|
|
#1201 |
|
Gang Iren
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Witam.Widzę,że dużo tu uczących się dziewczyn.Ale bym pochodziła sobie do szkoły,dla samej radości kupowania szkolnych gadżetów,kolorowych zeszytów,długopisów itp.To były czasy...
|
#1202 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() dawno nic tu nie pisalam, tylko podczytywalam z ukrycia postaram sie na nowo wgryzc w watek ![]() Agolek wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia ![]() ![]() milego dnia Wam wszystkim
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#1203 | ||||
|
Zakorzenienie
|
słuszna uwaga
![]() Cytat:
) lat wspólnego życia, żeby Wam się wszystko pięknie ułożyło i żebyście mogli wrócić na stałe do Polski szkoda ze nie będziesz nam relacjonować bezpośrednich przygotowań, bo normalnie ja tak się wzruszam Twoim ślubem jakby moja bliska koleżanka za maż wychodziła (w sumie to prawie tak jest )Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wgryzaj sie wgryzaj
(w sumie to terz łatwe całkiem, bo mały ruch )wróciłam przed chwilą od TŻ-a, trochę sobie zaspaliśmy idę się spakować, bo wynoszę sie dziś do kato na dłużej w celach naukowych... miłego dzionka |
||||
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Agolku wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
![]() |
|
|
|
#1205 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w sobote w Zielonej Gorze zaczyna sie Winobranie wiec moze z kumpelami na 2-3 kubeczki winka skocze![]() Cytat:
Cytat:
![]() dziekuje sloneczko dziewczyny dziekuje za zyczenia. Jestescie niezastapione...Mam nadzieje,ze cala ceremonia przebiegnie bez problemow,nie zemdleje przed oltarzem itp itd. a najwazniejsze,ze 20min temu zaxczelam dostawac okres!!!! a ze smutnych wiadomosci tos ie rani dowiedzialam,ze moja matka chrzestna,wujek i kuzynka nie przyjada bo Ciocia dostala borelioze ponoc to powazna sprawa...Strasznie mi przykro.. I TZta wujek powiedzial,ze nie przyjedzie bo nie ma z kim psa zostawic! jasna dupa,jakis zart normalnie. 5miesiecy temu wszystkim mowilismy i nie wierze,ze na 1 dzien nie moze z kims psa zaostawic...zreszta niewazne,zaden to moj bliski czlonek rodziny. zagadam do was w nedziele napewno wiec do zobaczenia
|
|
#1206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ehh nie wiem co robić ![]()
|
|
#1207 |
|
Raczkowanie
|
Agolku, nie ma się co przejmować. Grunt że Ty będziesz no i TŻ. Rodzice... Nikt więcej nie jest niezbędny
Aha, świadkowie zdaje się A co do cioci to faktycznie kiepska sprawa z tą boleriozą.. Super, że okres nadszedł ![]() Udanej podróży Aha, i na winobraniowy wieczór panieński koniecznie sobie wyskoczcie, a my tu z Ewusią też coś zarządzimy
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,wpadłam się przywitać
![]() Agolku - wszystkiego naj na nowej drodze życia!!!!!!!!!! Miłego dnia^^
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1209 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Ech na serio nie ma Wam co tu pisac...przeciez nie bede szkola zanudzac... dzien podobny do dnia i tyle. ![]() Moge napisac ze bylam u spowiedzi bo w maju bierzmowanie;D A jeszcze nie mam trzeciego imienia. Cytat:
Moge liczyc w przyszlosci na pomoc? ![]() Cytat:
Milej podrozy do PL/Cytat:
Moja mama tez tak mowi...![]() Cytat:
? Cytat:
Widzisz? Okres jest i nie ma sie co przejmowac na weselu bedzie juz po![]() Z borelioza nieciekawa sprawa... ![]() Ale z tym psem to juz przesada normalnie Wiem ze to nudne agolku ,ale ja rowniez dolaczam sie do zyczen ![]() Zycze Ci wszystkiego co najlepsze, duuużo milosci , zdrowia, szczescia...a w przszlosci slicznych dzieciakow ![]() No i zebys jako mezatka dalej sie tu nam udzielala |
|||||
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
żeś na to nie wpadła wcześniej
![]() Baby nie żartuję. Mam dziadka fizyka to po 1. Po drugie zdawałam fizykę na maturze. Po 3 mam studia związane z techniką fizyką i informatyką więc siedzę w tym cały czas. Jak będę umiała pomóc to oczywiście
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
Również przyłączam się do życzeń
Agolku wszystkiego naj |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Agolku, również się przyłączam do życzeń;* Szczęścia!
Cichutkie jesteście dziś ![]() Się pośmiałam dzisiaj Hahahahah, nie mogę do teraz ![]() Takim oto sposobem życzę Wam dobrej nocy ![]() Jutro idę na dni mojej dzielnicy Przynajmniej kolejny powód do obśmiania![]() (Muszę się śmiać ile wlezie, bo mam niewiele powodów do radości i ch**&^$ plan zajęć...)
|
|
#1213 |
|
Raczkowanie
|
Ewusia, widzę Cię nocny Marku
hihih
|
|
|
|
#1214 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super by było jakbyś sie jeszcze odezwała Cytat:
Cytat:
no ale nie goście są najważniejsi ![]() Cytat:
wieczoru panieńskiego to jeszcze u nas nie było ![]() ja wybrałam trzecie imię w dzień kiedy trzeba było je podać katechetce ![]() ![]() ooooooooo,zguba się znalazła Cytat:
> śmiech to zdrowie (planem się nie przejmuj, zleci semestr szybciutko, jak zawsze )a z czego się tak śmiałaś dziś w ogóle dziś nie miałam weny do nauki, byle co mnie rozpraszało jutro się muszę na maksa zmobilizować...poza nieudaną nauką u mnie nic ciekawego ![]() idę chyba zaraz spać ![]() miłych snów Skarby edit: yerba - no ja jak zawsze na posterunku
|
|||||
|
|
|
#1215 |
|
Raczkowanie
|
Ewusia, szkoda że się musisz uczyć (i wysypiać), urządziłoby się teraz ten wieczór panieński...
hihihhhi Dobranoc, też się kładę
|
|
|
|
#1216 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czesc Wam
![]() Upały niesamowite u mnie dopiero rano a juz tak duszno ze szok.U Was tez? Cytat:
Szczerze straasznie zazdroszcze. Mało jest osób co zdaje fizyke. Informatyka tez jest pogmatwana.Musisz byc bardzo madra Cytat:
a Ty na pewno masz do tego okazje ![]() Cytat:
![]() Zycze dzisiejszej mobilizacji w nauce ![]() Miłego dnia Wam słoneczka |
|||
|
|
|
#1217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja próbuje się nie załamać co to dla mnie wykuć z 200słówek do tego poniedziałku Miłej soboty
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
bry
![]() zaraz wypadałoby się wziąć za naukę ale dziś w planach jeszcze zakupy, więc może nie będzie taki tragiczny ten dzień ![]() miłego |
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ewuś do kiedy u Was można składać indeksy Jeszcze nie zaliczyłam seminarium i praktyk, indeks leży w domu i się zastanawiam czy powinnam zacząć się martwić czy spokojnie mogę sobie jeszcze tydzień poleniuchować
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1220 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry!
ja wlasnie wstalam i zaraz sie zbieramy z TZ na lotnisko. jestescie kochane! trzymajcie sie cieplutko i 13go o 16.30 trzymajcie kciuki za mnie.. ![]() postaram sie jutro odezwac jeszcze.Buuuziaki!
|
#1221 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc jeszcze jakąś bibke można by było zrobić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a dziękuję, dziś mobilizacja obowiązkowa ![]() Cytat:
- niewykonalne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie indeksy można składać do 20-któregoś (dokładnie nie pamiętam) więc spokojnie się możesz jeszcze polenić ![]() Cytat:
aaaaaaaaa, zaspałam pięknie, miałam od rana się uczyć, a tu już południe... no ale jak się chodzi spać prawie nad ranem... no nic, kończę śniadanie i pełna mobilizacja ![]() miłej soboty Kochane
|
|||||||
|
|
|
#1222 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może ja odpowiem U nas spokojnie do końca sesji poprawkowej można składać indeksy Nie miałam poprawek wrześniowych, ale z lenistwa oddawałam indeks ostatniego dnia, więc się orientuję Zdarzało się nawet na początku października i choć pani w dziekanacie patrzyła zabójczym wzrokiem to nic się nie działo, bo "podsumowanie" roku akademickiego robią chyba do połowy października jak nie poźniej. Tak więc generalnie myślę, że nie masz się czym martwić, aczkolwiek być może u Was na uczelni jest inaczej. Może zadzwoń do dziekanatu i spytaj do kiedy jest termin? ![]() A ja nie mogłam dziś spać. Serce mi biło i wogóle... Do 2 oglądałam filmy, ale później 3 godziny tak się przewracałam z boku na bok. Wkońcu o 5 wpadłam na pomysł, żeby zaparzyć sobie melisę, trochę poczytałam popijając herbatkę i o 6 dopiero usnęłam... ![]() EDIT: Ewusia, no widzisz, można było balować i może nie miałabym później problemu z zaśnięciem...
|
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja właśnie wróciłam ze spacerku z psem,na którym spotkałam koleżankę trochę pogadałyśmy i wróciłam Rano słoneczko świeciło,ale teraz się jakoś zachmurzyło . Na razie powizażuję,a po obiedzie jadę na spotkanie z TŻ-tem Miłego dnia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
teraz już będziesz wiedzieć, rondelek warzywka i pana do rondelka
![]() Cytat:
Ale mój dziadek potrafi tak łopatologicznie wytłumaczyć że nawet antyfizyk zrozumie uwierz No u nas po iluś chyba po ok. 10 latach dopiero my tzn. ja, moja kumpela i chłopaczek zdawaliśmy maturę z fizyki E tam pogmatwana? Z informatyki mogę ci pomóc w większości ze wszytskim. Głównie programowanie, webmastering, grafika komputerowa
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bedziesz miala juz męza niedługo,fajnie Ci ![]() Tak sie zastanawiam, czy nmie kto kiedys bedzie chciał za żone chociaz pewnie nie bo jestem trudna do zycia jak mi oznajmił Tz kiedys![]() A ja siedze ciuchutko nie pisze wiele bo u mnie nic ciekawego sie nie dzieje ![]() W tym tygodniu byłam w krk,na ap z tymi papierami jakies dowiezc złozylam podanie o akademik,stypendium i cos tam jeszcze,ogóleni nawet nie było duzo kolejek. Nie sposobali mi sie tam ludzie jacys tacy " ą i ę "i co oni to nie są .Jak mi nie podejdzie studiowanie zawsze moge zrezygnowac ![]() Od poniedziałki jestem sama w domku,bo bratowa z bratanicą( ) jada do rabki na jakies badania , Niunia ma astme .Ale moze Tz u mnie zamieszka na ten czas,cobym sie nie bała spac sama ![]() Wstałam o 6, poszłam na zakupy,wykupiłam 5danio warzywnych czyli tyle ile było w sklepie hihi ,wróciłam do domku,poćwiczyłam i jakos mi lepiej na duszy![]() w ogóle musze sie Wam pochwalic ze cwicze codziennie i jestem z siebie dumna ![]() i tez jestem szczesliwa,bo mam wszytskie ząbki zdrowe,ostatnio jak byłam u dentysty zrobił mi dwie plomby( a myslałam ze mam wiecej dziur) i mam zdrowe ząbki ![]() jeszcze 3 tyg i bede sie wprowadzac do akademika ![]() Kurcze,wiecie co,sama nie wiem czy sie ciesze... Ja ogólnie nie lubie jak jest dookoła mnie duzo ludzi,a juz zwłaszcza takich jakich spotykałam na uczelni ![]() Boje sie nowego srodowiska przyznaje.. Ale najwazniejsze ze moja siostra tam studiuje( na 4roku) wiec bedzie mi razniej ![]() To ja sobie powizażuję z racji tego ze jest ciepło i duszno,i w ogóle chyba burza będzie
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też mega duszno
![]() Orzeszku - zobaczysz,dasz radę na studiach .
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem czy dam rade...ja jestem ze tak powiem wiejska dziopa
![]() chyba wolałabym mieszkac jak dotychczas i nawet do szkoły chodzic
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Oj staram się, staram
![]() Dzięki dziewczyny za odpowiedzi uczelnianie Ale mimo wszystko zadzwonie na uczelnie, żeby się upewnić ![]() Edit: Orzeszku a na jaką krakowską uczelnie się dostałaś?? ![]() |
|
|
|
#1229 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zadzwoń i będziesz spokojna Orzeszku, Twoje obawy co do nadchodzących zmian (przeprowadzka i nowe środowisko) są jak najbardziej naturalne. Ale nie martw się, studia są naprawdę świetne. Niewiele znam osób, którym by się nie podobało czy coś.. No sesja to się nikomu nie podoba Ale na szczęście zdarza się tylko 2 razy do roku Zobaczysz, fajnie będzie A co w ogóle będziesz studiować?
|
|
|
|
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pedagogika,specjalność społeczno-opiekuńcza z pedagogiką szkolną,studia stacjonarne I stopnia 3-letnie![]() składałam na stosunki miedzynarodowe tez,no ale sie nie dostałam
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

postaram sie na nowo wgryzc w watek 

ja tez sie dzis ewakuuje...

)

Hahahahah, nie mogę do teraz
- niewykonalne