|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Aga rewelacyjna jest ta butelka
Kasiu jak sobie pomyślę, że On był w moim wieku, to aż się słabo robi...Tak młodzi ludzie...Czyli lekarze nie pomylili się (niestety) dając mu 2 tygodnie... Nawet nie chcę sobie wyobrażać co czują najbliżsi, bo wiem jaki to dramat.
|
|
#3062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() butelka wyczesana ![]() Cytat:
przygnębia mnie jak umierają młodzi ludzie- podobnie było w tamtym roku jak zginął Witek podczas tej feralnej trasy koncertowej po Rosji- był w moim wieku- młoda żona- malutka córeczka....ehhh życie
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, muszę już uciekać
![]() Super, że znowu miałam okazję z Wami pobyć Do następnego CZATowania I muszę wreszcie nadrobić zaległości z zeszłego tygodnia
|
|
|
|
|
#3064 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3065 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oddawaj! ![]() A ja dzisiaj mam więcej luzu, muszę tylko ponumerować kartki w zeszycie od techniki i fajrant
|
|
|
#3066 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
To znowu ja ![]() Ale tylko na chwilę, bo musiałam wejść jeszcze do kafejki, żeby zamówić cos w aptece dbam o zdrowie, bo niestety na miejscu nie mieli ![]() A do brata stwierdziłam, że już nie pójdę bo bratowa wróciła a ona niechetnie patrzy na to jak siedze przy kopmuterze. Cytat:
fajny ten język ![]() Jak tylko dorwę aparat od TŻ'a to zrobię A na ten aparat to już ze 2 tygodnie czekam
|
|
|
|
|
|
#3067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Język super, pewnie w niedługim czasie go super opanujesz, już zazdroszczę ![]() Zapisałam się do dermatologa, który pomógł matce mojego TŻ, jak jej włosy wypadały. Najbliższy wolny termin miał co prawda za miesiąc, ale umówiłam się i będę czekać.. Może przez miesiąc nie wyłysieję do końca i mam nadzieję, że on coś odkryje.. Bo już się boję, co będzie się teraz działo. Jak zbliża się jesień, to zawsze lecą bardziej a teraz to już będzie w ogóle masakra
|
||
|
|
|
|
#3068 | |
|
Zadomowienie
|
Co innego sie uczyc, a co innego jak mowia do ciebie w tym jezyku a ty
![]() ![]() A najlepiej jak chlopaka z klasy nauczono "spier***" i jak on to powiedzial do dziewczynki obok, Polki...tak smiesznie to brzmialo Cytat:
Ciemnowlosa, szczupla, sniada, duzooka i hmmm...wyglada jak czajace sie zwierze xD Tzn taki hmm czujny i taki troche...w moim odczuciu dziki (tak jak patrzy i sie smieje) i bardzo sympatyczny, lagodny Pozytywny
|
|
|
|
|
|
#3069 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak wiec spokojnie. a powiem, ze blok w ogole nie wyglada![]() Cytat:
![]() kombinuje z jakims stylowym parawanem w drewnie, ale jeszcze pomysle. gorzej z kanapa bo nie mam na nia pomyslu... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() lo matko, naprawde tanio! pamietam jak patrzylam na mieszkania w wawie. 'najtansze' bylo na 8pietrze na pradze [koszmarna dzielnica], nieumeblowane, do remotu i przy duzej ulicy! Cytat:
ze to przeze mnie i te glupie truskawki![]() ano tak, to taka proba. ostateczna jak to nie wyjdzie to widocznie nie ma juz szans, ale licze, ze bedzie dobrze![]() haha, sopocka impreza z maseczkami na lebkach ![]() Cytat:
![]() a wolisz jasne czy ciemne? z ciemnych polecam kozlaka, z jasnyc fostersa ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
whoa, norweski brzmi jak szwedzki
|
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc
Napiszę to co pamietam:Kasiu bardzo mi przykro ![]() Iza (Blonndee) zazdroszcze tego mieszkania, w tak pięknym miejscu i w tak młodym wieku Ile ja bym oddała za takie mieszkanko![]() Iza (Tigreska) ja też bym chętnie przedłużyła dobę Wracam, że szkoły o 15-16 na ogół, nie mam czasu na nic, nawet nie jestem w stanie się wszystkiego porządnie nauczyc na następny dzien, a co tu mówic o jakimś czasie dla siebie, czy znajomych I chętnie chodziłabym spac o 20, bo prawie codziennie wstaje o 6 :ziewa:Ola pisałaś, że nauczyciele przeżywają ten test bardziej od Was , ale moim zdaniem to dobrze, jeśli ktoś jest mało ambitny i mu niebardzo zależy. Ja podejrzewam, że też bym gorzej napisała, jak by mi nie przypominali o tym przez 3 lata i nie robili żadnych powtórek, zajęc dodatkowych itp.
