|
|
#1891 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Dziewczyny ale się fatalnie czuje
myślałam, że wczoraj był najgorszy dzień i potem coraz lepiej, a tu prosze ;/ wstałam rano z jeszcze bardziej opuchniętymi policzkami, nie umiem wogóle nic jeść, nawet dobrze ust otworzyć.. no i jeszcze mam temperature masakra... a najgorsze jest to, że TŻ nawet mnie nie może przytulić bo wszystko mnie boli Mam nadzieje, że jutro będzie lepiej bo nie mam co ze soba zrobić ehh... sory że marudze ale musiałam się wyzalić..co do zaproszeń to my już nawet zakupiliśmy półprodukty (kiedyś wklejałam) ale stwierdziliśmy, że z robieniem lepiej poczekać bo jeszcze się zmieni godzina i co wtedy także poczekamy do czasu spisania protokołu
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
zielony, oby sie jakas infekcja nie wdarła
![]() trzymaj się biedna
|
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
tylko, ze ona nie chce isc. Mowi, ze ona sobie sama poradzi... Tylko czemu innym uprzykrza przy tym zycie?
A kara to 0,50 zl za jedna ksiazke za kazdy dzien zwloki... troche ich mialam, toche dni przetrzymalam i sie uzbieralo...
|
#1894 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem jak to do końca jest ale może Tż powinien się postawić i jej powiedzieć, że jeżeli jeszcze raz tak postąpi to owszem wyjdzie ale już nigdy nie wróci i straci ostatnią jej przychylną osobę...ja w ten sposób walczyłam z ojcem alkoholikiem który mnie wyrzucał z domu...i faktycnie w wieku 18 lat wyszłam i już nigdy nie wróciłam....
|
|
#1895 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, alkoholizm jest straszny, widziałam co zrobił z moją ciotką i jej synem, najgorsze że cierpiał na tym jej drugi syn i mąż, którzy o nią walczyli. W końcu ciotka wydostała się z tego bagna, jej syn niestety nie, ale to nie odwróci tego, co zrobiła swojej rodzinie.Dziewczyny, ja właśnie CVki porozsyłałam, cały dzień przerabiałam te głupie listy motywacyjne, bo u każdego co innego jest ważne:/ Już mam tego dość, zostanę chyba zawodową bezrobotna ![]() A tak serio, to mam nadzieję, że chociaż znajdę pracę dzięki temu! Jaga, widzisz,ty uczciwie chcesz zgłębić wiedzę a oni Ci jeszcze karę dowalili ale ja tez tak miałam w bibliotece raczyńskich, tylko tam kara była mniejsza bo 30 złotych na częściową amnestię sie załapałam. A najlepsze że tych książek które wypożyczyłam to i tak nikt by nie chciał na 100%, po karcie widziałam że rozrywane to one nie są
|
|
#1896 | |||
|
Zakorzenienie
|
remont w pełni, sporo się dzieje
już widzę jakie piękne mieszkanko będziecie mieć Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Rybulka już pewnie świętuje obronę swojego Tż ![]() Strippi chyba zaczęła pracę od wczoraj, jeśli dobrze pamietam, ciekawe jak jej idzie ![]() Kliwia jak się dzisiaj czujesz? Mnie bierze przeziębienie, w przedszkolu co drugie dziecko kicha, to ja od nich złapałam leczę się jak się tylko da żeby się szybko wykurować
|
|||
|
|
|
#1897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jupik. Wiesz, jakos bym zdzierzyla ta jedna kare, ale ja podobne zaplacilam juz 3. Za kazdym razem o umozeniu lub zmniejszeniu kary nie bylo mowy. Pare razy sie wkurzylam to wolalam sama pojsc i wlasne ksiazki kupic. Drogie po cholerze, ale przynajmniej moje. No i nie raz mi sie juz przydaly, mimo, ze dany przedmiotdawno juz zaliczylam. ![]() TZ chce mi torebke kupic. Mam jedna upatrzona, ale nie wiem jaki kolor wziac. Zastanawiam sie nad szara i bezowa. http://www.allegro.pl/item427050520_...c_aktowka.html No i jakoze mam obecnie sesje poprawkowa (niestety nie jestem az tak zdolna jak zdecydowana wiekszosc z was ) TZ powiedzial, ze po zaliczeniu egzaminow zabierze mnie do ekskluzywnej restauracji na kolacje. Mam teraz wieksza motywacje. ![]() No i wczoraj trafilam pierwszy raz w zyciu na super profesora. A wlasciwie profesorke. Poszlam na egzamin ustny. Bylam nieprzytomna, bo TZ mnie wkurzyl i nie moglam sie do konca skupic na nauce, no i ze stresu nie moglam spac cala noc, przez co poszlam na egzamin nieprzytomna z zapuchnietymi oczami (wynik zmeczenia