Włosomaniaczki :D - część III - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-09, 17:38   #3001
blonndee
Wtajemniczenie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Nie chcę straszyć, może niektórzy z tego wyrastają A jak się przeprowadzacie, to pewnie faktycznie mu się odmieni

Rozumiem, że mieszkanie zostało zakupione? Będziesz mieszkała sama/z kimś z rodziny/ z TŻ?
ja sie obawiam, ze chyba niestety nie w tym wypadku to jest takie zwierzatko, jak gremlin, ktory pod wplywem wody zamienia sie w potwora, tak moj tz pod wplywam kolegow
az sie boje jakich tu znajdzie albo co bedzie jak bedzie wpadal do nich w odwiedziny czasem

mhm tzn teraz jest etap podpisywania wszystkich dokumentow, sprawy u notariusza itd ale mentalnie i umownie jest juz moje
niestety mieszkac bede tylko z tz. tzn nie to zebym chciala z kims innym, ale troche mi szkoda opuszczac cala moja [chociaz niewielka] rodzine... mogliby chociaz blizej mieszkac!
Stary 2008-09-09, 17:48   #3002
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
ja sie obawiam, ze chyba niestety nie w tym wypadku to jest takie zwierzatko, jak gremlin, ktory pod wplywem wody zamienia sie w potwora, tak moj tz pod wplywam kolegow
az sie boje jakich tu znajdzie albo co bedzie jak bedzie wpadal do nich w odwiedziny czasem

mhm tzn teraz jest etap podpisywania wszystkich dokumentow, sprawy u notariusza itd ale mentalnie i umownie jest juz moje
niestety mieszkac bede tylko z tz. tzn nie to zebym chciala z kims innym, ale troche mi szkoda opuszczac cala moja [chociaz niewielka] rodzine... mogliby chociaz blizej mieszkac!

A TŻ też zaczyna studia w Gdańsku? Czy ze względu na Ciebie się przeprowadza?

Fajnie z tym mieszkaniem Zazdroszczę, super jest mieć coś już naprawdę swojego. Odkąd się wyprowadziłam z domu, mieszkałam już w 4 wynajmowanych mieszkaniach i bardzo bym chciała gdzieś zapuścić bardziej korzenie, ale muszę z tym poczekać jeszcze parę lat...
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-09, 18:16   #3003
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Bardzo słuszna decyzja
Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Wniosek jedyny słuszny
Bo ja mądra dziewczynka jestem, hihi
No cóż, z taką Mamusią... jakby mogło być inaczej

Cytat:

Ja nie przepadam za czarną. Jezeli już coś to tylko z cytryną. Bardzo lubie czarne ale aromatyzowane - zwłaszcza z teekanne są pycha - fresh orange i jest jeszcze taka jedna karmelowa bodajże

Zielona jest pycha, czerwona też, ale obniża ciśnienie, więc jej unikam

Za to u mnie dzień bez kawy to dzień stracony

Ps. Fajna myśl na koniec
Ps. 2. Ups. I wyszedł post pod postem
Ja też lubię aromatyzowane Teekanne, ostatnio piłam jakąś podjeżdżającą cynamonem - pycha
A co do kawy - czarnej z reguły nie pijam, bo nie lubię , jak już pije to tylko z cukrem i mlekiem (tudzież smietanką)
Gdzieś nawet czytałam, że taka z cukrem i mlekiem pobudza bardziej niż czarna.

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
I może popodziwiam sobie takiego jednego chłopaka ...
A co z tym fajnym rudzielcem??

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
spokojnie- jest pod stałą kontrolą klonów [za to jej "odczep się ode mnie" nie odpuszczę- ha ale ja pamiętliwa jestem]- nie muszę dodawać, że klon zbanowanego [nawet tymczasowo] konta dostaje bana stałego- nie automatycznie co prawda- ale j.w.- jest pod stałą obserwacją
Musze w takim razie pamiętac (i uważać), żeby się nikomu nie narazić
Ale ja jestem przecież taką spokojną osobą
(że sama w to nie wierzę)

Cytat:
Hmmm, ja w jej wieku nie byłam aż tak....przebojowa
Dobrze, że to ja rodziłam, bo mogłaby, się zastanawiać, z kim mój mąż ją ma
Przynajmniej masz pewność, ze jest Twoja

Cytat:
Milo było, ale sie skończyło
Uwielbiam te CZATY z Tobą
Aaaaaa! Wreszcie zrozumiałam o co chodzi z tymi CZATAMI!
Chyba, że nie rozumiem i prosze mi wyjasnić

Iza
również gratuluję (i zazdroszczę) mieszkania
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-09, 18:28   #3004
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:

Jak patrze na Twoje włosy to wydaje mi się, że są ładnie nawilżone i mają fajny skręt

O widzę, że dorwałaś tą maseczkę joanny z makiem i bawełną
Może poszukam tej glorii. Jedwab joanny poszukuje, ale bez większych rezulatów - nigdzie go nie ma, podobnie jak tej odżywki z makiem i bawełną. Można wiedzieć gdzie dorwałaś swoje

Mi się wydaje, że moje włosy są najfajniejsze zaraz po umyciu, kiedy jeszcze wetrze w nie odżywkę (teraz używam serum farmony) i wtedy jak są mokre uczesze i zostawie aż same wyschną. Na drugi dzień jak wstanę to muszę przecież je uczesać i wtedy już mam takie siano, elektryzujące się do tego.
Może na zdjęciu jako tako wyglądają przez lampę, ale na żywo trochę gorzej się prezentują i ich skręt też .
Tą odżywkę i jedwab to znalazłam w małej osiedlowej drogerii, tam są bardzo często, bo w dużych sklepach typu natura czy rossman lub supermarkety to próżno ich szukać.
Ja na drugi dzień w ogóle włosów raczej nie czeszę. Tylko po umyciu, wilgotne jak są. Później na sucho tylko jak mi się zrobią strąki na wietrze, bo na sucho się puszą i trochę prostują. Za to na drugi dzień im robie saune - głowa nad garnek z parą wodną i skręcają się ładniej niż po umyciu.

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość

Ola, czy ten szampon ma sls? I baaardzo dużo wcierasz we włosy, moje byłby już dawno przyklapnięte po takiej ilości kosmetyków
Ma SLES. Dużo we włosy ? Po myciu kropla serum połączona z kropla jedwabiu na końcówki i trochę pianki, to nie dużo chyba
Moje włosy się przetłuszczają przy skórze głowy, pod połowy do końcówek są suche jak pieprz i mało co je obciąża

Cytat:
Ja uwielbiam masełko waniliowe
Też się nad nim zastanawiałam, bo wydawało się takie bardziej nawilżające i zbite, ale kurde mi to właśnie troszkę przypominało zwykłe masło spożywcze z lekkim zapachem wanilii . I wolałam kawowe, bo zapach kawy kocham

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Łaaaa, ja też chcę!!
Ale pewnie jest to dla mnie potrawa zakazana...
Nie jest zakazana, ja jem spaghetti, ale tak. MAkaron z pełnego ziarna - fit do tego mielone tylko i wyłącznie z indyka i chudy sosik, najlepiej jakiś pomidorowy przyprawiony mocno bazylia, tymiankiem, orygano, czosnkiem. No i oczywiście o serze to można zapomnieć. On to jest zakazany na cacy .

Cytat:
Moja córcia właśnie wróciła z przedszkola i opowiada co tam było, jakie zabawy itd. Pytam się Jej, czy byli dzisiaj na polu (na placu zabaw), a Ona patrzy na mnie taką miną, jak się zastanawia i mówi: "Powiem Ci, tak szczerze mówiąc, że nie wiem"
I padłam

Cytat:
Mogę zapytać jak w tak młodym wieku dorobiłaś się mieszkania ?

Idę na mini imprezkę domówkę za godzinę, znów nie mam pomysłu w co się ubrać .
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-09, 18:34   #3005
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
Nie jest zakazana, ja jem spaghetti, ale tak. MAkaron z pełnego ziarna - fit do tego mielone tylko i wyłącznie z indyka i chudy sosik, najlepiej jakiś pomidorowy przyprawiony mocno bazylia, tymiankiem, orygano, czosnkiem. No i oczywiście o serze to można zapomnieć. On to jest zakazany na cacy .

Najbardziej mi tego sera szkoda...
A sosik taki domowy czy może być kupny??

Cytat:
Mogę zapytać jak w tak młodym wieku dorobiłaś się mieszkania ?
Też bym się chętnie dowiedziała

Cytat:
Idę na mini imprezkę domówkę za godzinę, znów nie mam pomysłu w co się ubrać .
Baw się dobrze!
Na pewno wybierzesz coś fajnego, a zresztą Tobie we wszystkim będzie bardzo ładnie bo bardzo ładna dziewczyna z Ciebie

Rozmowa mojej koleżanki z 6-letnim braciszkiem, który od września poszedł do przedszkola:
- Co Ci się najbardziej podoba w przedszkolu?
- Ala

Normalnie padłam
Świetny jest!
Stary 2008-09-09, 18:40   #3006
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
ooo, cos tu sie u pani urodzilo?
Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
jakieś szczegóły
Cytat:
Co za chłopaka
Ot, jedynie podobający mi się chłopaczek, proszę nie dopisywać żadnych historii, bo jestem póki co na etapie bacznego obserwowania

Cytat:
A co z tym fajnym rudzielcem??
Fajny rudzielec jest póki co nieosiągalny, z tego co wiem, to ma dziewczynę

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-09, 18:42   #3007
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:

Najbardziej mi tego sera szkoda...
A sosik taki domowy czy może być kupny??

Baw się dobrze!
Na pewno wybierzesz coś fajnego, a zresztą Tobie we wszystkim będzie bardzo ładnie bo bardzo ładna dziewczyna z Ciebie
Może być kupny, w akademiku nie chciałoby mi się nawet robić, a co ważniejsze, czasu nie ma na domowy .
http://www.winiary.pl/produkty_produ...1&productID=43
Ja taki sosik mam na jakieś 3 razy(mieszam 1/3 opakowania w połowie szklanki), więc wychodzi 100 ml - 45 kcalorii
Sera szkoda fakt, też uwielbiałam, ale to jeden z najbardziej tuczących i ciężkostrawnych produktów w połączeniu z węglowodanami zabójczy .

Nie dziękuje, a za komplement dziękuje
Stary 2008-09-09, 18:42   #3008
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
A TŻ też zaczyna studia w Gdańsku? Czy ze względu na Ciebie się przeprowadza?

Fajnie z tym mieszkaniem Zazdroszczę, super jest mieć coś już naprawdę swojego. Odkąd się wyprowadziłam z domu, mieszkałam już w 4 wynajmowanych mieszkaniach i bardzo bym chciała gdzieś zapuścić bardziej korzenie, ale muszę z tym poczekać jeszcze parę lat...
nie, tz jest z wyksztalcenia tapicerem, po zawodowce. wlasnie 27wrzesnia konczy mu sie umowa o prace wiec powiedzial, ze nic go nie trzyma w jego wiosce [pod olsztynem] i wyprowadza sie ze mna 'w poszukiwaniu pracy w duzym miescie z mniejszym bezrobociem' zreszta cos przebakuje o liceum uzupelniajacym, ostatnio go cos naszlo i podpytuje mnie jak wyglada matura, na jakie studia by mial szanse itp na edukacje w koncu nigdy nie jest za pozno, a tak przynajmniej ma jeszcze wyuczony zawod

kupno mieszkania to w sumie pomysl mojej mamy. powiedziala, ze wynajem sie jej nie oplaca i woli juz placic kredyt na swoje. a mieszkanie w sopocie zawsze bedzie w cenie jak wynajac czy sprzedac. tak wiec mi pozostalo jedynie znalezc idealne. zaluje, ze nie sa to 2 pokoje tylko jeden duzy, ale to nie jest problem wysokiej rangi wiec nie marudze, bo nie mam po co, mieszkanie jest naprawde ladne.
zreszta zobaczcie same [o ile jeszcze nie pokazywalam]
kwestia jeszcze jak uzadzic ten duzy pokoj robiac z niego jednoczesnie salon, sypialnie i gabinet
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 35552914.jpg (16,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 43234005.jpg (11,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 43234006.jpg (12,4 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 53953383.jpg (14,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 53953385.jpg (13,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 53953390.jpg (13,4 KB, 18 załadowań)
Stary 2008-09-09, 18:46   #3009
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Fajny rudzielec jest póki co nieosiągalny, z tego co wiem, to ma dziewczynę

Iza
mieszkanie jest super
Aż się normalnie odzywa we mnie brzydkie uczucie zazdrości
Stary 2008-09-09, 18:56   #3010
Finlora
Zakorzenienie

Dziewczyny padłam
http://www.youtube.com/watch?v=TvC6VS4Np4U
Słyszałam tą przeróbkę i bardzo mi się spodobała ale nie wiedziałam, ze jest do tego (taaki) teledysk
Stary 2008-09-09, 19:05   #3011
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
nie, tz jest z wyksztalcenia tapicerem, po zawodowce. wlasnie 27wrzesnia konczy mu sie umowa o prace wiec powiedzial, ze nic go nie trzyma w jego wiosce [pod olsztynem] i wyprowadza sie ze mna 'w poszukiwaniu pracy w duzym miescie z mniejszym bezrobociem' zreszta cos przebakuje o liceum uzupelniajacym, ostatnio go cos naszlo i podpytuje mnie jak wyglada matura, na jakie studia by mial szanse itp na edukacje w koncu nigdy nie jest za pozno, a tak przynajmniej ma jeszcze wyuczony zawod

kupno mieszkania to w sumie pomysl mojej mamy. powiedziala, ze wynajem sie jej nie oplaca i woli juz placic kredyt na swoje. a mieszkanie w sopocie zawsze bedzie w cenie jak wynajac czy sprzedac. tak wiec mi pozostalo jedynie znalezc idealne. zaluje, ze nie sa to 2 pokoje tylko jeden duzy, ale to nie jest problem wysokiej rangi wiec nie marudze, bo nie mam po co, mieszkanie jest naprawde ladne.
kwestia jeszcze jak uzadzic ten duzy pokoj robiac z niego jednoczesnie salon, sypialnie i gabinet
piękno mieszkanko . Mama w sumie miała rację . A ono jest na Ciebie czy na mamę ? W ogóle ile to metrów i w jakiej cenie było ? Przepraszam, jeśli jestem wścibska, ale mam od urodzenia książeczkę mieszkaniową i po studiach też się będę przymierzać do kupna jakiegoś małego mieszkanka, chce zamieszkać z moim TŻ za 3 lata .
Stary 2008-09-09, 19:14   #3012
blonndee
Wtajemniczenie

Olu, to jak juz mowilam pomysl mojej mamy ja tam nie do konca uwazam to swietny interes bo wiem jak szybko zmieniaja mi sie pomysly, jak czesto zmieniam plany, zdanie, wiec moj pobyt w 3miescie wcale nie musi by na stale. ale jako pani bankowiec mamusia ma wlasne zdanie na temat oplacalnosci interesu, wykalkulowala sobie i wyszla z zalozenia, ze nie straci, moze jedynie zyskac. coz, ja sie klocic nie bede, daja-biore
[wiem, ze brzmi to dosc... no nie wiem jak to okreslic, ze 19letnia dziewczyna dostaje mieszkanie itp, ale to nie jest tak, ze jestem rozpieszczona, rozwydzona dziewucha. po prostu na akademik z racji zarobkow rodzicow nie mialabym zadnych szans, a wynajecie mieszkania bylo dla mojej mamy zbyt niepewna opcja. podejzewam, ze zrobila to tez dla siebie, duzo jej znajomych lokuje fundusze w nieruchomosci namawiajac ja do tego, tak wiec to jej decyzja. ja nawet nie smialabym o cos takiego sama prosic]
Agus, dziekuje oczywiscie nie wyglada to w 100% jak zna zdjeciach gdzie jak mi sie wydaje sa wzmocnione kolory i przede wszystkim ten pokoj wydaje sie byc o wiele wiekszy niz w rzeczywistosci [to mimo wszystko tylko kawalerka, 34,5m]. lazienka i kuchnia zostaja jak sa, meble z duzego pokoju niestety zabieraja, ale daje mi to ogromne pole do popisu... licze na wasza inwencje tworcza bo macie naprawde super zmysl artystyczny czego mi czasem brakuje...
Stary 2008-09-09, 19:15   #3013
paprif
Zakorzenienie

Cytat:

Też mam swoje mieszkanie ;]
Właśnie je remontowałam, masakra była, ale jakie efekty
Stary 2008-09-09, 19:20   #3014
blonndee
Wtajemniczenie

ups, dubel

Olu, dziekuje i nie ma sprawy, juz mowie
mieszkanko ma 34,5metra, kosztowalo 234tys [dosc drogo, ale to dlatego ze sopot ogolnie jest drogi no i mieszkanie po remoncie].
a gdzie chcialabys sie osiedlic z tz na stale?
Stary 2008-09-09, 19:32   #3015
ogwiazdka
Wtajemniczenie

GG do ogwiazdka

Hej wszystkim
Zamierzałam przeczytać chociaż parę ostatnich stron wątku, ale szukając tego znalazłam tyle innych, że już dzisiaj nie dam rady nic więcej przy komputerze przeczytać. Dlatego bądźcie wyrozumiałe jeżeli zadam po raz tysięczny któryś to samo pytanie, a zaległości nadrobie
Chciałam się was zapytać czy znacie jakieś przepisy na maseczki do włosów roboty domowej? Mam bardzo słabe włosy, codziennie wypada mi ich ogromna ilość, a żadnym gotowym maseczkom już nie ufam. Dodam może że mam kręcone włosy. Ostatnio jakoś mniej się kręcą, mimo że je podcięłam. Codziennie muszę je katować pianką i suszarką co je dodatkowo osłabia
Będę wdzięczna za wszelkie rady
A i jeszcze od ponad tygodnia łykam Sylice.

Blog zawieszony

ogwiazdka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-09, 19:40   #3016
blonndee
Wtajemniczenie

aaa, i mieszkanie jest na mame, z racji kredytu [tzn polaczyla ten kredyt z kredytem za dom a ze to jest na nia to i mieszkanie poki co bedzie na nia. zreszta, po co mi na mnie przeciez, i tak sie na tym nie znam.
Patrycjo, to fantastycznie, musi byc idealne
Stary 2008-09-09, 19:47   #3017
Narek
Zakorzenienie

Izuś, piękne mieszkanko Zazdroszczę, oj, zazdroszczę niesamowicie
Można liczyć na więcej fotek, oczywiście, żeby Ci pomóc w wyborze dodatków?

