![]() |
#2311 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]() mleko z miodem i czosnkiem- o nigdy w życiu. Miodu nie lubię, a na niektóre nabiały mam dziwne uczulenie- w tym na mleko, mdli mnie potem przez pół dnia niestety. A wygrzać to się wygrzeje jak tylko z zakupów wrócę :P Wzięłam gorący prysznic i jest odrobinkę lepiej, ufff. Ale wieczorem TŻ-towi dam zadanie specjalne, żeby mnie wygrzał porządnie ![]() ![]()
![]() |
#2312 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | |||
Rozeznanie
|
Cześć Kobietki
![]() katia0117, agunia81, mama Kasieńki ![]() ![]() izazusia piękny pomysł z tą piosenką - ależ Ty jesteś cud przyjaciółka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() asiuk ![]() kasienka1985 ![]() LilStar ja chcę zobaczyć kozaczki ![]() ![]() kina2807, LilStar miałam taką ozdobę samochodową jak Wy ![]() ![]() Milibili ech temat zębów ;/// muszę sie wybrać znowu i aż się boję co to będzie ![]() ![]() toverek83 ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() lulucelo podziwiam Cię strasznie ![]() ![]() sanetka to może niech się mama zatrudni w filmie i robi swoje pomiary w tle - dwie pieczenie przy jednym ogniu by miała hihihi ![]() kasienka1985 ![]() ![]() ![]() a swatowa - to kto? ![]() ![]() dzasta110 błogosławieństwo robi wrażenie ![]() ![]() alimak29 Witaj i powodzenia w przygotowaniach ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | ||
Zakorzenienie
|
Agunia kuruj sie
![]() Marta nie ma za co ![]() Cytat:
![]() ![]() (ponadto uslyszalam od taty ze mam JUŻ 22 lata i za chwile 30stka na karku i ze lepszego juz nie znajde) ![]() Do tego ostatnio fakt - zamiast siedziec z nimi w domu uciekam w swoje towarzystwo i ostatnio malo czasu spedzam w domu - to sa ciagle awantury, ze ich oklamuje, ze siebie sama chyba oklamuje i ze mam sie zastanowic nad soba. Taaa... ale jak probowalam sie zastanowic, to oni zaczynaja uciekac od tematu - bo mysla ze jak uciekna od problemu to on ich ominie... ![]() Szkoda gadac.... Cytat:
![]() ![]() Edit: Cholera, 18 dni a my nawet nie skonsultowalismy sie z orkiestra, nie mamy wybranej piosenki na pierwszy taniec, nie wiemy co o ktorej godzinie, nie mamy przecwiczonego tanca (jakiego tanca???) nie mam bielizny, nie bylam na probnej fryzurze!!! Poradnia jeszcze nie zaliczona, nie wiemy kiedy isc spisywac ostateczny protokol, TZ nie ma koszuli, nie mam zamowionego bukietu ani dekoracji na samochod, goscie nie daja Nam potwierdzen a my nie interesujemy sie tym, cholerka chyba jeszcze sporo innych spraw o ktorej w tej chwili zapomnialam !!! To sa efekty zastanawiania sie tuz przed.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2317 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aguniu-może jeszcze jakieś jogurciki ![]() no i koniecznie wygrzewanko przez przyszłego Mężusia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() to mohe kozaczki ![]() te najjaśniejsze:sahara antyk ![]() http://www.allegro.pl/item430367077_...iz_renata.html teraz torebka i płaszczyk ![]() czyli Cantedeski i Audi rządzą ![]() ![]() ![]() a tak wogóle to uwielbiam te kfiatuffy ![]() Cytat:
![]() jestem z Tobą myślami ![]() a jak ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() padłam z tego tekstu o beemce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Wtajemniczenie
|
a dziękuję bardzo
![]() Kinuś czy Ty znów leżysz pod biurkiem w pracy??? ![]() ![]() jak Marta napisała o spotkaniu z orkiestrą to mi się przypomniało, że ja w restauracji dzień przed ślubem zostawiałam płytkę z muzyką do I tańca, także Kakusiu masz jeszcze troszkę czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | ||
Rozeznanie
|
Kakusia
![]() egzakli ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() też kocham te kfatuffy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2322 |
Wtajemniczenie
|
Kakusia głowa do góry
Kasienka 1985 będzie dobrze Sanetko - wykrętami to się nie przejmuj, nie przyjdą ich strata, wiem, że na pewno Ci przykro, ale nic nie poradzisz szkoda tylko Twoich nerwów, a babcia przemyśli to jeszcze z milion razy i choc na chwile się zjawi ![]() m.a.r.t.a. - powodzenia z remontem - mysmy to przerabiali rok temu, ale za to teraz mamy przecudne gniazdko i się zastanawiamy jak kiedyś tego mogło nie być ![]() Lilstar - cieszę się z dobrych wieści o mieszkanku ![]() ogólem dziewczyny po burzy zawsze wychodzi słonko wierzcie mi, też mi dane było przejśc w życiu parę bardzo ciężkich chwil, ale prędzej czy później było dobrze ![]() ![]() monai dzięki za słowa pocieszenia, bo już myślałam, że z nami coś nie tak, bo mam wrażenie, że nie wszyscy się tak przejmują (wynik obserwacji naukowca na dniu skupienia ![]()
