Panny Młode 2009 cz. V - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-05, 23:18   #1741
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

strippi ja też gratuluję pracy
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 23:24   #1742
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
oj ale z nimi czasem nie pogasz i tak zrobia swoje mam nadzieje, ze za tydzien nie bedzie pracowal
no ale my jesteśmy po to żeby im te głupie pomysły z głowy młotkiem wybijać

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Jutro weselicho! o 6 pobudka i po 7 jedziemy dekorować balonikami i ustawiać bramę, żeby młody nie mógł bez niczego przejść do młodej ( i sam tego chciał...). Jak wrócę pokażę Wam jakie sobie pazurki zrobiłam teraz i tydzień temu też, fotki mam na aparacie nie są jakieś idealne bo to pazurki roboty własnej

Basiu, ja tu czekam na Twoją pomoc i doradzenie, a Ty mi tu nie odpisujesz zawiodłam się
poka pazurki
o matko kochana na co miałam odp, bo może mi umknęło (znów, co się ze mną dzieje) chodziło ci o ten kierunek? no więc mogę powiedzieć tylko tyle, że jesli lubisz uczyć się j. obcych w dużej dawce to wybierz ten kierunek z dodatkiem, jesli nie to sobie odpuść, podyplomówkę jakąś i tak będziesz zmuszona zrobić, bo sam ten kierunek (ped. wczesnoszkolna i przedszkolna) to mało, a po co sobie życie utrudniać i tak nie raz nam jeszcze da popalić. Generalnie jeśli chcesz zostać nauczycielem musisz sie przygotować, że czeka cię w życiu jeszcze sporo kursów, sporo nauki. Rozłóż sobie więc to wszystko na raty
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 23:28   #1743
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
strippi ja też gratuluję pracy
dziekuje ale na razie nie chce zapeszac bo ja to taki nieudacznik jestem
Stary 2008-09-05, 23:34   #1744
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Pijaczki pokrzywy słyszałyście o nowym specyfiku na fryzjerskim? otóż stworzono nowy wątek dla pijaczek drożdży rozpuszcza się je w gorącej wodzie lub mleku i pije, tak po prostu można tez dodać do tego kostkę rosołową,żeby polepszyć smak ja bynajmniej podziękuje, już widzę jak to wygląda, pachnie i smakuje, bleeeeeeeeeeee
Ja lubię drożdże powiem Wam nawet cos, co wyda się Wam obrzydliwe- jak robie pizzę, albo jakieś ciasto drożdżowe, to sobie podjadam tych drożdży... Z mlekiem też są dobre

Kliwia, łazienkę aż czuć nowością Tylko konieczne ja ożyw jakimis dodatkami i pokaż efekt końcowy!
Ja, jak wynajmowałam z koleżankami mieszkanie w Katowicach, zawsze słyszałam kiedy sąsiedzi z góry spuszczają wodę Zresztą, nie tylko to było słychać...

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
dziekuje ale na razie nie chce zapeszac bo ja to taki nieudacznik jestem
Że co? Nieudacznik? Nie no, moja droga, chyba dawno w tyłek nie oberwałaś! Nie gadać mi tu tak o sobie!
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 23:54   #1745
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Że co? Nieudacznik? Nie no, moja droga, chyba dawno w tyłek nie oberwałaś! Nie gadać mi tu tak o sobie!
no ale tak się czuję...ciągle coś mi nie wychodzi... ehh może zła passa minie i jakoś się ułoży
Stary 2008-09-06, 01:52   #1746
martucha84
Zakorzenienie

oj jagus jagus.. ty to z nim masz przeboje..

kliwia swietny pomysl ze zlotem, i ja tez poprosze o fotki

Cytat:
Jaga ukatrupić! ja także nie chciałabym, aby mój tż miał na telefonie zdjęcia roznegliżowanych panienek a tym bardziej mnie

