchudzałam się jak głupia, strasznie niezdrowo, rozstroiłam sobie metabolizm, znów przytyłam i dopiero teraz po zmianie nawyków jest dobrze, odchudzałam się z głową i co najważniejsze, nie dlatego, żeby komuś coś udowodnić, tylko pierwszy raz w życiu dla siebie.
gdybym usłyszałą to raz to ok, ale oni mi to tak tam wmawali ze czułam się okropnie, nie chciałam zeby na mnie patrzyli, nie chciałm jesc a całymi dniami schodziłam im z oczu albo siedziałam po kołdrą... eh nienawidze takiej rodziny
zawsze ktos będzie niezadowolony, w zeszłym roku jak tak mocno schudłam to wyzywali mnie od anorektyczek

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Narpierw był ruchomy (w podstawówce), potem stały. Z efektu nie jestem do końca zadowolona, ale pewnie dlatego, że trafiłam na beznadziejną orto i w trakcie leczenia musiałam ją zmienić. Powinnam przed założeniem usunąć wszystkie ósemki (a ona stwierdziła, że mogę a nie muszę, więc tego nie zrobiłam oczywiście). Efekt końcowy nie jest taki jaki sobie wymażyłam Planuje w końcu wziąść się za te ósemki

Również chciałam się pożegnać. Niestety muszę pozałatwiać kilka bardzo ważnych spraw i nie wiem kiedy wrócę. Tak pisze na wypadek jak byście się martwiły

Nie trzeba być fotografem, żeby robić ciekawe zdjęcia

Wyglądasz bardzo sexi Jej jak Ci zazdroszcze tej Grecji Bardzo mi się podoba to zdjęcie z kreteńską uliczką. Nie wiem czy w Grecji też takie są, ale w Chorwacji było mnóstwo takich wąskich i pozakręcanych uliczek - one mają w sobie niesamowity urok

Pomysł bardzo ciekawy i jak najbardziej wart zrealizowania

A z blogami to nie jest podobnie jak ze zdjęciami, że można ograniczyć do nich dostęp osobom trzecim

Wczoraj miałam Ci napisać w smsie, żebyś kupiła ciasteczka i złożyła bratu wizytę Widzę, że mimo tego, że darowałam sobie smsa jakaś telepatia zadziałała

Ja też jak sobie pomyślę to właśnie od rodziny dowiadywałam się, że mam za duży tyłek, że brzuch mi odstaje, że się garbię, że niczego porządnie nie umię zrobić, że sobie nie poradzę itp. Smutne, że to właśnie te najbliższe osoby potrafią czasem tak nas ranić. Zapewne nieświadomie, ale jednak.

Mirelko śliczna z Ciebie dziewczyna Zgrabniutka, szczuplutka i naprawdę z niczego się odchudzać nie musisz. Jeśli chciałabyś się bardziej ujędrnić to poprostu postaw na ćwiczenia Nie szalej z dietami, bo naprawdę szkoda takiej figury. Zdjęcia piękne

Dorotko śliczny nowy ava
dzięki naprawde miło to słyszec po tych wszystkich obelgach jakie słysze

Stary 2008-08-22, 15:54   #2292
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:

Dorotko śliczny nowy ava
Oo tak, rodzina jak nikt potrafi człowieka uskrzydlić i jak nikt unieszczęśliwić...

Zauważyłaś

Cytat:
Ja również, kocham, kocham, kocham, co prawda nie utożsamiam się...Ale i tak kocham

Cytat:
tak na szacunek tez trzeba sobie zasłużyć, nie wystarczy miec skonczone ileś lat i po rodzinnych tragediach;/
Stary 2008-08-22, 16:06   #2293
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, że wszystko się ułoży (chociaż nie wiem o co chodzi) i szybko do nas wrócisz

Cytat:
Ja też jak sobie pomyślę to właśnie od rodziny dowiadywałam się, że mam za duży tyłek, że brzuch mi odstaje, że się garbię, że niczego porządnie nie umię zrobić, że sobie nie poradzę itp. Smutne, że to właśnie te najbliższe osoby potrafią czasem tak nas ranić. Zapewne nieświadomie, ale jednak
A ile razy ja takie rzeczy słyszałam i to czasem o wiele gorsze Tylko, że u mnie to było celowe i napewno nie dla mojego dobra, no chyba że to taka metoda wychowawcza
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 16:09   #2294
Porcelainnn
Zadomowienie

