|
|
#3001 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
to jest takie zwierzatko, jak gremlin, ktory pod wplywem wody zamienia sie w potwora, tak moj tz pod wplywam kolegow![]() az sie boje jakich tu znajdzie ![]() mhm ![]() niestety mieszkac bede tylko z tz. tzn nie to zebym chciala z kims innym, ale troche mi szkoda opuszczac cala moja [chociaz niewielka] rodzine... mogliby chociaz blizej mieszkac!
|
|
|
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A TŻ też zaczyna studia w Gdańsku? Czy ze względu na Ciebie się przeprowadza? Fajnie z tym mieszkaniem Zazdroszczę, super jest mieć coś już naprawdę swojego. Odkąd się wyprowadziłam z domu, mieszkałam już w 4 wynajmowanych mieszkaniach i bardzo bym chciała gdzieś zapuścić bardziej korzenie, ale muszę z tym poczekać jeszcze parę lat...
|
|
|
|
|
|
#3003 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bo ja mądra dziewczynka jestem, hihi
![]() No cóż, z taką Mamusią... jakby mogło być inaczej ![]() Cytat:
A co do kawy - czarnej z reguły nie pijam, bo nie lubię ![]() Gdzieś nawet czytałam, że taka z cukrem i mlekiem pobudza bardziej niż czarna. A co z tym fajnym rudzielcem?? ![]() Cytat:
![]() Ale ja jestem przecież taką spokojną osobą ![]() (że sama w to nie wierzę) Cytat:
Aaaaaa! Wreszcie zrozumiałam o co chodzi z tymi CZATAMI! Chyba, że nie rozumiem i prosze mi wyjasnić ![]() Iza również gratuluję (i zazdroszczę) mieszkania ![]() |
|||
|
|
|
|
#3004 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Tą odżywkę i jedwab to znalazłam w małej osiedlowej drogerii, tam są bardzo często, bo w dużych sklepach typu natura czy rossman lub supermarkety to próżno ich szukać. Ja na drugi dzień w ogóle włosów raczej nie czeszę. Tylko po umyciu, wilgotne jak są. Później na sucho tylko jak mi się zrobią strąki na wietrze, bo na sucho się puszą i trochę prostują. Za to na drugi dzień im robie saune - głowa nad garnek z parą wodną i skręcają się ładniej niż po umyciu. Cytat:
![]() Moje włosy się przetłuszczają przy skórze głowy, pod połowy do końcówek są suche jak pieprz i mało co je obciąża ![]() Też się nad nim zastanawiałam, bo wydawało się takie bardziej nawilżające i zbite, ale kurde mi to właśnie troszkę przypominało zwykłe masło spożywcze z lekkim zapachem wanilii . I wolałam kawowe, bo zapach kawy kocham ![]() Nie jest zakazana, ja jem spaghetti, ale tak. MAkaron z pełnego ziarna - fit do tego mielone tylko i wyłącznie z indyka i chudy sosik, najlepiej jakiś pomidorowy przyprawiony mocno bazylia, tymiankiem, orygano, czosnkiem. No i oczywiście o serze to można zapomnieć. On to jest zakazany na cacy . Cytat:
Cytat:
![]() Idę na mini imprezkę domówkę za godzinę, znów nie mam pomysłu w co się ubrać .
|
||||
|
|
|
|
#3005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najbardziej mi tego sera szkoda... A sosik taki domowy czy może być kupny?? Też bym się chętnie dowiedziała Cytat:
Na pewno wybierzesz coś fajnego, a zresztą Tobie we wszystkim będzie bardzo ładnie bo bardzo ładna dziewczyna z Ciebie Rozmowa mojej koleżanki z 6-letnim braciszkiem, który od września poszedł do przedszkola: - Co Ci się najbardziej podoba w przedszkolu? - Ala Normalnie padłam ![]() Świetny jest! |
||
|
|
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
Ot, jedynie podobający mi się chłopaczek, proszę nie dopisywać żadnych historii, bo jestem póki co na etapie bacznego obserwowania
![]() Fajny rudzielec jest póki co nieosiągalny, z tego co wiem, to ma dziewczynę
|
|
#3007 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. http://www.winiary.pl/produkty_produ...1&productID=43 Ja taki sosik mam na jakieś 3 razy(mieszam 1/3 opakowania w połowie szklanki), więc wychodzi 100 ml - 45 kcalorii Sera szkoda fakt, też uwielbiałam, ale to jeden z najbardziej tuczących i ciężkostrawnych produktów w połączeniu z węglowodanami zabójczy . Nie dziękuje, a za komplement dziękuje |
|
|
|
|
|
#3008 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zreszta cos przebakuje o liceum uzupelniajacym, ostatnio go cos naszlo i podpytuje mnie jak wyglada matura, na jakie studia by mial szanse itp na edukacje w koncu nigdy nie jest za pozno, a tak przynajmniej ma jeszcze wyuczony zawod![]() kupno mieszkania to w sumie pomysl mojej mamy. powiedziala, ze wynajem sie jej nie oplaca i woli juz placic kredyt na swoje. a mieszkanie w sopocie zawsze bedzie w cenie jak wynajac czy sprzedac. tak wiec mi pozostalo jedynie znalezc idealne. zaluje, ze nie sa to 2 pokoje tylko jeden duzy, ale to nie jest problem wysokiej rangi wiec nie marudze, bo nie mam po co, mieszkanie jest naprawde ladne. zreszta zobaczcie same [o ile jeszcze nie pokazywalam ]kwestia jeszcze jak uzadzic ten duzy pokoj robiac z niego jednoczesnie salon, sypialnie i gabinet
|
|
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny padłam
![]() http://www.youtube.com/watch?v=TvC6VS4Np4U Słyszałam tą przeróbkę i bardzo mi się spodobała ale nie wiedziałam, ze jest do tego (taaki) teledysk |
|
|
|
|
#3011 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Mama w sumie miała rację . A ono jest na Ciebie czy na mamę ? W ogóle ile to metrów i w jakiej cenie było ? Przepraszam, jeśli jestem wścibska, ale mam od urodzenia książeczkę mieszkaniową i po studiach też się będę przymierzać do kupna jakiegoś małego mieszkanka, chce zamieszkać z moim TŻ za 3 lata .
