|
|
#2371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]() Ale masz rację co się odwlecze to.....
|
|
|
|
|
#2372 |
|
Wtajemniczenie
|
Liloszku, jak tam wieczór, pewnie już jesteś wypiękniona
![]() Mąż już w domku, a raczej w łóżku i śpi
|
|
#2373 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i też zmykam do spanka bo mnie coś dzisiaj plecy bolą. Dzastunia ja na Twooim miejscu czym prędzej polożyłabym się obok Mężusia ![]() do jutra Skarbeńki ![]() dobranoc |
|
|
|
|
#2374 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ze co by nie bylo - sa ze mna ze beda mnie wspierac obojetnie jaka decyzje podejme![]() A tak? A tak to czuje ogromny strach Przed malzenstwem - ze jak sie okaze ze sie nie dogadamy a tu odwrotu nie bedzie i ta mysl ze sama sie w to wpakowalam A jak rozstaniemy sie to ta mysl jak TZ bedzie cierpial - przez co ja tez ![]() ![]() ze podczas odwolywania wszystkiego i dokrecania poczuje co trace a tu bedzie juz za pozno ![]() Ja nie potrafie tak jak TZ powiedziec sobie - jaka bysmy nie podjeli decyzje nie wolno zalowac, jaka podejmiemy decyzje bedziemy w niej konsekwentni, bedziemy szli dalej, ze jak ja nie bede chciala to On tez nie, a jesli bede chciala to On tez bedzie sie staral.... Ja tak nie potrafie Czuje sie podle przepraszam za zrzedzenie...Chyba juz powoli musze przestac sie udzielac...
|
||||
|
|
|
#2375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobranoc Kakusia, nie wiem co Ci powiedzieć mogę tylko tyle --->
|
|
|
#2376 |
|
Wtajemniczenie
|
Litości
ruch dzisiaj na forum jak w ulu albo jak za starych dobrych czasów 4 strony czytałam 2 godziny ![]() kasienka1985 dla brata, że nie docenia takiej fajowej siostry za przymiarkę sukniKakusia bardzo mocno. Może to chociaż Ci troszeńkę pomoże dzasta110 prezent od samego Papieża zazdroszczę ![]() alimak29 witaj m.a.r.t.a. życzę udanego remontu i trzymam za sprawy, których nie zapeszamy ![]() agunia82 bo nie dbasz o swoje zdrowie. Kurować mi się tu proszę szybciutko Twoi rodzice mówią, że 26 lat to za młody wiek na małżeństwo Moja mama z kolei mówiła mi, że 26 lat to już najwyższy czas na ślub i dziecko ![]() katia0117 Tobie też należą się za zdrówko jakbyś nie wiedziała ![]() monai to słowo :bezcenne" to ja napisałam ![]() daget spokojnie, zrobicie remont mieszkania po swojemu i będzie miodzio ![]() izka19855 relacja a zdjęcia boskie widziałam już wcześniej na nk ![]() aniago25 piszę się na ciocię jak najbardziej Lecę spać, bo jutro rano musimy jechać do notariusza Dobranoc wszystkim |
|
|
|
#2377 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny jak dołączyć zdjęcie do forum jestem tutaj nowa i nie za bardzo wiem o co chodzi. Chciałam się Was poradzić w kilku sprawach, ale bez zdjec nie za bardzo bedziecie wiedziały o co chodzi. Pozdrawiam
|
|
|
|
#2378 |
|
Raczkowanie
|
najpierw do KASIENKI1985-czy Twoja mamusia czuje sie juz lepiej?
