|
|
#1231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też składałam na stosunki międzynarodowe i teraz się ciesze, że mnie nie przyjeli To jednak było nie dla mnie.
|
|
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cześć Dziewczyny...
![]() Orzeszku, napewno wszystko będzie świetnie ![]() Mało optymistyczny post... może komuś będzie się chciało przeczytać te oto frustracje... Chyba lepiej mi będzie wyrzucić to z siebie, to co naprawdę czuję. Dziś już jestem załamana... R. nie chce zniknąć z mojego życia. Płaczę przez pół dnia, ciągle żyje w strachu, jest nienormalny...;( Coraz częściej tracę siły do życia, czuję ten wiszący nade mną lęk, ciągły niepokój. Zmagam się każdego dnia z nerwicą,z Ex chłopakiem i tracę siły do walki. Z tym nowym osobnikiem boję się spotykać, bo wiem, że złamię mu serce. Ja to poprostu wiem. Jestem jak szarańcza, zniszczyłam swoje życie, niszczę innych. Żeby chociaż zrównoważyć opiszę wczorajszą sytuację... Szłam z koleżanką i zza rogu domu wyszedł "nowy kolega" z moim byłym niedoszłym. Nie zawuażyłam ich w pierwszej chwili, więc usłyszałam tylko "Hej, hej!" i odmachałam. Mój były niedoszły nie ukrył zaskoczenia i wyglądał jakby dostał w pysk. Wydał jakiś niekontrolowany dźwięk połączony z lekkim wytrzeszczem. Za chwilę słyszę jak mówi do mojego "nowego kolegi": "Co ty odpier****??! Hahaha, jak ty 'łazisz' hah", ale najlepsze jest to, że dzień wcześniej zastanawiałam się, dlaczego on tak dziwnie chodzi ![]() Później spotkałam ich drugi raz, ale nie mam siły, żeby pisać...
|
|
#1233 |
|
Wtajemniczenie
|
hej hej
![]() Mango ![]() Orzeszku dasz rade ![]() ja tez za 3 tygodnie bede juz w akademiku w Krakowie z jednej strony sie ciesze, ale z drugiej jakos tak mi dobrze,jak nie musze nic robic choc dni mijaja mi na niczym ![]() no ale wstepnie juz wiem, z kim bede mieszkac w pokoju, bo taka fajna dziewczyne poznalam na forum farmacji, no i juz od jakiegos czasu sobie gadalysmy i bedzie ok ![]() teraz buszuje ciagle po forach farmacji i po nk, wysylam i przyjmuje zaproszenia od prrzyszlych znajomych z roku i wyrywam te nieliczne towary haha ^^jeszcze mam troche rzeczy do pozalatwiania, no ale wezme sie od przyszlego tygodnia za to, a potem to tylko zakupy i pakowanie...jak ja wyjade do Krk, to mozliwe,ze do domu zawitam dopiero na swieta bo jednak to okolo 600 km
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bede w domy na weekendy,bo mam tylko 2 godziny autobusem do krakowa
![]() Niezapominajko a w którym akademiku bedziesz mieszkała?;>
|
#1235 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
|
#1236 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1237 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mam nadzieję ze nie wyobrażę sobie tego podczas egzaminu ![]() Cytat:
masz siebie dosyć? no wiesz co!! Cytat:
ja co roku się muszę męczyć z jakimiś pismami do dziekana bo nie wyrabiam się z terminem składania indeksu we wrześniu ![]() Cytat:
studiowanie jest super a po akademikach tez miałam ostatnio okazję buszować i stwierdzam że bym się tam zupełnie odnalazła aż żałuję czasami że mnie to ominęło no ale u nas się nie opłaca mieszkać w akademiku bo są za daleko od uczelni ![]() Cytat:
mam nadzieję ze to się jakoś ułoży Kochana... w końcu musi Ci dać spokój..... Cytat:
tak trzymać Cytat:
![]() amen ![]() Właśnie ie zakończyłam edukację na dziś <jak zwykle pora nie za bardzo...> idę się myć i spać... a jutro od początku ![]() dobranoc
|
||||||||
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny!
Chcialam juz wczoraj napisac,ale mi wcielo dlugaaasnego posta i sie wkurzylam strasznie .Co u mnie?u mnie dużo rzeczy się wydarzyło .Kilka dni temu poszedł mi zasilacz w komputerze,myśląc że to wina procesora pojechaliśmy zakupic mi laptopa .Druga sprawa byłam u ginekologa,z moimi nieregularnymi i skąpymi okresami,pani była średnio miła,ale madrze prawiła,badanie było jednak dla mnie bolesne a teraz czekam na badania krwi w celu ustalenia poziomu hormonów we krwi i usg,a później zaczynam zabawę z hormonami nie wiecie dziewczyny czy można też okres wyregulowac plastrami anty?.Co tam jescze hm... ostatnio znowu dręczą mnie wątpliwości co do mojego zwiazku,to jest juz straszne,raz jest super,raz znowu to,że wszystko mnie w nim wkurza,eh. BTW Agolku dużo szczęścia na nowej drodze życia!!
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry i miłego dnia kochane
![]() LoLciu - no,w końcu napisałaś a tymi wątpliwościami się nie martw,pewnie to normalne,jak jest się tak długo z kimś są wzloty i upadki
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dziękuję Wam dziewczyny za pocieszenie... Właściwie wszystko jest mi obojętne, bo nie mam żadnego celu, nic mi się nie układa. Dodatkowo oprócz strachu, w moje życie weszła bardzo okrutna rutyna wraz z końcem wakacji. Mimo pogodzenia się z koleżanką, tak naprawdę nie mogę się odnaleźć w tej szkole. (Pomijam fakt, że remont generalny, zadłużenia etc. tak wyczerpały fundusze, że żyję na nabiale, nie mam książek, zeszytów ani nawet długopisów ) Tęsknie za tymi 2 latami wstecz... Chciałabym cofnąć czas, podjąć inną decyzję dwa lata temu. Ale nie, ja musiałam stworzyć sobie własny świat - wraz z chorobą zwaną anoreksją. I nie dopuszczałam do siebie osób, które powinnam. Bo liczyła się tylko choroba, tylko ten jeden cel. Tak wiele wtedy straciłam, a lepsze czasy dla mojej psychiki pojawiły się w najmniej sprzyjającym czasie... i na siłę związałam się z R.Miały być dwa zdania, a ja chyba to uogólnienie zbyt bardzo rozbudowałam... Wybaczcie ![]() Lolciu, cieszę się, że już jesteś
|
|
#1241 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję laptopa ![]() Cytat:
i bardzo sobie chwalę, bo raz nie trzeba o nich pamiętać codziennie a dwa nie masakrują wątroby ![]() Cytat:
sama tak miałam, niestety nie przetrwało ale Tobie życzę żeby Wam się ułożyło, bo naprawdę fajną parką jesteście, a to naturalna sprawa że się kłócicie, w końcu on jest tylko facetem ![]() Cytat:
może powinnaś gdzieś poszukać pomocy? może psychologa? i jeszcze ten R na dokładkę... ehhhhhhhh wstałam dziś wyjątkowo rześka i wyspana, o dziwo, jak na to że n spałam skandalicznie mało jujż mnie nosi ze strachu, zwłaszca że co chwi8lę sobie uświadamiam moje luki w wiedzy ![]() BTW przepraszam Was, ze Wam tak truję o tym moim egzaminie, ale przyrzekam ze przez tyle last studiów nie bałam się tak bardzo zbliżajacego się egzaminu... normalnie jak już będzie po wszystkim to jakby mega głaz mi spadł z serca ![]() no a teraz koniec narzekanie, idę się uczyć, bo o 19 przyjeżdżaja kumpele (i niby mamy już wszystko umieć i powtarzać ) a jutro z samego rana do Krk (bo egzamin żeby było ciekawiej odbywa się w Krakowie )miłej niedzieli Słoneczka
|
||||
|
|
|
#1242 |
|
Zadomowienie
|
Hej _^_
Trochę mnie tu nie było, cóż brak weny.. Ewusia-Owocnej nauki życzę ![]() Mango- Kurde ,szkoda,że ten cały galimatias z R itd powraca Zresztą u mnie nie lepiej. Czuję się do wszystkiego zniechęcona,studiów się boję, nowych ludzi znaczy się,najlepiej bym ich nie rozpoczynała,bo ani pracy po nich nie ma, a kuć dla papierku bez sensu. (Yhh może mnie wyrzucą po sesji i problem sam się rozwiąże Z jedzeniem też kiepsko, w sumie odżywiam się na siłę,po uprzednim wyżłopaniu specyfików na poprawę trawienia ,może czymś se żołądek podrażniłam , ponadto usilnie tęsknię za dawną arcy niską wagą ,świadczącą o sporym wygłodzeniu. Oliw do ognia dolewa mamuśka , co zrobię i tak będzie zle. A to 'żrę świństwa',a to się głodzę, a to jestem jej nieposłuszna (ubieram się nie w zgodzie z jej młodzieżowym gustem Prawi niczym kaznodzieja,że bez Boga i k człowiek jest nikim,że ktoś tam na górze mnie pokarze itd itp Cóż mogę,że wszelkie religie (pewnie na skutek zgorzknienia ;> ) są mi obce ![]() Oczywiście 2 dni znów spędziłam w jak zwykle słonecznej Warszawie, z pozytywów widziałam przypadkiem w Złotych Tarasach meeting z Fernando Alonso. Dookoła tłumy gapiów,fotoreporterów,to i ja przystanęłam Chłopak sprawił wrażenie hmm skromnego,ułożonego ,no i przystojny całkiem ![]() ![]() Zrobiłam kilka zdjęć, z oddali co prawda acz lepszy rydz niźli nic. ;p |
|
|
|
#1243 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Nie wiem, ale wkońcu o 5 zorientowałam się, że serce bije mi jak szalone, więc może miałam za wysokie ciśnienie. Ja generalnie mam dość wysokie
Robiąc sobie melisę wyczytałam na ulotce gripexu, że u wrażliwych osób może on trochę podnieść ciśnienie... Więc pewnie tak było ![]() Ale wczoraj na szczęście bez problemu zasnęłam koło 2, po obejrzeniu filmu Cytat:
tylko czasem gorzej się wstaje, zwłaszcza jak się zapomni przy balowaniu najeść się cytrusów ![]() Cytat:
Cytat:
A co do TŻta to Twoje obawy są raczej naturalne. I nie martw się na zapas, bo i tak będzie co ma być... ![]() Cytat:
Manguś, spróbuj może spojrzeć na sytuację z innej strony. Co było 2 lata temu, to już było i tego nie zmienisz. Teraz trzeba tylko wyciągnąć wnioski i patrzeć przede wszystkim w przyszłość. Dasz radę Kochana Cytat:
Cytat:
Cytat:
W Krakowie?! Poszaleli... No ale w sumie słyszałam i u nas o takich przypadkach. Ludzie jeździli do Poznania na examin. A raz kiedyś koleżanka zdawała w pociągu, bo tylko podczas podróży profesor znalazł dla niej czas... Cytat:
![]() Ja dziś wstałam chyba lewą nogą, ale może jakoś wyjdę na prostą z humorem ![]() Milej niedzieli
|
||||||||
|
|
|
#1244 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki sloneczko!!
hello laleczki ![]() to ja! pisze do was z mojej kochanej Zielonej Gory jakos wyrzymalam ale nie powiem zeby byo latwo... Potem przyjecie po chzcinach i wogole. Po 3 bylam w domu,godzinne "oko" zrobilam i z rodzicami i TZtem na miasto nie wiem czy slyszalyscie ale w Zielonej jest Winobranie przez tydzien szalowo poprostu walnelismy po pare kubeczkow winka i znowu zabawa![]() rano wstaje wczesnie bo jade z rodzicami po sukne do Poznania a popoludniu jedziemy juz TZtem do tej villi... wszystko chyba dograne. takze trzymajcie kciuki pliz....odezwe sie chyba po slubie dopiero... buziaki kochane
|
#1245 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzień Dobry
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1246 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i ze dobrze sie bawisz do uslyszonka Kochana
|
|
|
|
#1247 |
|
Gość
|
O dzień dobry państwu.
96 dni na P mnie czeka |
|
|
|
#1248 | |
|
Zakorzenienie
|
Agolku, cieszymy się z Tobą
![]() Cytat:
![]() Witajcie ![]() Nie jestem w szkole - nie mam podręczników, musiałabym już zaliczyć po dwa braki przygotowania (dziś i jutro) z j. polskiego, matematyki... ehh. Ale plusy są, prawda? Nawet dziś o 7 (!) wyskoczyły kolejne wydatki - pana w kole od samochodu.Wczoraj pod wieczór poprawił mi się humor, rozmawiałam z kumplem kilka godzin, słuchałam muzyki (gdybyście wiedziały czego ), nawtykałam koledze, co myślę o jego braku czasu (trochę sobie wyjaśniliśmy... i w ogóle za dwa tygodnie - fakt, szmat czasu - zaprasza mnie do siebie... ps. i tak nie pójdę.;p). A co najdziwniejsze? Oddałam się "twórczości" - malowałam, pisałam, rysowałam, retuszowałam zdjęcia. Poczułam wielką ulgę i chwilowo odzyskałam siły. Nawet posunęłam się do prowokacji R...
|
|
|
#1249 | |
|
Raczkowanie
|
co się stało?
Cytat:
Cieszę się, że wczoraj spędziłaś tak miło czas. A co do książek - może pożycz od koleżanki? Ja dziś spałam jak zabita do 10.30 kiedy to obudził mnie sms koleżanki Wczoraj wykończyłam generalne sprzątanie sypialni, wyprałam kołdrę (i musiałam spać pod kocem, bo nie wyschła.. ![]() ![]() ), szorowałam szafę Jeszcze troszkę sprzątania mnie czeka w całym domu... W końcu to ważniejsze niż pisanie mgr
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) - obwiniał ją za to, że go nienawidzę.Więc nawet nie odzywając się do mnie jeden dzień, dręczy innych... Wiem, że nie wytrzyma i napisze do mnie, a wtedy mu powiem o "nowej miłości"... Ehhh. ![]() Książki będę mieć w środę ![]() To długo się spało no no Brać się za magisterkę! ![]()
|
|
|
#1251 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj ten R. A może go po prostu ignorować? W końcu musi mu się znudzić... No spało się, spało... ale późno chodzę spać ostatnio, więc jestem usprawiedliwiona ![]() Za magisterkę... no trzeba by się wziąć, racja ![]()
|
|
|
|
|
#1252 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ajj wiem ,że są wzloty i upadki,ale boję się że przez to wszystko schrzanie![]() Cytat:
Cytat:
Na pocieszenie powiem Ci,ze ja też jeszcze nie mam książek ,może nie z braku funduszy,ale z powodu lenia i ogólnej niechęci do szkoły-ja chcę wa-ka-cje! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Popieram wszyscy do nauki,skoro my się musimy też uczyc![]() Ja bylam ostatnio z Tz-etem na Mama Mia,super film,bardzo mi sie podobal a potem wpadliśmy na Katowickie doŻyłki oprócz tego mam dobry humor,bo załatwiłam sobie zwolnienie z wuefu na pół rokuA własnie chce sobie zakupic rowerek stacjonarny,tylko nie wiem czy jezeli kupie taki powiedzmy za 200zl to On sie sprawdzi? lepiej poczekac i zainwestowac w droższy czy ten też będzie dobry? ![]() BTW pisze tego posta już 3 raz,dwa razy mi wcięło a 3 musiałam edytowac bo zauwazyłam straszny błąd gramatyczny,każdą wypowiedź rozpoczełam od 'No' jednak się nie poddałam i coś z tego wyszło
|
|
#1253 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ja miałam dzisiaj cała mokra przyszłam do szkoły potem na przerwie przez przypadek rozdrapałam sobie takiego małego syfka i krew mi leciała chyba przez 5 minut Potem się skapłam że nie zabrałam kasy z domu ani 2 śniadania ehh zabieganie ale teraz ide sobie poczytać (lekcje mogą poczekać )
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Niedawno wróciłam,zjadłam obiad,i muszę chwilę odpocząć... nie do życia jestem,bo wczoraj małe spięcie,no może nie takie małe z TŻ-tem miałam,prawie z nim zerwałam,więc mimo,że już jest ok,to ciągle myślę o tym co było,no i tak ciężko mi dzisiaj jakoś normalnie fukncjonować... LoLciu - mój rowerek stacjonarny kosztował lekko ponad 100zł i powiem Ci,że dobrze się trzyma,już prawie dwa lata .Miłego popołudnia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1255 |
|
Zadomowienie
|
Ahoj
![]() Dzisiejszy rozpocznę pod tytułem 'Niesamowite przygody panny Adrianny' Wszystko zaczęło się od spotkania z dobrą kumpelą,niewidzianą od czerwca, miałyśmy iść na kawę i do kina. Idę se na nie,a tam na jednej z przecznic 'wyrasta'sylwetka pewnego absztyfikanta z czasów licealnych. Delikatnie mówiąc nie odpowiadał mi ;P Taki mroczny,zamyślony et.c et.c Lazł z jakąś dziouchą i oczywiście ślepia we mnie ==' No nic szłam dalej. Wreszcie zjawiła się kumpela,wyściskałyśmy się, stwierdziła,że elegancko wyglądam ) Niestety zdarza się.. Potem ledwo zdążyłyśmy na rozpoczęcie seansu , w egipskich ciemnościach,szukałyśmy wyznaczonych miejsc,acz stanęło na pierwszym lepszy. Przy okazji idąc po schodkach spadł mi z nogi jeden koturn i musiałam wracać ![]() Owe dzieło Mamma Mia! całkiem spoko. Wesołe dialogi,niezła gra ,cudowne zdjęcia i krajobraz no i muzyka,muzyka jeszcze raz muzyka ![]() W błogich nastrojach po filmie,wychodzimy ,a za oszklonymi drzwiami wejściowymi do kinopleksu istny kataklizm,lało wiało,że aż strach ==' Poczekałyśmy trochę i tak owo mimo atmosferycznych nieudogodnień powędrowałyśmy na przystanek. Klęłam,że ubrałam buty na 12sto centymetrowej podeszwie, przewiewną tunikę,ale gleby nie zaliczyłam, jeno zmokłam xD Pożegnałyśmy się i tak czekając na mój autobus wgapiałam się w malowniczą tęczę na niebie. Aż tu nagle. Jedzie se jeden z busów ,nie mój akurat, wyglądam,a tam zza szyby siedzi mój Niedoszły Były ![]() ![]() Z zaciekawieniem gapił się w mój kierunek (zmokłej kury z wytrzeszczonymi ślepiami) , pierwsza myśl jaka mi zaświtała ,to uciekać ! a nuż wylezie i sie zacznie. W popłochu,na trzęsących się nogach odwróciłam się na pięcie i 'schowałam' się pod słupem ogłoszeniowym, 'udając',że nagle wysyłam pilną wiadomość na komórce. Widok pierwsza klasa ![]() Byłam na 100procent pewna,że już mi z nim przeszło,a tu proszę, Cała w skowronkach powróciłam do domu, i zasłuchuję się w soundtracku z MM. , dziwnym trafem tytułowa piosenka, wypisz wymaluj o tym co mi się przytrafiło ![]() Yhh a jutro do Wawy na 2 dni, może ochłonę zdeczka
|
|
|
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien Doberek można dołączyć
Nie wiemgdzie zadac to pytani ekhm więc zadam tu jak by co jak by nie tu wygoinić Wiec pytam chciałabym "umięśnić"na dać ładniejszego kształtu pośladkom,gdyż po odchudzani schudnięci straciłam je całe i mam płaski tyłeczek a takiegoi n ie chce
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
AsiCcccCA - wskocz na forum fitness
a jak nie będzie żadnego wątku z ćwiczeniami to wprost popytaj moderatorów. A tak inaczej powinny być na te partie ćwiczenia 8min. buns .schism - miłego warszawowania ![]() agness - z tym tż...skądś to znam. Od miesiąca między mną a moim ostro zgrzyta, w ten weekend u koleżanki ostro się pokłóciliśmy. Krzyczeliśmy na siebie przez 3h w pośrodku wiochy w nocy, ja przeryczałam, popsułam wieczór wszystkim kolegom, nie zaliczając do tego faktu, że teraz wszyscy mnie nienawidzą i myślą o mnie w kategoriach psychola...Ale znowu...lepiej pokrzyczeć i wyjaśnić kilka spraw niż dalej połykać smuty i wścieki a potem zrobić huragan i rozstać się. Brak komunikacji to amen związku... Krytia - też tak drapię syfy . Ja za książki jak narazie wygląda na to, że strzelę z portfela coś około 570zł...Od piątku do niedzieli gdzieś out of cywilizacja u koleżanki na akcji, sobota alkoholowa, ale tak akurat poziom procent - wszystko pamiętam, nie było wstydu, tylko od soboty z powodu kilogramów chipsów i krakersów, żeby trudniej się było upić mam żołądek i trawienny zupełnie w kosmosie. W niedzielę po drodze do domu jeszcze zostaliśmy u koleżanki na noc w mieszkaniu w Ołomuńcu żeby rano powalczyć o zapisanie na 4rok studiów - oficjalnie było to od 8:00, o 7:30już tam było 20 ludzi, koło 10dopieo wchodziłam po pieczątki - mały cud, bo w zeszłym roku w kolejce byłam 3,5h, potem uczelnia, szpital, stołówka, sklep z ubraniami medycznymi itp.na pociąg do dom, po drodze mi brzuch wykitował, w domu błogo. Najlepsze na tym wszystkim to to, że wczorej na tydzień przed rozpoczęciem semestru już wrzucono na internet terminy egzaminu z radiologii...pierwszy mój exam 8.10. a to jeszcze ni razu na tym przedmiocie nie byłam, bo 15.9.dopiero zaczyna...to chyba tylko u nas może być, że człowiek walczy o termin jeszcze nie będą oficjalnie na roku... .Końcówka wolnego mnie conieco przygnębia...
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
Enex dzięki
|
#1259 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tacy dobrzy jesteśmy ![]() Cytat:
oby tak dalej a na podczas ślubu będę kciuki zaciskać Cytat:
![]() Cytat:
![]() to samo mi do głowy przyszło ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzymaj się Cytat:
Cytat:
w takich momentach moje dziwne studia wydają mi się mega łatwe ![]() Dziewczyny dostałam 5 z tego egzaminu strasznie się cieszę szczęście mi pomogło bo temat bardzo mi spasował ![]() nie pisałam wczoraj, bo po nauce do 1 w nocy z kumpelami w niedzielę, wstałyśmy o 5 rano i pojechałyśmy do tego Krk, po egzaminie wróciłyśmy do Kato, najpierw najeść się do Osła, a później oblewać u mnie w domu tak więc dziś rano dopiero byłam czynna ale byłam w bibliotece oddać książki a później nie miałam prądu w mieszkaniu ![]() zjem teraz obiadek i jadę do rodziców trochę odpocznę, po spotykam się z TŻ-em następne zaliczenie za tydzień w środę, ale dużo spokojniej do niego podchodzę miłego popołudnia
|
|||||||||
|
|
|
#1260 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewusia gratulacje
bylam pewna,ze 5 dostaniesz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

pedagogika,specjalność społeczno-opiekuńcza z pedagogiką szkolną,studia stacjonarne I stopnia 3-letnie
To jednak było nie dla mnie.

a tymi wątpliwościami się nie martw,pewnie to normalne,jak jest się tak długo z kimś 

Prawi niczym kaznodzieja,że bez Boga i k człowiek jest nikim,że ktoś tam na górze mnie pokarze itd itp 

Nie wiemgdzie zadac to pytani ekhm