i placzu). Odpowiadanie mi nie szlo zupelnie. Niby babeczka widziala, ze cos tam umiem, ale platalo mi sie wszystko strasznie. Zapytala sie czego sie uczylam, powiedzialam, ze wszystkiego, ale stres nie pozwolil mi zasnac i ze ze zmeczenia jestem nieprzytomna. Babka powiedziala, ze mam isc do domu, wyspac sie i przyjsc w innym terminie. Nawet oceny do indeksu nie wstawila. Wyszlam zszokowana, ale pozytywnie. To jest prawdziwy wykladowca! No i po wyjsciu poszlam od razu do apteki po jakis lagodny lek uspokajajacy i usypiajacy, bo to juz nie pierwszy taki raz jak nie moglam zasnac przed egzaminem.. Uczelnia mnie wykonczy... Pociesza mnie tylko fakt, ze zostalo mi cale pol roku nauki i koniec.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1898 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj zdalam ksiazki do uczelnianej biblioteki. Zaplacilam kare w wysokosci... 110 zl. Zdziercy. [/quote]O wow...To ile je przetrzymałaś? |
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
3 ksiazki od czerwca, gdzie bylam swiecie przekonana, ze je przedluzylam (jedna owszem, byla przedluzona do wrzesnia, ale nie wiem czemu reszta nie), inna nieco dluzej, ale musialam tak zrobic, bo powinnam ja byla zdac chyba w kwietniu, ale byla mi potrzebna na zajecia. Ogolnie teraz jest u mnie na uczelni system komputerowy i ksiazki internetem sie wypozycza.
Jak tego systemu nie bylo to nie bylo takich kar.
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Och dziewczyny, jaka duma mnie rozpiera! Dziękuję wszystkim za życzenia powodzenia i trzymanie kciuków
TŻ szczęśliwy, choć jeszcze do niego nie dotarło, że właśnie skończył studia i tyle cudownych słów się nasłuchał ![]() Świętujemy więc od 10.15 ![]() Za pomoc w korekcie pracy dostałam bony do Empika i już trochę zaszalałam Uwielbiam książki! Bony do Emika to najlepsze dla mnie prezenty ![]() Ode mnie TŻ dostał w nagrodę elegancki skórzany portfel Rosette, widze, że remont trwa w najlepsze Życzę, żeby wszystko poszło po Waszej myśliCytat:
jaga, o kurczę, ale macie kary wysokie w bibliotece! U nas jest 1,50 za tydzień przetrzymania książki![]() zielony_motylku, biedulko Trzymaj się |
|
|
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
no strasznie drogie.
Gratuluje zdolnego TZ. ![]() CZemu ja nie mam jakichs szczesliwych gaci? Wszystkie sprawdzaja sie u mnie tylko raz albo wogole. ![]() Ogladaliscie Eurowizje taneczna? To do "odwalili" Herbus i Mroczek to dla mnie mistrzostwo swiata. ciagle ich ogladam i oczu oderwac nie moge. Dodam, ze wygrali zostawaiaja konkurencje daaaalekow tyle. ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=Xjjc-6bQnhk&feature=related
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje szczęsliwe stringolki są ze mną od 18-stki ![]() Przetrwały ze mną mature i wszelkie egzaminy na studiach ![]() Własnie oglądałam powtórkę "Eurowizji"! Cudnie! I jakie to piękne uczucie, jak Polacy wygrywają, zostawiając przy tym konkurencję daleko w tyle
|
|
|
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudownie tańczyli i naprawdę zasłużyli na wygranąRybulko wielkie gratulacje dla Tż Jaga ta beżowa torebka ładna, ale chyba lepsza szara. Powodzenia na poprawce
|
|
|
|
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i jakoze nie moge sie zdecydowac na torebke to kupilam sobie kapcie. Beda mi do podobnego szlafroka pasowac. ![]() http://www.allegro.pl/item433778952_atmosphere_ super_domowe_japonki.html
|
|
#1905 | ||
|
Rozeznanie
|
dzięki dziewczyny
![]() no i Rybulka gratulacje dla TŻ'ta ![]() Cytat:
wogóle to jak byłam w podstawówce to chodziłam na kurs tańca towarzyskiego (nawet na obozie tanecznym byłam), ale przerwałam, bo rozdzielili mnie i mojego partnera, i kazali tańczyć z dziewczyną(był niedobób mężczyzn ) która była ode mnie ponad głowe wyższa i cały czas widziałam tylko jej biust.. najpierw zrezygnował mój partner a potem i ja.. ale czasem tak sobie myśle, jakby to było jakbym jednak tańczyła ![]() Cytat:
szok normlanie.. A jeśli chodzi o torebke to u mnie szara i beżowa wyglądają bardzo podobnie więc nie pomoge raczej..