pamietam jak mama Tomka ubzdurala sobie ze MUSIMY jechac w styczniu tego roku do firmy ktora nam przygotowuje wesele a moja mama tez miala angine i ta sie nie ugiela za nic w swiecie.potem sie okazalo na miejscu ze babka nas wysmiala i kazala przyjechac we wrzesniu 3 tyg prezd slub2\em!!!!!!!!!!!! izka1985 wspaniala relacja Ty wygladalas zjawiskowo,jestes szczuplutka opalona zupelne przeciwienstwo mnie-pulchna i nie opalona bo za fiksa nie pojde na solarium bo mam klaustrofobie ![]() Kakusia smutno mi czytac Twoje wypowiedzi....ale wciaz mam nadzieje ze to wszytsko ma sie ku dobremu zakonczeniu i trzymam za to kciuki. m.a.r.t.a.wspaniale wygladalas w dniu slubu.wlosy suknie bolerko wsyztsko piekne i szkoda ze buzke zakrylas ![]() Lilus Ty wygladalas jak czarodziejka ktora wchodzi przez ta dziurke od klucza,bil od ciebie blask radosci szzcescia i milosci tera cos ode mnie.wczoraj pomyslelismy z Tomkiem ze powiesimy wstazki-zawieszki na alkohol.smiechu bylo przy tyym co nie miara a jak sie smialismy! ![]() moja mama tez nam pomagala i robila zdjecia bedzie do albumu slubnego.zdjecie bedzie nosilo tytul tak wyglada 2,500tysiaca w litrach ![]() w piatek jade do kosmetyczki zrobic sobie paznokcie bowiem w sobote idziemy z Tomkiem na slub do naszych wspolnych znajomych,i nie wiem w co sie ubrac.... dzisiaj mam dyskoteke uwaga od godz 16-20.w gimnazjum w szkole gdzie ucze |
|
|
|
#2379 |
|
Raczkowanie
|
nie spia po nocach, to chocbysie chcialo to sie pierwszym nie bedziedziendoberek krotko i na temat dzisiaj o 19 lecimy do maroka, fabien jeszcze w pracy bo po pracy dopiero lecimy, ale sie ciesze juz nie moge sie doczekac wczoraj mialam beznadziejny dzien bo przez caly dzien szukalam moich okuarow slonecznych i jak f przyszedl to bylam zla ( no a ze @ powinna sie zlizac , to z dzidzusia chyba nic nie bedzie co skoro ja taka osa chodze) i mi moje szczesci mowi ....zobacz w kurtce tej niebieskiej , a ja na to ze skad ze od tamtego czasu kiedy ta kurtke mialam w gorach tominely dwa tygodnie i ze miedzy czasie nosilam i niei nie co kilka minut mowil zobacz w kurtce , no to wkoncu zobaczylam i co znalazla , moje okulary ehhhhh dobrze ze zrzedzil troche ale sie nie zloscila pozatymto zamawialismy aparat cyfrowy bo na wyjazd i ciagle nie bylo i dzisiaj widze ze juz jest ww miescie niedaleko nas wiec bedzie dostarczony na czas , ale super ![]() ![]() dzieki temu macie zagwarantowane zdjecia z maroka ![]() a tak pozatym to wcale nie jestem spakowana
|
|
|
|
#2380 |
|
Raczkowanie
|
lulucelo udanego wypoczynku w MAROKU
|
|
|
|
#2381 |
|
Zadomowienie
|
lulucelo udanej wycieczki i pieknej pogody zycze, ja już po rannej kawce, wczoraj miałam rozmowe z mężem o moim okresie, mówi że też cały czas o tym myśli, bo troszke inaczej zaplanowalismy sobie ten rok, a tu może dzidziuś wszysko zmienić ale jakoś damy rade
a ja czekam dalej dzisiaj już tydzień spóźnienie, zaraz ide do urzedu pracy bo na dzisiaj miałam się zgłośić mam nadzieje że coś dzisiaj mi zaproponują. Milego dnia zycze
|
#2382 |
|
Wtajemniczenie
|
jako, że ja zazwyczaj moge poczytać Wasze napiski rano, to zawsze mnie czeka długa lekturka
ale to miłe rozpoczęcie dnia )pocieszki dla wszsytkich zmartwionych przyszłą lub obecną rodziną lub znajomymi , ściskam Was z całego serca i wiem, że to Wasze rodziny ale najważniejsze,żebyście się z Waszymi TŻ dogadywały, to resztę jakoś dacie radę przetrwać nie wyrżnęłam orła w bucikach ślubnych, bo ja wróciłam z pracy to chyba ostatnią rzeczą o której marzyły moje nogi było chodzenie w szpilkach, ale obiecałam sobie, że bankowo w tym tygodniu zacznę a radę pt halka do góry i będzie dobrze zapamiętałam buziaczki
|
|
#2383 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć Mysie-Pysie
wpadam się tylko przywitać bo mam masę pracy ale myślę że do 13 się wyrobię ![]() ![]() Dzastunia a mi chodziło o takie tam inne leżenie ![]() ![]() Kakusia Lulu Toverku dziękuję pięknie aż się zarumieniłamKasieńko Myszko moja i jak tam???? Mili mam nadzieję że wszystko dobrze-proszę o zdjątka![]() Kinusia Izazusia
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-09-10 o 15:08 |
|
|
|
#2384 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuszki
ja już w pracy po porannej kawce i bułeczce ![]() Cytat:
![]() ten avek też fajniutki Cytat:
pamiętaj, że myślami jesteśmy z Tobą Cytat:
![]() Cytat:
już jestem Liluś
Edytowane przez kina2807 Czas edycji: 2008-09-10 o 09:36 Powód: Liluś mnie wywołała :) |
||||
|
|
|
#2385 |
|
Wtajemniczenie
|
kakusiu ściskam i przytulam mocno, wiem, że Ci fatalnie cieżko, bo to nie są łatwe sprawy, nie dość, że Ty masz wewnętrzne dylematy to jeszcze z rodzinką gorzej
i nie przepraszaj za zrzędzenia, po to mamy to siebie żeby pozrzędzić nie wiem czy Cię pocieszę taką rzeczą, ale powiem, że byłam już raz zaręczona i się niestety rozpadło wszsytko, a potem spotkałam mojego P. i już wiem, że gdybyśmy się wtedy pobrali to nie było by szczęścliwie - generalnie chodzi o to, że zawsze wszsytko zmierza w ten czy w inny sposób do dobrego - może to co teraz razem przechodzicie Was wzmocni i za jakiś czas będziecie się z tego śmiać?? trzymam kciuki żeby było PIĘKNIE
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć słoneczka!!!!!!!!!
Liluś moja Ty cudaczna ![]() Kakusia, bo będzie lanie, masz się udzielać i możesz pisać o swoich problemach ile wlezie. Kiedy mówimy o swoich problemach, łatwiej nam zrozumieć ich istotę, zrozumieć, co tak naprawdę nas gnębi. Także proszę mi tu herezji nie wypisywać! malutka jak nie dbam o zdrówko jak dbam Kupiłam sobie rutinoscorbin, actimelki, owocki, pije syropek malinowy i do tego wygrzałam się i pospałam zdrowo- i już dzisiaj o niebo lepiej! toverek, ja na miejscu Twojego TŻ to bym pilnowała, żeby Cię jakiś gimnazjalista nie poderwał na tym disco ![]() lulu udanego wypoczynku i wracaj do nas jak najszybciej z relacją bo będziemy tęsknić! aga_ck, żeby dodać zdjęcie, w okienku odpowiedzi kliknij "zaawansowane opcje", poniżej tego okienka pojawi się panel "dodatkowe opcje" i tam trzeba kliknąć "zarządzaj załącznikami", potem "przeglądaj" i wybierz zdjęcie jakie chcesz dodać (max 6 możesz dodać w jednej wiadomości) a potem kliknij "załaduj". Jak się załadują to okienko dodatkowe możesz zamknąć i klikasz po prostu "wyślij odpowiedź" I już
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
Wooow Lulu do Maroka jedziecie? Kurcze jak fajnie. Wypocznijcie i czekamy na relacje
My to na razie po objazdach niestety, ale wczoraj okazalo sie ze znajomy mojego Mezusia ma namiar a ekstra domek a Mazurach za 80 zl doba od osoby . Moje Serduszko zdiagnozowalo autko, popytal to tu to tam i juz jest prawie naprawione. A ja ide dzis do lekarza aby zalatwic sobie L4 co by w poniedzialek moc isc tutaj do kotroli lekarskiej i tym samym przerwac urlop a pojsc na chorobowe. No i jakims sposobem zwolnienie dostarczyc do Walbrzycha . Pewnie skaner i poczta mailowa pojda w ruch.Moj mezus dzis w delegacji w Bydgoszczy, czekam popoludnia bo mamy zaczac remocik naszej hawirki hihihi. Wczoraj do pozna w nocy rozmawialismy jak ma wygladac nasze gniazdko i wiele konkretow ustalilismy. Jak sie uporamy to zapraszam na parapetowe. A co najwaziejsze jest tam internet !!!!!! Katarzinka trzymam za szpileczki. Buciki dodajace kobitkom seksapilu ale trudna sztuka aktobatyczna.... ![]() Toverek wezmiesz mnie tez na ta dyskoteke, mam nawet fajowsie ubranko ze soba<prosi> Ja juz po kawce i sniadanku..... tesciowa trzyma reke na pulsie abym nie chodzila gloda i spragniona.... Musze jeszcze znalezc jakiegos Radce Prawnego w Pruszkowie i sie umowic z nim na spotkanie w kwestii przekazania mieszkania na nas przez ciocie . Moze znajde jakiegos kokretnego....
|
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
No widzisz daget, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło! Możecie sobie teraz sami wymyśleć jak ma wyglądać mieszkanko, i dzięki temu będzie ono Wasze jedyne w swoim rodzaju i wymarzone! A ile frajdy przy tym! A tak to byście musieli brać co ktoś inny zaprojektował. Jednak to nie to samo
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2391 | |
|
Wtajemniczenie
|
hejoł
Cytat:
![]() inne "leżenie" nie wchodziło w grę, bo mój Mężuś usnął już zanim położył głowę na poduszkę
|
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
halo, a co tu taka cisza?
![]() Gdzie się pochowałyście?
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, dziewczynki!
Ja tylko na chwilę, nie mam niestety czasu Was nadrabiać ![]() Byłam dziś w solarium, na 5 minutek Trzeba trochę opalić ramiona przed tym ważnym dniem. Jutro jadę na pierwszą przymiarkę.Umówiłam się też do kosmetyczki na jakieś zabiegi pielęgnacyjne, ale nie wiem, czy nie będę musiała przesuwać godziny, jakkoś tak czasu brakuje na wszystko ![]() Pozdrawiam Was, kobietki |
|
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kotki moje!
Pracy mam co niemiara i mimo , że spinam się niesamowicie to ciężko mi coś odpisać. Bardzo dziękuję za wczorajsze kciuki!!! Pomogło Myślę, że jest o niebo lepiej z tą szelką!!! Wkleję fociaki to ocenicie, niestety dopiero w domku to uczynię. Będzie dobrze!!! Bylebym tylko nie dostała @, bo będzie masakraaaaaaaaa!!! Z moim wywalonym wtedy bembenkiem! ![]() Dobra biorę się za tyrkę. Buźki kotki
|
#2395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w końcu nasza Kasienka się sobie podoba czekamy na fotki
|
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja nie wyrabiam .ta koscielna biurokracja mnie wyprowadzila z rownowagi
ale po kolei:TZ byl bierzmowany w wojsku. traf chcial ze godzine jazdy od naszego miasta ale wiadomo ze bywa roznie, byli i chlopaki z drugiego konca polski. dostali z tej okazji taka kartke co sie zwie 'pamiatka bierzmowania" a na niej wszystko co i jak. miala sluzyc jako wazny dokument tego sakramentu. i tu sie zaczely schody.... ![]() bylismy pare miesiecy temu w kosciele zapytac co i jak, przy okazji ksiadz powiedzial ze ta kartka jest wiazaca i wazna. ok, poszlismy w lipcu do innej parafii po odpis aktu chrztu, siostra tego nie wpisala bo sie rozpedzila ale stwierdzila ze nie bedzie dopisywac, zreszta ta kartka Jest wazna poszlismy spisywac protokol a ksiad znam mowi ze jest nie wazna, on jej nie uznaje. i zeby jechac do tej parafii gdzie TZ mial bierzmowanie a jak nie mozemy to do tej parafii co odpis aktu chrztu. no ok, poszlam dzis tam a siostrunia mi mowi ze ona tego nie dopisze bo nie moze. ze mamy sobie jechac do tamtego miasta nie wyrobilam i powiedzialam co o niej mysle (delikatnie oczywiscie). jutro mialam isc do naszej parafii, i co liczyc ze inny ksiadz niz wtedy ja uzna. bo my nawet nie mamy teraz fizycznej mozliwosci jezdzic po odpis tego chociaz nei jest daleko. a co gdyby to bylo np. z 300-400 km a najlepsze jest to ze jakies 3 lata temu jak TZ mial byc ojcem chrzestnym (dodam ze w tej parafii co bierzemy slub) to oczywiscie kartke uznali ![]() juz jestem zmeczona, wszystko na mojej glowie. z tej zlosci az sie poryczalam
|
#2398 |
|
Wtajemniczenie
|
się melduję
![]() no w końcu Kasieńko ![]() Dzasta też sobie z laptopem na kolankach śmigam i może od tego bolały mnie plecy bo pozycja troszkę niewygodna teraz rozumiem dlaczego było tylko leżonko Kinuś jak tam w pracy ?jemy coś?Daget wprawiaj się w remontach bo niedługo ja chyba będę zaczynać i będę prosić o radę Fachowca a tak serio cieszę się że już nie smucisz sięToverku spóźnię się na imprezkę bo muszę się przebrać trzymaj miejsce dla mnie![]() Asiuk za przymiarkęAgatko jak Ci tam w tym Egipcie tęsknimyM.a.r.t.a wracaj już przyszły moje kozaczki-są przecudaczne ????????????????? ???????i w końcu odebrałam akt małżenstwa Sanetka macierzysta parafia zawsze dostaje info o bierzmowaniu z innej parafii gdzie się ono odbywało także nie powinni robić takich fochów z wpisaniem-to jest ich obowiązek, także na spokojnie stanowczo powiedz siostrze że ma to dopisać nie denerwuj się.u nas tak to się odbyło-na kartce z info o chrzcie była adnotacja o bierzmowaniu i to zanieśliśmy do parafii gdzie braliśmy ślub-tylko że musiałam zaplacić 40 zł po 20 zł za każde z nas-tak jest przyjęte
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-09-10 o 13:45 Powód: o bierzmowaniu dla Sanetki:) |
|
|
|
#2399 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Piszę od mamy, bo pomagam bratu w lekcjach, akurat szukam czegoś na internecie to i do Was zajrzałam ![]() toverek83 udanej zabawy ![]() lulucelo życzę miłego i spokojnego czasu spędzonego z mężem w Maroku jak to jeszcze nie spakowana do roboty szybciutko ![]() agunia82 ja się bardzo cieszę, że ty tak dobrze o siebie dbasz dzasta110 a w jaki sposób można dostać takie "błogosławieństwo" dostać. Chodzi mi o to czy jakiś list trzeba napisać albo coś w tym stylu ![]() Kasienka1985 to z niecierpliwością czekamy na fotki
|
|
|
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:59.

wszystko już zostalo powiedziane, nie będę się powtarzać, trzymaj się dzielnie
ze co by nie bylo - sa ze mna
przepraszam za zrzedzenie...
dla brata, że nie docenia takiej fajowej siostry
za przymiarkę sukni
Moja mama z kolei mówiła mi, że 26 lat to już najwyższy czas na ślub i dziecko 

a zdjęcia boskie 

. Pewnie skaner i poczta mailowa pojda w ruch.
hand-made: urodzinowo na 40tkę

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)