|
|
#1351 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009
Cytat:
-jeszcze nie wiem jak z wozkami, sama musze co nie co poczytac na ten temat i wogole zorientowac sie co jest na rynku... ...czy ja jestem jakas zacofana ![]() Cytat:
Cytat:
tak nie z tej bajki pytanko, macie jakies sposoby na zaparcia, mi juz sie plakac chce jak musze rano wypic ta najohydniejsza , najobrzydliwsza, najstraszniejsza szklanke cieplej wody na czczo, no fakt kiedys to wytryskne na fontanna jak tylko poczuje ciepla wode w ustach... |
|||
|
|
|
#1352 |
|
Rozeznanie
|
Nas zauroczyło takie łóżekczko :
http://www.allegro.pl/item417591321_...ianka_kok.html Do tego jest komoda z przewijakiem i szafa Do tego kolyska: http://www.allegro.pl/item424277678_...t_melodie.html Ale zobaczymy jak to wyjdzie przez te kilka miesiecy. Na imie nie mozemy sie zdecydowac i na inne rzeczy tez, niestety ja jestem bardzo ostrozna jesli chodzi o zakupy.
|
#1353 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jednak musze dodać, że mnie bardzo zauroczył malutki kubuś puchatek http://allegro.pl/item416907238_puch...140_od_ss.htmlhttp://allegro.pl/item417723674_puch...ka_90x130.html Cytat:
gorzej jak ze zdwojoną siłą ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1355 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Cytat:
|
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu tylko 69%??? Nie wiem skąd jesteś, ale w Polsce zasiłek chorobowy z kodem B czyli w ciąży jest płatny w wys. 100% i L4 jest płatne za każdy dzień.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1358 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1359 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
nie jestes zacofana, a jak jestes to razem jestesmy, mnie tez ani nic nie ciagnie, o wozkach troche wiem bo juz dawno temu cos tam czytalam a tak, to do zadnych sklepow nie chodze, zaraz po zrobieniu testow bylismy z tztem w jakims ogromnym sklepie dla dzieci, pamietam ze wszystko bylo sliczne jak to dla dzieci i ze przerazila mnie mnogosc roznych artykulow dla niemowlat ale ani wtedy ani teraz nie mam ochoty nic kupowac, w h&m ostatnio musialam przejsc przez dzial dzieciecy zeby dojsc do ciazowych ubran i pamietam tylko wieszaki pelne kolorowych ubranek dla dzieci, za chiny nic bym tam jeszcze nie wybrala dla mojego dziecka...jak dla mnie to jest po prostu za wczesnie... |
||
|
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1361 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzieki emzeta, ulzylo mi, dokladnie tak jak ty mysle ze jeszcze za wczesnie no i ten ogrom cudakow dla dziecka ze ja poprostu nie wiem co i jak.... ale dobrze ze mamuski tutaj pisza i wklejaja linki z rzeczami dla dzieci to pomalu bede sie edukowac |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1362 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() na zaparcia skuteczny bywa len - jeśli dasz radę kupić taki mielony, to trzeba to zaparzyć lub pogotować z wodą i pić, mozna odedzić ale te łuski chyba skuteczniej działają - tyle ze mogą odruch wymiotny powodować, ale można to też mieszać np. z jogurtem, dla mnie to było naprawdę skuteczne, stosowałam jeszcze przed ciążą, ale z tego co wiem jest to zupełnie bezpieczny i polecany dla kobiet w ciązy sposób
|
|
#1363 |
|
Zadomowienie
|
No len jest ok, ale mielony lepszy, bo normalny po zaparzeniu to taki glut sie robi, ja jeszcze pilam z dodatkiem soku zurawinowego, dobrze jest tez jesc suszone owoce, szczegolnie sliwki, albo zalac trzy suszone sliwki woda goraca rano a wieczorem to wypic i sliwki zjesc...(i wieczorem zalac nowe na rano) mi jeszcze pomaga kawa bezkofeinowa pol na pol z mlekiem rano, albo w ogole cieple mleko rano z platkami np. i w ogole zmiana diety na bardziej przyjazna tym sprawa, np pieczywo pelnoziarniste, owoce ze skorka jesc (moja przyjaciolka kiedys jadla na to sama skorke z jablka), jesc kiszona kapuste i ogorki, ja takie wiem... powodzenia
|
|
|
|
#1364 |
|
Rozeznanie
|
Mi się właśnie przypomniało, że mój gin pytał się czy mam zaparcia. Powiedział mi ze w razie czego to suszone sliwki i wode z miodem. Mam nadzieje ze nic nie pokrecilam.
|
|
#1366 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1367 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny, dziekuje ze porady |
|||
|
|
|
#1368 |
|
Zadomowienie
|
Tak morele tez mozna, sliwki sa najbardziej popularne w tym temacie po prostu
|
|
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
POLECAM NAPARWDE
|
|
|
#1370 |
|
Zadomowienie
|
he he, wg tego forum to mozna czas odmierzac, mezczyzni wrocili z pracy, to cisza nastala, zaraz napisza te co z pracy wrocily a w pracy z kompa nie korzystaja, ze mialy duzo stron nadrobienia i co tam u nich, a potem nadrobia jeszcze te co w pracy pisaly ale zdjecia maja w domu na kompie
a jutro rano rozszaleja sie znowu te co w domku same zostaja... i tak dzien za dniem, zycie...
|
|
|
|
#1372 |
|
Zadomowienie
|
Witam po weekendzie !!
Wlasnie wrocilam z USG (tego na choroby genetyczne), lekarka powiedziala, ze wszystko wyglada idealnie !!! Niepotrzebnie sie 3 miesiace martwilam Wyniki badania krwi mam za 1,5 tygodnia. Wklejam zdjecia 3d mojego malenstwa, troche niewyraznie sie zeskanowaly, ale moze cos zobaczycie. Prawdziwe sa takie wyrazne, widac nosek (moj !!!) i oczka. Mam tez te normalne zdjecia USG, ale te zeskanuje pozniej.A co do ciagot do zakupow - male mieszkanie mam, nie moge sie na razie zaopatrzac dopoki nie kupimy domu, a szkoda. Tylko kilka ubran ciazowych kupilam wczoraj, a dzisiaj mam na sobie oficjalne ciazowe spodnie. I w pracy powiedzialam, byla szefowa juz dzisiaj zaczyna cos na drutach robic hihi |
|
|
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
świetne fotki i śliczny dzidziol na nich
|
#1375 |
|
Wtajemniczenie
|
Spicegirl super fotki
a dzidzia przeurocza
|
|
#1376 |
|
Zadomowienie
|
dzieki dziewczyny
|
|
|
|
#1377 |
|
Zadomowienie
|
fajne zdjatka i nafajniej ze wszystko w porzadku, pozdrawiam!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1378 |
|
Rozeznanie
|
Mój brzusio jak tluszczyk troche wyglada
|
#1379 | ||||
|
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
chyba jeszcze dla mnie za wcześniej ale zakopałam się ostatnio w wózkach na necie i...zgupiałam Normalnie ogrom! I na co sie tu zdecydować Dobrze że jeszcze dużo czasu I oglądałam jeszcze takie specjalne chusty (zapinane, nie wiązane), bo taki dziecięcy fizjoterapeuta powiedział że to zdrowsze dla dziecka niż zwykłe nosidełko - coraz bardziej mi się podoba ta forma transportu... ![]() Cytat:
za kilka dni podejście numer dwa, może się uda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
) A ja dostałam strasznego uczulenia od oliwki w żelu Koszmarnie swędzi i wysypało na czerwono...od wczoraj nie używam...jakaś nadwrażliwa się zrobiłam Dziś cały dzień płaczę - dlaczego nie wiem Kurcze, może to bio niekorzystne...a może w ciąży jestem Aha, i budzę się o 3 w nocy głodna! I nie mogę spać jak czegoś nie zjem Czuję się jak z reklamy lodówki Becko Pozdrowionka dla wszystkich Mam
|
||||
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie śliczny brzuszek ciążowy
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.

gorzej jak ze zdwojoną siłą

93...83...73...70...
65...63
Normalnie ogrom! I na co sie tu zdecydować
I oglądałam jeszcze takie specjalne chusty (zapinane, nie wiązane), bo taki dziecięcy fizjoterapeuta powiedział że to zdrowsze dla dziecka niż zwykłe nosidełko - coraz bardziej mi się podoba ta forma transportu...