|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
Pokaż wyniki sondy: Czy potrzebne jest miejsce dla tematu "szkoła" ?? Nowy dział czy podforum? | |||
Tak, należy założyć nowy dział |
![]() ![]() ![]() ![]() |
125 | 45,29% |
Tak, należy założyć nowe podforum |
109 | 39,49% |
Nie, trzeba wymyślić coś innego |
32 | 11,59% |
Nie wiem |
10 | 3,62% |
Głosujący: 276. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomysł - podforum EDUKACJA
No to ile musi osób zagłosować na tak?
Bo na techniczne mało kto zagląda... A przecież nie będziemy spamować jak Ilena ![]()
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
nie ma takiej liczby
chocby 10 000 wizazanek zaglosowalo na tak, wcale to nie oznacza, ze to forum powstanie. tak tu jest. a sonda w obecnej postaci swiadczy, ze nowe podforum wcale nie jest niezbedne do zycia ![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
a ja uważam, że to dobry pomysł. ]
bo teraz to cześć tematów z pytaniami o studia - i ew prace po nich znajdują sie na businesswoman a inne na plotkowym. a tak wybór szkoły, kursów, stażów (dla mnie to edukacja:P) i tematy w stylu 'co po geografii' - były by w jednym miejscu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Tak samo jak nie jest niezbędne Wizooż czy Auto Marianna.
Ale skoro już są, to dlaczego nie utworzyć edukacji? A co do liczby osób, to Złośliwiec powiedział,że musi się udzielić więcej osób. No więc właśnie z tym związane było moje pytanie.
![]() |
![]() |
#186 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jak narazie prawie 78% za... przeżyć przeżyjemy, ale i wam byłoby wygodniej gdybyście się nie natykały na nudne edukacyjne wątki w innych działach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Zagłosowałam "nie wiem" może komuś takie podforum się przyda... ja tam nie będę raczej zaglądać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 | ||
Killing me softly
|
Cytat:
Jest mnóstwo wątków na Plotkowym, które mnie nudzą/na które nie zaglądam, ale to nie powód, żeby je grupować i tworzyć nowe działy. Jakby wyrzucić wszystkie nieciekawe wątki, to zrobiłoby się pusto. Więc na Plotkowym je przeżyję. I proszę nie sugerować, jakoby przeciwniczki Edukacyjnego miały niskie zainteresowania ![]() ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Ale nie rozumiem. Skoro jest dział o pracy to dlaczego o edukacji nie mógłby być?
![]()
![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlaczego nie podzielic kulturalnie? dlaczego nie posiekac wizazu na male kawaleczki i zrobic osobne podforum na kazdy temat? pomijajac fakt, ze prosb o odrobienie prac domowych bedzie jak grzybów po deszczu. a znajac zycie i mlodziez pojawia się tez inne prosby i propozycje ulatwienia sobie zycia...
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
BAN stały
|
wlasciwie to sie dziwilam ze takiego dzialu (chociaz dzialu) nie ma do tej pory... bo to wstyd ze tyle sie pierniczy o dietach i makijazach a o edukacji najwyzej na "plotkowym", co maja plotki do edukacji?! :P
prawda jest taka ze o studiach, szkolach gada sie juz na wielu innych watkach, tylko wtedy to sie nazywa offtop. gdyby powstal taki dzial, podforum, to sama bym sie bardzo chetnie udzielala, w koncu edukacja to dzisiaj nieodlaczna czesc zycia nas (prawie) wszystkich. dla mnie jest bardzo wazna, jak widac dla innych tez. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Konto usunięte
|
Nie to miałam na myśli. Chodzi mi o to, że wizaż dawno przestał być poświęcony jedynie modzie i urodzie co mnie osobiście bardzo cieszy. Chociaż nie zaglądam dajmy na to na Wizooz to fajnie, że dziewczyny o takich zainteresowaniach moją swój kącik. A edukacja jest na tyle istotnym działem, ze wydaje mi się, ze warto jej poświęcić dział. Was to nic nie boli a nam ułatwi życie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Uwazam, ze podforum moze sie przyjac, ale pewnie modzi beda miec rece pelne roboty.
