|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
![]() A jakże ![]() Cytat:
Jakbym nie miała czasu to bym nie pytała Więc korzystajcie dopóki pracy nie znalazłam A jeśli chętnie, to daj cynk na ulubione kolory i wzory Pozdrowionka
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Ja dopiero teraz mogłam na wizaż, bo wprawdzie jestem u kolegi już od 16, ale TŻ spóźnił się 2,5h więc nie mogłam tak wszystkich zostawic i usiąść przy komputerze
|
|
|
|
|
#2883 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czarna ostatnio się jakas wybredna zrobiła (jakby nie była już wczesniej ) i suchego prawie w ogóle nie tyka, no chyba, ze jest już naprawde głodna, nic innego w misce nie ma i jest noc - nie ma nikogo, kto by jej dał coś dobrego - wszyscy śpią albo udają, ze śpią Cytat:
![]() Bo Mamusi trzeba przecież słuchać, no nie? ![]() No jak mogłas! Toż to cudo chyba codziennie leci w tv No chyba, ze specjalnie? ![]() Cytat:
![]() Moja mama wzięla się na sposób - ojciec bierze ją na ręce i trzyma jej łapy, zeby nie drapała, a moja mama otwiera jej na siłę pyszczek i pakuje tabletkę a potem pilnuje, żeby przypadkiem nie wypluła, bo Czarna cwana jest ![]() A dla Czarnej to pewnie traumatyczne przeżycie, chociaż ostatnio jestem zdziwiona bo lepiej idzie łykanie tych tabletek jej niż Reksiowi- ten to dopiero potrafi numery robić! ![]() Estelle ten Twój naszyjnik widziałam kilka dni temu kiedy byłam u kolezanki i patrzyłam sobie co wystawiasz i strasznie mi się spodobał Ten drugi zobaczyłam teraz i wiesz co? To naprawdę nieudolny plagiat bo Twój jest o niebo ładniejszy A tą plagiatorkę naprawdę powinno się :kil: ![]() Ups! Post pod postem ![]() Może dziewczyny poprawią?
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-09-06 o 19:36 |
|||
|
|
|
|
#2884 |
|
Przyczajenie
|
Drogie Dziewczyny chcialabym sie Was poradzic.
Co sądzicie o oleju kokosowym do włosow? Bo wlasnie przymierzam sie aby kupic, ale najpierw chcialabym poznac Wasze zdanie:P. A i moze znacie jakeis sposoby na zwiekszenie getosci wlosow? W okresie dorastania barrrdzzooo duzo wypalo mi moich wloskow =((Pozdrawiam Włosomaniaczki |
|
|
|
|
#2885 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo ja to juz mysle jak urzadzic nowe mieszkanko a jak wiadomo takie detale 'robia' klimat![]() teraz uwazaj bo dostaniesz liste chetnych
|
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubię tego pisać (ale jesli ja tego nie zrobię to zrobi to na pewno ktoś inny
) - o oleju kokosowym można znaleźć na wizażu mnóstwo informacji, chociażby w wątku "Walka o zdrowe i piękne włosy"... Estelle Podaj przepis na drinka ![]() Marzenko A propo mojej ślubnej listy must have – ale by się TŻ zdziwił (i przy okazji zawału dostał) „jakbyśmy dostali” (MY Dobrze, że prezenty się daje już po ślubie bo jeszcze by się rozmyślił, chociaż po ślubie może zażądać rozwodu ![]() Poprosiłam koleżankę o „zdobycie” (wiadomo w jaki sposób ) filmu „My, dzieci z dworca Zoo” ale będę musiała nad tym trochę posiedzieć bo napisy są kiepsko dopasowane Co będzie o tyle trudniejsze, że ten film też mi się tnie, tak samo jak Sex and the city – nie mam pojęcia dlaczego... Wszystkie inne filmy i seriale chodzą mi bez problemu oprócz tych dwóch
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-09-06 o 19:38 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2887 |
|
Zadomowienie
|
Podczytuję was od czasu do czasu, nie wypowiadam się, bo w tygodniu czasu mało
![]() Ale w końcu wypadałoby się pojawić, przywitać. Po krótce, z ostatnich postów: Virka - chyba wszystkie koty podczas snu uroczo wyglądają, przybierając wyszukane pozy ) każdy charakterystycznie na swój sposób. (a pilot taki znajomy! )Finlora - z samymi napisami to akurat nie problem, ja zazwyczaj musze ściągnąć kilka. Natomiast jeśli chodzi o samo przycinanie się, to ciężko coś poradzić - poza zmianą programu
|
|
|
#2888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do napisów to sprawa jest taka, że ten film był podzielony na 2 części (tak samo jak i napisy) ale koleżanka je połączyła. Wydawało jej się, ze dobrze dopisała do napisów czas trwania pierwszej części filmu (napisy były w formacie czasowym) ale coś jej nie wyszło A że nie zna niemieckiego nie potrafiłaby tego poprawić.Dlatego muszę się pomęczyć niestety ![]() A co do programu to dziwi mnie po prostu to, ze wszystko inne mi działa tylko nie to Może to po prostu jakiś kodek? Tzn jego brak ![]() Nie wiesz jeszcze przypadkiem co z tym niemieckim odpowiednikiem Naszej Klasy?? Dziewczyny, głupie pytanie - jak po pierwszym tygodniu szkoły?