Mirelka! Nie waż sie odchudzać, ćwicz, ruszaj się tak, ale nie odchudzanie. Przecież Ty jesteś teraz super zgrabna i w dodatku w okresie w którym hm... rosną krągłości(?) więc byś sobie tylko zaszkodziła. Masz idealną figurę teraz

A co do takiej życzliwej rodziny, to z moich obserwacji wynika, że najbardziej ich drażni gdy się nie liczysz z ich zdaniem. Oni powiedzą swoje, często złośliwe i nieobiektywne zdanie, Ty sie uśmiechniesz lub nie zareagujesz ( ominiesz wzrokiem np.), tak jakbyś nic nie słyszała i zrobisz swoje, według swojego uznania. Najgorsze co można zrobić to wdać się w dyskusję. Niekonfliktowo, ale takim złośliwym osobom puszczają wtedy często nerwy i zachowują się jak rozkapryszone dzieciaki, które nie dostały tego co chciały

Ja ogólnie jeśli kogoś nie lubię/nie toleruję staram się unikać jego towarzystwa. Nie kryję swojego zdania, ale staram sobie też nie zatruwać czasu

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 16:30   #2295
PelniaNocy
Rozeznanie

Cytat:
Oo tak, rodzina jak nikt potrafi człowieka uskrzydlić i jak nikt unieszczęśliwić...

Zauważyłaś

Ja również, kocham, kocham, kocham, co prawda nie utożsamiam się...Ale i tak kocham

no właśnie śliczny av, jakbym nie wiedziała ze ty na nim jesteś to bym myślała ze to jakiś obrazek

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Mirelka! Nie waż sie odchudzać, ćwicz, ruszaj się tak, ale nie odchudzanie. Przecież Ty jesteś teraz super zgrabna i w dodatku w okresie w którym hm... rosną krągłości(?) więc byś sobie tylko zaszkodziła. Masz idealną figurę teraz

A co do takiej życzliwej rodziny, to z moich obserwacji wynika, że najbardziej ich drażni gdy się nie liczysz z ich zdaniem. Oni powiedzą swoje, często złośliwe i nieobiektywne zdanie, Ty sie uśmiechniesz lub nie zareagujesz ( ominiesz wzrokiem np.), tak jakbyś nic nie słyszała i zrobisz swoje, według swojego uznania. Najgorsze co można zrobić to wdać się w dyskusję. Niekonfliktowo, ale takim złośliwym osobom puszczają wtedy często nerwy i zachowują się jak rozkapryszone dzieciaki, które nie dostały tego co chciały

Ja ogólnie jeśli kogoś nie lubię/nie toleruję staram się unikać jego towarzystwa. Nie kryję swojego zdania, ale staram sobie też nie zatruwać czasu
odchudzac? niewazne co bym zrobiła i tak zawsze będe ta zła
a cwicze bardzo często a do wrzesnia znowu na tańce tak ze ruch zapewniony

Stary 2008-08-22, 17:05   #2296
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
muahaha, a oto ja
tak wiec dryzj dorotko przed foczym cielskiem
[jak juz mowilam, musze schudnac nadprogramowe roczne 12 kg, teraz wygladam jak slon]
pierwsze 3fotki sa z poczatku urlopu, jeszcze bylam blada. 2 ostatnie dzien przed wylotem a na zdjeciu 2 i 3 mam jakas nienaturalnie wykrzywiona mine, prosze sie nie smiac, wygladam jak nie ja
Bardzo seksowna figurka, moim zdaniem nie masz się z czego odchudzać Opalenizna piękna Włoski widać, że rosną No i oczywiście zazdroszczę wyjazdu, cudne widoki

Cytat:

Ano wspominam, bo nieodłącznie wiąże się z moimi doświadczeniami, które od czasu do czasu tu uzewnętrzniam
Że tajemniczo to brzmi, hm... po prostu trudno to wszystko związać w jakiś jeden sensowny, jednolity, spójny tekst, po prostu za dużo się wydarzyło, a i czas - 3 lata - sprzyjał ku temu. W dodatku jak pomyślę, że potrafiłam spędzić kilka godzin nad pamiętnikiem, opisując same emocje i wnioski z byle [a może i nie takie byle ] rozmowy przez komunikator...
A teraz tak ciężko to oddać, bo każdy szczegół ma znaczenie i powoduje związek przyczynowo-skutkowy, i możnaby się zanudzić czytając takie wynurzenia
Bardzo ciekawy pomysł z tą książką Jak powstanie, to daj koniecznie znać, z chęcią bym przeczytała

Cytat:
Napisane przez tulipanna. Pokaż wiadomość
Farbie sie dzisiaj henna+indygo, wiec prosze trzymac mocno kciuki Musze tez zebrac sie i skupic dzis na nauce. Gdybym przyznala sie do tego ile egzaminow przenioslam na wrzesien... Ja i kolega z drugiej grupy jestesmy rekordzistami na roku
Trzymam mocno Daj znać, jak efekty

Cytat:
Mój TŻ też uwielbia, kiedy chodzę w butach na obcasie i psioczy straszliwie, kiedy pomykam w płaskich
Swego czasu nakupiłam multum buciorów podwyższających mnie o jakieś 10 cm [ach ten kompleks i te wyprzedaże, gdzie buty kosztują po 5$ i jak tu nie kupić, zwłaszcza, że pasuje jak ulał?], ale teraz o wiele bardziej cenię sobie wygodę, nad czym on strsznie ubolewa [i ja troszkę też], bo 'marnuje" się moja skrywana przed światem kolekcja
Ja też uwielbiam kupować szpilki Ale często na tym się kończy Mam takie, w których nie wyszłam ani razu albo tylko raz
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 17:06   #2297
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:

Grecja... Grecja to raj na ziemi Piękne zdjęcia.
A na problemy powiem to co zawsze: ćwiczenia, sport. I ograniczenie niezdrowego jedzenia i słodyczy. Ograniczenie, nie odstawienie, bo nie wolno się pozbawiać przyjemności w życiu Swoją drogą ćwiczę ostatnio dość intensywnie i smaruję się różnymi mazidłami i... chyba powoli zbliżam się do swojej wymarzonej pupy
(jak to brzmi)
No to gratuluję

Cytat:
Moja siostra też jest na Wizażu, ale wiedziałam to od samego początku Zbyt często nie wpadamy na siebie, więc nie mam nic przeciwko temu Ale spotkałam już kilka osób, które pytały się czy moje Mrozy leżą w okolicy pewnego większego miasta i pisały, że mają tu rodzinę, albo są z okolic
Zdradzisz nick'a siostry?

Cytat:
a Iza przypomniała mi ze miałam pokazac wam fotki z Włoch
wiec jedna fotka z plaży, inne z miejscowości San Marino i z Wenecji
Super fotki

Cytat:
Nie warto się tym przejmować. Jak coś w sobie zmieniasz, to tylko dla siebie. A o odchudzaniu na pewno nie powinnaś myśleć.

Cytat:
23

Cytat:

Będziemy tęsknić
Stary 2008-08-22, 18:02   #2298
tulipanna.
Zakorzenienie

Dzieki za wszystkie kciuki Henna przesunela sie na jutro, bo pozno sie za nia wzielam. Wlasnie zastanawiam sie, czy do soku z 2 cytryn, ktory nie wystarczyl oczywiscie do rozcienczenia 200g henny moge dolac troche zimnej wody? Czy pedzic po owoce?

Oleczka - ta magiczna liczba wynosi 6 - WSZYSTKIE
tulipanna. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 18:40   #2299
PelniaNocy
Rozeznanie

Cytat:
No to gratuluję

Super fotki

Nie warto się tym przejmować. Jak coś w sobie zmieniasz, to tylko dla siebie. A o odchudzaniu na pewno nie powinnaś myśleć.

23

Będziemy tęsknić
dzieki

Stary 2008-08-22, 18:47   #2300
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Nebya(z małej litery), siedzi na Modowym i Plotkowym Nie ma zbyt dużo postów, woli czytać i oglądać

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 19:02   #2301
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

czesc

mam do was pytanie , ostatnio z nudow ogladam strasznie duzo telewizji ... moze az za duzo , ostatnio natrafilam na program " chce byc jak ona " czy jakos tak i tam jedna stylistka robiła babce wloski i nakładala farby ciemnej trochę , nie mieszała z amoniakiem tylko samo takie z tubki i suszyła i powiedziała, ze robi tak zeby wlosy były błyszczące, myslicie , że to cos daaje? bo tak mnie zaintrygowało to troszke ;]

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 19:18   #2302
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Nebya(z małej litery), siedzi na Modowym i Plotkowym Nie ma zbyt dużo postów, woli czytać i oglądać
Będę śledzić
Stary 2008-08-22, 19:28   #2303
19agusia91
Zakorzenienie

Jako,ze mam dziś smutny dzień ze złymi nowinami, wkleję tylko zdjęcia włosów mojej babci, a resztę przejrzę wieczorem.

o, proszę. Idę się wyżyć na mikrofonie, zawitam później, jak wróci nastrój
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Sylwi209.jpg (72,6 KB, 77 załadowań)
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 20:14   #2304
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
Jako,ze mam dziś smutny dzień ze złymi nowinami, wkleję tylko zdjęcia włosów mojej babci, a resztę przejrzę wieczorem.

wow! Jednym slowem: masz dobre geny
tulipanna. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 20:54   #2305
19agusia91
Zakorzenienie

blonndee, spodziewałam się foczki ociekającej tłuszczem, a tu zgrabna babka

Cytat:
No cóż, o Julce zdecydowanie nie da się tego powiedzieć
a on to ciągle spał i jadł Nawet mu się płakać nie chce, leniuch jeden.

Cytat:
A propo Julki - zapomnialam o czymś - ona od kilku tygodni ma fazę na oglądanie "tatusia i mamusi" czyli przez cały dzień leci na dvd wesele mojego brata... normalnie aż do...
Oczywiście nic kompletnie nie można obejrzeć w tv bo Julka chce oglądać tatusia i mamusię
Kiedy ja z nią siedzę przez kilka godzin normalnie aż mi sie wyć chce, bo nie mogę już znieść oglądania tego samego (i słuchania tego okropnego weselnego disco-polo) po raz enty... ale jak pomyślę, ze brat ma to na codzień to naprawdę współczuję
Ale kiedy ona siedzi przed tv i to ogląda to przynajmniej jest chwila spokoju bo jest zajęta
Mój brat miał fazę na "Muminki". Cały dzień Miałam wtedy 9 lat i ryczałam jak słyszałam tę piosenkę. Od tej pory, nie lubię tej bajki.

Cytat:
Agusia... 'Potop' jak przebrniesz przez pierwsze kilkadziesiąt stron naprawdę wciąga. Nie jest to literatura wysokich lotów, ale czyta się jak dobrą książkę przygodową i romansidło Nie do przebrnięcia to jest dla mnie 'W poszukiwaniu straconego czasu' Prousta i najbardziej przereklamowane książki ever : 'Pan Tadeusz', Biiblia i 'Ulissess' -książka napisana tylko i wyłącznie pod krytyków, komuś, kto lubi/kocha literaturę nie dostarczy pozytywnych wrażeń.
To chyba zacznę czytać od środka .

Cytat:
Ano, dobry pomysł z tą książką... Tylko czytam bardzo szybko... Potrafię 800stronicową książkę w dzień i nie umiem wolniej
Ja podobnie. Zawsze na polskim wszystkie teksty czytam pierwsza, a potem się nudzę .

Cytat:
A skoro mowa już o tym Potopie, Panu Tadeuszu itp. to niecierpie takich książek i uważam, że w powinni wprowadzić je jako lektury dopiero w liceum, bo mało kto w wieku np. 13lat (pierwsza gim.) jest w stanie to przeczytać, a nawet jak przeczyta to mało zrozumie.
Cytat:
O rany, to zazdroszcze. Miałam w pierwszej. W drugiej i trzeciej byli Krzyżacy, Potop, Faraon i Przedwiośnie
"Potop" w gimnazjum .
Co to za szkoła ?

Mirelko,ale się fajnie włoski prezentują

Cytat:
o rany

U mknie takie komentarze były często odnośnie stanu mojej cery. Naprawdę nie rozumiem, czemu to ludzi obchodzi ile mam pryszczy na mordce. Muszą dołować człowieka jeszcze bardziej. Z czasem nauczyłam sie olewać, udawać,że nie słyszę, lub obracać w żart. Jest spokój. Nie warto tracić nerwów

Cytat:
Propos książek, właśnie czytam..cykl Ani z Zielonego wzgórza
Pamiętam jaki szok wzbudzałam w 3 klasie szkoły podstawowej , kiedy to cały cykl "Ani..." miałam za sobą . Dostałam te książkę jak miałam 8 lat i przeczytałam w jedno popołudnie. Strasznie mnie to fascynowało wszystko

Cytat:
wow! Jednym slowem: masz dobre geny
Ile ja dałabym,żeby mieć chociaż w połowie takie fajne włosy

Jestem zła na służbę zdrowia. żeby się leczyć, w tym kraju, to trzeba być naprawdę zdrowym człowiekiem. Fizycznie i psychicznie.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 21:01   #2306
PelniaNocy
Rozeznanie

Cytat:

omg

Cytat:

a on to ciągle spał i jadł Nawet mu się płakać nie chce, leniuch jeden.

Mój brat miał fazę na "Muminki". Cały dzień Miałam wtedy 9 lat i ryczałam jak słyszałam tę piosenkę. Od tej pory, nie lubię tej bajki.

To chyba zacznę czytać od środka .

Ja podobnie. Zawsze na polskim wszystkie teksty czytam pierwsza, a potem się nudzę .

"Potop" w gimnazjum .
Co to za szkoła ?

Mirelko,ale się fajnie włoski prezentują

o rany

U mknie takie komentarze były często odnośnie stanu mojej cery. Naprawdę nie rozumiem, czemu to ludzi obchodzi ile mam pryszczy na mordce. Muszą dołować człowieka jeszcze bardziej. Z czasem nauczyłam sie olewać, udawać,że nie słyszę, lub obracać w żart. Jest spokój. Nie warto tracić nerwów

Pamiętam jaki szok wzbudzałam w 3 klasie szkoły podstawowej , kiedy to cały cykl "Ani..." miałam za sobą . Dostałam te książkę jak miałam 8 lat i przeczytałam w jedno popołudnie. Strasznie mnie to fascynowało wszystko

Ile ja dałabym,żeby mieć chociaż w połowie takie fajne włosy

Jestem zła na służbę zdrowia. żeby się leczyć, w tym kraju, to trzeba być naprawdę zdrowym człowiekiem. Fizycznie i psychicznie.
na zdjęciu z boku widac ich tragiczny stan (wina nadmiaru słońca i tamtejszej wody) o mojej cerze juz nie wspomne, jej się zawsze czepiają, ze koloryt nie taki, ze mi cos od czasu do czasu wyskoczy, ze usta mam niepełne, ze brwi nierówne;/

Stary 2008-08-22, 21:16   #2307
miskaa5
Rozeznanie

hejka wam
miskaa5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 21:59   #2308
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
I nie wiem, co Ty chcesz od Siebie i Swojego ciała, bo jak dla mnie wyglądasz super. A jaka opalenizna ! Ale jeśli już koniecznie chcesz wziąć się za Siebie, to polecam zapisać się na siłownię. To będzie Cie mobilizować, bo kiedy człowiek sam narzuca sobie jakieś ograniczenia i zadania, znacznie łatwiej mu z nich rezygnować i odstępować. Widzę to po moim TŻ np.
opalenizna owszem, moge sie teraz chwalic tzn ja moze nie jestem jakas super gruba, ale przyzwyczailam sie do swojej drobnej sylwetki i jak juz mam chwile czasu to chcialabym do niej wrocic zanim bedzie za pozno... silownia to moze nie bo nie lubie tak cwiczyc na sprzetach przy wszystkich i ta klimatyzacja... ale sport zdecydowanie, wole to niz diety
Cytat:
Jak słoń? Proszę Cię... Może za rok pojedziesz do Afryki i zobaczysz jak słonie naprawdę wyglądają?
Fotki świetne, śliczne widoczki A jakaś ty opalona i widzę, że włosy sporo urosły
a takie sloniatko
wlosy owszem, jak na drozdzach! tu mam glownie spiete albo mokre, ale teraz muskaja mi juz ramiona! najkrotsza jedynie grzywka, w najkrotszym miejscu do ust, w najdluzszym do brody. tak wiec idzie idzie
Cytat:
Grecja... Grecja to raj na ziemi Piękne zdjęcia.
A na problemy powiem to co zawsze: ćwiczenia, sport. I ograniczenie niezdrowego jedzenia i słodyczy. Ograniczenie, nie odstawienie, bo nie wolno się pozbawiać przyjemności w życiu Swoją drogą ćwiczę ostatnio dość intensywnie i smaruję się różnymi mazidłami i... chyba powoli zbliżam się do swojej wymarzonej pupy
(jak to brzmi)
brzmi jak mantra dla mnie na najblizsze dni. 'systematycznosc droga do idealu'
co do sportu to sie zgadzam!
Cytat:
Umiesz prawić komplementy, Iza

Jaki słonik Wiesz,te zdjecie w wodzie, aż chce się Ciebie zagadać
lepiej nie bo tz by focha strzelil na tydzien
Cytat:
Za słonia-> w dupsko Świetnie wyglądasz, a jaka opalenizna!* Zazdroszczę wyjazdu, Grecja do kolejne miejsce, do którego chciałabym zawitać

*mówi to przeokropna bladolica stroniąca od słońca
polecam, zarowno kontynentalna jak i wyspy! ja juz wiem gdzie bede co roku wracac
Cytat:
wow chciałabym tam byc
Estelle ma racje ty nie musisz chudnać
no no, odezwala sie ta co musi! wiesz ty co, ze komleksy... no niieee... jak ty jestes za gruba to ja chyba zaliczam sie do jakichs przewlekle otylych!
Stary 2008-08-22, 21:59   #2309
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Austen ja najbardziej lubie dume i uprzedzenie! a w podobnym stylu napisana jest 'pokuta'. filmu jeszcze nie widzialam ale ksiazke polecam
Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Blonndee - Nie opowiadaj, ładną figurę masz, proporcjonalną. Jakie 12 kilo?? 2 raczej, nie 12
niestety przy moim mikro wzroscie i mikro szkielecie widac kazdy dodatkowy kilogram ja mam naprawde duze miesnie od sportu, tylko teraz pod ta warstwa tluszczu tego nie widac niestety... ja chce tylko ten nadprogramowy tluszcz co mi sie tak nagle perfidnie zaczal odkladac zlikwidowac, ale bez przyrostu miesni.
Cytat:
a mi się marzy odwiedzenie Rzymu, mogłam jechać, ale jechalo sie tam szesc godzin i wycieczka z przewodnikiem a takich nie lubie i musiałbym zrezygnowac z dyskoteki. dziękuje za komplement
a z jakim biurem bylas?
bo jak mialam chyba 15 lat pojechalam do wloch z almaturem, tez mialam tego samego dnia rzym co dyskoteke, tyle ze ja wybralam oczywiscie rzym. i nie zaluje wstawania o 1 wnocy i dluuugiej podrozy autokarem
Cytat:
oj sa! i to chyba najpieknisze jest wlasnie!
Cytat:
Bardzo seksowna figurka, moim zdaniem nie masz się z czego odchudzać Opalenizna piękna Włoski widać, że rosną No i oczywiście zazdroszczę wyjazdu, cudne widoki
teraz jest moda na ksztalty j.lo czy beyonce, wpasowalam sie z tyciem
Cytat:
tluszcz akurat niestety jest moja zmora gdyby nie on to byloby seksi! moze ja za pozno zaczelam dojrzewac?
Stary 2008-08-22, 22:10   #2310
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
lepiej nie bo tz by focha strzelil na tydzien
A niech strzela, powiem, że jesteś moją ciocią Izą

Cytat:
Austen ja najbardziej lubie dume i uprzedzenie! a w podobnym stylu napisana jest 'pokuta'. filmu jeszcze nie widzialam ale ksiazke polecam
Ja też dumę i uprzedzenie
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości