|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
Cytat:
telik sie zakochał masz super zgrabne nogi i szcuplutkie ramionka-moje marzenie... Cytat:
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę się od Was odizolować.
Bo niestety, ale popadam w kompleksy. ![]()
|
|
|
|
#4053 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
jednak 58 to 58 ![]() Cytat:
|
|
#4054 |
|
Konto usunięte
|
Majka bezgrzesznie
Tak jak pisałam wczesniej w schemacie tygodnia łatwiej mi utrzymać regularne posiłki, wtedy zarówno ilość jak i jakość lepsze ![]() A wiesz ze nie zrobilam tych nalesników w weekend Tak sie rozleniwiłam
|
|
|
|
#4055 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiedzcie mi weteranki jeszcze jak jest z herbatą (zieloną i czerwoną) na SB bo ja nie mogę dojść ładu czy można czy nie??
|
|
#4056 |
|
Rozeznanie
|
Anetunia herbata czewona i zielona tak
![]() Dziewczyny, nie piszcie tyle, bo inni beda miec duze zaleglosci - m.in. ja, bo lece teraz na pazurki P.S. Majka ja rowniez pozdrawiam, kochana z Ciebie dziewczyna
|
#4057 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie widziałas moich zdjęć, które publikowałam wcześniej, haha!
I muszę jeszcze wyćwiczyć brzuszek, bo jest tłusty. [1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8737791]Majka bezgrzesznie Tak jak pisałam wczesniej w schemacie tygodnia łatwiej mi utrzymać regularne posiłki, wtedy zarówno ilość jak i jakość lepsze ![]() A wiesz ze nie zrobilam tych nalesników w weekend Tak sie rozleniwiłam [/quote]Cykado mi też w ciągu tygodnia lepiej trzymać dietę weekendy, to taaakie luzy i się jeść więcej chce Cytat:
|
|
|
|
|
#4058 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez popadam w kompleksy.
Chcialabym miec takie symetryczne, coca-colowe cialo, jak zdaje sie, macie wszystkie, obojetnie przy jakiej wadze. Ja to koslawcem jestem i jedno udo ma 53cm i wyglada wciaz na grube, bo nie mam pupy i wystaje duuuzy bok a biodrze dziura. (Czego w ciuchach tak nie widac, ale w bikini tak) A drugie udo ma 56 cm. Ciekawe czy to po schudnieciu sie zmieni.Kurcze ja nie chce byc chuda, ale tak jak teraz tez nie chce wygladac. Szkoda, ze nie moge tluszczu z ud po prostu przecisnac wyzej w pupe i biodro. Majka nie chce sie zwazyc. Korci, ale wole nie. Bo jak ja zobacze tam wieksza liczbe, to mnie to motywuje, ale do obzerania sie. ![]() Wiec wole sie mierzyc i cwiczyc dalej.
|
#4059 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4060 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8737791]Majka bezgrzesznie
Tak jak pisałam wczesniej w schemacie tygodnia łatwiej mi utrzymać regularne posiłki, wtedy zarówno ilość jak i jakość lepsze ![]() A wiesz ze nie zrobilam tych nalesników w weekend Tak sie rozleniwiłam [/quote]A ja wczoraj zrobiłam po raz kolejny - mniammmmm TŻ też dostał naleśniki (ale on miał w farszu śmietanę, a u mnie tylko odrobina tego szpinaku ze śmietaną. Jemu także smakowało ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Buziaki! Cykada - ja muszę się umówić na następny tydzień do fryzjera na baleyage ![]() fruity - to może lepiej się teraz nie waż, ale zrób postanowienie np. ważenie za 2 tygodnie...
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym chciała biegać a nie mam z kim a sama się boję po parku biegać
|
#4062 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale dopoki nie widze jakiejs roznicy w lustrze, to nie chce tego po prostu wiedziec ile waze. Bo znam siebie. Nie bede mogla sobie powiedziec, to pewnie miesnie, tylko mnie to zdoluje.
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lecę może poćwiczyć. Dzióbasy! ![]() PS. Co sądzicie o tym? http://www.poradnikzdrowie.pl/odchud...a,879_6279.htm |
|
|
|
|
#4064 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ja tez nie wiem z czego wy chcecie jeszcze chudnąć, wyglądacie cudownie.
Marzenko, nie jesteś sama, mi też dużo przybyło w krótkim czasie... Obwiniam przede wszystkim wagę. Jeszcze nam spróbują podskoczyć to wyrzucamy je i kupujemy nowe, a co! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja Cię pobiję, moje uda 3 dni temu, przed SB miały 61. Boże, pamiętam czasy 49 cm... ![]() Wczoraj zrobiłam sobie Chili con Carne na obiad. Czegoś mi tam brakowało, ale naprawdę to dobre jest! Staram się zabić rutynę w moim jadłospisie. ![]() Postanowiłam się zważyć i zmierzyć dopiero wtedy, gdy poczuję potrzebę. Jeżeli schudłam mogłabym sobie zacząć pozwalać na grzeszki, a jeżeli nie pewnie bym się zaczęła zalamywać itp. Zreszta na moją wagę się obraziłam, haa! :P A tak co do herbatek - czerwona herbata La Karnita Rytm z Bio-Active jest dozwolona? Wyczuwam w niej jakieś smaki podejrzane.
|
|||||
|
|
|
#4065 |
|
Konto usunięte
|
fruity bardzo rozsadne podejscie
![]() Marzeniatko lubie bardzo owsianke ale niepewnie podchodze do takich "diet cud"ta to pewnie jakis sposob na wyczyszczenie jelit. Ciekawe czy dziala
|
|
|
|
#4066 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zaraz poczytam o tym Deco moze i ja kupie a w jakiej cenie jest?? Cytat:
Cytat:
|
|
#4067 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję wszystkim za odpowiedź
|
|
|
#4068 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem po abs, buns i arms i kurcze czuje, ze na bank bede miala zakwasy, bo nie cwiczylam 2 dni.
