Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-10, 16:10   #3361
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75
Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008'

Jowiszku - alez bardzo prosze Polecam ten staniczek, idealnie pasuje a ja zawsze zanim kupilam te czesc garderoby to musialam sie niezle namierzyc. A tu bez mierzenia i wszystko gra Pani sprzedajaca bardzo mila i ekspresowo wysyla - kase placilismy w poniedzialek a we wtorek juz mialam nowe cyce
Aha kochana - zalamalas mnie spacerkami...Widac nie wszystkie dzieci je lubia, skoro Twoja Iga taka duza a mimo to wyje...Juz mam strach wyjsc z nasza terrorystka po raz pierwszy
Stary 2008-09-10, 16:16   #3362
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mała75 Pokaż wiadomość
Aha kochana - zalamalas mnie spacerkami...Widac nie wszystkie dzieci je lubia, skoro Twoja Iga taka duza a mimo to wyje...Juz mam strach wyjsc z nasza terrorystka po raz pierwszy
no ja nie lubię wychodzić bo nawet jeśli Iga uśnie to cała w strachu chodzę bo byle samochód, motor, krzyk dziecka na ulicy ją może wybudzić i jest mega ryk. a niestety nie mam tu cichego parku w okolicy.
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 16:23   #3363
anka1900
Zakorzenienie

Angry Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008'

jowisz
ja przeciez pisze ze Miki zero spania i wrzeszczy jak opetany, no w koncu usnal przy cycu ale juz widze sie kokosi i trzeszczy, predzej mnie by uspiono niz jego, co sie dzieje z moim dzieckiem to nie mam pojecia, kiedy on w koncu bedzie spal jak normalne dzieci w jego wieku ?
zmeczyl mnie bardzo, zeby chociaz ktos sie napatoczyl na zastepcza nianie a tu nikogo ani widu ani slychu, instytucja babci za daleko
Stary 2008-09-10, 16:32   #3364
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez Mała75 Pokaż wiadomość
Jowiszku - alez bardzo prosze Polecam ten staniczek, idealnie pasuje a ja zawsze zanim kupilam te czesc garderoby to musialam sie niezle namierzyc. A tu bez mierzenia i wszystko gra Pani sprzedajaca bardzo mila i ekspresowo wysyla - kase placilismy w poniedzialek a we wtorek juz mialam nowe cyce
hihihi tez go kupilam jutro go odbieram, bo pani sprzedawczyni jest z gliwic

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 16:39   #3365
asiula_n
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
o rany.... sie zakochalam chyba wymienie se mojego rafalka na tego moge?

sliczny facecik
Dziekujemy, dziękujemy ale na wymianę nie ma szans, bo mamusia jest zazdrośnica i by się za maleństwem zapłakała

Cytat:
Napisane przez jowisz Pokaż wiadomość

edit2. może doradzicie jakiś leżak-bujak koniecznie do kilkunastu kg ? taki żeby na płasko się rozkładał. są takie ? może udałoby się używany kupić bo jeden do 9 kg już mamy (Iga waży już 6 ), i ten ma tylko jedną pozycję.
My mamy taki:

http://www.allegro.pl/item435872747_..._wibracje.html
zupelnie płasko to on się nie rozkłada, ale dziecko jak lezy ma proste plecki i chyba jest mu wygodnie, bo Rafał bardzo lubi w nim spać. Zreszta Jola ma taki sam i tez mwila że jest ok
asiula_n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 17:09   #3366
Judi21_84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorbar Pokaż wiadomość
Leleth im więcej informacji będę miała tym lepiej więc prosze podeślij mi co masz. W Polsce ta szczepionka staje się popularna i nawet zaczyna być refundowana dla 15 latek (przynajmniej coś takiego słyszałam). Jak czytałam w necie o tych brodawkach co mam (kłykciny rogowe sromu ) to wypowiadali się ludzie, którzy też je mieli i ta szczepionka bardzo im pomogła. Nie tak jak laserowe usuwanie czy stosowanie jakiś maści. Ja jak narazie jestem na 100% zdecydowana na nią. Musze się pozbyć tych kłykcin.

Dziewczyny z Poznania i okolic. My też możemy się spotkać z naszymi pociechami. Było by bardzo miło

Widze, ze niektóre z Was chcą się pozbyc mleka, dlaczego? Ja robie wszytsko by mieć go więcej bo jakoś wydaje mi się, ze mi go brakuje. ja bym chciała karmić Ale tak z 6 miesięcy, czyli jeszcze 5
ja nie moge karmic bo tymus nie toleruje mojego mleka, mimo trzymania scislej diety dziecko wiło sie, prezyło, cierpiaało

Cytat:
sluchajcie, zaopatrzylyscie wasze dzieciaki w jakies kombinezony na jesienne chlody i zime? ja mam jeden ale na polroczne dziecko i sie zastanawiam czy dokupic mniejszy zwlaszcza ze Piterek to kurdupelek
na jesien mam, na zime mam od siostry ale taki na 9 miesiecy wiec tymek bedzie w nim plywal, ale co tam spiworek do wozka musze kupic

Cytat:
Napisane przez asiula_n Pokaż wiadomość
Dziewczynki kochane, a na usg to chodzicie ze skierowaniem od ortopedy czy prywatnie? Bo ja ostatnio byłam u ortopedy i powiedzial że wszystko jest oki i nie trzeba robic usg. No i nie wiem czy mam isc prywatnie żeby miec 100% pewnosci że jest dobrze, czy uwierzyć facetowi na słowo

Jolu a po co ten altacet na nózki, bo nie doczytalam?

A wiecie ja Rafalka na chrzest wsadziłam własnie w taki garniturek serce mi sie kroilo, ale na szczęście nic mnie to nie kosztowało, bo to prezent od chrzestnej był sama na pewno bym kombinowała jakies inne ubranko. Zreszta pokaże wam fotki...

Ja nosze normalny stanik, usztywniany typu push up, bo jeden cyc mam D a drugi B, i tak od kilku tygodni i raczej się nie zanosi na zmianę... W każdym razie tak jak pisza dziewczyny, ważne żeby nie podrazniał brodawki, wiec odpuśc sobie koronki itp. Zreszta jak urodzisz zawsze zdązysz dokupić to co potrzebne

To ja zapraszam serdecznie, myślę, że dla pomorzanek Gdańsk bedzie optymalny

Ando - artykul pierwsza klasa!!!

Dzięki za zaproszenia na NK - Matrica - zdjęcia ze ślubu piękne

A ja mialam dzis wizyte u gina i co? Wizyta na 12, przychodze a tam kolejka 10 kobtek, czyli z 1,5 godziny czekania, no wiec poszłam do domu, bo synek został z tesciową, ale tak dlugiej nieobecności by nie wytrzymał, zaplakałby sie z glodu... teraz kolejna wizyta za tydzień

Zmykam robic obiad bom głodna jak wilk
altacet na nozki-mamy smarowac miejsca po szczepionce

Cytat:
Napisane przez wersta Pokaż wiadomość
Kasiulko dzięki za link

dopiero wyczaiłam zdj Judi ślepota. biżu piękna a Tymoteusz jeszcze bardziej

jeszcze nie kupiłam kombinezonu, bo czekam aż się zrobi zimno. płodzianka tak szybko rośnie wzdłuż, że trudno obstawiać rozmiar
dziekuje

potwierdzam co do lezaczka-ja jestem mega zadowolona

Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 17:20   #3367
rusalka
Zadomowienie

GG do rusalka

Cytat:
Napisane przez anka1900 Pokaż wiadomość

Rusalka u nas w lublinie jedna poradnia preluksacyjna dziennie 20 numerkow, wiec musialam zrobic prywatnie usg ( 90 zl) i po mekach wyszlo ze wsio ok i jestem juz spokojniutka, ale nawet prywatnie to kolejka byla, nie tak z ulicy moglam wpasc

Powiem ci ze gdyby nie mąż to bym tam nie wiem ile siedziała , bylismy jako pierwsi ale jak zauwazylam to lekarz brał skierowania ulozone na kupce z rejestracji czyli ten kto przyszedl pierwszy byl na samym dole i gdy mąż zorientował sie ze on wziął babke co sobie ostatnia przyszła to do niego z tekstem ze moze by tak odwrócił na druga stronę i takim trafem weszłam jako druga .
co do wizyt prywatnych to duzo dzieci sie rodzi wiec kazdy patrzy gdzie szybciej a jak sama widzisz tam tez kolejki
rusalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 17:35   #3368
anka1900
Zakorzenienie

Smile Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008'

dziewczynki ostatnio mnie cos takiego naszlo ze tesknie za brzuszkiem ciazowym, za tym uczuciem ze ktos sie tam dobija w srodku zeby w odpowiednim czasie wyjsc na swiatlo dzienne, ogolnie za glasakaniem brzuszka i takie tam nostalgie mi przychodza do glowy
ps. Mikolaj komar ucina juz niedlugo bedzie ze 2 godz. tylko szkoda ze pod wieczor to robi a nie wczesniej, potem tlucze mi sie po cycach do polnocy
Stary 2008-09-10, 17:38   #3369
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rusalka Pokaż wiadomość
Powiem ci ze gdyby nie mąż to bym tam nie wiem ile siedziała , bylismy jako pierwsi ale jak zauwazylam to lekarz brał skierowania ulozone na kupce z rejestracji czyli ten kto przyszedl pierwszy byl na samym dole i gdy mąż zorientował sie ze on wziął babke co sobie ostatnia przyszła to do niego z tekstem ze moze by tak odwrócił na druga stronę i takim trafem weszłam jako druga .
co do wizyt prywatnych to duzo dzieci sie rodzi wiec kazdy patrzy gdzie szybciej a jak sama widzisz tam tez kolejki
My całe szczęście leczymy się prywatnie i dzięki temu USG mieliśmy w 5 dobie po porodzie...a z tym NFZ to dziecko, które ma problemy i ma USG dopiero w 2-3 mies. zycia powinno być już dawno rehabilitowane- im wcześniej tym lepiej.
Stary 2008-09-10, 17:39   #3370
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
dziewczynki ostatnio mnie cos takiego naszlo ze tesknie za brzuszkiem ciazowym, za tym uczuciem ze ktos sie tam dobija w srodku zeby w odpowiednim czasie wyjsc na swiatlo dzienne, ogolnie za glasakaniem brzuszka i takie tam nostalgie mi przychodza do glowy
ps. Mikolaj komar ucina juz niedlugo bedzie ze 2 godz. tylko szkoda ze pod wieczor to robi a nie wczesniej, potem tlucze mi sie po cycach do polnocy
hehehe, Aniu mnie takie cos naszlo pare dni po porodzie, ale im dalej z piotrusiem to jakos ciesze sie ze mam swoja sylwetke spowrotem, juz nawet skora na brzuchu nie jest taka galaretowata.. ale drugie dziecko i tak za pare lat chcialabym miec no chyba ze zaliczymy wpadke to wtedy los zadecyduje sam kiedy rodzenstwo piotrusiowi zrobic

It is what it is

Stary 2008-09-10, 17:42   #3371
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez rusalka Pokaż wiadomość
rusałko, a my byliśmy umówieni na konkretny termin w poradni dziecięcej na pilsudskiego, weszlam z dzidziolem i wyszlam, wszystko gratis i bez zbednego czekania, dlatego sie dziwie jak was czytam ze sa takie problemy z usg bioderek

It is what it is

Stary 2008-09-10, 17:56   #3372
Mijalea
Zakorzenienie

W Gdansku??
To super, jak dla mnie no problem, tylko dajcie znac jak bedzie ten zjazd zajechanych ze zmeczenia matek i ich wyjcow

No moj edzio tez ostatnio zaczal marudzic na spacerach i juz nie jestem taka wyluzowana. Dzis malz z nm wyszedl, to ja szybko kawka Anatol, gazetka i odpoczywam, po pol godzince slysze ryk za oknem....i juz wiedzialam kto wraca

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 18:03   #3373
anka1900
Zakorzenienie

Mijalea witaj w klubie
Stary 2008-09-10, 18:06   #3374
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Mijalea witaj w klubie
pewnie wasze dzieci mecza skoki rozwojowe, cos co kiedys wklejała jowiszowa

Moj tfu tfu dzis grzeczny, chetnie spi i malo marudzi nawet

It is what it is

Stary 2008-09-10, 18:23   #3375
Sosnowa
Zakorzenienie

No właśnie chciałam znaleźć ten artykulik od Jowiszka, ale już go chyba nie odkopię...
Sosnowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-10, 18:48   #3376
Judi21_84
Zakorzenienie

doradźcie mi, Tymek ma 38 stopni gorączki po szczepieniu, dałam mu już panadol. Czy mam go kąpać czy lepiej dać mu dzisiaj spokój...???

Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 18:55   #3377
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez Judi21_84 Pokaż wiadomość
doradźcie mi, Tymek ma 38 stopni gorączki po szczepieniu, dałam mu już panadol. Czy mam go kąpać czy lepiej dać mu dzisiaj spokój...???
kąpać.. dzieci kąpiel relaksuje, będzie mu się lepiej spalo

biedny Tymus..

Sosnowa, wejdz w nick Jowiszka i daj "pokaz wiecej postow Jowisz" i wtedy najlatwiej znajdziesz to co cie interesuje

It is what it is

Stary 2008-09-10, 19:06   #3378
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Judi21_84 Pokaż wiadomość
Kąp kąp,tylko na przeciągi uważaj i nie trzymaj tak długo jak zawsze.

