|
|
#2821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
-część 4.
Cytat:
Dzięki za info. Wyglada na to, ze tyle samo różnic, co podobieństw ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
Cudny!
|
|
#2822 | |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
No i uwaga dla mnie medal z buraka. Nic sie nie rusza ,zeby zdrowe, stan zapalny sie zrobil bo tam gmeralam, ale za pare dni minie
mam sie umowic na sciaganie kamienia i tyle. Ma bardzo ladne zeby jak na 5letniego psa, bo poza kamieniem na klach i trochę górnych dwójkach nie ma nic do ściągania ![]() 🤪Ale jestem szczęśliwa 🥰 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2824 |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Ale fajowy śpiworek! Bardzo ładny wzór materiału.
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2825 |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Dziewczyny mój TŻ się dzisiaj spisał!!! Włączył mi serial! Nowa wersja Ani z Zielonego Wzgórza
️ uwielbiałam ten film tak jak i książkę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2826 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Ania, nie Anna ? Też mi się podoba, czekam aż wrzucą 3 sezon na Netflixa ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2827 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019 ❤ -część 4.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Coś Ty, mnie tam nic nie bolało. Może źle pobrał ![]() Cytat:
Mam chyba jakiś uraz z dzieciństwa, bo rodzice nas wędzili aż miło w dymie papierosowym. W Auchanie jest dobre wino 0. proc. w typie prosecco. Jedyne, które zaakceptowałam.
|
|
#2828 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Cytat:
Ładna waga u Tymka A ten lek na leukocyty to doustnie musisz przyjmować? Ciekawe co to znaczy, jak są leukocyty> Ja jutro idę robić bafdania i badać tez mocz ![]() Cytat:
PATI, BLACK, dzięki za odnośnik odnośnie spisu treści Cytat:
PATI, ale ładna szyjka ![]() Cytat:
O rany, jeśli masz tylko leżeć to współczuję, bo to nie dość, że plecy bolą, to jeszcze głowa od niewychodzenia z domu, ja tak zawsze mam jak nie wyjdę choćby na krótki spacer... ![]() Cytat:
GOSIULA, kurczę, biedna ta Twoja sąsiadka... współczuję jej strasznie, nie dziwię się, że jest mało wylewna.. Masakra trafić na takiego faceta Oby po porodzie się nie przyczepił do niej, że chce widywać dziecko ![]() Cytat:
zeby już później mieć z głowy ![]() A ten termoforek, o którym piszesz, to chcesz używać dla dziecka? Czy dla siebie? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale super z psinką, i całe szczęście, że nic się jednak nie dzieje z ząbkami Twojego pieska!! Super wiadomość A Ty jesteś w ciążym więc można Ci wybaczyć hehe Taki typowy kalafior ciążowy
|
|||||||
|
|
|
#2829 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
nie wtrącam się w ich relacje rodzinne i nic mi do tego, że tak szybko ma dziecko z innym bo różnie się w życiu układa życzę jej jak najlepiej bo naprawdę fajna kobitka z niej, fajnie gdyby się w końcu otworzyła na świat. Bardzo mi żal takich ludzi, ale dobrze, że z tego wybrnęła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2830 | ||
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
To raczej kruszynka ale najważniejsze, ze mieści się w siatkach. Jeżeli średnio dziecko rodzi się jakieś 3,5kg chyba, to jak rodzą się takie po 5kg, to ktoś to musi równoważyć. Wolałabym być chyba na twoim miejscu, czyli tych, którzy zaniżają średnia ![]() Jeżeli przepływy i inne parametry są w normie tzn., ze jest ok. Inaczej lekarz na pewno by coś mówił. ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
Ann to chyba przez to, ze siedząc na forum jakoś tak nieświadomie zaczynamy porównywania pomiędzy dziećmi i zamiast się cieszyć ze zdrowego maluszka zamartwiam, ze za mały, za duży itp....
|
|
#2831 | |
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
![]() Pati super, że z psinka wszystko w porządku ![]() Pojechaliśmy z Tż do gościa od którego kupowalismy akumulator i się okazuje, że najprawdopodobniej był jakiś wadliwy i wymienił nam na nowy Mamy nadzieje, że to faktycznie była przyczyna i nie ma nigdzie przebicia... Zobaczymy za jakiś czas, ale jestem dobrej myśli ![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Maddd ja Ci powiem,ze mogłaby troszku choc sie poskracac
co bym tego wymarzonego 2-3 grudnia urodzila.Mi odeszly wody i rozwarcie dopiero zaczęło sie robic. Tydzień przed porodem szyjka dluuuuga i zamknięta byla ![]() Voice, oj to sie nie dziwie, bo powiem Ci ze moja babcia w domu paliła razem z śp. Dziadkiem. I co z tego ze w kuchni jak capilo w calej chacie. Okno na mikrouchył faja co godzine i jazda 🤪 najsmieszniejsze ,ze dzieci idzcie z tego dymu do pokoju. Jakby to cos dalo ![]() Dla równowagi druga babcia i drugi śp. Dziadek nie palili. Pamietam, ze jak od tych pierwszych wracalismy jako dzieci (mama rozwiedziona z ojcem a to rodzice ojca) zawsze mowila- same papierochy, dzieci do wanny po kolei a kurtki na balkon zimą i ciuchy od razu do prania Też mi capią fajki i jak sie nie pali to dopiero czuć jaki to smród. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2833 | ||
|
Rozeznanie
|
-część 4.
Cytat:
Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2834 | |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Cytat:
niby 3czy 4odcinki z trzeciego sezonu są ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Gosiulam ja znam dziewczynę, co zaszla w ciaze z kolesiem z pracy po miesiacu znajomości- u nas w firmie sie akcja dziala. On ją kopnął w zad bo- nie po to sie rozwodził ,zeby sie dziecmi zajmowac.