Chyba wezme jednak magnez, bo w nocy lydki dziwnie ciezkie byly. Jeszcze nie skurcze, ale takie dziwne twarde.
|
#4069 |
|
Rozeznanie
|
Telik ja również gratuluję!
![]() A Tobie Fruity, zazdroszczę postanowienia Mnie ma wagowa obsesja nie pozwala się nie ważyc. A dziś ponieważ mam @ miałam się nie ważyc, ale nie wytrzymałam i suprajs ;O 66,5. Z kilogram mniej niż tydzień temu. Dziwne, tym bardziej że wczoraj było grzesznie..... no cóż, ale nie narzekam Możliwe, że ćwiczenia dają rezultaty
|
#4070 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nawet nie mam wyjscia, bo TZ schowal gdzies baterie do wagi.
![]() Wiec zostal mi tylko centymetr. Gdybym nie kazala mu schowac, to bym na bank juz dawno sie wazyla, a moze nawet co pare dni. A teraz mam spokoj.
|
#4071 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
co to jest to Deco? może też się skuszę
|
|
#4072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że jak już grzeszymy lub jemy coś mniej SB to trzeba się tym cieszyć i nie myśleć o tyciu, bo jak się nie myśli o kcal itd. to to chyba nie idzie tak w boczki (kiedyś na wakacjach w Chorwacji codziennie jedliśmy pizzę, lazagne, piliśmy piwo, słodkie drinki, soki i wróciłam z 2-tyg. wyjazdu szczupła, bo o tym nie myślałam. Owszem piłam dużo wody, jadłam na śniadanko np. kanapki lub jogurty (duże, z cukrem), ale cieszyłam się chwilą i tego sie trzymajmy!
|
|
#4073 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mam pomyslu na obiad. Ale cos zapiekanego z serem by mi sie chcialo. Tylko, ze ja tez musze patrzec na TZ, bo gotuje dla nas obu.
TZ i tak najpierw musi rowerem do PL skoczyc po jakies zakupy, bo troche pusto sie zrobilo w lodowce. A ja biore sie za sprzatanie. Nie cierpie odkurzac!!!
|
#4074 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja może zaraz pomaszeruje po to Deco ![]() Cytat:
Ok. 25 zł. ![]() Cytat:
![]() A Deco to taki suplement diety potencjalnie ma ułatwić odchudzanie i spalanie tłuszczu.. nie jest drogi, a może pomoże. ![]() A ja po dwóch posiłkach póki co. Z ćwiczonek to 10km orbiego (a jak o orbim, to gdzie jest Guleczek?), 30 min ćwiczeń na brzuch z Tamilee Web, oraz 20 min hh.
|
|||
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
Już jestem po kolejnym, 3 dziś posiłku - serek wiejski lekki z 10 pistacjami i 5 orzeszkami ziemnymi, soczek pomidorowy (250ml).
Później zjem jeszcze jakieś warzywka, a na kolację zrobię sobie chyba twaróg zapiekany z cynamonem + sos jogurtowy ze słodzikiem. Ale dziś dobijająca pogoda - pochmurno, wietrznie, coś wisi w powietrzu...
|
#4076 |
|
Konto usunięte
|
U mnie dzis tez pogoda dziwna, rano bylo okropnie szaro i zimno, a teraz słońce i grzeje
Nie mam zadnego pomyslu co zrobić z włosami, myślałam zeby tylko odrobinę podciąć, a teraz korci mnie do jakiegoś radykalnego cięcia
|
|
|
|
#4077 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8739980]U mnie dzis tez pogoda dziwna, rano bylo okropnie szaro i zimno, a teraz słońce i grzeje
Nie mam zadnego pomyslu co zrobić z włosami, myślałam zeby tylko odrobinę podciąć, a teraz korci mnie do jakiegoś radykalnego cięcia [/QUOTE]Ja dzisiaj rano byłam zapisać się do fryzjera na czwartek. Nareszcie fryzjerka wyzdrowiał i ja mam więcej czasu. zobaczymy jaki będzie efekt.
|
|
|
|
#4078 |
|
Zadomowienie
|
a powiedz mi i w ogole napiszcie to pomaga cos? a myslicienze przysiady pomagaja na schudniecie ud?? w ogolejakie macie sprawdzone cwiczonka?? tak wam marudze ale musze wmiare szybko dojsc w udach do 50 a mam 53;/
|
#4079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero chcę kupić. Ale podobno pomaga ![]() A co do ud.. mhm, przysiady? Może coś pomogą. Ale, żeby o 3 cm zmniejszyć to chyba i tak potrzeba troszkę czassu.. |
|
|
|
|
#4080 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniołeczki a napiszcie jak jest z soleniem w I fazie?? Ograniczać mocno czy normalnie solić?? Bo cukier zrobił u mnie aut na razie. Tylko bez soli to u mnie ciężko :/
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.

wystarczy Marzena 
Zobaczymy, co z tego wyniknie
jednak 58 to 58 
Tak sie rozleniwiłam 

no cóż, ale nie narzekam 
Ok. 25 zł.