|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie - część II
Hihi - zrobił nam się wątek miłośników owasianki
Oki, ja sie juz zbieram - lecę na kawke i potem na hiszpanski - po drdze musze cos przekąsić jeszcze ![]() Chociaż w sumie... z takim katarem to nawert nie jestem juz głodna OKa spadam i do zoba jutro girls - dietkujcie grzecznie
|
#3962 |
|
Konto usunięte
|
orisha zjedz, zjedz nie szkodzi, ze nie jestes glodna
![]() cytrynowa albo ja mam skleroze, albo chyba nie pisalas Nam na jakie studia sie wybierasz?
|
|
|
|
#3963 |
|
Raczkowanie
|
Ja chyba też nigdy nie jadłam owsianki, a nawet jeśli to musiało to być straaasznie dawno
Skoro tak zachwalcie to muszę spróbować ![]() Dzisiaj zaczęłam dobrze, a skończyło się jak zwykle.. Zeżarłam pączka po obiedzie eh, ja nie wiem dlaczego tak się dzieje, ale zawsze jak zaczynam się odchudzać, to moja mama zaczyna kupować jakieś dobre słodycze, piecze ciasto które uwielbiam, a którego nigdy nie chce jej się robić itd Ale pojechałam na wycieczkę rowerową na 1,5h (zapomniałam już jakie to fajne i czuję się trochę rozgrzeszona, bo pedałowałam ostro
|
#3964 |
|
Zadomowienie
|
hajka, właśnie wróciłam z zakupów
Musiałam zjeść obiad na mieście, więc poszłam na wegetariańskiego kebaba (bułka, duuużo różnych sałatek, troszkę sosu i sera fety) - myślicie, że może być?? A teraz popijam sok pomidorowy (13 kcal na 100ml) i jest gites![]()
|
|
#3965 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny , widzę że strasznie dużo napisałyście i narazie nie dam rady nadrobić .Jak juz pisałam mieliśmy lipę z samochodem i jednak zdecydowaliśmy się go sprzedać .Więc teraz jako , że mąż pracuje do piątku to ja zajmuję się sprawami z tym związanymi , umawiam się na oglądanie z ewentualnymi kupcami itp
Ogólnie z dietką u mnie spoko , tylko nie byłam na basenie juz 1,5 tyg i mnie to lekko dołuje Ale mam nadzieję że w czwartek uda mi się wyskoczyć na godzinkę .Zmykam .Buźka |
|
|
|
#3966 |
|
Zadomowienie
|
zoffen, u mnie tez tak jest
Ale dochodze do wniosku, ze to nie jest spowodowane zlosliwoscia mojej mamy (jak myslalam wczesniej ;p ), ale nasza wyobraznia. Poprostu w momencie, gdy pozwalamy sobie na wszystko do jedzenia, ulubione ciasto, czy chociazby bulka z serem i keczupem, przegryziona paczka czipsow nie stanowi nic nadzwyczajnego...Ja dzisiaj mam za soba 20 min steppera z wymachiwaniem lapskami ;d oraz pol godziny skakanki (dzisiaj sie w nia zaopatrzylam i nie zaluje). Po tej skakance wygladalam jakbym wyszla z jeziora:p hahahah O 19 ide biegac... a teraz korzystajac z chwili wskocze jeszcze na stepper, by calkowicie spalic dzisiejsza parowke w ciescie francuskim...
|
|
#3967 |
|
Rozeznanie
|
a ja zapomniałam jak to jest fajnie skakać na skakance hehehe
znalazłam ją gdzieś w szafie i nie mogłam sie powstrzymac chyba 15 minut sobie poskakałam i byłam padnięta... Kondycja mi siada... Ide robić kolacje dietetyczna oczywiście
|
#3968 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Ja po praktykach, po spanku bo oczywiście padłam, i z dietką ok nawet choć zjadłam trochę czekolady. Dziś znów od pacjentów dostałyśmy 4 czekolady...A jutro na basen śmigam po robocie. Dziś poćwiczę i bezie dobrze. Owsianke luuubię bardzo Dowalam do niej czasem jogurt, lub owocki i zżeram. Potem człowiek taki syty chodzi.No lece ale jeszcze tu zajrzę.
