![]() |
#2191 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: NERWICA NATRĘCTW, inne nerwica
Cytat:
Jak znam zycie wroci z pracy, zje obiad i dalej bedzie sie zloscil i wyzywal, dopiero wieczorem, jak juz sobie usiadzie, pogra, wypije piatkowego drinka - wtedy moze i uslysze przepraszam. Co do rozmow - to po co mam z nim gadac? W porze lunchu ma 15 minut na zjedzenie i wypicie szklanki coli, rozmawiac za bardzo sie nie da, zlwaszcza nie o moim samopoczuciu, ale mozna za to przytulic (nawet jak poprosze, to on rzadko czas ma, by przytulic). Do tego dochodzi swiadomosc, ze dla niego takie rzeczy jak depresja czy nerwica, czy DDA (ktorym sam jest) to pojecia abstrakcyjne. Wg. niego to wyglada tak: mowie mu, ze mam depresje i nerwice, on mnie przytula i pociesza i caly dzien dba o mnie i jest cudownie. A nastepnego dnia nastapic ma calkowite moje ozdrowienie, bo on dluzej bycia milym nie wytrzyma.
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2192 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem, to może być niewykonalne, ja czasem mam wrażenie, że mój TŻ nie przyjmuje do wiadomości, że coś może być nie tak Z NIM, zawsz estrasznie sie burzy podczas kłótni, a później mi łka jaki to on nie jest okropny dl amnie i tak w kółko ![]() ok, koniec o mnie, chyba rzeczywiscie jestem egoistką. Nie rozmawiaj z nim w porze lunchu, ale jak bedzie mial czas, nie bedzie mial obowiazkow, np. w niedzielę? Czy w jakiś dzień kiedy ma wolne. Poproś go żeby sobie zarezerwował dużo czasu. Powiedz to wszystko o czym tutaj piszesz. Może zaproponuj terapię partnerską? Piszesz, że oboje jesteście DDA, myślę, że to byłoby dobre rozwiązanie. Pojęcz mu trochę o tej terapii, mój kiedyś zabraniał mi iść [sic!] bo powiedział, że to dla ludzi ,k rórzy nie mają z kim pogadać i którym się nie układa w związku (ogolnie podejrzewam, że chciał być lepszy od mojego -eks - że niby w czase trwania naszego związku jestem szczęśliwsza). Teraz zmienił zdanie i mi pozwolił (ale to brzmi...). Więc może jakbyś mu wytłuamczyła co i jak, to też by się zgodził? Powiedz, że chciałabyś być szczęśliwsza, a terapia partnerska Wam może dać to szczęście. Namów go na to, czuję, że może się wiele zmienić na lepszE ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny niepokojące jest to co piszecie o waszych Tż-tach, bo z tego wynika że nie macie za bardzo w nich wsparcia.
a niestety w naszej sytuacji to jest prawie że najważniejsza rzecz miałam mniej więcej tak jak wy, z tym że mój ex był jeszcze oprócz tego ogólnie z charakteru niezłym skur.... więc moja nerwica się przy nim świetnie rozwijała. Doszło do tego że się cięłam żeby uzyskać od niego minimum uwagi - teraz to wydaje się nieco porażające..
#2194 |
Zakorzenienie
|
Wg niego tylko ja moge sprawic, ze bede szczesliwa. Cz\yli, ze on moze sobie zostac taki, jaki jest, to ja mam w sobie przestawic pstryczek z pozycji "zle mi" na pozycje "dobrze mi".
Juz to przerabialam. O terapii rozmawialam. Ja na terapie chodzilam, on stwierdzil ze na rodzinna nie pojdzie. Ze z nim jest wszystko ok. Rozmowy... My juz na wszystkie tematy rozmawialismy, dziesiatki razy, nic sie nie zmienia (no, zmienia, ale na gorsze). Wiekszosci rozmow juz nawet nie zaczynam, bo znam ich dalszy przebieg (z doswiadczenia) i wiem, ze mimo tysiaca goracych obietnic jutro i tak bedzie tak samo. O tym tez juz rozmawialismy. Czesto juz calkiem milcxzymy bo kazde z nas mysli, ze juz wszystko powiedzialo i nic z tego nie wyniklo... lapus, tez juz rozne rzeczy robilam by zwrocic na siebie uwage - a to ojca, a to jakiegos faceta... najczesciej bralam tabletki. Do ciecia braklo mi odwagi. I prawda, nie mam wsparcia w tzecie. Raz na pol roku albo na rok sie postara, stanie na wysokosci zadania, ale w codziennym zyciu jestem samotna.
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Wtajemniczenie
|
kobity zdałam ten test w środę i mnie zaprosili na rozmowę o pracę
![]() dziwne, bo robiłam go tak na odwal się, a tu niespodzianka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2198 |
Wtajemniczenie
|
dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Zakorzenienie
|
To już zawsze coś, edzie git nie bój żaby
![]()
![]() |
#2200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez sie musze za jakas robota rozejzec ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
gratuluje Słońce!!!!! ![]() oj bedziemy pić na tym zlocie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2202 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki!! Witch - rozjerzyj się, ale nic na siłę! Jeśli nie czujesz się wystarczająco silna, to narazie tylko zrób przegląd,pomyśl jaka praca by Cię interesowała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Zakorzenienie
|
dokładnie Witch...pomalutku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Zakorzenienie
|
mogę się Wam pochwalić;/
byłam u psychologa... powiedziała mi że mam fobię społeczną (lub jak kto woli nerwice społeczna) do tego wszystkiego całą terapię szlag trafił, bo wszystko znowu mi wróciło i wszystko mam zaczynać od nowa, do tego leki będę zmieniała.. już ku**a 4 raz! mam dość już tego. dobra już kończę zrzędzić.
![]() |
#2205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a leki, skoro mają pomóc to może warto je zazywać? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak tu nie mieć lekomani? wiem, wiem, i tak zmienie na nowe i te nowe standardowo też działać tak jak powinny nie będą. łeh ale te miałam przynajmniej wizualnie fajne ![]() ![]() hmm.. ciekawe czy by się je dało wciągać... dobra już głupot nie pieprze.
![]() ![]() |
![]() |
#2207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Wtajemniczenie
|
a ja jutro mam psycho
![]() tylko że (nie wiem czy tez tak macie) jak się czuję lepiej kilka dni, a tak mam dziś np. no i wczoraj powiedzmy, to mam od razu myśli że cudownie ozdrowiałam i może odwołać psychologa ![]()
#2209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bierz jak Ci lekarz kazał i dopiero po 2 tygodniach bedziesz marudzić ,ze nie pomaga o ile rzeczywiscie nie pomogą.. a nóz.. ![]() ![]()
![]() |
#2210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
vesna84 - nie wiem czy to już dobry humorek czy jeszcze histeria ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
rany 8 czy 9? nie wkurza Cie to? ja nie mam cierpliwości do tych dziadostw i szybko mnie to wkurza i wiem że po 2, 3 tygodniach one zaczynają działac..albo i nie
![]() ![]() |
![]() |
#2213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2214 |
Zakorzenienie
|
intransitive gratulacje i powodzenia na rozmowie!
![]() co do artukulu dla mnie byl zawily ,za dlugi i jakos mnie przerazil serio nie wyczulam pozytywowow w nim tylko jakos tak dziwnie napisane euphoriall ale jakie leki ci przepisali? ja tez zmienailam czesto ale na dzien pasuja mi idealnie ktore biore ![]() ![]() szyszunia ja tez boje sie jezdzic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem masz rację ja to wszystko wiem. Ale szlag mnie już trafia jak sobie pomysle o tych nowych skutkach ubocznych;/ Brook teraz bralam/biore Velafax, wcześniej był salipax i moklar + uspakajające do każdego najpierw alprox a teraz signopam
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Wtajemniczenie
|
Dziękii
![]() co do leków to ja brałam tylko jedne (paroksetynę) i niby mniej płakałam, ale czułam się taka zamulona i w ogóle. Poza tym zero orgazmu, przez co nabawiłam się lęku przed seksem, który mam do dziś :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi po velafaxynie strasznie źrenice się rozszerzyły, normalnie jak Obcy ![]() i śmiali się ze mnie, że rodzice to mnie w ogródku wykopali ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() co do zrenic, to nie mialam takich doswiadczen ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Wtajemniczenie
|
idę spać, dobranoc wszystkim!
![]() jutro będzie lepszy dzień... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.