|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
strippi ja też gratuluję pracy
|
|
|
|
#1742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o matko kochana na co miałam odp, bo może mi umknęło (znów, co się ze mną dzieje ) chodziło ci o ten kierunek? no więc mogę powiedzieć tylko tyle, że jesli lubisz uczyć się j. obcych w dużej dawce to wybierz ten kierunek z dodatkiem, jesli nie to sobie odpuść, podyplomówkę jakąś i tak będziesz zmuszona zrobić, bo sam ten kierunek (ped. wczesnoszkolna i przedszkolna) to mało, a po co sobie życie utrudniać i tak nie raz nam jeszcze da popalić. Generalnie jeśli chcesz zostać nauczycielem musisz sie przygotować, że czeka cię w życiu jeszcze sporo kursów, sporo nauki. Rozłóż sobie więc to wszystko na raty
|
||
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje ale na razie nie chce zapeszac
bo ja to taki nieudacznik jestem
|
|
#1744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem Wam nawet cos, co wyda się Wam obrzydliwe- jak robie pizzę, albo jakieś ciasto drożdżowe, to sobie podjadam tych drożdży... Z mlekiem też są dobre ![]() Kliwia, łazienkę aż czuć nowością Tylko konieczne ja ożyw jakimis dodatkami i pokaż efekt końcowy!![]() Ja, jak wynajmowałam z koleżankami mieszkanie w Katowicach, zawsze słyszałam kiedy sąsiedzi z góry spuszczają wodę Cytat:
Nie gadać mi tu tak o sobie!
|
||
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
oj jagus jagus.. ty to z nim masz przeboje..
![]() kliwia swietny pomysl ze zlotem, i ja tez poprosze o fotki ![]() Cytat:
strippi gratuluje dasz rade!
|
|
|
#1747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Umowa podpisana, cieszę sie bardzo. poza księzem to kolejna sprawa która jest załatwiona tak bardziej pewnie. mamy zamówiona sale ale umowe mamy podpisac pod koniec roku. a i wczoraj zastanawialiśmy sie z TZ nad obrączkami, mi sie podobaja takie: |
||
|
|
|
#1748 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale to tylko takie małe sprostowanie ![]() myszka_maj ja mam na umowie cene, od której do której ma trwać zabawa, sale na której wesele się odbywa, to że w razie czego musi zapewnić zastępstwo na odpowiednim poziomie, jaka ma być grana muzyka, co będzie na pierwszy taniec i jakie mniej więcej chcemy zabawy (a właściwie głównie jakich nie chcemy :P) kliwia no to teraz możesz zabawić się w dekoratorkę wnętrz, myśle, ,że brązowe dodatki będą ładnie się komponowały, a wogóle to szczególnie podoba mi się ta wnęka nad kibelkiem ![]() Cytat:
![]() mój Tż wreszcie wrócił
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- nie iwem jak to opisać). i chyba nawet takie jak nr 1 oglądaliśmy.
|
|
|
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybralismy zupelnie inne, z apartu, ale jednak takie delikatne skromne a wczoraj wkurzylam sie na |TZ swojego nie odzywam sie dzis do niego i nadal zla jestem...i tym razem na pewno nie dam sie uglaskac od razu , buuu
|
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a najlepsze bylo to jak mi sie spodobaly jedne a dla TZ-ta drugie i zadne nie chcialo ustapic, kobitka niezly ubaw miala ale w koncu wypatrzylam jeszcze jedne i tamte juz obojgu sie spodobaly
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam dziś ochotę na ciasto drożdżowe więc w ten sposób zadbam o swoje włosy![]() Kiedy idziecie szukać obrączek? Myślę, że my wybierzemy się jakoś na wiosnę, może w marcu/kwietniu Nie chcę iść zimą bo mi strasznie palce od zimna się kurczą i wszystkie pierścionki mi latają, więc mogę zły rozmiar wybrać |
|
|
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1760 |
|
Rozeznanie
|
Ja myśle, że tak z początkiem marca się wybierzemy po obrączki, ale chcemy przetopić więc nie wiem czy to dobry termin czy trzeba by szybciej, jeszcze się tak dokładnie w tym temacie nie orientowalam
![]() ide sobie z TZ'tem na spacerek, a potem do pracy
|
#1761 |
|
Rozeznanie
|
no nareszcie się tu troszkę ożywiło
![]() Dziewczyny- byłam wczoraj na Mamma Mia- zaje...y film, dawno się tak nie ubawiłam! zresztą- cała sala była pełna, taka wielka w kinepolis i szpilki nie było gdzie włożyć wszyscy się śmiali, znaczy film udany no i te widoki... powiem wam że tak mi się podobały piosenki Abby w wykonaniu Meryl Streep i innych że mam ochotę sobie kupić płytkę![]() A ze złych wieści- moja kochana mama mnie wczoraj znów wkurzyła jak nie wiem co i dziś rano znów. Wyobraźcie sobie, że pomysł z fontanną czekolady na weselu bardzo jej sie podobał, w ogóle mówiła że cena (1200 złotych) jest kłopotem, ale ogólnie to zobaczymy, jak będzie kasa to bierzemy. No i ja naiwnie myslałam, głupia dziewczynka, że moja mama chociaz raz będzie się trzymać "jednej wersji". Wczoraj pełna radości mówię mamie, że znalazłam mała firmę która oferuje fontannę za 600 złotych a moja mama na mnie z paszczą "jaka fontanna, gdzie ty to chcesz ustawić, w ogóle nikt do tego nie podejdzie i się pieniądze wywali, a my nie mamy kolejnego tysiąca, ty to bys chciała fontannę i fajerwerki a nas nie stać nawet na wesele" .No to sorry, ale tak się wkur...am, że szkoda gadać. Aż mi się "wiązanka" na usta ciśnie. No co za chamstwo, wypominać mi durne wesele, o które się w ogóle nie prosiłam, my chcieliśmy bez wesela albo obiad dla rodziców, braci i babć ale oczywiście nikt nas nie pytał i wesele se urządzają. Jak tak, to staram się, żeby było fajnie i żeby dla nas też było, i cokolwiek wymyślę to najpierw jest fajnie i podoba się a 2 tygodnie później na mnie matka napada, że co ja w ogóle wymyslam. Tak samo było z dekoracją sali- niby mamy w cenie, ale chciałam jakieś drobiazgi dokupić, które by 100 złotych w porywie kosztowały. I najpierw że fajnie a później że wymyslam bzdury. Brama z kwiatów- tak samo, najpierw mamuśka sama się zachwycała i mówiła jakie to piękne i w ogóle a tydzień temu wyleciała mi z tekstem, że to kicz. No chętnie bym ją w d... kopnęła, serio. Sama wyleciała z pomysłem, żeby prezenty dla gości były a ostatnio, że nie ma kasy. No to sorry, jak na nic nie ma kasy, to po jaką cholerę w ogóle wesele robić???? Mówię jej że ja mam w nosie w takim razie, my wesela nie chcemy jak tak ma to wyglądac a ona że nikt nam nie kazał i my sobie zażyczyliśmy no to mało nie padłam, bo to już jest na maksa bezczelne kłamstwo, my z TŻtem próbowaliśmy ich przekonać żeby nie robić wesela bo nas nie stać i szkoda kasy a TERAZ matka mi wmawia że TO MY(!!!!!!!) chcieliśmy ta szopkę!!!!! a dziś rano śpię sobie a tu wraca mój ojciec i słyszę jak matka mu nadaje jak to ja twierdzę, że obiecali mi fontannę i zaczyna jakieś pierdoły opowiadać które rzekomo mówiłam! No i oczywiście tata oburzony a ja wkurzona jak diabli ale myślę sobie- udaję że śpię, bo jak tam pójdę to się nie powstrzymam i uduszę mamę po pierwsze za kłamstwo i wkładanie mi w usta swoich wymysłów a po drugie za obrabianie mi tyłka przed tatą. Sorry, że tyle piszę ale mnie szlag trafia!!!Dobrze, że ślub w kościele robię jak mi się podoba i już mojej matki o nic nie pytam. w ogóle to co TŻ ma niby płacić to wszystko w spokoju jest załatwiane, bo jego rodzice nie wścibiają nosa i nie przyczepiają się do wszystkiego. Teściowej wszystko się podoba, jak się okazało kasę dadzą a nie ględzą nam co powinniśmy wybierać. Więc na złość mojej mamuśce chyba wezmę wiązankę z kwiatów które jej się nie podobają, bo to TŻ mi kupuje a ona się uwzięła na jakąś jedną wiązankę i moje pomysły to oczywiście są złe. Zobaczymy- bo i tak wybiorę co mi się podoba!
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
Widze ze na forum jakos spokojniej sie zrobilo,ale to db bo ja tez juz nie mam za bardzo czasu na siedzenie tutaj.Niedlugo znow zaczynam szkole wiec wtedy w ogole bedzie krucho z czasem.Chyba znalezlismy mieszkanko Tylko jest jeden problem,bo nie ma gdzie przyczeipic anteny sat a ja nie wyobrazam sobie dlugich zimowych wieczorow bez tv No i mamy wykupiony aboneament na poltora roku moze da sie cos wymyslic.Bo cala noc nie moglam spac przez to mieszkanie.Strippi moje gratulacje! Kaska fajne fotki na nk ![]() Myszka maj z jakiej firmy te obraczki?Bardzo ładne.Tez mysle o czyms takim. Wyobrazcie sobie ze moj TZ ostatnio wymyslil sobie ze on nie bedzie nosil obraczki na palcu ,bo nigdy nic nie nosil i sie nie przyzwyczai Powi edzial ze moze nosic na lancuszku na szyi przykro mi sie zrobilo Teraz jestem na etapie przekonywania go![]() Jupiku o kurcze ,wspolczuje widze ze czeka Cie ciezka przeprawa z rodzicami A nie mogliscie postawic na swoim-nie ma wesela i koniec?
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2008-09-06 o 12:14 Powód: dopisek |
|
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do anteny, to zapewne bedziesz mieć "inne" rozrywki. ![]()
|
|
|
|
|
#1764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przyjechaliśmy w nocy i trzeba wracać do rzeczywistości, góóóóóóóóóóra prania i szukanie pracy od poniedzialku
|
|
|
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe .Antena musi byc![]() popscene prosimy o zdjecia |
|
|
|
|
#1766 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
Apart
|
|
|
|
#1769 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to taka miła odmóżdżająca rozrywka, nie zawsze chce się czytać niestety a kino to cała wyprawa... a może da się zamontować antenę gdzieś na dachu i kabel pociągnąć?? albo zamontować na ramieniu?co do mojej rodzinki- myśmy juz przeboleli to, że wesele jest, że jest w miejscu które wybrała moja mama a my tylko mogliśmy zaakceptować (tak naprawdę jakbysmy powiedzieli że nie, skończyłoby się awanturą, a miejsce nawet jest niezłe tylko daleko więc nie marudzliśmy...) Próbowaliśmy przekonać tylko moją rodzinę żeby wesela nie było, bo TŻta rodzina oczywiście nie robiła kłopotów i powiedziała ze to nasz wybór i nasza sprawa. No ale po iluś tam awanturach z cyklu "co ludzie powiedzą", oni twierdzili że i tak zrobią wesele więc nam już było nerwów szkoda, bo sami też zaczynaliśmy się kłócić o to.Później z zespołem i kościołem to był taki cyrk że szkoda gadać. No to jest wesele. Ja bym w takim razie chciała żeby było fajnie a nie jak na wiejskich dożynkach, żeby moi znajomi tam byli a nie jakaś ciotka czy koleżanka matki, których nie znam i które mam w nosie. A tu się też oczywiście dogadać nie da. Ogólnie jest tak, że jak nic nie mówię jest źle, a jak coś powiem to jeszcze gorzej. Odechciewa mi się już, mam ochotę powiedzieć mamuśce, że jak będzie się o wszystko czepiać to niech se zatrzyma te swoje pieniądze i robi co chce, bo mnie na tej imprezie nie będzie.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

o 6 pobudka i po 7 jedziemy dekorować balonikami i ustawiać bramę, żeby młody nie mógł bez niczego przejść do młodej
) chodziło ci o ten kierunek? no więc mogę powiedzieć tylko tyle, że jesli lubisz uczyć się j. obcych w dużej dawce to wybierz ten kierunek z dodatkiem, jesli nie to sobie odpuść, podyplomówkę jakąś i tak będziesz zmuszona zrobić, bo sam ten kierunek (ped. wczesnoszkolna i przedszkolna) to mało, a po co sobie życie utrudniać
rozpuszcza się je w gorącej wodzie lub mleku i pije, tak po prostu
Z mlekiem też są dobre
Nie gadać mi tu tak o sobie!

nie odzywam sie dzis do niego i nadal zla jestem...i tym razem na pewno nie dam sie uglaskac od razu , buuu