|
|
|
|
|
#3072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym, traktują nas jak roboty, którym przedstawia się materiał, mówi się "Naucz się tego", a ten potulnie otwiera czaszkę, wpycha do niej książki i jest wszystko cacy. Gdybym uczyła się na bieżąco wszystkich przedmiotów, była przygotowana(w sensie gotowa do odpowiedzi) na każdą lekcję, to nie miałabym nawet czasu po tyłku się podrapać
|
|
|
#3073 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do następnego Cytat:
Witaj (nie wiem jak jest po norwesku, więc witam po polsku ) Cytat:
??
|
|
|
#3074 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tutaj masz ceny mieszkań u mnie w mieście, wszystkie jeszcze do negocjacji . Ale jak powiedziałam, ja na zadupiu mieszkam Właśnie oglądam "You can dance", jak ja uwielbiam patrzeć na taniec
|
|
|
|
|
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez oglądam, ale niektóre występy to ciężko nazwać tańcem
|
|
#3076 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to ja sie przenosze na slask ![]() nie, serio, porownaj to z cenami w warszawie i 3miescie. zreszta to wlasciwie nie ma co porownywac niestety... ![]() edit: i ja ogladalam. 2dziewczyny byly naprawde niezle: ta olimpijka i taka tanczaca hh, co egurrola powiedzial 'matko boska jak ty tanczysz'. a druga doda byla powalajaca szkoda, ze wiekszosc z nich jest taka... zarozumiala? wiem, ze pewnosc siebie jest wazna, no ale na boga, 'jestem najlepszy', 'wygram ten program'? to jak esencja 'dlaczego narod znienawidzil natasze urbanska'
|
|
|
|
#3077 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#3078 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A przy kolejnych "truskawkach" to wiesz, gdzie się zgłosić Uwaga, ujawniam skrywane oblicze swej sadystycznej natury Cytat:
Z życia wzięte: nigdy nie lubiłam geometrii przestrzennej w wydaniu z liceum [bo ta w podstawówce to luzik] za to uwielbiałam prawdpodobieństwo. Zdawałam jeszcze starą maturę, gdzie z 5 zadań na matmie wybierało się chyba 3 o ile dobrze pamiętam. Zawsze niemal w zestawie znajdowały się zadania z 5 dziedzin, w tym właśnie z g.p i prawdopodobieństwa, to był absolutny standard. To tytułem wstępu. Lekcja matmy z praktykantem. Totalny luz, on coś tłumaczy, rozwiązuje zadania, coś podyktował klasie do rozwiązania... Wszyscy zeszyty w nos, ja gadam wyluzowana, więc podchodzi do mnie i pyta, czemu i ja nie rozwiązuję. Ja mu na to - że tego nie czaję w ogóle i nie jestem w stanie zrozumieć, więc nawet nie będę udawać, że umiem ![]() Pytanie: a co ja zrobię, kiedy na maturze będę musiała takie zadanie rozwiązać? Odpowiedź: wybiorę prawdopodobieństwo I zgadnijcie co się stało... NA MATURZE ZADANIE Z PRAWDOPODOBIEŃSTWA BYŁO WYMIESZANE Z TYM Z GEOMETRII PRZESTRZENNEJ ![]() [coś w stylu, że prawdopodobieństwo czegoś tam jest równe sinusowi jakiegoś tam kąta w ostrosłupie, czy coś ]Było to jedyne zadanie z g.p jakie rozwiązałam |
|||
|
|
|
|
#3079 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. A jak Ci się podoba Sopot, bo już tam jesteś prawda ?Oglądam po raz enty Ringa, tym razem na tvn :/. Nie mogą puścić czegoś innego w tym tv ?
|
|
|
|
|
|
#3080 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i odwieczne pytanie, czy ona jest taka glupia i zlosliwosc wychodzi jej przez przypadek, czy robi to celowo? ![]() wyobrazam ja sobie jako taka farbowana brunete w rozowym oczowalacym sweterku i za malej mini jeansowej. obowiazkowo solarka ![]() no to jak fart to fart ![]() swoja droga obowiazkowa matura z matmy nie jest do konca sluszna. ja mam podobne zdanie o tej z polskiego,no ale... powinien byc jezyk, drugi przedmiot i opcjonalnie wybor miedzy matma [dla scislych] i polski [dla humanow]. no bo po co komu na polonistyke np ocena z matmy na maturze albo na fizyke jadrowa z polskiego
|
|
|
|
#3081 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Nie bylo mnie kilka dni ale nie mam dzis sily nadrobic zaleglosci Mam nadzieje ze wybaczycie? Strasznie jestem zmeczona po pracy, nie mam na nic czasu... Do tego ciagle klotnie z siostra i szwagrem... Rozmowa nie pryniosla zadnego skutku, jest gorzej niz bylo. No ale musze jakos dac rade. Jutro mam nadzieje skonczyc wczensiej prace to sie do Was odezwe. Buziaki dla wszystkich
|
|
#3082 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wspomnę o kolejnej Dodzie i jej erotic dance... Cytat:
![]()
|
|
|
#3083 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() w tej chwili akurat pomieszkuje w mieszkaniu, ktore do pazdziernika wynajmuje moj tata, ale ze musial wrocic do olsztyna to ja je 'dostalam' na ten jeden miesiac, a tak naprawde na 2tyg bo w pt wracam do domu a to jest w redzie, pod gdynia. zadupie straszne![]() sopot jest cudowny potem jeszcze przeszlam plaza az na molo i jeszcze polazilam patrzac co tam jest. nie moge doczekac sie jesieni bo teraz to pelno turystow jeszcze, szczegolnie niemieckich i ruskich emerytow![]() a ja wprowadzam sie ok 29-30wrzesnia ![]() wooo, ring! jedynka? ja bym nie obejzala 2raz, za bardzo bym sie bala. chociaz 2czesc byla juz glupkowato smieszna. tak jak ze smakoszem, 1byla straszna a przynajmniej miala klimat, a 2...? smiech na sali
|
|
|
|
#3084 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
taki śmieszny ten norweski witaj Dorotko! Cytat:
Cytat:
Cytat:
a jak mam drugą zmianę to wychodzę z domu o 13 a wracam o 23... a zazwyczaj wychodzę wczesniej bo do południa muszę wszystko pozałatwiać jak coś mam bo po 1 zmianie jak kończę to juz wszystko jest pozamykane... a tu teraz studia dochodzą, nauka... nie wiem kiedy ja sie wyrobię... ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#3085 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do tej persony masz jakieś hmmm....plany![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale net to net....ja obstawiam przypadek- wyszukana złośliwość, cięta riposta czy też solidna dawka ironii to coś co wymaga sprytnego umysłu- a ona nie potrafi nawet zrobić zakupów przez neta Cytat:
|
|
|
#3086 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam do nadrobienia 6 stron, a jak wrocie jutro z pracy to pewnie jeszcze dojda kolejne, takze prosze nie miejcie mi za zle ze wyciagne sprawy sprzed kilku dni
I dziekuje wszystkim za slowa pocieszenie Kolorowych
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
|
#3088 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() się czasem zastanawiam czy tacy ludzie nie mają wstydu ![]() Cytat:
. Teraz tylko żeby się spodobali nowi znajomi na studiach .No, jedynka, jedynka. Oglądałam już wiele razy . Dwojke widzialam raz, ale mi nie przypadła do gustu. Pamiętam jak za 1 razem, kilka lat temu oglądałam jedynkę i po filmie zadzwonił do mnie kumpel. Zamarłam
|
||
|
|
|
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam się poskarżyć - nie mogę spać już od 4
|
|
|
|
|
#3090 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nas jest ... 5 ![]() Daj znać jak po wizycie u dermo ![]() Cytat:
Magic moment czy coś w tym stylu - mniam.Ja nigdy kawy nie słodziłam, ale 3/4 mleka w kawie to u mnie standard A ja czytałam, że pobudza już sam zapach kawy.Cytat:
![]() Cytat:
Z tą różnicą, że nas jest dużo i wszyscy jakoś emigrują do krk![]() Bardzo ładne mieszkanko ![]() Cytat:
Pies wie co dobre.Cytat:
Czy ktoś jeszcze nie cierpi piwa tak jak ja ![]() ![]() CZAT(ujący) na WŁOS(omaniaczki) S(z)atanisto I co z derma i endo ![]() Cytat:
Kasiu bardzo mi przykro ![]() Oficjalne: Dzień dobry Ale czuje się samotnie o tej godzinie
|
|||||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

Nawet nie chcę sobie wyobrażać co czują najbliżsi, bo wiem jaki to dramat.

Damska czy męska?

ze to przeze mnie i te glupie truskawki