|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie - część II
Nie nadążam za wami ;p.
Widze, że powstał fan klub owsianki. Spróbujcie jeszcze mleka z otrębami pszennymi (mają prawie 2 razy mniej kalorii niz platki owsiane ;p) i jest naprawde bardzo smaczne i sycące. Myśle ze sport jest lepszy od najlepszej diety. Powstają mięśnie które potrzebują energii wiec spala się tłuszczyk. Z tego co wiem to nawet po zaprzestaniu wysiłku fizycznego metabolizm jest wciaz bardzo wysoki, miesnie pobierają duuuzo energii z tłuszczyku i jednym slowem dalej chudniemy choc "nic" nie robimy . Wspaniała rzecz ![]() Dlatego zastanawiam się nad kupnem: rowerka albo orbitreka. Jak myslicie.. co jest lepsze ? |
|
|
|
#3992 |
|
Konto usunięte
|
KOKAINA nie szkodzi, slodkie jets "dobre" na stres, moze dzieki temu troszke mniejszy bedzie
![]() Ide dzis z kolezankami na miasto i boje sie, ze jak zwykle wyciagna na pizze albo lody odmowic sie nie da a wczoraj nie dosyc, ze pocwiczylam to na dodatek nic slodkeigo nie bylo, zero grzeszkow jakby wszystkie takie dni byly to juz bym dawno 50 miala
|
|
|
|
#3993 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do słodkości to NIE MA SIĘ CZYM MARTWIĆ ?! Wiec policz sobie ile bys musiala zjesc tych słodkosci zeby przytyć ;pA takie wachania wagi typu 2kg w ciagu miesiaca to nic innego jak WODA. Wiadomo że np. przed i po miesiączce ważymy inaczej.
|
|
|
|
|
#3994 |
|
Zadomowienie
|
hejka. Mam dylemat co zjeść
Narobiłyście mi ochoty na owsiankę, ale w szafce mam jeszcze płatki ryżowe (robi sie w podobny sposób co owsianke), czy one też są dobre na R, czy lepiej zostać przy owsiance??
|
|
#3995 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wiem, ale mi się wydaje, ze ja sie o to nie martwie, bo tak naprawde tu nie chodzi o odchudzanie, ale cos co sie kryje za chęcią głodzenia. Poza tym boje sie jesc NNKT, a wiem ze one sa potrzebne, zeby np. miesiaczka nie zanikla. Własnie mi wczoraj otworzyly sie oczy. Tylko, ze ja sie boje, ze jak ich znow zostawie, to poczuje sie samotna.. Poza tym nie wiem czemu ale obchodzi mnie ich zdanie i zawsze sie im podporzadkowuje, a przeciez nie o to chodzi w przyjazni.. No nic mam nadzieje, ze jak zacznie sie praca, szkola to poznam fajnych ludzi ![]() KOKAINKO nie przejmuj sie tym slodkim, wazne, ze nie "rzucilas" sie na jedzenie po zjedzeniu słodkiego
|
|
#3996 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam na obiad dzis ser smazony z jajkiem :p ale jak go nie zjem to bedzie mnie wstreciuch przesladowal wiec go zjem i bedzie z glowy
a tak czeka mnie dzis rower jakies minimum 20 km wiec troszke sie spali.. i mam zakwasy na lapkach heh.. ale jakiego mam tricepsa wyrobionego twardy ze hej :p
|
#3997 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry Kobitki
![]() Ja dzisiaj czuje sie wspaniale, mimo malego incydentu... Dostalam dzis pismo z Pomorskiej Akademii Medycznej, ze dostalam sie na dzienna kosmetologie, ale nie dostarczylam dokumentow w danym terminie i mnie skreslaja... Szkoda, ze nie mogli mi wyslac pisma, ze mam doslac dokumenty, a nie dopiero po fakcie, no coz szkoda.. Co do odchudzania, przed sniadaniem pocwiczylam 20 min steppera z cwiczeniami na ramionka, pozniej zjadlam jogurt z musli i kanapke z czarnego chleba z szynka i ogorkiem. Na obiad byla smazona kielbasa (widac, ze mama nie miala weny ;p ). Darowalam sobie smazone cebule i biale chleby do tego. Zjadlam z pol takiej wiekszej a do tego zrobilam sobie miche salatki; z ogorka, pomidorka, salaty pekinskiej oraz kawalka twarogu, do tego rozne przyprawy zamiast sosow, mniaaam Mam nadzieje, ze jak do tej pory moj jadlospis wyglada okej, bo chociaz dobrze sie czuje, syta, szczesliwa ) Ide na spacerek, do pozniej
|
|
#3998 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cholera jasna, nie moge wyczuć tego złotego środka ![]() Cytat:
Cytat:
A najgorsza jest chyba ta kiedy siedzisz pośród ludzi, których niby znasz a czujesz się niezrozumiana, niedoceniana,pomijana...p o prostu sama. Boże, jak sobie przypomne ile łez wypłakałam przez te pseudo przyjaciółki to aż mi się nóż w kieszeni otwiera Cytat:
|
|
|
#3999 |
|
Zadomowienie
|
Znowu dziubie slonecznik
cos sie uwolnic od skubanego nie moge ;p dzis jednak mniej niz liczylam, przejechalam tylko 15 km :/ jutro wyniki technika
|
#4000 |
|
Raczkowanie
|
dzis koniec z dieta... jestem zalamana i jedyne co robie to wpieprzam zelki
|
|
|
|
#4001 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4002 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4003 |
|
Konto usunięte
|
Kocurek napewno sie pogodzicie
A u mnie juz tak wszytsko ladnie, az tu kolezanka zabrala Nas na miasto , taki przysiepszony panienski, bo za miesiac ma slub. Juz sie ludzilysmy, ze bedziemy sie na weselu bawic a tu nic, ale za to pojdziemy sobie w delegacje
|
|
|
|
#4004 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest jeszcze coś do ratowania między Wami? Jeżeli tak to walcz, a jeżeli nie...będzie bolało przez jakiś czas, ale jesteś silna dziewczyna. Wierze w to że sobie poradzisz ze wszystkim Też mam parszywy dzień od rana samiuśkiego. Szczęście, że z tymi praktykami wszystko wporządku- zaczynam od poniedziałku.
|
|
|
#4005 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczor (chociaz bynajmniej nie dla mine ;/ )
Widze po Waszych postach, ze dzisiaj jest jakis okropny dzien... ja do obiadu super trzymalam sie diety, chociaz nie mialam ochoty na cwiczenia, pozniej 2 okolicach godziny 20 zjadlam sobie kanapke, stwierdzilam, ze skoro zle sie czuje to moge sobie pozwolic... i wtedy zaczal sie moj napad ;( zjadlam jeszcze 4 takie, zupke chinska oraz grzeska Najbardziej boli mnie to, ze wcale nie bylam glodna, ani troszke... Pod sam koniec rozpieralo mi caly brzuch, az zachcialo mi sie wymiotowac ;/ Wtedy, gdy przypomnialam sobie uczucie przepchanego zoladka, zrozumialam , ze uczucie lekkiego glodu jest lepsze niz to przejedzenia.. No coz.. Dnia nie moge zaliczyc do udanych, rozplakalam sie przez to wszystko, na szczescie troszke mi przechodzi. Doszlam do wniosku, ze whymagalam od siebie zbyt wiele, zbyt wysoko zawiesilam poprzeczke, musze troszke wyluzowac
|
|
#4006 |
|
Raczkowanie
|
Mój komputer umiera i częściej nie działa niz działa. Nawet pisząc te słowa, nie jestem pewna, czy ujrzą światło dzienne.
Kocorku (jak napisała Kokaina- jak zawsze ładnie Tez nie mam najlepszego dnia, jesli chodzi o dietę, bo pozostałe jest ok. Ostatnio jestem na etapie, że usmiechając sie do świata, wygląda on o niebo lepiej. Oczywiście nadal najważniejsze marzenie mojego życia pozostaje niespełnione, ale... może kiedys się uda.
|
#4007 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem czy jest jeszcze co ratowac..na razie musze ochlonac... jesli on nie zrobi czegos by to naprawic to odpuszcze..jesli jednak cos zrobi doloze wszelkich staran zeby bylo jak najlepiej..ale to sie okaze.. Mimo wszystko bardzo dziekuje za wsparcie..i za niewypominanie calej paczki zelek... ![]() A ze udalo sie z praktykami..gratuluje! i serdecznie pozdrawiam! Buziaki |
|
|
|
|
#4008 |
|
Zadomowienie
|
KOCURKU musisz byc silna
![]() ![]() SAILOR MOON jak czytam o napadzie to widze kompletnie siebie
|
#4009 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4010 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4011 |
|
Przyczajenie
|
Yyy czeeść
![]() no ten no, to mój pierwszy post ;d Chcalbym troszke schudnac xd Mam okolo 163 wzrostu i ostatnio jak sie wazylam 47 kilo wagi ;p tak, wiem ze mam dopiero 12 lat, ale moje kolezanki wygladaja b.dobrze a maja np 41 kilo. Yy to ten no xd zycze powodzenia Wam ;d Ja bede sie starac zrzuci troche cialka ;d od pierwszego wrzesnia ![]() no to zajrze tu w pierwszy dzien mojej ee diety bez slodyczy,slodkich gazowanych napojow itd ![]() no to pa ;p ;*
|
#4012 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
rownie dobrze ogla to byc czekolada,ale na szczescie nie bylo jej pod reka A jak bedzie? zobaczymy..na razie o tym nie mysle Tobie tez poprawy humorku zycze... i dziekuje!Cytat:
![]() Uprzejmie informuje ze..juz mi lepiej,niewiele ale zawsze..de facto wygladam jak krolik ale jak sie wyryczalam to mi lzej na psychice. Dobrze, ze dzis juz piatek.. Wiecie..najchetniej bym Was wysciskala..dziekuje ze jestescie
|
|||
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki
![]() Jak sie dzisiaj macie bo z tego co czytałam to wczorajszy dzień nie należał do udanych... Mi na szczęście wczorajszy dzień się udał, ale za to dzisiaj czuję jakiegoś doła nademną ... Może to przez to, że niewiele spałam... i musiałam wstać o 5 i do pracy iść w której z resztą teraz siedzę i to aż do 20 ![]() Mam nadzieje że Wy dzisiaj macie się lepiej
|
|
|
|
#4014 |
|
Zadomowienie
|
ojej, ale wczoraj przeżyłyście dziewczyny. a mnie z wami nie było
![]() ehh. no nic, jestem pewna, że dziś już po wczorajszych dołkach nic nie zostało, PRAWDA? ![]() kocurku, cieszę się, że już z Tobą lepiej. też ostatnio to przechodziłam, koszmar. mam nadzieję, że już jest lepiej i zobaczysz, wszystko się ułoży dzisiaj na poprawę humoru - fryzjer. mam nadzieję, że nie wyjdę zapłakana całuję, miłego dnia
|
#4015 |
|
Rozeznanie
|
black&white napewno będzie bardzo ładnie i nie będziesz płakać
![]() mnie się ostatnio wszystkie dni udają jakoś. i mam nadizeje że tak zostanie.:P Właśnie zjadłam owsiankę z tartym jabłkiem i troszke orzechów. A zaraz idę zrobić sobie kawkę
|
#4016 |
|
Zadomowienie
|
dianowe - ameeeeeeen
też miałam dziś owsiankę z jabłkiem (+cynamon )
|
#4017 |
|
Konto usunięte
|
Ja tez, ja tez owsianeczka z jablkiem
|
|
|
|
#4018 |
|
Zadomowienie
|
nie no, trzeba przyznać, że dobre jesteśmy
|
#4019 |
|
Konto usunięte
|
Tak, zesmy kusily ta owsianka
MAcie jakies pomysly na obiad?
|
|
|
|
#4020 |
|
Rozeznanie
|
ja dzisiaj robie chińszczyznę :P
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:25.

. Wspaniała rzecz 
odmowic sie nie da
a wczoraj nie dosyc, ze pocwiczylam to na dodatek nic slodkeigo nie bylo, zero grzeszkow
jakby wszystkie takie dni byly to juz bym dawno 50 miala

Narobiłyście mi ochoty na owsiankę, ale w szafce mam jeszcze płatki ryżowe (robi sie w podobny sposób co owsianke), czy one też są dobre na R, czy lepiej zostać przy owsiance??

Cholera jasna, nie moge wyczuć tego złotego środka 

)