|
|
#1906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama jak jestem w londynie (primark jest nie tylko w anglii, ale i w innych miatstach europy kazal mi nago isc spac, jak nie to mnie do lozka nie psuci, na co ja mu mowie, ze zaloze sie z nim, ze mimo, ze bede miec "pizame" to i tak mnie wpusci Szkoda, ze sie nie zalozylam o kase, bo bym powiekszyla swoj budzet Nawet teraz mam na sobie bluzke z primarka. Pol mojej szafy to primark. Mama non stop lata do tego sklepu i w nim cos dla mnie wyszukuje. A japonki i tak znalazlam najtansze uwazam, bo identyczne na allegro chodza tez za 40 zl.
Każdy z Nas jest "białym krukiem"! Współżyjesz = jesteś gotowy na potomstwo! A.A.B.-P. AV by jaga_2001 Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2008-09-10 o 10:59 |
|
|
|
|
#1907 | ||||
|
Zakorzenienie
|
kliwia, ja bym z tamtad uciekla jaknajdalej... ja wole nieryzykowac mieszkania z rodzicami moimi czy tz - bo nawet jesli sa do razy przyloz to z czasem moga przestac byc...
wow... ale roz****ziel ![]() Cytat:
jak w kazdej instytucji![]() Cytat:
Cytat:
a potem poszlam do przedszkola w ktorym mialam praktyki![]() Cytat:
ale winietki i zaproszenia beda w tej samej tonacji (kolory itd) czy niekonieczniejaga mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej... a co do alko to cos o tym niesstey wiem.. sie mieszka z takim to sie ma...
|
|
|
#1908 |
|
Raczkowanie
|
pardoia tragedia fatal czy jak tam zwał...moja bokserka mi zwiała.....Wyszłam z nią przed klatkę i poszła.....jak przecinak ze swoim kundlem - kolegą...MAM DOŁA!!! Zeszłam tylko na chwilkę po grzybki bo mi wuj przywiózł a ta mi uciekła....Mały płacze bo nie ma pieska...A jak zadzwoniłam do Tż zeby mu powiedzieć , że nam pies uciekł to zaczął mnie bluzgać i stwierdził, żejego to nie interesuje ale pis ma się znaleźć!!! Szukałam jej dzisiaj juz dwie godziny teraz pałeczkę przejął mój szwagier i szuka jej na mieście przy okazji przyklejając ogłoszenia....Przykro mi z powodu naszej kochanej psinki a jeszcze bardziej z powodu zachowania Tż...No tak tylko jemu pies nigdy nie uciekł, bo jak się jest w domu ylko w weekendy i wychodzi się z psem raz w tygodniu od święta o mu jeszcze nie uciekła.....Ech...szkoda gadać
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Wasnie dostalam zaproszenie od pewnej dziewczyny na N-K. Zdjecia nie ma, aze jestem wzrokowcem to z imienia i nazwiska nie kojaze. Do tego imie dziewczyny dosc popularne w Polsce - Kaska. Zapytalam sie jej wiec skad sie znamy. Odpisala mi, ze poznalysmy sie w klubie, no i ze mnie zna, bo jestem dziewczyna Jacka i jest jego siostry ciotecznej siostra. Odpisalam, ze nie pamietam jej i ze siostra cioteczna jacka ma tylko jedna siostre, do tego starsza i o innym imieniu. Odpisala, ze jest jej siostra cioteczna, czyli, ze dla TZ jest zupelnie obca osoba.
Odpisalam, ze to zmieia postac, ale mimo wszystko nie pamietam jej. Napisalam, ze nie mam pamieci do imion tylko fotograficzna, pamietam twarze, no i poznalysmy sie 4 lata temu, wiecej juz jej nie widzialam, wicj jak ja mam pamietac... i ze mi przykro z tego powodu. Na co mi odpisala: Cytat:
Chyba pluje sobie w brode, ze kolejnego znajomego do listy nie mogla dodac,a ma juz ich 212...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1910 | ||
|
Wtajemniczenie
|
czescdziwczynki jestem padieta dzis starszni i zaraz wslaskuje do lozezka
![]() Cytat:
...Cytat:
mam nadzieje, ze juz jest troszke lepiej a rano bedzie jeszcze lepiej!!!!!Rybulka gratuluje zdolengi tza ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||
|
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rybulka ja tez gratuluje
|
|
|
#1912 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostro bylo. Na maile nawet nie odpowiadalam, bo nie mialam czasu, wieczor przyszedl na chwile dyrektor i odpowiedzial na chyba 20, ktore przyszly w tym czasie Do tego co chwile lazilo mi jakis 3 kolesi z Indii, ktorych w ogole nie rozumialam co mi gadaja po angielsku, bo tak jakos niewyraznie a oni ciagle o cos pytali ;/ normalnie porazka ;/ W ogole to za cala zmiane mialam 14 000 utargu moj rekord na szczescie sie nie pomylilam. Dzis jestem wykonczona i znow mam dola przez ta prace. 1 i 3 zmiana jest w miare spokojna ale ta 2 to porazka. W ogole to od czasu jak tam pracuje schudlam juz 3 kg...Cytat:
tylko ze wypowiedzenie niezaleznie od tego czy dasz je w poniedzialek czy piatek obowiazuje od soboty. Ale mam nadzieje ze szefowa podpisze Ci ten urlop i nie bedzie robila cyrkow. Jak cos to jej powiedz ze wykupilas juz wycieczke na ten czas i nie ma bata zebys przyszla do pracy A jutro delikatnie przypomnij jej o podpisaniu urlopu ![]() Cytat:
Cytat:
tez bym najchetniej juz tworzyla nawet moj Tż sie zapalil i wybral juz zdjecia do albumu, ktory chcemy dac rodzicom i kazal mi przywiezc z domku moje Tylko teraz sie zastanowie jak ja to zrobie bo mama na moj przyjazd wziela urlop i chodzi za mna krok w krok hehe takze jak zaczne ogladac stare zdjecia to zaraz bedzie milion pytan ![]() Cytat:
Ciekawe jak tam Strippi w nowej pracy
|
|||||
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie jestem baardzo zadowolona ![]() dzieki kochane ze pamietacie o mnie
|
|
|
#1914 | ||
|
Rozeznanie
|
jaga no to dobrze, że znasz primarka, bo nie chciałam żebyś tak nieświadomie przepłacała
ja też właśnie siedze w piżamce stamtąd a te foto co wkleilas to mi się nie wyświetla .. no i wiem, że są w innych miastach europy (np. w niemczech) 00euphoria00 mam nadzieje, że piesek się znajdzie, a TŻ przeprosi za to, że tak na Ciebie najechał... ![]() Cytat:
mi się najbardziej podoba to, że zapraszają mnie osoby które chyba są krewnymi mojej koleżanki z LO która ma na nazwisko tak samo jak ja.. nie znają mnie wogóle, w zyciu mnie na oczynie widzieli, a mimo to wysyłają zaproszenie, czyżby szukali między nami rodzinnych powiązań Cytat:
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
jaga japonki boskie, szara torba lepsiejsza! ale droga
:P ![]() martucha noooo dziś się wypriowadzamy, ale z teściową już się 'pogodziłyśmy' ona myślała że to ja na nia krzyczałam, jak ja nawet glosu nie podniosłam ![]() w sobotę idziemy na wesele mój przyjaciel z dzieciństwa się żeni z dziewczyną, która z wyglądu trochę do mnie podobna. Przynajmniej ja widzę podobieństwo. ![]() A kiedys kiedyś myślałam, że to ja z nim się zestarzeje - ale nie chciał uparciuch Jego mama była niepocieszona - akurat w tedy związał się z takaą dziewuchą że skzoda gadać, hihihihi. Teraz chyba wszyscy są szczęśliwi.
|
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
buziaki kochane na dzień dobry
![]() lecę do pracy ![]() może znajdę tam chwile i wejdę na wizaż
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
baja no ja się czuje lepiej, ale pod koniec dnia głowa mnie boli okropnie.
A ja wczoraj byłam u hematologa Kobiety jak zovbaczyłam swoje wyniki to oczom nie uwierzyłam, najlepsze wyniki w moim życiu Dwa indeksy tylko niewiele poniżej normy. Jeden zawsze miałam powyżej, to nawet on spadł do widełek Po cichu sobie mówię, że to od tych tabletek co na włosy co łykam, one mają kwas foliowy. Który ma wpływ na przyswajanie żelaza, i pobudza procesy krwiotwórcze Pogadałam sobie z hematologiem. Upewniłam się czy aby na pewno te leki które dostawałam nie wpłynęły na bezpłodność. Powiedział, że te leki które dostawałam już nie były tak niszczące wsród kobiet. Więc mam 99% że od leków bezpłodna nie ejstem ha! ![]() jaga ja Cię zastrzelę, teraz siedzę i się ślinię do tej szarej torby
|
|
|
|
#1918 |
|
Wtajemniczenie
|
00euphoria00 - przykro mi z powodu pieska i tzow,ale oni tak wlasnie potrafia ehhh normalnie my to jestesmy czasem aniolami przy nich...wierze, ze piesek sie znajdzie nio i tz cie przprosi ze taks ie zachwal...
zielony motylku mysle, ze juz cie dzis nic nie boli a jak boli to troszke tylko![]() strippi super, ze w pracy ci sie podoba... nio a nas dzisiaj wreszcie sloneczko swieci bo przy takiej pogodzie jaka byla mozna w depreche wpasc naprawde...nio a ja jeszcze 8 godzin pracy i 4 dni wolnego ..dzieciaki szaleja ale to fajnie![]() ![]() nio troszke zaczynam sie stresowac szkolka- zaczynam za pare dni...mam nadzieje, ze podolam poziowmowi na ktorym jestem i wogole, ze w miare ok ta szkola- nio ale zobaczymy..milego dnia wszystkim zycze
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#1919 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wiedziałam, że niedługo znajdziesz pracę.Jednak nie byliśmy wczoraj w tej kancelarii, bo jest otwarta tylko przez 3h w ciągu dnia i nam nie starczyło kasy. Kazałam pogadać TŻ z mamą o co jej chodziło z tym protokołem, bo byłam pewna, że na niego za wcześnie. No i on z nią pogadał i powiedział, że mama coś namieszała i teraz mamy iść tylko zapisać się na godzinę. Więc miałam rację
|
|||
|
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
00euphoria00 mam nadzieję, że psinka się znajdzie, a tż przeprosi za swoje zachowanie...
Rybulka gratulacje dla tż ![]() Cytat:
a może to o praktyki chodziło praktyki w trakcie trwania się odbywa?![]() To fajnie miałaś z tymi pracami no nic jak skończę ten kurs, to albo poszukam na jakiś czas pracy w salonie kosmetycznym, albo czegoś innego będę szukać![]() A powiedz mi jeszcze czy trudno jest na tych studiach, bo boję się, że jak znajdę pracę to nie dam sobie rady z nauką jejku, jeku ale Cię gnębię![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

myślałam, że wczoraj był najgorszy dzień i potem coraz lepiej, a tu prosze ;/ wstałam rano z jeszcze bardziej opuchniętymi policzkami, nie umiem wogóle nic jeść, nawet dobrze ust otworzyć.. no i jeszcze mam temperature
także poczekamy do czasu spisania protokołu 

troche ich mialam, toche dni przetrzymalam i sie uzbieralo...

Mam nadzieje, ze teraz w koncu zrozumie, ze to nie przelewki. Oczywiscie na poczatku wmawial mi, ze robie z igly widly, ale jak mu wyjasnilam co czuje i dawalam mu przyklady to stwierdzil, ze jednak mam racje.
Wyszlam zszokowana, ale pozytywnie. To jest prawdziwy wykladowca! No i po wyjsciu poszlam od razu do apteki po jakis lagodny lek uspokajajacy i usypiajacy, bo to juz nie pierwszy taki raz jak nie moglam zasnac przed egzaminem.. Uczelnia mnie wykonczy... Pociesza mnie tylko fakt, ze zostalo mi cale pol roku nauki i koniec.

[/quote]
ciagle ich ogladam i oczu oderwac nie moge.