|
|
|
|
|
|
#3012 |
|
Wtajemniczenie
|
Olu, to jak juz mowilam pomysl mojej mamy
ja tam nie do konca uwazam to swietny interes bo wiem jak szybko zmieniaja mi sie pomysly, jak czesto zmieniam plany, zdanie, wiec moj pobyt w 3miescie wcale nie musi by na stale. ale jako pani bankowiec mamusia ma wlasne zdanie na temat oplacalnosci interesu, wykalkulowala sobie i wyszla z zalozenia, ze nie straci, moze jedynie zyskac. coz, ja sie klocic nie bede, daja-biore![]() [wiem, ze brzmi to dosc... no nie wiem jak to okreslic, ze 19letnia dziewczyna dostaje mieszkanie itp, ale to nie jest tak, ze jestem rozpieszczona, rozwydzona dziewucha. po prostu na akademik z racji zarobkow rodzicow nie mialabym zadnych szans, a wynajecie mieszkania bylo dla mojej mamy zbyt niepewna opcja. podejzewam, ze zrobila to tez dla siebie, duzo jej znajomych lokuje fundusze w nieruchomosci namawiajac ja do tego, tak wiec to jej decyzja. ja nawet nie smialabym o cos takiego sama prosic ]Agus, dziekuje licze na wasza inwencje tworcza bo macie naprawde super zmysl artystyczny czego mi czasem brakuje...![]()
|
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie je remontowałam, masakra była, ale jakie efekty
|
|
|
#3014 |
|
Wtajemniczenie
|
ups, dubel
![]() Olu, dziekuje ![]() ![]() mieszkanko ma 34,5metra, kosztowalo 234tys [dosc drogo, ale to dlatego ze sopot ogolnie jest drogi no i mieszkanie po remoncie]. a gdzie chcialabys sie osiedlic z tz na stale?
|
|
|
#3015 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej wszystkim
![]() Zamierzałam przeczytać chociaż parę ostatnich stron wątku, ale szukając tego znalazłam tyle innych, że już dzisiaj nie dam rady nic więcej przy komputerze przeczytać. Dlatego bądźcie wyrozumiałe jeżeli zadam po raz tysięczny któryś to samo pytanie, a zaległości nadrobie ![]() Chciałam się was zapytać czy znacie jakieś przepisy na maseczki do włosów roboty domowej? Mam bardzo słabe włosy, codziennie wypada mi ich ogromna ilość, a żadnym gotowym maseczkom już nie ufam. Dodam może że mam kręcone włosy. Ostatnio jakoś mniej się kręcą, mimo że je podcięłam. Codziennie muszę je katować pianką i suszarką co je dodatkowo osłabia ![]() Będę wdzięczna za wszelkie rady ![]() A i jeszcze od ponad tygodnia łykam Sylice. |
|
|
|
|
#3016 |
|
Wtajemniczenie
|
aaa, i mieszkanie jest na mame, z racji kredytu [tzn polaczyla ten kredyt z kredytem za dom a ze to jest na nia to i mieszkanie poki co bedzie na nia. zreszta, po co mi na mnie przeciez, i tak sie na tym nie znam
.Patrycjo, to fantastycznie, musi byc idealne
|
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
Izuś, piękne mieszkanko
![]() Można liczyć na więcej fotek, oczywiście, żeby Ci pomóc w wyborze dodatków?
|
|
#3018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może coś wybierzesz
|
|
|
#3019 |
|
Wtajemniczenie
|
pewnie kochana, ale to niestety dopiero jak sie tam wybiore a to niestety moze sie odbyc dopiero za 1-2tyg bo w pt wracam do domciu, do wawy... ale wtedy to juz beda mniej upiekszone graficznie zdjecia pustego pokoju made by me
![]() ![]() ehh, ja juz jestem przewrazliwiona chyba, ale znow wyczuwam truskawki... ![]() majac na nie alergie wyczuje je wszedzie
|
|
|
#3020 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Bo nie wiem czy mam zaczynać tłumaczyć ![]() Cytat:
Iza śliczne mieszkanie
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-09-09 o 22:31 |
||||
|
|
|
|
#3021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to świadczy o tym, że jesteś dla niego ważniejsza niż kumple, skoro ich zostawia a z Tobą wyjeżdża![]() Mieszkanie śliczne Cytat:
Inwestycja na pewno bardzo dobra |
||
|
|
|
|
#3022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[quote='Estelle';8936740]Ano boli, boli... i chyba nie zrezygnuję i omijała go przy smarowaniu innymi miksturami, żeby nie podrażniać.Za info z góry dziękuję Mój już nawet nie ma oporów, jak mu chuchnę np. po zjedzeniu kawałka mięska to mi mało do ust nie wlezie Czekamy na werdykt Szefostwa Dzięki Kochane Ustaliliśmy z TŻ'tem, że w ten weekend jeszcze pojedziemy sprawdzić, czy to jednorazowo tak było, czy może dalej będą prowadzić taką politykę. Jak sytuacja się powtórzy to bye-bye, szkoda się użerać. Liczę jedynie na to, że nowa szefowa [czyli ta, co ślub w sobotę miała] będzie miała oko na wszystko - z całego towarzystwa ona najbardziej rozumna i konkretna i fajnie z nią można było do tej pory wszystko załatwić... bo reszta rodziny [no, może z wyjątkiem szefa-męża, ale ten to taka trochę ciapa] to - buraki granatem od pługa oderwane ![]() musimy wymyśleć jak go rozwiazać... ![]() Cytat:
więc trzeba sie bedzie przy niej bardziej napracować. moze coś ciekawego podpatrzę u Ciebie?
|
||
|
|
|
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam za post nad postem ale widzę że cos namotałam w tym wyższym tak wiec przepraszam bo sama nie wiem co autor miał na mysli...
|
|
|
|
|
#3024 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pierwsza wersja to bylo mieszkanie do 200tys, ale w tej cenie byly tylko mieszkania w kamienicach z ogromnym czynszem, do remontu, albo na 10pietrze, tez do remontu oczywiscie no i takie gdzie musialabym duuuuzo dojezdzac.niestety ceny w 3miescie poszly bardzo do gory... ![]() Cytat:
![]() sopot i warszawa Cytat:
podoba mi sie duzo rzeczy, ale w roznym stylu i mogloby sie to skonczyc tandetnie![]() ale w miare postepow bede zamieszczac zdjecia, o tak ![]() i moze tego nie widac, ale moje [jezyuuu, jak to abstrakcyjnie jeszcze dla mnie brzmi!] ma ok 40lat tak wiec... tylko ze remont robi swoje. dobrze, ze budynek malowali i ocieplali rok temu![]() dobra, przyszlam sie przywitac, dopijam kawe i mykam na zajecia! [dzis tylko 2 godzinki ]
|
|
|
|
#3025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
40 lat? Nie wygląda! To jest nadzieja ze zrobie cos ze swoim tym bardziej Izuniu proszę o zamieszczanie zdjec ![]() Miłego dnia! |
|
|
|
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Muszę zaraz zabrać się za porządki![]() Cytat:
I nie kłóć się tak z nim Jestem bardzo ciekawa, jak urządzisz mieszkanie W sumie trzeba mieć pomysł, żeby w kawalerce zrobić sypialnię, salon, biuro dla dwóch osób, żeby wszytsko było nie tylko ładne, ale też funkcjonalne Ale jestem pewna, że sobie poradzisz
|
|
|
|
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Coś mam smaki na galaretę Chyba sobie upichcę
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
ładnie to tak robić smaka? I skąd ja teraz w pracy galaretkę wezmę??
|
|
|
|
|
#3029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
#3030 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Nie będę cytować, ale straaasznie dużo napisałyście I widzę, że już niedługo chyba będzie następna część Włosomaniaczek ![]() Patrycjo witaj Iza- śliczne mieszkanie. i te mebelki (ten stoliczek i ta sofka, kuchenne) też są śliczne. Podstawą na studiach jest dobre stanowisko pracy więc zainwestowałabym w jakieś dobre, funkcjonalne biurko, można by je osłonić od reszty pokoju przegródką. Plus oczywiście lampka i wygodne krzesło ![]() Aha: JA TEŻ MAM SMAKA NA GALERETĘ!!!
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.

A jak się przeprowadzacie, to pewnie faktycznie mu się odmieni
to jest takie zwierzatko, jak gremlin, ktory pod wplywem wody zamienia sie w potwora, tak moj tz pod wplywam kolegow![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

mogliby chociaz blizej mieszkac!