|
|
|
|
|
|
#2889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O matko Doda Ja wczoraj byłam na Feel'u ![]() Cytat:
Nie denerwuj mnie nawet Świetnie poprostu Już pomijając "super" klasę, a raczej to że jestem mało kontaktową osobą i nie lubie poznawać tyyyylu nowych osób to dobija mnie nauka. Jutro prawdopodobnie spędze większość dnia na nauce, żeby nie narobić sobie zległości juz w pierwszym tygodniu
|
||
|
|
|
|
#2890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie lubiłam początków - w nowej klasie w podstawówce, w liceum, na studiach jednych i drugich, więc mogę powiedzieć, ze mniej więcej wiem jak się czujesz Ale mam nadzieję, ze już wkrótce się zaaklimatyzujesz i będziesz się czuła w nowej klasie lepiej - w końcu będziesz musiała przeżyć z nimi kolejne kilka lat Ja praktycznie przez większość czasu na studiach trzymałam się raczej na uboczu i nie czułam się zbyt dobrze - dziwnych miałam ludzi i nie potrafiłam się z nimi zgrać, tym bardziej, ze nie jest mi łatwo poznawać nowych ludzi - chociaż są i takie osoby, z którymi od razu potrafię złapać dobry kontakt - np włosomaniaczki
|
|
|
|
|
|
#2891 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hm, w takim razie ciężko to zmieniać.. A brak kodeków raczej powoduje brak obrazu, niż przycinanie się, ale można sprawdzić. Nie zapomniałam o tej NK, ale dalej nie mam adresu. Ech, szkoła.. Nie jest tak źle, ale powróciło wstawanie o 6:30 i wracanie do domu ok. 17:00-18:00. Póki co luźniej - teraz dopiero zacznie się robienie zadań, sprawdziany.. Cieszę się, że spotkałam znajomych, lubię swoją klasę, ale ja jestem osobą która ciężko przyzwyczaja się do codziennej pracy, małej ilości snu (przed sprawdzianem z historii człowiek śpi 4 godziny.. ) i ograniczenia wolnego czasu..
|
|
|
|
#2892 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tez nie bylam zbyt kontaktowa, ale ze czesto zmienialam szkoly [2podstawowki,2gimnazja,2L O ] to nauczylam sie zyc z ludzmi w zgodzie. to przychodzi z czasempoprostu wazne, zeby nie bac sie zaczac rozmowy, ale wtrynic sie w jakas, potem z gorki ![]() ja mam to szczescie, ze dziewczyny z roku az lgna do ludzi wiec mysle, ze bedziemy naprawde zgrana grupka. i nawet ciesze sie z braku facetow, bedzie babska solidarnosc
|
|
|
|
#2893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tej NK sama próbowałam jakoś szukać ale nie mam nawet pojęcia od czego mogłabym zacząć ![]() To dla tego kolegi, u którego własnie siedzę na necie więc chciałabym mu pomóc ![]() Wczoraj wrócili moi sąsiedzi z naprzeciwka – mam tylko nadzieję, że nie na stałe Bo to taka rodzinka mniej więcej w podobnym stylu jak Ci od tych bachorów (od kociaków). Jakiś czas temu wyjechali, do Irlandii chyba, i niech szybko wracają, wcale za nimi nie tęskniłam. A dowiedziałam się, ze wrócili całkowicie przypadkowo – ok. 1.30 w nocy kiedy kładłam się spać, muzyka na cały regulator, śmichy chichy, wrzaski, trzaskanie drzwiami itd. Okazało się, ze sąsiedzi (wiek ok. 40 lat) pili z „młodzieżą” piwo na podwórku. Nawiasem mówiąc ich córeczka, wiek ok. 16 lat, kiedy miała jakieś 11 lat chodziła w krzaki z chłopakami i pozwalała im się obmacywać A jednym z tych jej amantów był ten koleś, który teraz żyje z matką tych bachorów od kociaków. Nawiasem mówiąc strasznie szybko dziś dojrzewa ta nasza młodzież Ja pierwszy raz „obmacywałam się” (ale tylko od pasa w górę ![]() Ten metal to była moja pierwsza miłość – i chociaż ma już żonę i dziecko to nadal utrzymujemy kontakt ![]() I nadal między nami iskrzy... ![]() A TŻ nie jest zachwycony kiedy się z nim spotykam ![]() Zapomniaam napisać - znalazłam swoją starą skakankę – nie skakałam na niej już chyba z 15 lat! Postanowiłam spróbować i stwierdziłam, ze skakanie na skakance jest trudniejsze niż myślałam... szczególnie dla kogoś, czyja kondycja leży i kwiczy... No i jest jeszcze jedna rzecz, która mi strasznie w tym skakaniu przeszkadza... Biust! ![]() Ola zaproponowała, że mogę zostać Amazonką i za takie propozycje to się jej Pozbawić mnie mojej ulubionej części mojego ciała?? Nigdy w życiu Już prędzej zrezygnuję ze skakania
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-09-06 o 21:28 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#2894 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na początku i dopiero potem łapię lepszy kontakt, ale są też osoby z którymi od razu świetnie się dogaduje i nie mówie tylko o Włosomaniaczkach![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teraz za to ktoś wierci...o tej godzinie
|
|||
|
|
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) w tym samym czasie co ci wyjechali do Angli i też mam nadzieję, że nie wrócą - kolejni psychole ![]() Właśnie jestem w trakcie czytania kolejnej fajnej książki – jest strasznie zabawna, przy większości fragmentów turlam się ze śmiechu Pokazałam TŻ kilka fragmentów i spodobało mu się – też się brechtał ![]() Autorką książki jest nieznana mi do tej pory Monika Szwaja (to nie fantastyka ani nic z ta tematyką związane) a tytuł to „Jestem nudziarą”. ![]() Przepisałam streszczenie ![]() Tak sobie pomyślałam, że może Was zachęcę, a co! ![]() „Nudziara” to powieść skrząca się humorem i traktująca o sprawach żywo nas dziś obchodzących, a do tego przewrotna. „Jestem nudziarą” – wyznaje na samym początku bohaterka powieści, Agata. „I mam przerąbane” – dodaje. No, faktycznie – skoro wyemancypowana kobieta współczesna „w wieku lat trzydziestu nie miała jeszcze ani jednego męża, spała tylko z czterema facetami, była zaledwie na trzech balach i nie zmieniła pracy ani razu, odkąd ją podjęła” – powodów do dumy za bardzo nie ma. Ale co się odwlecze... Raz Agata daje szefowi (stuknięty dziwkarz) po gębie i teraz już prace zmienić musi. Błyskawiczny przegląd aktywów kończy się jedyną możliwa decyzją: „Matko Boska, będę panią nauczycielką!”. Polskiego... W liceum... Mój TŻ, jak już pewnie wiecie, uczy angielskiego w gimnazjum, więc jak pokazałam mu niektóre fragmenty o jej lekcjach to też się brechtał – właśnie te kawałki są najlepsze No i nie ma nikogo... Tak więc i ja zniknę bo nie mam po co tu sama siedzieć
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-09-06 o 23:04 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#2896 | |
|
Zakorzenienie
|
Nieustająca wojna z księdzem, zostałam gospodarzem(gospodynią?
) klasy, generalnie nuda Cytat:
![]() To była tylko propozycja! ![]() A sąsiadów szczerze współczuje. Jeżeli są tacy lotni, to może, jak zaczną hałasować po 22, warto ich podkablować do właściciela bloku/kamienicy/czy gdzie tam mieszkasz? ![]() Oglądała któraś z Was Eurowizję? Aż jestem pełna podziwu dla Naszych- wreszcie coś wygraliśmy
|
|
|
#2897 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tak chcialam obejzec... z cala moja niechecia do mroczka a tym bardziej herbus, ale gratuluje im sukcesu. pierwsza eurowizja wygrana, no no. ![]() to kiedy powtorka? ![]() ![]() dziendoberek! tylko ja tak wczesnie na nogach? jedyny dzien kiedy moge sie wyspac a wstalam o 8 i pierwsze co zrobilam to umylam wlosy![]() zaluje tylko, ze nie maznelam sobie przed czegos na nie albo nie uzylam po myciu ziolek albo octu...
|
|
|
|
#2898 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Bry
Ja się naprawdę starzeję.. Wczoraj pierwszy raz od bardzo dawna byłam na imprezie do 3 (bo ostatnio to do 1 max wytrzymuję ), musiałam wstać o 7 i dalej jestem nieprzytomna. Całkiem straciłam kondycję![]() Cytat:
Damska czy męska?![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Boski ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Po raz kolejny współczuję sąsiadów. Tyle patologii w jednym miejscu
|
|||||
|
|
|
|
#2899 |
|
Wtajemniczenie
|
lo jezu, jaki leniwy dzien... nic mi sie nie chce a mialam sie pouczyc!
ekhem, czy pani K. nie kwalifikuje sie do zbanowania? zadnych punktow karnych? moze ja juz jestem przewrazliwiona, ale jak dla mnie to kazdy jej komentarz jest istna prowokacja
|
|
|
#2900 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie, nie. To było zawoalowane i zawstydzone : 'TAK, marze o takiej butelce!' ![]() Uwielbiam orchidee, lilie, liście bluszczu, róże hmm.. półksiężyce? Cytat:
![]() Cytat:
jestem w babskiej grupie z paroma 'rodzynkami' i atmosfera jest naprawdę zagęszczona. Zawiść, zazdrość, konkurowanie. Faceci są potrzebni w większych zbiorowiskach Zawsze robią jakieś żarty, rozładowuję atmosferę.. Mam nadzieję, że Ty trafisz na jakieś normalniejsze babki...Cytat:
Też nie pałam miłością do Mroczka i Herbuś ale jestem pod wrażeniem. I żałuję, ze nie widziałam ich tańca Nie ma tego gdzieś w necie?Gratuluję zostania gospodynią ![]() Cytat:
też tak mam... ale to kwestia wprawienia się ![]() Dzień dobry... ogólnie świat wariuje ![]() Nad ranem obudziły mnie jakieś dziwne hałasy. U mnie wszystko to, co dzieję się na podwórzu dobrze słychać, bo to spokojna okolica, z dala od drogi no i śpię z otwartymi oknami. Hałasy jednak wciąż trwały więc rozeźlona zapaliłam światło (około piątej) i... po moim pokoju coś latało. Coś dużego! Byłam zaspana i moją pierwszą myślą było to, że był to nietoperz i zaraz wplącze mi sie we włosy ![]() Wybieram sie dziś na 'Sweeney Todda' ( wstyd, bo fanka Deppa jestem, a teraz dopiero zobaczę ten film) Edit: IZA, podeślij mi jakiegoś linka w związku z K. uwielbiam takie afery
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||||
|
|
|
|
#2901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2902 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale licze, ze nie.poki co ja robie za rozladowywacza zadajac glupie pytania. no po prostu nie moge sie powstrzymac czasem... ale na szczescie profesorowie sa poblazliwi na moje poczucie humoru. mam nadzieje, ze na sesji nie okaze sie, ze to tylko przykrywkaa jak cos to kilku jednak facetow mamy... ale poki co sa strasznie... zawstydzeni, pewnie ilosc dziewczyn ich przytlacza![]() M&H tez nie widzialam, ale znalazlam co nieco na youtube, tylko nie wiem czy to to. jak mieli podklad jacksona to tak. wpisz ich w yt, cos tam marnej jakosci powinno wyskoczyc ![]() ale jakis taki maly ptaszek czy golab np? a tak w ogole to na sama mysl o nietoperzach mam podobna reakcje! a pelno ich sie tu paleta!![]() co do K. to nie mam na mysli nic konkretnego, chociaz jej odp na mojego posta zabrzmiala z jej typowa zlosliwoscia. [ https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4014 ] a tak w ogole to wystarczy, ze wyszukasz jej postow na skladowym, pochwalmy sie swoimi wlosami a przede wszystkim w walce o zdrowe i piekne wlosy. wiadomo, gdzie K. tam afera
|
|
|
|
#2903 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czuj się wodzona na pokuszenie Cytat:
Ale żebyś później nie miała pretensji, jak mąż, nie tylko zażąda rozwodu, a także uniewinnienia małżeństwa Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już pisałam w smsie, uwielbiam ją, jej styl pisania bawi mnie do łez, prywatnie (na spotkaniach autorskich jest kapitalną kobietą [już chciałam napisać babką, ale przypomniałam sobie jak Ona tego nie lubi ]) Książki mam wszystkie nie jednokrotnie do nich wracałam, a "Nudziarę" i polecane w smsie "Zapiski" znam wyrywkowo na pamięć Już jest pisana kolejna książka i nie mogę się doczekać ![]() Właśnie nie, ale powinnam zacząć ![]() Cytat:
)Pozdrawiam wszystkich
|
|
|
#2905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja już chyba nie mam siły ani chęci na wprawianie się w imprezowe klimaty
![]() Cytat:
![]() Szkoda, że nie można dać bana za charakter ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że to nic poważnego.
|
||
|
|
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
|
|
#2907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałabym, żeby się dziadostwo nie rozwinęło, bo nie mam najmniejszej ochoty chorować Cytat:
|
|
|
#2908 |
|
Rozeznanie
|
przypominam ze żyje
|
|
|
#2909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wesele jak wesele- ładny lokal, śliczna okolica, genialna obsługa, dobre jedzenie- muzyka jak to na weselu Generalnie było fajnie. Niestety ani jedno z naszej trójki nie zabrało aparatu- więc zdjęcia pewne dopiero jak dostanę płytkę od nowożeńców
|
|
|
#2910 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zadna z wizazanek nie doprowadzala mnie do szalu swoimi glupimi uwagami i problemami z mysleniem tak jak ona! momentami mam wrazanie, ze ona specjalnie zaczyna takie pyskowki, dla sportu. a z drugiej strony moze jest tak ograniczona, ze nie zdaje sobie sprawy z wydzwieku swoich postow. no wkurzylam sie... a moze by tak pozbierac wszystkie jej pyskowki i fruu do zlosia? ostatnio jest tak wkurzony, ze rzuca banami na lewo i prawo, to chyba nie byloby problemu![]() no to czekamy na zdjecia w twojej pieknej kreacji w scenerii slubnej
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.

Jakbym nie miała czasu to bym nie pytała
Więc korzystajcie dopóki pracy nie znalazłam 

Toż to cudo chyba codziennie leci w tv 
Co sądzicie o oleju kokosowym do włosow? Bo wlasnie przymierzam sie aby kupic, ale najpierw chcialabym poznac Wasze zdanie:P. A i moze znacie jakeis sposoby na zwiekszenie getosci wlosow?
Wszystkie inne filmy i seriale chodzą mi bez problemu oprócz tych dwóch 

Ja wczoraj byłam na Feel'u
Już pomijając "super" klasę, a raczej to że jestem mało kontaktową osobą i nie lubie poznawać tyyyylu nowych osób to dobija mnie nauka. Jutro prawdopodobnie spędze większość dnia na nauce, żeby nie narobić sobie zległości juz w pierwszym tygodniu

i pierwsze co zrobilam to umylam wlosy
Ja się naprawdę starzeję.. Wczoraj pierwszy raz od bardzo dawna byłam na imprezie do 3 (bo ostatnio to do 1 max wytrzymuję