![]() |
#2323 |
Zakorzenienie
|
przy Was często mi się to zdarza
![]() idę się trochę kawą otrzeźwić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2324 |
Zakorzenienie
|
Oj Liluś mi też pozycja rozgrzewania przez przyszłego męża też najbardziej przypada do gustu
![]() ![]() Kakusia współczuję sytuacji z rodzicami, bo to oni powinni najbardziej Cię wspierać teraz. Mnie czasem śmieszy to gadanie przez "dorosłych", którzy uważają że z racji wieku wszystkie rozumy pozjadali i wszystkim naokoło zarzucają niedojrzałość, a sami zachowują się gorzej jak dzieci. My też już od teściowej zdążyliśmy raz usłyszeć że nie dojrzeliśmy do małżeństwa (bo się pokłóciliśmy...), a od mojego ojca że za wcześnie ślub biorę. No sory, ale czy 26 lat to jest za wcześnie? Mam wrażenie, że rodzice często zatrzymują się na pewnym etapie i cały czas im się wydaje że ich dziecko to jeszcze smarkacz, nie ważne czy ma 15, 20 czy 30 lat Główka do góry słoneczko i rób swoje, i nawet jeśli godzinę czy minutę przed ślubem poczułabyś, że nie chcesz brać tego ślubu, to nie bierz! To o wiele lepsze rozwiązanie niż ciąganie się później po sądach czy męczenie w nieudanym małżeństwie! Myśl o sobie i podejmij taką decyzję jaką podpowiada serducho i intuicja, a wtedy będziesz szczęśliwa! EDIT: sanetka, co do babci to jakbym moją słyszała. Ostatnio ta też wypaliła do mojej mamy, że jej na weselu to chyba nie będzie, bo ona to już stara i źle się czuje (ale jak na wieś w dzień wyjdzie to cały dzień potrafi łazić). Matka się wsciekła, ale chwilę później usłyszała od jakiejś znajomej, żeby się nie przejmowała, bo babcia będzie na weselu na pewno. Już nawet poszła fryzjerkę zaklepać i zapowiedziała że ma ją ekstra uczesać bo to wesele wnuczki! A gada tak dla samego gadania, byle na złość zrobić. Cóż na starość niestety niektóym odbija
#2325 |
Wtajemniczenie
|
monai gratuluję dobrego guściorka
![]() ![]() ![]() i taka Niedobruszka byłaś dla swojego Hasbenda-teraz musisz Mu wynagrodzić ![]() Katarzinka ![]() Daget i Mili jesteście Słonka? bo Kinusia dalej nie wstaje ![]() EDIT Kinia wstała i kawkę parzy- ![]() Agunia czekam na relację z ćwiczeń halkowych ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-09-09 o 11:54 Powód: bo Kinusia wstała:) |
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Wtajemniczenie
|
i chciałam się pochwalić, że od dziś mam plan zaczynać przyzwyczajać się do moich bucików ślubnych
![]() pewnie wyrżnę orła w domu biegając po kuchni w szpilkach ![]() ![]()
![]() |
#2327 |
Zakorzenienie
|
Liluś będzie na pewno
![]() Katarzinka, ja do moich przyzwyczajam się odkąd je kupiłam ![]()
#2328 | |
Zakorzenienie
|
No to jestem po urlopiku...
![]() Ty to zawsze kedziorku o mnie pamietasz ![]() Jak patrze na wasze zdjatka to tak bardzo bym chciala popatrzec na swoje... a nasze wszystkie zostaly w Walbrzychu, wiec jeszcze tydzien czekania.... Wygladalyscie dziewczyy slicznie i bardzo delikatnnie.... Lilus prawdziwa ksieziczka z Ciebie.... Cytat:
![]() My dosalismy od przyjaciol wlasie pismo swiete, lecz sadze ze najlepszym wyborem przedmiotu do poswiecenia bedzie krzyzyk do powieszenia w mieszkaniu- Waszym MIESZKANIU. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2329 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
popijam sobie właśnie kawkę i podjadam bułę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a przed Kościołem do zachrystii prowadzi uliczka wybrukowana "kocimi łbami" i obcasik wlazł mi między te kamory-B. śmiał się że Kopciuch zgubił pantofelek ![]() ale pomógł mi założyć ![]() czekam ![]() ![]() Cytat:
![]() zawsze pamiętam Widgeciku ![]() ja domieszkania zabiorę Matkę Bożą i Krzyżyk z tego domu który sprzedaję ![]() ![]() odpoczęliście? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2332 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kochana tylko uważaj na główkę - niepoobijaj ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dagetciku no w końcu wróciłaś ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny na chwilkę (może dłuższą) uciekam. Buziaki od Marciaki ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2335 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Kina też uwielbiam tak mówić ![]() właśnie zjadłam placka po węgiersku ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-09-09 o 12:24 Powód: jak oięknie brzmi MĄŻ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Rozeznanie
