|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Cytat:
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dekas z tym całowaniem to nie poobśliniaj nas za bardzo
. No dzisiaj to wiekszość chyba ma (odpukac)dobry humorek. To jak cię ciągnie to co ty tu jeszcze robisz? do ludzi marszWidzisz plamuś słuchaj się asilos i mnie, my to znamy z autopsji
|
|
#2403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tak zaczynałam, potem było już tylko gorzej.Narazie uciekam, wpadnę później
|
|
#2404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. nie wiem jak Asilos ale ja w depresji siedze 9 lat i z czasem jest coraz ciężej. Wiem że ci ciężko a z tymi okaleczeniami to tez miałam problem i teraz blizny mam do dzis wiec nie warto naprawde, to tylko Ci przypomina o tym wszystkim złym.Nie rób nic na siłę, nie chcesz wychodzic nie wychodz. Ja nie mam ochoty widywac sie z ludzmi i siedze całymi dniamy na wizażu:p. Jest ci żle wyżyj się. nie chowaj tego w sobie. mozesz wyzywac sie kreatywnie: przelej na paper flustracje to pomaga ja co uratowalam to napisalam na blogu. Ważne żeby nie dusić tego w sobie
|
|
|
#2405 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
euphoriall ale czasem to juz wole cos robic na sile, niz siedziec w domu i plakac, po prostu musze sie czyms zajac. Dzieki za rady z tym przelewaniem mysli na papier, staram sie to robic, bo po co wyzywac sie na sobie. Czasem rozmawiam z rodzicami, bo nie chce tego dusic w sobie, ale oni raz mnie rozumieja, a raz sie wkurzaja, ze sie tak zachowuje. Ale rozumiem ich, no bo jak taka nastolatka moze miec takie problemy. Ja lece dziewczyny, pozdrawiam
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
Nie za ma co plamuś
|
|
#2407 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Odkąd zaczęłam jeść (jeszcze nie ma się czym chwalić) przestałam zgrzytać w nocy zębami
Mówienie ludziom „nie” jest wspaniałą rzeczą, jest to część przebudzenia. I zrozum, to nie jest egoizm. Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. To jest egoizm. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem. Anthony de Mello kocham Cię życie! |
|
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
puścili was w maliny.. no ladnie
![]() o rany Dekas, twój podpis mnie przeraża . To był cytat który rozpoczynał moją prezentację maturalną o szaleństwie (wybrałam sobie temat wiem, wiem)
|
|
#2409 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale już nie przynudzam, przepraszam ze was obarczam moimi problemami, postaram sie poprawic. |
|
|
|
|
#2410 | ||||
|
Konto usunięte
|
nie.Powiedziałam to co wuwzam, bez żadnej ironii. ma sistra nie zrobiłaby nawet 1/10 tego, co Ty zrobiłas, a i tak leżałaby w łozku i mówiła jak to nie ma siły. Moje koleznaki też ciagl esiedza prze dkomoem telewiorem, w fotelu z ksiązka. O to mi tylko chodziło. Nigdy sie z nikogo akurat w tym wąku nie nabijałam, bo to raczej nie miesce na żarty.Jeżeli moge cos doradzić to po 1 całkowicie zrezygnuj z wumiotów. Wiem, to szlanie trudne, ale prawda jest taka, że im czesciej się to robi, tym mniej da się to powstrzymac. Mi na początku bardzo cięzko szło, zawsze myslałam: a może tym razem, ale nie i naprawde super się trzymam. Cytat:
Cały dzien ryczłam jaka to jestem gruba, obelsna , jakie moje zycie jest beznadziejne. Teraz biore juz lek i jest ok, ale czuję że to taki przytłumiacz i nie czuję tego co powinnam. Cytat:
wow. ale to chyba przy wysokiej wadze i przy jakis nie wiem specjalnych warynkach. bo no nie yowbrązam sobie w 10 minut spalić dwóch kurczakburgerów . Ojjj, ale zaraz... A co będzie jak nam schudzniesz od tego bądz co bądx superanckiego narzedzia?![]() Cytat:
A ciekawe co to za koktail masakryczny. 1000. A jeśli moge polecic cos od siebie, właściwie od nigelli naprawde tuczące to moze coś takiego, zamiast kawki :CZEKOLADA NA GORĄCO DLA DOROSŁYCH 2 kubki mleka ok. 100g ciemnej czekolady, lub półsłodkiej (według uznania) 1 laska cynamonu 2 łyżeczki miodu 1 łyżeczka brązowego cukru 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii 2 łyżki stołowe ciemnego rumu Wlej mleko do garnka, dodaj połamaną czekoladę, laskę cynamonu, miód, cukier i podgrzewaj powoli aż czekolada się rozpuści. Dodaj wanilię i mieszając dodaj łyżkę rumu (spróbuj czy chcesz więcej). Moge prosic o foto? toffie17@wp.pl ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Poradzisz sobie poradzisz nastepne wizażanki bedziesz pocieszć jeszcze zobaczysz. Nie obarczas nas swoimi problemami od tego jestesmy aby się wzajemnie wysłuchać co komu na duszy leży
|
|
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
Toffiee jest trudne oj jest ale staram się robić co w mojej mocy. Z tym szczękościskiem to kurcze może coś w tym jest. Moja koleżanka miała przed maturą tak ze stresu.
|
|
#2413 |
|
Rozeznanie
|
euphoriall ja juz w tym wątku to prawie babcia, niedługo 30 stuknie
|
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
nie no babcia to jeszcze nie
ale to faktycznie długo w tym siedzisz i nic nie jest lepiej? biedna jestes
|
|
#2415 | |||||||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Piosenka jest mega pozytywna, zaczynam od niej każdy dzień. ^^ Cytat:
Potem szybko zleciało w Polszcze. ;]Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wlaśnie coś nie tak z brzuchem, boli i gna mnie ku toalecie wciąż. Ale już lepiej chyba.Cytat:
![]() Co się tak denerwowałaś biedactwo? Ale dzielna jesteś. ^^Cytat:
Trzymaj się. ![]() Cytat:
Cytat:
Odetnij się od tego, co było, spróbuj spojrzeć w przyszłość - naprawdę może być różowa. ;] Jak wrócisz do swojego życia, czy może w pewnym sensie zaczniesz od nowa, to może pokochasz siebie znów. ![]() Trzymaj się, Filifionko! ![]() Wiem, że niektórych denerwuje gadanie będzie dobrze, będzie dobrze, bla bla bla, ale ja naprawdę w to wierzę, tylu osobom już się udało pokonać depresję, ED. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak więcej się je, to wszystko chce się robić i skakać, i w ogóle! ;] Sprzęt dostępny w Polsce (www.powerizer.pl), niestety najtaniej oryginalny wychodzi 1000 zł. :O Poszalałam. ![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm.
Chyba by było trzeba napisać co u mnie. Tedy. Kompulsy od tygodnia, już staję się prawie wobec tego apatyczna i obojętna, przywykłam do beznadziei. Jutro egzamin. Co u miem to umiem po łebkach reszty w ogóle. jak znam moje szczęście to znowu wyciągnę coś o czym twierdziłam, że za żadne grzechy tego nie chcę. Już się przyzwyczajam do myśli looserstwa. Waga poszła z powrotem w górę, celebracja cudnej sylwetki poszła w zapomnienie. Siedzę i jem, chodzę po domu jak zły pies, co chwila coś w łapę. Wszystko co mnie nie odrzuca. Paradoksalnie mimo sugestji plameczki, że mam kompulsy tylko kiedy mam problemy to oglądając pamiętnik natafiam na sporo dni, kiedy było bosko a ja wieczorem zachowałam się jak prosiak. No cóż. Twarz mam rozdrapaną do krwi. Dawny nawyk. Kiedy się uczę to rwię strupki, momentalnie mi twarz gnije, no ale cóż. Głupia jestem ot i tyle. Z tż kłótnie, bo on przeżywa najgorsze dni życia za ostatnie kilka lat a ja nie mam głowy przed egzaminem i sytuacji kompulsowej być nonstop przy komórce i pisać mu mesy. Więc oczywiście z jego strony teksty o tym jaka ja jestem świńska egoistka bez serca i jak mu zazdroszczę tego, że jego rodzicom gdyby powiedział niech się zesrą to by się dla niego zesrali, zwłaszcza że jest teraz chory (reakcja na moje - przepraszam że nie jestem cały czas z tobą ale w odróżnieniu od ciebie nie mam koło siebie ludzi co by mi modre z nieba znosili w potrzebie i problemy sobie muszę rozwiązywać sama, więc nie mam akurat głowy i pamięci do tego żeby być cały czas z nim...). No nieważne. Według mamy jestem śmierdzącym leniem i obijakiem rozeżartym, według tż świnią podłą, jutro krytyczny exam, no ale cóż...życie nie wybiera momentów kiedy skopać do nieprzytomności... Przepraszam.
|
#2417 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
Posty na wizażu czytam juz sobie juz jakis czas (hoho długo ) ale teraz dopiero stwierdzilam ze napisze. Najczesniej buszuje po NCJ, krzywym zw. i reszcie tematow o jedzeniu (ehhh cholerne choróbsko) Nie bede opisywac tu swojej hisotrii bo to chyba nie temat na ten watek ale w skrócie: choruje na p*** anoreksje juz hm.. tak na powaznie to chyba jakos od zeszlych wakacji, rok wczesniej zaczelam sie odchudzać (czyli moj tata twierdzi ze to juz 2 lata choroby...) od zeszlego wrzesnia chodze do psychologa i psychiatry. Jak jest? Kiepsko. Tak naprawde żadne kroki w kierunku wyleczenia przez ten rok nie nastąpily. Jezeli chodzi o wage: nie drgneła, pewnie nawet spadła (tzn najpierw przytyłam 2 - 3 kg, potem schudłam ze 3). Na pytanie czy chce byc zdrowa zawsze odpowiadałam: tak, ale... głównym 'ale' było zeby nie przytyc. ehh![]() Ale ostatnio naprawde zaczynam walke. Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do siebie i bedziecie mnie wspierać...
|
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
mongan pewnie, że cie przyjmiemy i to z otwartymi ramionami
, wpadaj często, bo razem raźniej
|
|
#2419 |
|
Wtajemniczenie
|
Mongan witaj
Enex a iwesz co, jestes bardzo zgrabna na serio Ewelka Ty tez jestes zgrabna i szczuplutka,brzuszek masz plasciutenki
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
rany ale mam dzisiaj głupkowaty nastrój
najpierw eufornia, normalnie łaże uchchana jak reklama kinder niespodzianki, a za chwile mam ochotę komuś dac w zęby, po czym nie mam już siły na nic .
|
|
#2421 |
|
Gość
|
Cóż, po długich namysłach wracam.
Dlatego wracam. W podpisie parę rzeczy uciełam - by nie było niedomówień. Enex - zgrabna z ciebie babeczka - - to dla ciebie by było ci lepiej.Mongan - witamy. Ewelka - czego ty od siebie chcesz, widziałam fotki, wyglądasz cudownie, niczym modelka z wybiegu. Brzuszek normalny, nie jakiś tam wypchany. |
|
|
|
#2422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Werka tyś widziała moje foty ?
|
|
#2423 |
|
Gość
|
Nie, ale daję sobie głowę uciąć, że dobrze wyglądasz, tak zresztą jak każda z nas
![]() jak chcesz możesz mi wysłać - weronka_18@onet.eu |
|
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
werka wiedziałam że wrocisz hehe
enex no ładnie nie wiesz komu foty dajesz
|
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, dlatego mnie zdziwiło, że werka napisała, że jestem zgrabna.
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
enex, moge zobaczyc fotki?
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
powysyłam dzisiej w nocy, albo jutro wieczór. mam jutro nieprzyjemny egzamin i zaliczenie, nie wiem czy wyrobię z czasem, bo strasznie długo się mi ładują te fotografie a załączam po jednej.
|
#2428 |
|
Raczkowanie
|
hm ja bym chetnie wyslała jesli chcecie i prosze szczerze odpowiadac
wiem ze wygladam tragicznie chudo, ale słysze to od osob .. hm zdrowych a potrzebuje Waszych opinii i mam nadzieje ze to da mi KOPA do walki
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelka, mogę też? neska_gold@poczta.fm
Enex coś mi się poczta pieprzy, wyślesz jeszcze raz??
|
|
#2430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz o której masz ten egzamin, będe trzymać za Ciebie kciuki
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

. No dzisiaj to wiekszość chyba ma (odpukac)dobry humorek. To jak cię ciągnie to co ty tu jeszcze robisz? do ludzi marsz
Ja tak zaczynałam, potem było już tylko gorzej.

.

. To był cytat który rozpoczynał moją prezentację maturalną o szaleństwie (wybrałam sobie temat wiem, wiem)

a iwesz co, jestes bardzo zgrabna