Żal dziewczyny wtedy było, ale okazało sie, ze jest głupsza niz ustawa przewiduje zachodzac 3mce po porodzie w ciaze z kolesiem poznanym z Internetu 🥴 Raz źle wybrac to pech, a dwa razy popełniać ten sam blad to już glupota. Zamieszkali razem, zlał ja kilka razy i WRÓCIŁ DO PAKI ![]() ![]() mnie juz nic nie zdziwi w tym życiu. Ma 2 dzieci, pierwszy ojciec sie nie przyznaje do dziecka mimo,ze jak 2 krople wody a drugiego faceta nie znam.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Mad cos takiego dostalam. Najgorsze ze nie moge pic za duzo dzis i w nocy:/ a ja w nocy wypijam co najmniej litr :/Screenshot_20191104-195310_Gallery.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2837 | ||
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Oj u mnie też rodzice palili w mieszkaniu
rzucili jak miałam 10 lat i co zrobili w tym roku ? Po 19 latach wrócili do palenia fajek ![]() jak się dowiedziałam to normalnie zaniemówiłam :/ ale teraz przynajmniej nie smrodzą w domu, wychodzą na dwór. Babcia z dziadkiem też jarali w mieszkaniu, zawsze tam taka siekiera była aż siwo jak wracaliśmy od nich to właśnie wszystko do prania, kurtki do wietrzenia. Nawet biustonosz mi śmierdział fuuj. Nienawidzę tego smrodu. Dziadek miał raka krtani i dwa zawały, ale babcia dalej jarała i pali do dziś, nie boi się.Ja na jej miejscu już dawno bym rzuciła. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
„Ania, nie Anna” to tytuł tego na Netflixie. Chyba, że coś innego oglądasz ? tam nie ma dodanego 3 sezonu, wrzucą dopiero w styczniu 2020 :/Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
A miałaś posiew robiony, że od razu dali leki ? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#2838 | |||
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Cytat:
super że z pieskiem wszystko ok ![]() Cytat:
dlatego dziś kliknelam aptekę zostały mi tylko koszule do ogarnięcia dla Tomka już mam wszystko ![]() Cytat:
przy kolkach chyba się u dziecka sprawdza zobaczymy co z tego wyjdzie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Arya u gina jest laboratorium ,oni tam badają mocz na miejscu. Widocznie wynik byl bardzo zly bo juz 2 raz mialam leukocyty w moczu. Tydzien temu byly z jednym + a dzis z trzema + plus na ekranie widzialam na czerwono opis z wykrzyknikami. Za tydzień mam przyjechać znow na pobranie czy jest ok.
To pierwszy moj antybiotyk w ciazy w ogole chyba pierwszy w dorosłym zyciu az mam stres ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2840 | |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Cytat:
|
|
|
|
|
#2841 | |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Cytat:
Takze mam nadzieje, ze wszystko w porządku. Moj maz wazyl 3300 jak sie urodził, ja nie wiem ale z figury jestem drobna 160 wzrostu, waga przed ciążą 50 kg. To moze faktycznie po prostu mniejszy chłopczyk bedzie. Mam nadzieję, ze do terminu ladnie posiedzi i chociaz do tych prawie 3.kg dobije. Pytalam doktora o przewidywana wage w terminie powiedział, ze nie da się tak stwierdzić, bo może przybrac np więcej wlasnie w 9 tym mcu, ze jednoznacznie sie nie da tak określić. Żałuję ze zapomnialam zapytac o długość Małego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2842 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Ja miałam dużo leukocytów i bakterii, a posiew wyszedł czysty i nie trzeba było brać leków stąd pytanie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2843 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019 ❤ -część 4.
U mnie to jedno z kryteriów wyboru partnera od zawsze, jak facet pali to nie jestem zainteresowana. Mój ojciec z 10 lat palił, ale przestał jak dziadek zmarł na raka płuc.
|
|
|
|
#2844 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
słuchaj lekarza i sie nie martw. Wiesz, na tym etapie nie tylko waga sie liczy a tez dojrzalosc narządów do zycia poza brzuszkiem. Dzieci z waga urodzeniowa 2,5-2,8kg są i nie są wcale wyjątkami do porodu masz miesiąc moze przybrac nawet kilogram spokojnie jeszcze. Wiec sie nie zamartwiaj,bo nawet jak urodzi sie 2,700 będzie wszystko git.Jak Midusia napisala, ze tutaj sobie porównujemy a dzieci sa różne przeciez. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2845 | |
|
Zakorzenienie
|
-część 4.
Cytat:
Magnez na wszystko. Zero nospy, zero dupka itd itp wiec jeśli juz mi to zapisała znaczy, ze jest cos na rzeczy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2846 | |
|
Zadomowienie
|
-część 4.
Cytat:
![]() Moim cichym marzeniem jest urodzić 22 listopada w swoje urodziny. 18 mam wizytę to się dowiem czy to realne ![]() Ola jak Ci jest na zwolnieniu? Dziwne uczucie nie? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2847 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
-część 4.
Cytat:
Dobrze że jest w ciąży z tym nowym, a nie tym co ją lał Też mam koleżankę, której facet oświadczył się po 2 miesiącach znajomości, jak z moim Tż już byłam dobrych kilka lat, i dorobili się od tych zaręczyn już dwójki dzieci, naprawdę wszystko mega szybko było i wyglądają na szczęśliwych, także co komu pisane ![]() Cytat:
![]() A Leo urodził się "o czasie", że tak powiem? Czy przed terminem? ![]() Ehh co do papierochów, to właśnie u mojej teściowej zawsze tak capi, bo pali jakieś śmierdziele, niby w kuchni właśnie, a smród w całym domu...i też trzeba się kąpać i wszystko prać [po wizytach u niej naprawdę cud, że mój TŻ też tak jak ja, nie cierpi fajek...Cytat:
....Cytat:
Dobrze, że tylkko dziś i w nocy ! Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2848 | |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Cytat:
ostatnio mnie strasznie męczą głównie wieczorem i w nocy skurcze jak na okres, to sa chyba te przepowiadacze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2849 | ||
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2850 |
|
Raczkowanie
|
-część 4.
Arya09 dokładnie mi chodzi o ten sam film co Tobie. Na CDA jest już parę odcinków z 3sezonu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

-część 4.

mam sie umowic na sciaganie kamienia i tyle.
🤪
️ uwielbiałam ten film tak jak i książkę. 

na necie jest spis treści, zobacz sobie tam sa opisane dzialy. Na mamydlamamy. Pl

Ładna waga u Tymka 

nie wiem dokładnie który tydzień, bo dopiero się wprowadzili i babka mało rozgadana. Do tego bardzo zagubiona i zmęczona życiem, w styczniu rozwiodła się z mężem, który się nad nią znęcał. Starsza ode mnie sporo bo ma 38 lat, ale myślę, że się dogadamy i może uda nam się zakumplować przez dzieciaki
Ooo alko to i ja bym się napiła. Takiej whisky z cola np. albo babci nalewki z pigwy 
nie wtrącam się w ich relacje rodzinne i nic mi do tego, że tak szybko ma dziecko z innym bo różnie się w życiu układa 
najsmieszniejsze ,ze dzieci idzcie z tego dymu do pokoju. Jakby to cos dalo
niby 3czy 4odcinki z trzeciego sezonu są
rzucili jak miałam 10 lat i co zrobili w tym roku ? Po 19 latach wrócili do palenia fajek 
jak się dowiedziałam to normalnie zaniemówiłam :/ ale teraz przynajmniej nie smrodzą w domu, wychodzą na dwór.
jak wracaliśmy od nich to właśnie wszystko do prania, kurtki do wietrzenia. Nawet biustonosz mi śmierdział fuuj. Nienawidzę tego smrodu. Dziadek miał raka krtani i dwa zawały, ale babcia dalej jarała i pali do dziś, nie boi się.Ja na jej miejscu już dawno bym rzuciła.
super że z pieskiem wszystko ok 
zostały mi tylko koszule do ogarnięcia
wiec jeśli juz mi to zapisała znaczy, ze jest cos na rzeczy
naprawdę cud, że mój TŻ też tak jak ja, nie cierpi fajek...