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-09, 19:51   #3018
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ogwiazdka Pokaż wiadomość
Hej wszystkim
Zamierzałam przeczytać chociaż parę ostatnich stron wątku, ale szukając tego znalazłam tyle innych, że już dzisiaj nie dam rady nic więcej przy komputerze przeczytać. Dlatego bądźcie wyrozumiałe jeżeli zadam po raz tysięczny któryś to samo pytanie, a zaległości nadrobie
Chciałam się was zapytać czy znacie jakieś przepisy na maseczki do włosów roboty domowej? Mam bardzo słabe włosy, codziennie wypada mi ich ogromna ilość, a żadnym gotowym maseczkom już nie ufam. Dodam może że mam kręcone włosy. Ostatnio jakoś mniej się kręcą, mimo że je podcięłam. Codziennie muszę je katować pianką i suszarką co je dodatkowo osłabia
Będę wdzięczna za wszelkie rady
A i jeszcze od ponad tygodnia łykam Sylice.
Hej, http://maseczki.8am.pl/wlosy.html
Może coś wybierzesz
Stary 2008-09-09, 19:55   #3019
blonndee
Wtajemniczenie

pewnie kochana, ale to niestety dopiero jak sie tam wybiore a to niestety moze sie odbyc dopiero za 1-2tyg bo w pt wracam do domciu, do wawy... ale wtedy to juz beda mniej upiekszone graficznie zdjecia pustego pokoju made by me

ehh, ja juz jestem przewrazliwiona chyba, ale znow wyczuwam truskawki...
majac na nie alergie wyczuje je wszedzie
Stary 2008-09-09, 21:03   #3020
virka
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie to się bardzo cieszę, że kobiety mają zawsze pewność, że dziecko jest ich
Cytat:
Przynajmniej masz pewność, ze jest Twoja
Pod tym względem my kobiety mamy dobrze

Cytat:
Bo ja mądra dziewczynka jestem, hihi
No cóż, z taką Mamusią... jakby mogło być inaczej
Mądra i do tego dobrze wychowana córeczka

Cytat:
Aaaaaa! Wreszcie zrozumiałam o co chodzi z tymi CZATAMI!
Chyba, że nie rozumiem i prosze mi wyjasnić
To Ty mi powiedz czy w końcu rozumiesz czy nie Bo nie wiem czy mam zaczynać tłumaczyć

Cytat:
Rozmowa mojej koleżanki z 6-letnim braciszkiem, który od września poszedł do przedszkola:
- Co Ci się najbardziej podoba w przedszkolu?
- Ala

Iza śliczne mieszkanie Ale powiem Ci, że koszmarnie drogie... Nie mniej okropnie mi się podoba

Edytowane przez virka
Czas edycji: 2008-09-09 o 22:31
virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-09, 22:17   #3021
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:

Fajnie, że TŻ tak zdecydował i chce byc blisko Ciebie I to świadczy o tym, że jesteś dla niego ważniejsza niż kumple, skoro ich zostawia a z Tobą wyjeżdża

Mieszkanie śliczne

Cytat:
ups, dubel

Olu, dziekuje i nie ma sprawy, juz mowie
mieszkanko ma 34,5metra, kosztowalo 234tys [dosc drogo, ale to dlatego ze sopot ogolnie jest drogi no i mieszkanie po remoncie].
a gdzie chcialabys sie osiedlic z tz na stale?
Ostatnio gdzieś słyszałam, że Sopot jest najdroższym miastem w Polsce Inwestycja na pewno bardzo dobra
Stary 2008-09-09, 22:52   #3022
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Hallo

Ale mam zły humor Wstałam uczesałam się i mam takie siano na głowie - niczym szopa (bożonarodzeniowa) Czyżby tutejsza woda i kosmetyki nie służyły moim włosom Wogóle im jestem starsza tym moje włosy coraz bardziej się prostują co mnie bardzo irytuje Może nie powinnam wogóle się czesać?

Olu pochwal się co dokładnie stosujesz na swoje włosy Masz takie ładne loczki

Żeby nie było, że ściemniam zrobiłam zdjęcie Oczywiście cenzura musi być Tak wogóle to lubię ten stary aparat cyfrowy, cudownie prześwietla zdjęcia - cera miodzio

Tigressko honey nie martw się Ja też nie nadążam

Joanna ma cudownie pachnące kosmetyki, od szamponów, po odżywki do włosów i żele pod prysznic po balsamy. Poprostu istna rozkosz dla nosa
ładne masz włoski! Nie wiem co ci sie nie podoba

Cytat:

Cytat:

[quote='Estelle';8936740]Ano boli, boli... i chyba nie zrezygnuję będę za to na nos nakładała masakryczne ilości filtra i omijała go przy smarowaniu innymi miksturami, żeby nie podrażniać.
Za info z góry dziękuję

Mój już nawet nie ma oporów, jak mu chuchnę np. po zjedzeniu kawałka mięska to mi mało do ust nie wlezie

Czekamy na werdykt Szefostwa

Dzięki Kochane
Ustaliliśmy z TŻ'tem, że w ten weekend jeszcze pojedziemy sprawdzić, czy to jednorazowo tak było, czy może dalej będą prowadzić taką politykę. Jak sytuacja się powtórzy to bye-bye, szkoda się użerać. Liczę jedynie na to, że nowa szefowa [czyli ta, co ślub w sobotę miała] będzie miała oko na wszystko - z całego towarzystwa ona najbardziej rozumna i konkretna i fajnie z nią można było do tej pory wszystko załatwić... bo reszta rodziny [no, może z wyjątkiem szefa-męża, ale ten to taka trochę ciapa] to - buraki granatem od pługa oderwane

Cytat:
Widzę, że mamy ten sam problem

.
musimy wymyśleć jak go rozwiazać...

Cytat:
Piękne masz mieszkanko Izuniu! Takie nowoczesne - wiec mysle że nie będziesz miała problemów z urzadzeniem go Ale proszę o zdjęcia końcowe - będę Cie podpatrywać bo mnie tez czeka urządzanie mieszkania ale mam nadzieję że jeszcze za parę lat. Również jestem właścicielką kawalerki o podobnym metrazu tylko ma ona ponad 50 lat... więc trzeba sie bedzie przy niej bardziej napracować. moze coś ciekawego podpatrzę u Ciebie?
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-09, 22:54   #3023
tigresska
Zakorzenienie

przepraszam za post nad postem ale widzę że cos namotałam w tym wyższym tak wiec przepraszam bo sama nie wiem co autor miał na mysli...
Stary 2008-09-10, 06:19   #3024
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Iza śliczne mieszkanie Ale powiem Ci, że koszmarnie drogie... Nie mniej okropnie mi się podoba
niestety pierwsza wersja to bylo mieszkanie do 200tys, ale w tej cenie byly tylko mieszkania w kamienicach z ogromnym czynszem, do remontu, albo na 10pietrze, tez do remontu oczywiscie no i takie gdzie musialabym duuuuzo dojezdzac.
niestety ceny w 3miescie poszly bardzo do gory...
Cytat:
Fajnie, że TŻ tak zdecydował i chce byc blisko Ciebie I to świadczy o tym, że jesteś dla niego ważniejsza niż kumple, skoro ich zostawia a z Tobą wyjeżdża

Mieszkanie śliczne

Ostatnio gdzieś słyszałam, że Sopot jest najdroższym miastem w Polsce Inwestycja na pewno bardzo dobra
staram sie to doceniac, bo to duze poswiecenie, ale... zawsze gdzies znajde jakies ale
sopot i warszawa czyli moje dwa miasta ehh...
Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Piękne masz mieszkanko Izuniu! Takie nowoczesne - wiec mysle że nie będziesz miała problemów z urzadzeniem go Ale proszę o zdjęcia końcowe - będę Cie podpatrywać bo mnie tez czeka urządzanie mieszkania ale mam nadzieję że jeszcze za parę lat. Również jestem właścicielką kawalerki o podobnym metrazu tylko ma ona ponad 50 lat... więc trzeba sie bedzie przy niej bardziej napracować. moze coś ciekawego podpatrzę u Ciebie?
ja tam czekam na wasze pomysly bo u mnie z tym ciezko... podoba mi sie duzo rzeczy, ale w roznym stylu i mogloby sie to skonczyc tandetnie
ale w miare postepow bede zamieszczac zdjecia, o tak
i moze tego nie widac, ale moje [jezyuuu, jak to abstrakcyjnie jeszcze dla mnie brzmi!] ma ok 40lat tak wiec... tylko ze remont robi swoje. dobrze, ze budynek malowali i ocieplali rok temu

dobra, przyszlam sie przywitac, dopijam kawe i mykam na zajecia! [dzis tylko 2 godzinki]
Stary 2008-09-10, 08:20   #3025
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
niestety pierwsza wersja to bylo mieszkanie do 200tys, ale w tej cenie byly tylko mieszkania w kamienicach z ogromnym czynszem, do remontu, albo na 10pietrze, tez do remontu oczywiscie no i takie gdzie musialabym duuuuzo dojezdzac.
niestety ceny w 3miescie poszly bardzo do gory...

staram sie to doceniac, bo to duze poswiecenie, ale... zawsze gdzies znajde jakies ale

ja tam czekam na wasze pomysly bo u mnie z tym ciezko... podoba mi sie duzo rzeczy, ale w roznym stylu i mogloby sie to skonczyc tandetnie
i moze tego nie widac, ale moje [jezyuuu, jak to abstrakcyjnie jeszcze dla mnie brzmi!] ma ok 40lat tak wiec... tylko ze remont robi swoje. dobrze, ze budynek malowali i ocieplali rok temu

dobra, przyszlam sie przywitac, dopijam kawe i mykam na zajecia! [dzis tylko 2 godzinki]

40 lat? Nie wygląda! To jest nadzieja ze zrobie cos ze swoim tym bardziej Izuniu proszę o zamieszczanie zdjec

Miłego dnia!
Stary 2008-09-10, 10:14   #3026
xyoko
Zakorzenienie

Dzień dobry Muszę zaraz zabrać się za porządki

Cytat:

Na TŻ nie narzekaj w takim razie I nie kłóć się tak z nim

Jestem bardzo ciekawa, jak urządzisz mieszkanie W sumie trzeba mieć pomysł, żeby w kawalerce zrobić sypialnię, salon, biuro dla dwóch osób, żeby wszytsko było nie tylko ładne, ale też funkcjonalne Ale jestem pewna, że sobie poradzisz
Stary 2008-09-10, 10:46   #3027
virka
Zakorzenienie

Dzień dobry
Coś mam smaki na galaretę Chyba sobie upichcę

Stary 2008-09-10, 11:22   #3028
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Coś mam smaki na galaretę Chyba sobie upichcę
ładnie to tak robić smaka? I skąd ja teraz w pracy galaretkę wezmę??
Stary 2008-09-10, 11:32   #3029
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
ładnie to tak robić smaka? I skąd ja teraz w pracy galaretkę wezmę??
Ale ja mam na myśli galaretę, a nie galaretkę (jeśli Ci to w jakiś sposób pomoże )

Stary 2008-09-10, 12:08   #3030
Porcelainnn
Zadomowienie

Dzień dobry

Nie będę cytować, ale straaasznie dużo napisałyście I widzę, że już niedługo chyba będzie następna część Włosomaniaczek

Patrycjo witaj Zazdroszczę dobrych kontaktów z bratem, coraz rzadziej się dzisiaj takie rzeczy słyszy.

Iza- śliczne mieszkanie. i te mebelki (ten stoliczek i ta sofka, kuchenne) też są śliczne. Podstawą na studiach jest dobre stanowisko pracy więc zainwestowałabym w jakieś dobre, funkcjonalne biurko, można by je osłonić od reszty pokoju przegródką. Plus oczywiście lampka i wygodne krzesło

Aha: JA TEŻ MAM SMAKA NA GALERETĘ!!!

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości