|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Dziewczyny, a ile płacicie fotografowi? I co wchodzi w cenę w ofertach waszych fotografów?
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
1500 zl, 260 wywlanych zdjec 15x21 (200 z ceremonii i wesela, 60 z pleneru), na plytce do 1200, ale jak wesele i plener ladne to moze i wiecej.
![]() Dziewczyny, jak myslicie, czy wypada prosic gosci o konkretny prezent? Np. chce taki komplet sztuccow takiej i takiej formy, tyle i tyle sztuk? Oczywiscie to by bylo w liscie prezentow a nie konkretnego goscia o konkretny prezent bym prosila
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
baja na stronie biancaneve nie ma adresu salonu w pozanniu
![]() justyna : plener w poniedzialek po slubie lun inny dzien reportaz - przygotowania, kosciol, wesele, szczegolu = suknia, obraczki, bukiet itp. nawet podjedzie do fryzjerki i fotki z makijazu.album z wywolanymi zdjeciami (chyba 60 teraz nie pamietam) w formacie większym od 10x15.= - chyba ![]() wszytskie fotki na cd. koszt 1500 www.whitewedding.pl |
|
|
|
#904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jeszcze raz co do umowy - my pytalismy naszego fotografa czy napewno bez umowy bo to tak dziwnie, ale on powiedzial ze tak ma od zawsze i tyle.. i jestesmy zapisani mamy sie naimartwic mammy do siebie telefony adresy mailowe nic sie niestanie, moze wasz tez ma taka praktyke, zapytaj go powiedz ze zalezy ci na umowie, ale jesli zawsze tak robil to go niezmusisz... ja sie nieboje bo juz 2 bliskie mi osoby go mialy i sa zadowolone. to czeu dla mnie mialby zmienic praktyke...
|
|
|
#906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() edit przepraszam za post od postem zagapilam sie
|
|
|
#907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
taka delikatna, romantyczna i wyglądająca na zwiewną i lekką![]() Justyna33333 my też byliśmy u księdza w styczniu i kazał nam później przyjść myślę że koniec września, październik podejdziemy do Niego tak dla pewności a jak nas ponownie odeśle to trudno
|
||
|
|
|
#908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wisi teraz nad moja glowa (swego czasu namalowalam swego Aniola) A lekarza olewam i ide do tego drugiego. ![]() U mojego fotografa bylo podobnie. Tez powiedzial, ze to taka praktyka u niego. Mowil nawt, ze Ci co sie boja to umowe z klientami podpisuja, ze jakby cos se stalo, to maja podkladke, ze Ci na wszystko w umowie sie godzili... Ja osobiscie znam jedna osobe, ktora z moim fotgrafem robita teraz fotki, umowy nie podpisywala a jest zachwycona. ![]() Cytat:
|
|
#909 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak nie ma jak jest, zobacz sama http://www.biancaneve.com.pl/salony_sp.htm, jest nawet odnośnik do tego salony, zobacz http://poznan.biancaneve.com.pl/ Cytat:
|
|||
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam fajną ozdobę na stół weselny prosta ale mi sie podoba. ustawiłabym na przemian kwiatek - świeczka.
W związku z tym mam pytanie może któraś z was wie co to są za zielone okrągłe kwiatki???? |
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
rzeczywiscie fajnie to wyglada
|
#912 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cuuudna józefinka! taka niewinna i dziewczęca... ![]() Jesli myslisz o biancaneve to salon jest na Głogowskiej, ale ceny mają wysokie niestety ![]() Jaga, ten lekarz to jakis kretyn, a w ogóle, to zawsze lepiej iść na dodatkowe badania żeby potwierdzić pierwszą diagnozę! Co za dureń, nie dość że by Cię otruł to chyba ma w ogóle pacjentów w tyle. Trzymaj się tego pierwszego, sprawia dużo lepsze wrażenie. A ja własnie wróciłam od TŻcika a wczoraj byliśmy na wycieczce w Biskupinie i było super, dostałam poza tym 13 bransoletek cienkich, tak jak sobie wymarzyłam. TŻ się upierał, że "niezłote" i "niesrebrne" to tandeta i on mi taniej biżuterii nie kupuje i jak chcę to on mi kupi ale u jubilera. No to mu pokazałam u jubilera takie srebrne- 189 złotych za 2 sztuki a on na to- dobra, kupię ci, te są ładne i ze srebra a nie jakieś aluminium" powiedziałam że nie chcę, bo to kupa kasy a on że co z tego. No to mu mówię że ja chcę takich z 10 mieć, żeby brzęczało i w ogóle i ma mi kupić w HM sztuczne. Nie kupił mi ale w Biskupinie mieli takie metalowe złote i srebrne krążki i w końcu dał się przekonać do "tandety". Kupił mi ale mówi że wyglądam jak Cyganka i mam nie mówić że to od niego, bo wszyscy którzy go znają to wiedzą, że on mi porządną,drogą bizuterię kupuje a nie taki badziew a co do Biskupina to fajnie było- popłynęlismy statkiem po jeziorze, pokaz rzymskich wojaków był itp. za rok na festyn archeologiczny się wybierzemy, bo w tym roku byśmy nie dali rady. No i po drodze jest park dinozaurów, ale byliśmy ledwo żywi już jak wracaliśmy i jednak nie pojechaliśmy. Zresztą już był tłum ludzi a lubimy jak jest pusto bo fotki są lepsze
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
jupik, ja podobne bransoletki dostalam od kolezanki w prezencie, wiec obie bedziemy sobie brzeczec.
A ten pierwszy lekarz to na prwde taki zyczliwy sie wydal. Widac, ze chcial pomoc. ![]() Myszka, wiesz moze co to za te biale kwiaty? CHodzi mi o nazwe, bo zapomnialam. A myslalam, zeby po 2 kwiatki powsadzac do niewieliego wazonku i porozstawiac na stolach na weselu.
|
#914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kiedyś jak byłam nastolatką miałam taką modę nosić wszystkie bransoletki ze srebra jakie tylko miałam, zwykle nosi się je pojedynczo, ale ja nosiłam je wszystkie razem, nie były one równe, każda była inna , ale mi to zupełnie nie przeszkadzało jaga te białe to gerbery ja chcę dekorację auta z gerberów
|
||
|
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
slyszalam (i widzialam fotki)ze ladnie jest![]() A propos branzoletek to mam wlasnie takie z HM biale super są ja jestem maniaczka bizuterii nie dosc ze mam pelno kupnych kolczykow to jesczze sama projektuje![]() matplaneta ta sukienka cymbeline tez strasznie mi sie podobala do czasu...jak ja zabaczylam na zywo to juz nie robila takiego wrazenia niestety czesto tak jest ten tiul wygladal jakos dziwnie ,a wierzchnia warstwa byla jakas taka błyszcząca...ale moze Tobie akurat sie spodoba,kwestia gustu
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2008-08-23 o 15:04 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki baja
![]() Widzialyscie to?... Tyle dzieci miec na wychowaniu... ![]() http://www.tvn24.pl/-1,1562006,0,1,umrze--jesli-nie-porzuci-82-zon,wiadomosc.html
|
#917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
o matko
|
||
|
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() baja ok poszukam zdjec ![]() Edit : juz dodalam to sa moje pierwsze dziela ,wiec troche niedoskonale Z tych nowszych juz nie mam rozeszły sie wsrod kolezanek i czesc sprzedalam |
|
|
|
|
#919 |
|
Przyczajenie
|
Widze,ze pokazujecie sobie swoje nazwijmy - oczarowania slubne?
moze tez sie pochwale? Oto ona:vaiven manuel mota prawdopodobnie bedzie szyta. |
|
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka, fajna bizu.
![]() Ja ostatnio kupilam sobie, a wlasiciwe dostalam od mamy na urodziny mega szkatule na moja bizu
|
#921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rysunki sa naklejone to jest metoda decoupageJaga mi tez by sie przydala taka szkatułka mam chyba z 4 wilekie pudelka z biżu i tak nie mam gdzie tego nosic,bo do pracy nie moge
|
|
|
|
|
#923 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam.. moj tz tez sie w nie wkrecil i teraz mi je czesto sam kupuje i trafia w moj gust![]() ![]() ![]() ![]() robisz tez korale? Cytat:
Cytat:
gliniana wylozona kamieniami
|
|
|
#924 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A teraz śmieszna historyjka- zadzwoniłam do mojej mamy i mówię, że bylismy z T. w Biskupinie a ona na to- to masz szczęście, że pojechaliście przed ślubem,bo mi mój mąż od 25 lat obiecuje że mnie zabierze i najpierw miało byc po slubie a teraz to już się chyba nigdy nie doczekam no i to fakt- tata co roku mamie mówi, że ją zabierze na pewno w tym roku i ten moment dotychczas nie nastapiłWięc lepiej wybierz się jak najszybciej, bo to może być jakas zaraźliwa klątwa biskupińska- przed ślubem albo nigdy ![]() Robisz piękną biżuterię! jakbyś otworzyła sklep-daj znać, już masz pierwszą klientkę a ja też jestem maniaczką, mam pełno biżuterii, a ciągle mi mało, bo w końcu czasami wystarczy zmienić biżuterię żeby przeobrazić ciuchy![]() [quote=atomufka;8712248] Tym decoupagem to chyba też meble się ozdabia?Bo widziałam gazety o decoupage'u włoskie itp w Empiku i w nich są takie wielkie szablony też.
|
|
#925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() baja ja od razu zjechalam na dol hihihi tego na samej gorze nie bralam pod uwagę ale skoro mowicie ze dorogo to nie podjade tam jak bede w pozen ![]() spagetti wciagnieta ![]() atomufka super kolczyki ![]()
|
|
|
|
|
#928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie musze tarcic kasy na bukiety czy cos w tym stylu wystarczy ze kupie same kwiatki luzem np gerbery a ona zrobi dekoracje z nich
|
|
|
|
|
#929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i niech sie facet martwi i robi
|
|
|
#930 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
TZ poszedł nas zapisać pod koniec maja na 6.6.2009r na godz. 18:00.Też nie wiedzieliśmy czy już można się zapisywać,bo przecież w kościele nie ma jeszcze kalendarza na 2009r,ale ksiądz zapisał sobie datę na końcu starego kalendarza i okazało się,że byliśmy już 7 czy 8 parą zapisaną na 2009r...Na nasz dzień też już 1 para była zapisana...Lepiej więc zagadać z księdzem,żeby chociaż tak wstępnie was zapisał,żebyście mieli pewnośc,że Wasza data i godzina będą na Was czekać. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

Ja osobiscie znam jedna osobe, ktora z moim fotgrafem robita teraz fotki, umowy nie podpisywala a jest zachwycona. 

niestety czesto tak jest ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)