|
#3969 |
|
Zadomowienie
|
Kobitki przed wyjsciem na bieg, nurtuje mnie jeszcze jednol pytanie ;p Ile kalorii spala sie na twisterze ? Oczywiscie w takim optymalnym tempie... Mi sie zepsul licznik i nawet nie mam pojecia ile spalam w ciagu tych 30 minut... do pozniej Sliczne
|
|
#3970 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3971 |
|
Zadomowienie
|
eh dziewczynki..włąsnie wróciłam ze spaceru...eh zrobiłąm dzs cos dobrze-cwiczyłam 35 minute przed tv(marsz,wymachiwanie nogami i takie tam) ale tez zgrzeszyłam- dałam sobe spokoj z bieganiem.;/dzis..(zle) i na kolacje zjadłam 2 parówki z 2 kromkami chelba o 20...;/masakra i dzos jeszce 400ml lodów...;/mlekow proszku z miodem mleko w roszu która w 100 g ma 23%TŁUSZCZ.. MASAKRA;(
|
#3972 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przepraszam, ale nie zrozumiałam za bardzo ![]() A ja skuszona przez Was kupiłam sobie płatki owsiane, orzechy różne i zarodki pszenne- będę jeść owsiankę I strasznie sycąca! Zjadłam 1,5 łyżki płatków i czuję się taaaka najedzona
|
|
#3973 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczor..
Udalo mi sie znow przebiec 8 km, chociaz dzisiaj nie bylo tak lekko jak ostatnio... Chcialam zaczac isc juz po 3 kolku (1200 m ;/). Wmawialam sobie, pojdziesz po 5, podziesz po 10, a pozniej "w ogole nie pojdziesz bo beda Cie bardziej bolaly nogi". Szczerze, gdy robilam ostatnie 5 kolek, bylam z siebie taka dumna.. Po biegu wstapilam od razu do cioci, bo ma dzis imieniny... Tam caly stol ciast, w tym moja ukochana karpatka, ktorej z reszta nie jadlam z rok, bo moja mamusia nie potrafi piec.. Do tego rozmaite alkohole, skusilam sie na pol lampki winka, na dobre trawienie ;p Dzisiejszy dzien uwazam za udany, zero grzechow, do tego nie skusilam sie na zadne pysznosci ze stolu cioci... przebieglam cala trase, mimo okropnego braku checi... Ale zaczynam sie czuc troszke zmeczona, dzisiaj oprocz biegania zrobilam 40 min. steppera i 30 min. skakanki.. chyba oszalalam i to juz 3 dzien z rzedu.... pocieszam sie jedynie, ze takich dni pozostalo tylko lub az 27... bo pozniej regularnie bede ograniczala cwiczenia i powoli wychodzila z diety.. troszke zle sie czuje, ehhh
|
|
#3974 |
|
Zadomowienie
|
No to po ćwiczeniach- sumienie uspokojone, wyrzuty ugłaskane, wogóle coś mam dobry humor ostatnio
![]() A jutro od rana dzień pełen stresów- ide się zorientować jak tam z moimi praktykami. Dopiero będą jaja jak się okaże, że moja uczelnia nie wysłała papierów do sądu, w którym odbywam praktyki...tfu,tfu. Błaaaagam,trzymajcie kciuki gdzieś koło 12 w południe żeby to wszystko wyszło na moje ![]() Aleee, nie ma tego złego...jutro stresy a w weekend dwu-trzydniowa balanga Edit:SailorMoon- jak u Ciebie z jadłospisem? Masz sporo ruchu i mam nadzieje, że racjonalnie dawkujesz też kalorie..? W sensie więcej ruchu=większa kaloryczność posiłków?