Studia, a kurs to kosmetyczny . Ja wybrałam e. przedszkolną i wczesnoszkolną tylko zastanawiałam się jeszcze dodatkowo z angielskim, ale chyba zrezygnuję, bo się boję i zdecydowałam się na zaoczne, mam nadzieję, że za kilka lat nie pożałuję, że nie poszłam na dzienne a Ty jakie ukończyłaś?
gratuluje wyboru - ja koncylam zaoczne i niezaluje - przez caly czas pracowalam - w przedszkolu mozesz dostac pracenawet jak nieskonczylas tudiow -tzn jak jestes w ich trakcie - wiec mozesz sie uczyc i zdobywac doswiadczenie - teraz konczac studia z wyroznieniem odtsalam sie i na zaoczne i na dzienne bez egzamow (mialam sobie wybrac co chce) i nadal decyduje sie na zaoczne - pracue studiuje... potem bede miala 26 lat - mgr i 3 lata pracy za soba w zawodzeie a przy okzaji bede juz kontraktowym wiec to duzo jak na to samo co bbym osiagnela na dziennych

strippi gratuluje dasz rade!
Stary 2008-09-06, 10:33   #1747
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Pijaczki pokrzywy słyszałyście o nowym specyfiku na fryzjerskim? otóż stworzono nowy wątek dla pijaczek drożdży rozpuszcza się je w gorącej wodzie lub mleku i pije, tak po prostu można tez dodać do tego kostkę rosołową,żeby polepszyć smak ja bynajmniej podziękuje, już widzę jak to wygląda, pachnie i smakuje, bleeeeeeeeeeee
to jest tary sposób. ja robiłam z ciepłą wodą troszkę cukru i drożdzy i dostawic na jakis (krótki)czas. zrobi sie z tego gazowany napój, wcale nei jest zły a działanie dobre

Cytat:
Ja lubię drożdże powiem Wam nawet cos, co wyda się Wam obrzydliwe- jak robie pizzę, albo jakieś ciasto drożdżowe, to sobie podjadam tych drożdży... Z mlekiem też są dobre
ja tez lubię

Umowa podpisana, cieszę sie bardzo. poza księzem to kolejna sprawa która jest załatwiona tak bardziej pewnie. mamy zamówiona sale ale umowe mamy podpisac pod koniec roku.

a i wczoraj zastanawialiśmy sie z TZ nad obrączkami, mi sie podobaja takie:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nasze.JPG (13,3 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg img_prod127_0_m.jpeg (10,4 KB, 15 załadowań)

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-06, 10:40   #1748
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny za wsparcie. Jakos nie mam ochoty wrzucac na komorke czy pulpit komputera zdjec innnych facetow. Mam TZ i on mi w zupelnosci wystarczy. Gdyby tak nie bylo o nie zdecydowalabym sie wyjsc za niego.
Wiem, że kochasz TŻ, chodziło mi tylko o zrobienie mu na złość, i żeby poprostu przekonał się na własnej skurze jak to jest zobaczyć takie fotki na tel. u kogoś kogo się kocha ale to tylko takie małe sprostowanie

myszka_maj ja mam na umowie cene, od której do której ma trwać zabawa, sale na której wesele się odbywa, to że w razie czego musi zapewnić zastępstwo na odpowiednim poziomie, jaka ma być grana muzyka, co będzie na pierwszy taniec i jakie mniej więcej chcemy zabawy (a właściwie głównie jakich nie chcemy :P)

kliwia no to teraz możesz zabawić się w dekoratorkę wnętrz, myśle, ,że brązowe dodatki będą ładnie się komponowały, a wogóle to szczególnie podoba mi się ta wnęka nad kibelkiem

Cytat:
Moja kuzynka też lubi drożdze, więc mnie to nie dziwi

mój Tż wreszcie wrócił
Stary 2008-09-06, 10:42   #1749
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

strippi gratuluje dasz rade!
no tez tak mysle ze dam
Stary 2008-09-06, 10:43   #1750
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
my chcemy takie jak te pierwsze jutro może pomierzymy jak na palcu będą wyglądać

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-06, 10:44   #1751
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
nam też się podobają takie płaskie o ostrzejszych krawędziach (takie krązki jakby wycięte z rurki - nie iwem jak to opisać). i chyba nawet takie jak nr 1 oglądaliśmy.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-06, 10:45   #1752
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
mi sie spodobaly te drugie, tylko zeby tych brylantow nie mialy... ale jak przymierzylam to juz wcale nie byly takie fajne
wybralismy zupelnie inne, z apartu, ale jednak takie delikatne skromne

a wczoraj wkurzylam sie na |TZ swojego nie odzywam sie dzis do niego i nadal zla jestem...i tym razem na pewno nie dam sie uglaskac od razu , buuu

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-06, 10:46   #1753
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
mi sie spodobaly te drugie, tylko zeby tych brylantow nie mialy... ale jak przymierzylam to juz wcale nie byly takie fajne
masz zdjątka?

Stary 2008-09-06, 10:49   #1754
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
masz zdjątka?
no wlasnie szukam na necie i znalezc nie moge

Stary 2008-09-06, 11:10   #1755
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
właśnie też sie zastanawiam jak one będą wyglądały "na żywo" chyba niedługo pojedziemy zobaczyć

Nasz Skarb
Stary 2008-09-06, 11:14   #1756
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
właśnie też sie zastanawiam jak one będą wyglądały "na żywo" chyba niedługo pojedziemy zobaczyć
naprawde idzcie pomierzyc, bo u nas tak wyszlo, ze te co sie nam podoaly, na zdjeciach czy w gablocie na paluchu wcale tak fajnie juz nie wygladały a najlepsze bylo to jak mi sie spodobaly jedne a dla TZ-ta drugie i zadne nie chcialo ustapic, kobitka niezly ubaw miala ale w koncu wypatrzylam jeszcze jedne i tamte juz obojgu sie spodobaly

Stary 2008-09-06, 11:54   #1757
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
to jest tary sposób. ja robiłam z ciepłą wodą troszkę cukru i drożdzy i dostawic na jakis (krótki)czas. zrobi sie z tego gazowany napój, wcale nei jest zły a działanie dobre
być może stary, ja nie słyszałam. Lubie sobie skubnąć drożdży, ale żeby je pić, to już dla mnie ohydztwo.
Mam dziś ochotę na ciasto drożdżowe więc w ten sposób zadbam o swoje włosy

Kiedy idziecie szukać obrączek?
Myślę, że my wybierzemy się jakoś na wiosnę, może w marcu/kwietniu
Nie chcę iść zimą bo mi strasznie palce od zimna się kurczą i wszystkie pierścionki mi latają, więc mogę zły rozmiar wybrać
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-06, 11:58   #1758
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
być może stary, ja nie słyszałam. Lubie sobie skubnąć drożdży, ale żeby je pić, to już dla mnie ohydztwo.
Mam dziś ochotę na ciasto drożdżowe więc w ten sposób zadbam o swoje włosy

Nie chcę iść zimą bo mi strasznie palce od zimna się kurczą i wszystkie pierścionki mi latają, więc mogę zły rozmiar wybrać
my narazie chcemy sprawdzic jak obrączki które nam sie podobają wyglądają w rzeczywistości, ale kupować bedziemy tez na wiosnę . Przynajmniej tak planujemy

Nasz Skarb
Stary 2008-09-06, 11:58   #1759
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
mnie się tak samo robi. jeszcze nie wiemy kiedy pójdziemy. najpewniej pod koniec roku je pooglądamy.

Stary 2008-09-06, 12:06   #1760
zielony_motylek
Rozeznanie

Ja myśle, że tak z początkiem marca się wybierzemy po obrączki, ale chcemy przetopić więc nie wiem czy to dobry termin czy trzeba by szybciej, jeszcze się tak dokładnie w tym temacie nie orientowalam
ide sobie z TZ'tem na spacerek, a potem do pracy
Stary 2008-09-06, 12:08   #1761
jupik
Rozeznanie

no nareszcie się tu troszkę ożywiło
Dziewczyny- byłam wczoraj na Mamma Mia- zaje...y film, dawno się tak nie ubawiłam! zresztą- cała sala była pełna, taka wielka w kinepolis i szpilki nie było gdzie włożyć wszyscy się śmiali, znaczy film udany no i te widoki... powiem wam że tak mi się podobały piosenki Abby w wykonaniu Meryl Streep i innych że mam ochotę sobie kupić płytkę
A ze złych wieści- moja kochana mama mnie wczoraj znów wkurzyła jak nie wiem co i dziś rano znów. Wyobraźcie sobie, że pomysł z fontanną czekolady na weselu bardzo jej sie podobał, w ogóle mówiła że cena (1200 złotych) jest kłopotem, ale ogólnie to zobaczymy, jak będzie kasa to bierzemy. No i ja naiwnie myslałam, głupia dziewczynka, że moja mama chociaz raz będzie się trzymać "jednej wersji". Wczoraj pełna radości mówię mamie, że znalazłam mała firmę która oferuje fontannę za 600 złotych a moja mama na mnie z paszczą "jaka fontanna, gdzie ty to chcesz ustawić, w ogóle nikt do tego nie podejdzie i się pieniądze wywali, a my nie mamy kolejnego tysiąca, ty to bys chciała fontannę i fajerwerki a nas nie stać nawet na wesele".
No to sorry, ale tak się wkur...am, że szkoda gadać. Aż mi się "wiązanka" na usta ciśnie. No co za chamstwo, wypominać mi durne wesele, o które się w ogóle nie prosiłam, my chcieliśmy bez wesela albo obiad dla rodziców, braci i babć ale oczywiście nikt nas nie pytał i wesele se urządzają. Jak tak, to staram się, żeby było fajnie i żeby dla nas też było, i cokolwiek wymyślę to najpierw jest fajnie i podoba się a 2 tygodnie później na mnie matka napada, że co ja w ogóle wymyslam. Tak samo było z dekoracją sali- niby mamy w cenie, ale chciałam jakieś drobiazgi dokupić, które by 100 złotych w porywie kosztowały. I najpierw że fajnie a później że wymyslam bzdury. Brama z kwiatów- tak samo, najpierw mamuśka sama się zachwycała i mówiła jakie to piękne i w ogóle a tydzień temu wyleciała mi z tekstem, że to kicz. No chętnie bym ją w d... kopnęła, serio. Sama wyleciała z pomysłem, żeby prezenty dla gości były a ostatnio, że nie ma kasy.
No to sorry, jak na nic nie ma kasy, to po jaką cholerę w ogóle wesele robić???? Mówię jej że ja mam w nosie w takim razie, my wesela nie chcemy jak tak ma to wyglądac a ona że nikt nam nie kazał i my sobie zażyczyliśmy no to mało nie padłam, bo to już jest na maksa bezczelne kłamstwo, my z TŻtem próbowaliśmy ich przekonać żeby nie robić wesela bo nas nie stać i szkoda kasy a TERAZ matka mi wmawia że TO MY(!!!!!!!) chcieliśmy ta szopkę!!!!! a dziś rano śpię sobie a tu wraca mój ojciec i słyszę jak matka mu nadaje jak to ja twierdzę, że obiecali mi fontannę i zaczyna jakieś pierdoły opowiadać które rzekomo mówiłam! No i oczywiście tata oburzony a ja wkurzona jak diabli ale myślę sobie- udaję że śpię, bo jak tam pójdę to się nie powstrzymam i uduszę mamę po pierwsze za kłamstwo i wkładanie mi w usta swoich wymysłów a po drugie za obrabianie mi tyłka przed tatą. Sorry, że tyle piszę ale mnie szlag trafia!!!
Dobrze, że ślub w kościele robię jak mi się podoba i już mojej matki o nic nie pytam. w ogóle to co TŻ ma niby płacić to wszystko w spokoju jest załatwiane, bo jego rodzice nie wścibiają nosa i nie przyczepiają się do wszystkiego. Teściowej wszystko się podoba, jak się okazało kasę dadzą a nie ględzą nam co powinniśmy wybierać. Więc na złość mojej mamuśce chyba wezmę wiązankę z kwiatów które jej się nie podobają, bo to TŻ mi kupuje a ona się uwzięła na jakąś jedną wiązankę i moje pomysły to oczywiście są złe. Zobaczymy- bo i tak wybiorę co mi się podoba!

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-06, 12:11   #1762
atomufka
Zakorzenienie

czesc dziewczynyWidze ze na forum jakos spokojniej sie zrobilo,ale to db bo ja tez juz nie mam za bardzo czasu na siedzenie tutaj.Niedlugo znow zaczynam szkole wiec wtedy w ogole bedzie krucho z czasem.
Chyba znalezlismy mieszkanko troche za miastem ale sliczne i przede wszystkim tanie Tylko jest jeden problem,bo nie ma gdzie przyczeipic anteny sat a ja nie wyobrazam sobie dlugich zimowych wieczorow bez tv No i mamy wykupiony aboneament na poltora roku moze da sie cos wymyslic.Bo cala noc nie moglam spac przez to mieszkanie.
Strippi moje gratulacje!
Kaska fajne fotki na nk
Myszka maj z jakiej firmy te obraczki?Bardzo ładne.Tez mysle o czyms takim.
Wyobrazcie sobie ze moj TZ ostatnio wymyslil sobie ze on nie bedzie nosil obraczki na palcu ,bo nigdy nic nie nosil i sie nie przyzwyczaiPowi edzial ze moze nosic na lancuszku na szyi przykro mi sie zrobiloTeraz jestem na etapie przekonywania go
Jupiku o kurcze ,wspolczuje widze ze czeka Cie ciezka przeprawa z rodzicami A nie mogliscie postawic na swoim-nie ma wesela i koniec?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2008-09-06 o 12:14 Powód: dopisek
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-06, 12:14   #1763
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
czesc dziewczynyWidze ze na forum jakos spokojniej sie zrobilo,ale to db bo ja tez juz nie mam za bardzo czasu na siedzenie tutaj.Niedlugo znow zaczynam szkole wiec wtedy w ogole bedzie krucho z czasem.
Chyba znalezlismy mieszkanko troche za miastem ale sliczne i przede wszystkim tanie Tylko jest jeden problem,bo nie ma gdzie przyczeipic anteny sat a ja nie wyobrazam sobie dlugich zimowych wieczorow bez tv No i mamy wykupiony aboneament na poltora roku moze da sie cos wymyslic.Bo cala noc nie moglam spac przez to mieszkanie
no to super!!!
a co do anteny, to zapewne bedziesz mieć "inne" rozrywki.

Stary 2008-09-06, 12:16   #1764
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Cytat:
popscene, jak te drożdżóweczki smakowicie wyglądają!
Udanego wypoczynku! Słonka, słonka i jeszcze raz słonka
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
milego wyjazdu ale pychotka
Cytat:
Popscene milych wakacji!!!
Dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję
Przyjechaliśmy w nocy i trzeba wracać do rzeczywistości, góóóóóóóóóóra prania i szukanie pracy od poniedzialku
Stary 2008-09-06, 12:33   #1765
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
no to super!!!
a co do anteny, to zapewne bedziesz mieć "inne" rozrywki.
Oj ile mozna hehe .Antena musi byc
popscene prosimy o zdjecia

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-06, 12:45   #1766
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-06, 12:55   #1767
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
no nareszcie się tu troszkę ożywiło
Dziewczyny- byłam wczoraj na Mamma Mia- zaje...y film, dawno się tak nie ubawiłam! zresztą- cała sala była pełna, taka wielka w kinepolis i szpilki nie było gdzie włożyć wszyscy się śmiali, znaczy film udany no i te widoki... powiem wam że tak mi się podobały piosenki Abby w wykonaniu Meryl Streep i innych że mam ochotę sobie kupić płytkę
A ze złych wieści- moja kochana mama mnie wczoraj znów wkurzyła jak nie wiem co i dziś rano znów. Wyobraźcie sobie, że pomysł z fontanną czekolady na weselu bardzo jej sie podobał, w ogóle mówiła że cena (1200 złotych) jest kłopotem, ale ogólnie to zobaczymy, jak będzie kasa to bierzemy. No i ja naiwnie myslałam, głupia dziewczynka, że moja mama chociaz raz będzie się trzymać "jednej wersji". Wczoraj pełna radości mówię mamie, że znalazłam mała firmę która oferuje fontannę za 600 złotych a moja mama na mnie z paszczą "jaka fontanna, gdzie ty to chcesz ustawić, w ogóle nikt do tego nie podejdzie i się pieniądze wywali, a my nie mamy kolejnego tysiąca, ty to bys chciała fontannę i fajerwerki a nas nie stać nawet na wesele".
No to sorry, ale tak się wkur...am, że szkoda gadać. Aż mi się "wiązanka" na usta ciśnie. No co za chamstwo, wypominać mi durne wesele, o które się w ogóle nie prosiłam, my chcieliśmy bez wesela albo obiad dla rodziców, braci i babć ale oczywiście nikt nas nie pytał i wesele se urządzają. Jak tak, to staram się, żeby było fajnie i żeby dla nas też było, i cokolwiek wymyślę to najpierw jest fajnie i podoba się a 2 tygodnie później na mnie matka napada, że co ja w ogóle wymyslam. Tak samo było z dekoracją sali- niby mamy w cenie, ale chciałam jakieś drobiazgi dokupić, które by 100 złotych w porywie kosztowały. I najpierw że fajnie a później że wymyslam bzdury. Brama z kwiatów- tak samo, najpierw mamuśka sama się zachwycała i mówiła jakie to piękne i w ogóle a tydzień temu wyleciała mi z tekstem, że to kicz. No chętnie bym ją w d... kopnęła, serio. Sama wyleciała z pomysłem, żeby prezenty dla gości były a ostatnio, że nie ma kasy.
No to sorry, jak na nic nie ma kasy, to po jaką cholerę w ogóle wesele robić???? Mówię jej że ja mam w nosie w takim razie, my wesela nie chcemy jak tak ma to wyglądac a ona że nikt nam nie kazał i my sobie zażyczyliśmy no to mało nie padłam, bo to już jest na maksa bezczelne kłamstwo, my z TŻtem próbowaliśmy ich przekonać żeby nie robić wesela bo nas nie stać i szkoda kasy a TERAZ matka mi wmawia że TO MY(!!!!!!!) chcieliśmy ta szopkę!!!!! a dziś rano śpię sobie a tu wraca mój ojciec i słyszę jak matka mu nadaje jak to ja twierdzę, że obiecali mi fontannę i zaczyna jakieś pierdoły opowiadać które rzekomo mówiłam! No i oczywiście tata oburzony a ja wkurzona jak diabli ale myślę sobie- udaję że śpię, bo jak tam pójdę to się nie powstrzymam i uduszę mamę po pierwsze za kłamstwo i wkładanie mi w usta swoich wymysłów a po drugie za obrabianie mi tyłka przed tatą. Sorry, że tyle piszę ale mnie szlag trafia!!!
Dobrze, że ślub w kościele robię jak mi się podoba i już mojej matki o nic nie pytam. w ogóle to co TŻ ma niby płacić to wszystko w spokoju jest załatwiane, bo jego rodzice nie wścibiają nosa i nie przyczepiają się do wszystkiego. Teściowej wszystko się podoba, jak się okazało kasę dadzą a nie ględzą nam co powinniśmy wybierać. Więc na złość mojej mamuśce chyba wezmę wiązankę z kwiatów które jej się nie podobają, bo to TŻ mi kupuje a ona się uwzięła na jakąś jedną wiązankę i moje pomysły to oczywiście są złe. Zobaczymy- bo i tak wybiorę co mi się podoba!
Szkoda kiedy najważniejszy dzień w życiu musi przynosić tyle dodatkowych zmartwień i nerwów. Trzymaj się ciepło
Stary 2008-09-06, 12:56   #1768
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Myszka maj z jakiej firmy te obraczki?Bardzo ładne.Tez mysle o czyms takim.
Apart

Nasz Skarb
Stary 2008-09-06, 12:57   #1769
jupik
Rozeznanie

Cytat:
Chyba znalezlismy mieszkanko troche za miastem ale sliczne i przede wszystkim tanie Tylko jest jeden problem,bo nie ma gdzie przyczeipic anteny sat a ja nie wyobrazam sobie dlugich zimowych wieczorow bez tv No i mamy wykupiony aboneament na poltora roku moze da sie cos wymyslic.Bo cala noc nie moglam spac przez to mieszkanie.

Jupiku o kurcze ,wspolczuje widze ze czeka Cie ciezka przeprawa z rodzicami A nie mogliscie postawic na swoim-nie ma wesela i koniec?
Fajnie że znaleźliście mieszkanie, ale rzeczywiście-brak anteny to kłopot, ja bym chyba uschła bez telewizorka to taka miła odmóżdżająca rozrywka, nie zawsze chce się czytać niestety a kino to cała wyprawa... a może da się zamontować antenę gdzieś na dachu i kabel pociągnąć?? albo zamontować na ramieniu?

co do mojej rodzinki- myśmy juz przeboleli to, że wesele jest, że jest w miejscu które wybrała moja mama a my tylko mogliśmy zaakceptować (tak naprawdę jakbysmy powiedzieli że nie, skończyłoby się awanturą, a miejsce nawet jest niezłe tylko daleko więc nie marudzliśmy...)
Próbowaliśmy przekonać tylko moją rodzinę żeby wesela nie było, bo TŻta rodzina oczywiście nie robiła kłopotów i powiedziała ze to nasz wybór i nasza sprawa. No ale po iluś tam awanturach z cyklu "co ludzie powiedzą", oni twierdzili że i tak zrobią wesele więc nam już było nerwów szkoda, bo sami też zaczynaliśmy się kłócić o to.Później z zespołem i kościołem to był taki cyrk że szkoda gadać.
No to jest wesele. Ja bym w takim razie chciała żeby było fajnie a nie jak na wiejskich dożynkach, żeby moi znajomi tam byli a nie jakaś ciotka czy koleżanka matki, których nie znam i które mam w nosie. A tu się też oczywiście dogadać nie da. Ogólnie jest tak, że jak nic nie mówię jest źle, a jak coś powiem to jeszcze gorzej. Odechciewa mi się już, mam ochotę powiedzieć mamuśce, że jak będzie się o wszystko czepiać to niech se zatrzyma te swoje pieniądze i robi co chce, bo mnie na tej imprezie nie będzie.

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-06, 12:57   #1770
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

popscene witam

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości