|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Hej
Ja tylko na chwilę przyszłam się przywitać
|
|
|
|
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, ja również przyszłam się przywitać
Porcelainnn: kiedyś było inaczej, ale zaczęliśmy się rozumieć. Teraz widzę jak mu zależy na rozmowach ze mną to miłe...
|
|
#3033 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie to co faceci - oni nigdy nie mogą być pewni
![]() (no chyba, że zrobią test na ojcostwo) )Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#3034 |
|
Zadomowienie
|
Aguś, niech zgadnę - myk- mykujesz u koleżanki?
![]() Patrycja- pewnie powoli stajesz się dla niego wzorem... (Mamy włosy takiej samej długości jak widzę )
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#3035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
galarety nie lubię ale galaretkę owszem dlatego od razu galaretka przyszła mi go głowy i "chodzi" nadal... juz dawno jej nie jadłam...
|
|
|
|
|
|
#3036 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy mi się to uda ale postaram się
|
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh, aż ciężko jest mi sobie wyobrazić moją kręconą czuprynkę, która ma 10cm, wyglądałabym jak mały murzynek. Tak wyglądałam w dzieciństwie :|
|
|
#3040 |
|
Zadomowienie
|
Uwielbiam te Myk-myki, Aguś
![]() Paprif- tak,marzy mi się 70 lub 80 cm długości. Może sie uda
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam takie krótkie bo wracam do naturalnych (ostatni raz farbowałam w lutym) i ścięłam te farbowane, żeby nie wyglądać jak kretynka z odrostami do połowy głowy ![]() A tak mi się kiedyś napisało i już tak zostało ![]() Na razie uciekam, ale może jeszcze mi się uda myknąć na wizaż dziś ![]() |
|
|
|
|
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
A miałaś już kiedyś taką długość ?
Ja nigdy. Moim zdaniem najgorsza będzie zima wtedy zawsze irytują mnie moje włosy ani czapki nie mogę założyć na mój łebek bo od razu "szopa" ani schować je pod kurtkę, ani na zewnątrz je wyłożyć-zawsze jakieś problemy mam i wtedy ścinam tak do połowy szyi.
|
|
#3043 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiedziałam, że takie mogą być ceny mieszkań . Ja mieszkam na zadupiu i u mnie piękna kawalerka kosztuje około 60-70 tysięcy . Osiedlić bym się chciała najbardziej w Rybniku, miasto dość duże, przyjazne i sądzę, że znalazłabym tam może pracę. Chociaż TŻ będzie pracował w Katowicach, więc może tam osiądę, chociaż miasto mi się w ogóle nie podoba :/.Cytat:
W akademiku uczę się na łóżku, uwielbiam to ![]() Na wczorajszej imprezce bardzo fajnie było .Dzisiaj idę do mojego robić mu obiad - właśnie owe spaghetti moje . Dla niego oczywiście na koniec ser, dla mnie nie .
|
||
|
|
|
|
#3044 | |||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
z którym w chwili obecnej jestem bardzo zżyta, chociaż kiedyś, to wiadomo, szczeniackie czasy, bójki i przepychanki, ale w końcu wyrósł na człowieka [wcześniej znany był z pseudonimu "żwawy szczur" ]Cytat:
Cytat:
![]() A ja czekam z niecierpliwością na come back Litości nie będzie Cytat:
No i jeszcze jedna histyoria z tym związana... kiedyś nocowałam u mojego TŻ, jeszcze nie byliśmy wtedy parą, nocowałam w innym pokoju i kiedy przyszedł rano mnie obudzić przed pracą zastał piesową śpiącą na... no zgadnijcie... moich włosach Cytat:
Mieszkanko masz piękne ![]() A tak z innej beczki - kiedy zapraszasz włosomaniaczki na parapetówkę ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
Myk - myk ponownie się melduje
![]() Odkryliśmy z TŻ’em fajny sklep – Świat piwa – dopiero kilka dni temu go otworzyli i po pierwszej wizycie tam stwierdziliśmy, że będziemy mieli duuużo piwa do testowania ![]() Ceny są różne, jest piwo za 2,50/500ml ale jest też i takie za 15zł/500ml. Jak na razie przetestowaliśmy 3 – z tym, że jedno kupowaliśmy już 3 razy – nie dość, że jest pyszne (kosztuje 3,40/500ml) to ma jeszcze wiele mówiącą nazwę „Gotyckie” Jakby specjalnie dla mnie ![]() Niestety, kiedy wpadliśmy wczoraj do tego sklepu, właśnie po to piwko, sprzedawca powiedział nam, że to już końcówka bo browar upadł i już nie będzie tego piwa... Wreszcie znajdujemy piwo dla siebie (które mogłabym skrzynkami pić) bo nie jestem wybitnym smakoszem piwa a tu się okazuje, ze już go nie będzie Tzn do końca roku można by dostać pasteryzowane ale to już nie będzie to samo a nawet dużo gorsze w smaku A wczoraj piliśmy jeszcze jedno piwo „Black wych” czyli czarna wiedźma – w sam raz dla mnie Z tym, że to akurat kosztowało 10zł/500ml. Trochę dużo ale raz na jakiś czas można zaszaleć ![]() W tym sklepie za każdą butelkę płaci się 50 groszy kaucji, bo każda jest inna – ale tą od czarnej wiedźmy sobie zatrzymam Fajna jest – ciemne szkło, nalepka z wiedźmą a w szkle wytłoczone 4 małe wiedźmy na miotłach A na szyjce jest pentagram – ale ten dobry, z dwoma rogami na dole a z jednym na górze |
|
|
|
|
#3046 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wracając z córcią z przedszkola pędzę po składniki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A czy pokazywałaś najaktualniejsze zdjęcie ? Czy to w albumie jest najaktualniejsze?Myk, myku przybywam
|
|
|
#3047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo Aga, zazdroszczę piwnego sklepu
Ile fajnych butelek do decu bym tam znalazła...
|
|
#3049 | ||
|
Zakorzenienie
|
Aha
![]() A ja już myślalam, że CZAT bo CZATuję na Was ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3050 |
|
Zakorzenienie
|
To teraz już wszystko jasne, aczkolwiek Twoja definicja też ma w sobie to coś
![]() Mówi mi jeszcze.... Bo Cię poproszę o wysłanie pustych butelek paczką
|
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3052 | |
|
|
Cytat:
![]() Ale sklepu z piwkiem to zazdroszczę My z TŻ'tem z kolei ostatnio testujemy różne drinki gotowe, na Wizażu czytałam, że niezłe w Biedronce mają... i tanio... Zrób fotę tej butelki |
|
|
|
|
|
#3053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No co, "dobry" pentagram to znak ochronny ![]() Na etykietce jest taki obrazek ![]() Ale jeszcze poszukam calej butelki Ta wiedźma na obrazku przypomina mi Helenę Bohnam Carter
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 17:33 |
|
|
|
|
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Iza gratuluję mieszkania- śliczne jest Aga- dopbrze, że nie anagram- na bank by się tam zleciała banda czcicielek ojca dyrektora ![]() Podzielę się z Wami mało przyjemną wiadomością- kuzyn o którym pisałam zmarł dzisiaj- w piątek pewnie będzie pogrzeb. Trochę mnie to zbiło
|
|
#3055 |
|
|
|
|
|
|
|
#3056 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wiem, wiem ![]() Nawet mam taki ![]() Było go chyba widac na którejś mojej fotce |
||
|
|
|
|
#3057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo przykre...
|
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazlam fotkę butelki - niestety nie jest cała i nie widać pentagramu na szyjce
Ale można dojrzeć te wiedźmy na miotłach ![]() Będę musiała zrobić zdjęcie tej butelki, którą mam w domu bo butelka jest o wiele ciemniejsza niż na zdjęciu Kapselek też sobie zachowałam bo fajny jest
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 17:33 |
|
|
|
|
#3059 | |
|
Zakorzenienie
|
mówi się, że dobry pentagram nie jest zły- a jak jeszcze ochroni przed demonami to już w ogóle sexy- tylko tzw. większe pół społeczeństwa pojęcia w tym temacie nie ma i "biedy i boguducha winny" pentagramik demonizuje
![]() Cytat:
edit: Marzenko
|
|
|
#3060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja odpowiadałam "Jeśli już to satanistką" Trzeba było widzieć ich miny ![]() Tym bardziej, ze wśród osób, które się o to pytały byli klienci supermarketu, w którym pracowalam
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

to miłe...

)

wtedy zawsze irytują mnie moje włosy ani czapki nie mogę założyć na mój łebek bo od razu "szopa" ani schować je pod kurtkę, ani na zewnątrz je wyłożyć-zawsze jakieś problemy mam i wtedy ścinam tak do połowy szyi.

[wcześniej znany był z pseudonimu "żwawy szczur"
jej akurat sie nalezy staly
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)