|
|
#3975 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(
|
|
|
#3976 |
|
Zadomowienie
|
mam teraz straaaszną ochotę coś zjeść
niby głodu nie czuje, ale myślami ciągle wędruje po kuchni...No i byłam dzisiaj na zakupach i nie było na mnie rozmiaru moich wymarzonych jeansów (mam za grube uda)... Podłamałam się i ciągle myślę, że nigdy nie będę miała takich nóg jak bym chciała, bo "mam już taką budowę" (figura gruszki), że na marne idzie odmawianie sobie tego wszystkiego, nic nie zmienię (a jak już to minimalnie...)
|
|
#3977 |
|
Zadomowienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8775842]cytrynowa albo ja mam skleroze, albo chyba nie pisalas Nam na jakie studia sie wybierasz?
[/quote]Na logistyke, dziennie, na SWSPiZ łódzka ![]() Pojechalam z tz do Tesco i kupilam brazowy ryz i uwaga! OWSIANKE no i na kolacje gdzies z 40 minut temu wciaglam ja. Przypomina mi w smaku kaszke Ale codziennie nie dam rady jej jesc. Choc mysle ze to dobry wybor na sniadanie bo zapycha
|
#3978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeżeli z kalorycznością Twojego jadłospisu jest wporządku, ale czujesz, że coś jest z Tobą nie tak to może zmniejsz tą dawkę ruchu? Tylko żeby poobserwować czy coś się zmieni... a tak wogóle pare postów wcześniej napisałaś, że skończysz intesywnie ćwiczysz za miesiąc,tak? Czemu, jeśli moge spytać?
|
|
|
#3979 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Narobilyscie mi ochoty na owsianke, gluptaski :P A czy ktos madry (mam na mysli Pania expert Kokaine :p ) odpowie mi, czy na redukcji mozna od czasu do czasu zjesc kasze manne ? Bo tez mi sie jakos dziwnie przypomniala ;p
|
|
|
#3980 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, aleeee manna to węglowodany proste, czyli te niepolecane. Chociaż zjedzona na śniadanie i przy Twojej codziennej, ogromniastej dawce ruchu Pani ekspertko od ćwiczeń nie zaszkodzi
|
|
|
#3981 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiec pozwolilam sobie nazwac Cie ekspertem i bede nadal to robic ;d Uwielbiam biczowanie ;p hahahah ;d Mam pytanie, czy studiujesz cos zwiazanego z ww tematyka, czy poprostu jestes ekspertem-pasjonatem-samoukiem ;d ? Mi niestety chyba siadlo na glowe, bo wskoczylam jeszcze na 15 minut na twister ;d oj uzalezniam sie Kobitkiii
|
|
|
#3982 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Długo to juz trwa, ze 3lata. Dzis moj jadlospis byl ok, ale mialam wyrzuty sumienia ze za duzo i od obiadu juz nic nie zjadlam.. W ogole zauwazylam, ze wole malo jesc lub sie najesc niz czuc sie caly czas syta, to mnie jakos dobija. Poza tym dzis stwierdzilam, ze towarzystwo, w ktorym sie obracam nie jest dla mnie. Nie czuje sie tam soba, siedze cicha, nie mam o czym z nimi rozmawiac. Poza tym czasem mi sie wydaje, ze jestem w cieniu kolezanek itp. ehh
|
|
#3983 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3984 |
|
Raczkowanie
|
niby poranna kawa ale bez kawy bo ja nie pije
nie lubie Po wczorajszej silowni..padam poprostu... wycisnelam z siebie ile sie dalo...2h tam spedzilam..dresik mozna bylo pozniej wyzynac normalnie.. ale jestem z siebie dumna..troche pobolewaja nie miesnie nog ale ogolnie jest ok.. ale chyba dzis juz nie pojde ( chyba ze mnie natchnie:P) bo okres sie zbliza, czuje sie jak balon i brzuchol zaczyna bolec... ale zobaczymy.. najwyzej przez te kilka dni pocwicze w domku dawkujac sobie wysilek a teraz zabieram sie do pracy ilego dnia kobietki! wpadne pozniej
|
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8767360] Lynn tak jak Kamila radzi moze wypij jakas herbatke na trawienie[/quote] Spróbuję herbatki. Dzięki dziewczyny Dziewczyny, za kilka dni jadę w dość daleką podróż. Będę jechać 31 h pociągiem- co dietetycznego doradziłybyście mi do zabrania ze sobą na drogę? Będę jechać wieczór, noc, dzien i noc
|
|
|
|
|
#3986 |
|
Rozeznanie
|
ech znam niestety takie podróże i nie jestem ich wielbicielką szczerze mówiąc:P Poza tym nigdy w ich czasie nie chce mi sie jeść i po przyjeździe okazuje sie ze ostatnio jadłam 30 godzin temu...:/
Właśnie jem jogurt z musli i niedługo ide na rower
|
#3987 |
|
Konto usunięte
|
KOKAINA kciuki beda napewno
Sailor i tak podziwiam, ze tyle pobiegalas ![]() Djapira dokaldnie, u mnie bylo tak samo, ze zawsze jak gdzies z nimi szlam to bylo lody, pizza, slodycze itp a zeby je wyciagnac na jakies cwiczenia, cokolwiek to nie bylo szans, bo wszytskie szczuplutkie i nie mialy sie z czego odchudzac. A teraz faktycznie jak sie widujemy rzadko to wiecej czasu dla siebie ![]() Lynn mozesz zabrac kanapki np z chuda szyneczka, jakis serek, jogurt, salatke. Zalezy co lubisz
|
|
|
|
#3988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8784551] Lynn mozesz zabrac kanapki np z chuda szyneczka, jakis serek, jogurt, salatke. Zalezy co lubisz [/quote]Wezmę chleb i nie wiem co do niego..bo boje się, żeby mi to sie nie popsuło w pociągu. Mysłałam o dzemie, ale nie ma bezcukrowych, a przynajmniej nie było w kilku supermarketach, które odwiedziłam. Serek topiony ma tłuszcz, podobnie jak paszteciki Ciężkie jest życie osoby na diecie Na razie wiem,że wezmę chleb razowy, wode niegazowaną, jabłka oraz wafle bezcukrowe, także full wypas
|
|
|
|
|
#3989 |
|
Konto usunięte
|
Chyba, az tak szybo sie nie popsuje
|
|
|
|
#3990 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Im powiedziałam coś w stylu 'Nie chce się już z wami bujać' i poszłam pogadać z moją teraźniejszą przyjaciółką przez duże P ![]() Warto czasami zrobić zdecydowany krok naprzód i zostawić to co się już skończyło (albo więcej- nigdy nie zaczęło) za sobą [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8784551]KOKAINA kciuki beda napewno [/QUOTE]Dziekuje A ja pzez ten cholerny stres wrzuciłam w siebie troche słodkiego....Kurde, boje się
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.

Ale mam nadzieję że w czwartek uda mi się wyskoczyć na godzinkę .
-------->> 55 kg (?)

niby głodu nie czuje, ale myślami ciągle wędruje po kuchni...No i byłam dzisiaj na zakupach i nie było na mnie rozmiaru moich wymarzonych jeansów (mam za grube uda)... Podłamałam się i ciągle myślę, że nigdy nie będę miała takich nóg jak bym chciała, bo "mam już taką budowę" (figura gruszki), że na marne idzie odmawianie sobie tego wszystkiego, nic nie zmienię (a jak już to minimalnie...)
, aleeee manna to węglowodany proste, czyli te niepolecane. Chociaż zjedzona na śniadanie i przy Twojej codziennej, ogromniastej dawce ruchu Pani ekspertko od ćwiczeń nie zaszkodzi