|
izka19855 widziałam Cię na bukietowym ;p wracaj do nas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2337 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też Ją tam wylookałam ![]() monai jak coś wyhaczysz na al to się pochwal |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
hejjj
i ja tez mialam jmako dekoracje na samochodzie kantadeskie (pomaranczowe) ale tylko na masce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ci rodzice... Czasem ma się ochotę powiedzieć: "Szkoda, że rodziców się nie wybiera" Dlatego tak będę wyła na podziękowaniu! ![]() Dziękuję za życzenia zdrówka dla mamy... mam nadzieję, że się wykuruje szybciorkiem. O 14.00 zwijamy się na przymiarkę. Co do swatowej <jest to mama żony mojego brata, czyli teściowa mojego brata>. Nie chce mi się najzwyczajniej w świecie mówić co to za kobieta <upośledzona psychicznie chyba, wredna sucz!!!, nienawidzę tej baby>, moja mama z gorączką 39 stopni, anginą ropną i biorąc antybiotyki stała wczoraj cały dzień w sklepie spożywczym. Ledwo na oczy widziała, a szefowa jej powiedziała, że jeśli moja mama pojdzie na zwolnienie lekarskie to ona jej nie da urlopu na nasz ślub!! No trzeba być poje..nym!!! ![]() ![]() ![]() Uwierzcie mi, że ją wyzwę jak spotkam tylko!!! to jest zwykły szantaż! Nie wspomnę już o tym, ze moja mama jest za przeproszeniem "głupia"- mało w swoim życiu przepracowała i boi się , że kiedyś zostanie na lodzie. Trochę też choruje i liczy na to , że jak przepracuje kilka latek to może jakąś rencinę wywalczy chociaż. Ale jak można znosić takie traktowanie! Dla mnie to przechodzi ludzkie pojęcie!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ![]() Co do chrzcin... Ta historia jest jeszcze dłuższa... Nie czas chyba na nią, bo zbierać się zaraz muszę... W skrócie: Od kilku dobrych lat nie odzywam się z bratową <identyczna jak matka- upośledzona!!!>, nienawidzi mnie nie mam pojęcia za co i ciągle robi mi na złość. Z bratem nigdy nie byliśmy mocno zżyci, ale zachowywał sie wobec mnie w miare w porzadku... ostatnio jednak przechodzi na ciemną stronę mocy i robi się debilem podobnym do niej... ![]() Mieszkamy w 1 miejscowości!! Widzimy się prawie codziennie i o chrzcie wiedzieliśmy od mojej mamy. W sobotę ma być chrzest,a tu w poniedzialek o 22.30 dzwoni do Łukasza moj brat i prosi go zeby zostal chrzestnym! Czy on jest normalny?? ![]() <Zapomniałam dodać: jestem jego jedyną siostrą, <drugi brat- lat 11> i nie bylam swiadkiem na ich dwoch osobnych slubach <cywilny i koscielny w odstepie polrocznym>, ani nie jestem chrzestną zadnego z 2 ich dzieci> Nie dziwne? ![]() W kazdym razie Łukasz musiał odmowic, takich rzeczy nie zalatwia sie na ostatnia chwile, a lukasz mial juz nagrany z chlopakami kawalerski. Wiec oni wzieli kogos innego. Ale ja nic nie mowilam , ze mnie nie bedzie na tych chrzcinach. Widzialam sie z bratem chyba 3 razy od tego poniedzialku <nie byl obrazony ani nic> i nawet slowem nie wspomnial ani nie zapytal czy przyjde... Wiec nie poszlam... nie mam zamiaru pchac sie tam, gdzie mnie nie chca... ufffffffff... zmeczylam sie... Ależ smęcę ![]() ![]() Chyba juz nie napisze, wiec trzymajcie kciuki za przymiarke ![]()
![]() |
#2340 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Wybawilismy sie na weselu, tym razem bez stresu i napiecia weselnego, latalismy z naszym nowym aparacikiem i robilismy zdjecia. Cudowosci. A do hotelu wracalam naszym autkiem ja. W zwiazku z tym ze moja psiapsiolka pracuje w *** gwauizdkowym hotelu nocleg mielismy the best. Szkoda tylko ze wszystko zakonczylo sie malo ciekawie, zatankowalismy auto na jakims lipnym gazopoju i ledwo dojechalismy do Pruszkowa, auto zaczelo nam harczec, kaszlec, burczec i stracilo moc a ja po powrocie wyladowalam w prywatym gabiecie ginekologiczym. Ze zdiagnozowaa grzybica pochwy. No i teraz antybiotyki dopochwowe oraz badanie czystosci pochwy mnie czeka oraz przedluzenie urlopu bo musze sie u lekarza w poniedzialek pojawic a mialam byc juz w Walbrzychu w pracu. No i zonk.... ![]() A teraz punkt kulminacyjny.... Pojechlismy obejrzec mieszkanko, ktore nalezy do chrzestnej mojego Meza i w ktorym mielismy zamieszkac po odswiezeniu scian. Zajerzdzamy do Legionowa, wchodzimy na 2 pietro otwieramy mieszkaie, i omal nie dostajemy zawalu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.