![]() Juz widze, oczami wyobrazni watek - odpowiednik z sexu "jesli koniecznie musisz zapytac czy jestes w ciazy zrob to tutaj" - na edukacji zapewnie by brzmial "jesli koniecznie musisz nam opowiedziec jaka masz prace domowa, to wlasnie tu" ![]() Wady, trudnosci napewno sie pojawia - ale mimo wszytstko widze, ze potrzeba tematu istnieje. Jesli chodzi o tematy szkolen takich w pracy - to jednak bardziej widze je na biznesie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Rozeznanie
|
hmmm... ja jestem za, ale...:
po pierwsze, bez żadnych podziałów, rozdrabniania się na podstawówkę, bo wiadomo, co wtedy będzie się działo. Zrobiłabym ogólny dział z zasadami, tak, żeby te wszystkie tematy typu: pierwszy dzień na studiach, studenci informatyki, były w jednym dziale. Szczerze mówiąc nie podoba mi się to, że te tematy znajdują się w plotkach. Chyba, że... można by spróbować na początek zrobić tylko taki dział dla studentów. Bo raczej oni nie będą pisać: pomóżcie, tylko dzielić się doświadczeniem, pytać o progi itp. Jeśli się sprawdzi, można poszerzyć o liceum, jednak (bez obrazy) gimnazjum i podstawówka będzie raczej pytać tylko o zadania domowe... Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
A ja mam pytanie, dlaczego cielu7 spamuje i rozsyla wiadomosc o glosowaniu na PW?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Problem jest też w tym, że ludzie nie korzystają z wyszukiwarki i nie dopisują się do już istniejących wątków, tylko zakładają od razu nowy.
Wątków na temat: "w tym roku matura, jakie studia radzicie?" jest ze 40 ![]() Dla porównania z Plotkowego: chyba codziennie pojawia się wątek: "pomocy, co na prezent?", a wystarczy skorzystać z wyszukiwarki, bo swego czasu Rambo połączyła multum tego typu wątków i wyszedł jeden baaardzo obszerny, z niezłym bankiem pomysłów... i to samo jest w przypadku pytań, co po maturze, jakie liceum... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Fresa -- świetny avatarek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak będę chciała coś znaleźć, to sama to znajdę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
I jak w końcu będzie z tym podforum?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Cielu kontynuuje niedokończone spamowanie Ileny
![]() PW raczej nie powstało po to żeby zaśmiecać komuś skrzynkę spamem.. Aralka, czekamy ![]()
![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
zagłosowałam na tak bo uważam, że to dobry pomysł
![]()
![]() |
![]() |
#203 |
Zadomowienie
|
Również jestem ZA. Kto nie chce nie musi zaglądac, ale innym moze sie przydac. Dobry pomysł Nika
![]()
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wszyscy kojarzą ją tylko z czasami szkolnymi, a na pewno duża część Wizazanek nie. Tylko po prostu średnia wieku na Wizazu jest taka że wiekszosc osób jest na etapie liceum bądz studiow. Nic na to nie poradzisz ![]() A (jako stara bądz co bądz Pudernica ![]() ![]() I tak uwazam Wizaz porusza (a teraz to juz w ogóle oczopląs ![]() cmoczki ![]()
![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cielu7 widze kolejny meczennik za sprawe, eh, jak okropna jest administracja ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
wróciłam postanowiłam się nie wtrącać ... ustawiam sobie podpis i prosze wszystkich ktorym zależy żeby też zrobili sobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
A ja się zastanawiam czemu nikt z Szefostwa i Administracji się nie wypowiada na ten temat.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Też się nad tym zastanawiam...
Od dawna czekamy na jedną konkretną odpowiedź...
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
oni chyba czekaja na 100000 głosów ;/
moim zdaniem złośliwiec jest przeciwny temu i czeka na dużą liczbę głosów aby nie mieć już wyjścia ustawcie sobie podpis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.