A Borys to już od 30 min kima.
O której kąpiecie swoje maleństwa?
Stary 2008-09-10, 19:10   #3379
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Sosnowa, pomagam post nr 2813

It is what it is

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-10, 19:27   #3380
jowisz
Zakorzenienie

my kąpiemy zazwyczaj o 20stej. dziś wcześniej bo Iga na cały dzień spała z 1,5 godziny wyszłam z sypialni 10 min. temu i czekam jeszcze chwilę czy powietrze ją wybudzi. potem idę się kąpać.
Stary 2008-09-10, 19:37   #3381
Kurzoslawa
Wtajemniczenie

[quote=Mijalea;8949129
Dziewczyny, jestem dzis padnieta, jakis kryzys mam.
Caly dzien sama w domu z malym, kota mozna dostac.
Czy wy tez musicie radzic sobie same, czy ktos wam pomaga??
Jak bylam u rodzicow, to chociaz sie obkupilam, bo mama bez problemu z malym zostawala, a tutaj nie mam nikogo Wszystko robie w biegu miedzy drzemkami malego [/quote]

Mija ja tez mam kryzys czasami po 10 razy na dobe,zalezy od dnia,a głównie od zachowania i nastroju Anastazji dzisiaj było chyba znosnie(bo przeciez mogło byc gorzej...)
Mała zajmuje sie w zasadzie sama.Tż pomaga ile może ale biedak w nocy pracuje,a w dzien odsypia przynajmniej 4-5 h. wieczorem jest nieocenion bo zajmuje sie mała tak abym mogła cos zjeść na spokojnie i wziąść odprezająca kąpiel.No i dziadkowie zabiora raz na dwa trzy dni mala na spacer,ale w tedy tez nie odpoczywam tyko sprzatam najcześciej

Cytat:
hehe ja sie jeszcze czasem łapie na tym że głaszcze czule swój brzuszek,a raczej zwis skórny

Cytat:
Napisane przez ver_ona Pokaż wiadomość
My całe szczęście leczymy się prywatnie i dzięki temu USG mieliśmy w 5 dobie po porodzie...a z tym NFZ to dziecko, które ma problemy i ma USG dopiero w 2-3 mies. zycia powinno być już dawno rehabilitowane- im wcześniej tym lepiej.
Mała miała usg bioderek w drugiej dobie po urodzeniu i 17 wrzesnia ma usg kontrolne.Wszystko na NFZ.

Cytat:
Napisane przez ver_ona Pokaż wiadomość
O której kąpiecie swoje maleństwa?
o 19.30 sie staramy,chyba że mała grymasi to jakieś 20-10 min szybciej.

Mała walneła dzisiaj znowu dwie kupy.Jedna rano druga popoludniu
W zyciu nie sadziłam że widok kupy tak mnie uszczęsliwi

Witamina B6 zakupiona i juz druga dawka zażyta.Z cyckami jest tak sobie.Dzisiaj musiałam odciagac tylko po 6 a potem po 14.Ograniczyłam napoje i jest lepiej tzn. nie napełniaja sie tak szybko.

Jolu współczuje tej goraczki u TymusiaMy na szczepienie idziemy 16,za tydzien.
Juz sie tego boje...

Nastka kima juz 35 min...może sie nie obudzi?(plissssssssssssss )
Dobra pomolestuje tz o masaz bo plecy mi siadają.Wam tez?

Kurzoslawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 19:54   #3382
rusalka
Zadomowienie

GG do rusalka

Cytat:
rusałko, a my byliśmy umówieni na konkretny termin w poradni dziecięcej na pilsudskiego, weszlam z dzidziolem i wyszlam, wszystko gratis i bez zbednego czekania, dlatego sie dziwie jak was czytam ze sa takie problemy z usg bioderek

Anisia tylko ze ja byłam na kozielskiej, juz teraz nie pamietm czy na skierowaniu bylo napisane ze tam mamy isc na badanie czy nie , nie pamietam tez zeby lekarka nas tam kierowała hmm,mama małą rejestrowała wiec teraz juz nie powiem jak było , super że chociaz tam nie czekałas.
rusalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 19:57   #3383
jowisz
Zakorzenienie

jaki rozmiar stanika brałyście laski ?
nie wiem czy brać:
80 B (dla obwodu w biuście 94-96) czy 75 C (dla obwodu 91-93)
w tej chwili w biuście mam 91 cm ale są po całym dniu wypompowane.
chyba 80 B będzie lepszy
Stary 2008-09-10, 20:12   #3384
Kasiulka22
Zakorzenienie

Zastrzelcie mnie właśnie wpierdzieliłam pół rolady lodowej z czekoladą Kasiulka Ty grubasie!

Kurzosławko mnie kręgosłup bardzo często boli, ja nie wiem co to będzie jak Olcia jeszcze masy nabierze

Ja kąpię po 19 i o 20 Ola leży już w łóziu przeważnie w przeciągu minut 15 jest odlot i śpi pięknie do jedzenia, za 3-4 godziny i tak do rana

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 20:17   #3385
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Ja kąpię po 19 i o 20 Ola leży już w łóziu przeważnie w przeciągu minut 15 jest odlot i śpi pięknie do jedzenia, za 3-4 godziny i tak do rana
tego wam butelkowe mamy zazdroszczę. od początku dziecko zasypia jakkolwiek ale nie przy cycku. u mnie to niemożliwe i wiem, że będzie ciężko odzwyczaić małą od piersi. nawet dziś na tvn style oglądałam program o maluchach i prowadząca radziła jak to stopniowo robić - najpierw w dzień rezygnować z posiłku, stopniowo, i na koniec w nocy - bo to najtrudniejsze, i że ojciec wtedy powinien pomóc, i kilka nocy może być z głowy ale w końcu dziecko się musi odzwyczaić
Stary 2008-09-10, 20:31   #3386
maladT
Zakorzenienie

do Gdańska mam niecałe 90km więc chętnie

wy tęsknicie za brzuszkiem ciążowym a ja walczę by mój był płaski a nie jak u laski w 3 miesiącu ciąży... póki co mam obsesję i tak jak kiedyś patrzyłam ludziom czy mają proste zęby gdy nosiłam aparat na stałe to teraz patrze laskom na brzuchy i o dziwo wiele lasek ma brzuch podobny do mnie... wylewa sie ze spodni takiej jednej i drugiej taki tłuszcz bleee... pocieszam sie ze ja mam tak po ciąży a one nie

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 21:04   #3387
anka1900
Zakorzenienie

Smile Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008'

my kapiemy Mikolaja miedzy 19-20 godzina a raczej jest to 19, gdyz nie pamietam juz kiedy ogladalam Fakty na TVN
Jowiszek co do cyckonosza to nie bierz za luznego obwodu, bo poleci Ci zapiecie na kark, sadze ze to 75 to sie jeszcze naciagnie do 85 oby nie bo taki cycnik nic nie wart

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-10, 21:08   #3388
Ando
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez natoha Pokaż wiadomość
Verona jak nauczyłaś Borysa samego zasypiać? Moja zasypia tylko przy cycu (i nie chodzi o jedzenie, ale żeby był w buzi), na klacie, albo na rączkach w pozycji jak do cyca.
Jak ją kładę do łóżeczka śpiąco-ziewającą to zaraz jest machanie rączkami, nóżkami i ryk nieprzeciętny.
Odnosnie zasypiania-to chyba troche zalezy od dziecka-bo jednemu jest bliskosc bardziej potrzebna a drugiemu mniej. Naszego pierwszego bylo bardzo trudno uspic - nosilismy mlodego godzinami wieczorami, bujalismy, tez tylko przy cycu zasypial, wiec o bekaniu nie bylo mowy. Teraz klade Didi do lozka (najchetniej na brzuchu spi) i o ile nie ma kolek to sama zasypia
Ale polecam Tracy Hogg "jezyk niemowlat" - u nas podzialalo
Ando jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 21:11   #3389
Ando
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez taka sobie Pokaż wiadomość
Ando ja mam jakies na C.. i mi lekarz powiedzial ze nie musze czekac na okres zeby zacząć brac, tyle ze nie wiem co mam zrobic jak ja chyba dostałam okres, chyba bo jakis taki dziwny.
No wlasnie tam pisalo cos takiego ze poniewaz progesteron jest potrzebny do laktacji to te piguly sa jednoskaldnikowe (pisze z pamieci wiec moga byc bledy merytoryczne) czyli tylko estrogen, co powoduje dlugotrwale i bolesne miesiaczki, i chyba jakies bnusy typu bole glowy, itp
Stary 2008-09-10, 21:15   #3390
Ando
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez taka sobie Pokaż wiadomość
ja jakos caly czas sie boje jesc czegos nowego, mała wciąż na debridacie i infacolu bo jeszcze ją męczą te kolki.
Slyszalam ze kolki sa miedzy innymi od zbyt ubogiej diety. Ze lepiej jesc wszystko (oprocz ostrych, wzdymajacych, gazowanych i smazonych)
Ja jem wszystko na co mam ochote, a mala jednego dnia ma kolki drugiego nie...wiec po co sie katowac (tez jej daje infacol). Mozna najwyzej przeanalizowac czy na cos konkretnego zle reaguje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości