Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-09, 14:36   #1261
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
AsiCcccCA - wskocz na forum fitness a jak nie będzie żadnego wątku z ćwiczeniami to wprost popytaj moderatorów. A tak inaczej powinny być na te partie ćwiczenia 8min. buns.

schism - miłego warszawowania

agness - z tym tż...skądś to znam. Od miesiąca między mną a moim ostro zgrzyta, w ten weekend u koleżanki ostro się pokłóciliśmy. Krzyczeliśmy na siebie przez 3h w pośrodku wiochy w nocy, ja przeryczałam, popsułam wieczór wszystkim kolegom, nie zaliczając do tego faktu, że teraz wszyscy mnie nienawidzą i myślą o mnie w kategoriach psychola...Ale znowu...lepiej pokrzyczeć i wyjaśnić kilka spraw niż dalej połykać smuty i wścieki a potem zrobić huragan i rozstać się. Brak komunikacji to amen związku...

Krytia - też tak drapię syfy. Ja za książki jak narazie wygląda na to, że strzelę z portfela coś około 570zł...
oj to bardzo dużo a co do syów to ja też to robie ale nie na oczah wszystkich tamto było przypadkowo

Od piątku do niedzieli gdzieś out of cywilizacja u koleżanki na akcji, sobota alkoholowa, ale tak akurat poziom procent - wszystko pamiętam, nie było wstydu, tylko od soboty z powodu kilogramów chipsów i krakersów, żeby trudniej się było upić mam żołądek i trawienny zupełnie w kosmosie. W niedzielę po drodze do domu jeszcze zostaliśmy u koleżanki na noc w mieszkaniu w Ołomuńcu żeby rano powalczyć o zapisanie na 4rok studiów - oficjalnie było to od 8:00, o 7:30już tam było 20 ludzi, koło 10dopieo wchodziłam po pieczątki - mały cud, bo w zeszłym roku w kolejce byłam 3,5h, potem uczelnia, szpital, stołówka, sklep z ubraniami medycznymi itp.na pociąg do dom, po drodze mi brzuch wykitował, w domu błogo.

Najlepsze na tym wszystkim to to, że wczorej na tydzień przed rozpoczęciem semestru już wrzucono na internet terminy egzaminu z radiologii...pierwszy mój exam 8.10. a to jeszcze ni razu na tym przedmiocie nie byłam, bo 15.9.dopiero zaczyna...to chyba tylko u nas może być, że człowiek walczy o termin jeszcze nie będą oficjalnie na roku....

Końcówka wolnego mnie conieco przygnębia...
Oj strasznie. Tylko miesiąc się uczyć i już gzamin pewnei duży

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
tak, wtedy jest problem

ano w Krakowie, bo profesor jest z Krakowa a ze sami ten egzamin przełożyliśmy na wrzesień więc obiecaliśmy mu także że przyjedziemy do niego żeby się nie musiał fatygować tacy dobrzy jesteśmy

Kochana jak się ciesz że że wszystko się układa oby tak dalej a na podczas ślubu będę kciuki zaciskać

powodzenia

super że humorek lepszy

to samo mi do głowy przyszło

nie wiem jak to z tymi rowerkami jest, ale chyba tak od 300 złotych powinno być już coś porządnego... nie wiem jak z tymi tańszymi

nie myśl o tym... takie rzeczy się zdarzają, mam nadzieję ze to nie było cos mega poważnego trzymaj się

Ty to zawsze masz przygody

nie dziwię Ci się, niezłą masakrę będziesz miałą w takich momentach moje dziwne studia wydają mi się mega łatwe

Dziewczyny dostałam 5 z tego egzaminu
strasznie się cieszę szczęście mi pomogło bo temat bardzo mi spasował
nie pisałam wczoraj, bo po nauce do 1 w nocy z kumpelami w niedzielę, wstałyśmy o 5 rano i pojechałyśmy do tego Krk, po egzaminie wróciłyśmy do Kato, najpierw najeść się do Osła, a później oblewać u mnie w domu
tak więc dziś rano dopiero byłam czynna ale byłam w bibliotece oddać książki a później nie miałam prądu w mieszkaniu

zjem teraz obiadek i jadę do rodziców trochę odpocznę, po spotykam się z TŻ-em następne zaliczenie za tydzień w środę, ale dużo spokojniej do niego podchodzę

miłego popołudnia
O widzisz 5 to super
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 15:29   #1262
yerba
Raczkowanie

Cytat:
tak, wtedy jest problem

ano w Krakowie, bo profesor jest z Krakowa a ze sami ten egzamin przełożyliśmy na wrzesień więc obiecaliśmy mu także że przyjedziemy do niego żeby się nie musiał fatygować tacy dobrzy jesteśmy

Kochana jak się ciesz że że wszystko się układa oby tak dalej a na podczas ślubu będę kciuki zaciskać

powodzenia

super że humorek lepszy

to samo mi do głowy przyszło

nie wiem jak to z tymi rowerkami jest, ale chyba tak od 300 złotych powinno być już coś porządnego... nie wiem jak z tymi tańszymi

nie myśl o tym... takie rzeczy się zdarzają, mam nadzieję ze to nie było cos mega poważnego trzymaj się

Ty to zawsze masz przygody

nie dziwię Ci się, niezłą masakrę będziesz miałą w takich momentach moje dziwne studia wydają mi się mega łatwe

Dziewczyny dostałam 5 z tego egzaminu
strasznie się cieszę szczęście mi pomogło bo temat bardzo mi spasował
nie pisałam wczoraj, bo po nauce do 1 w nocy z kumpelami w niedzielę, wstałyśmy o 5 rano i pojechałyśmy do tego Krk, po egzaminie wróciłyśmy do Kato, najpierw najeść się do Osła, a później oblewać u mnie w domu
tak więc dziś rano dopiero byłam czynna ale byłam w bibliotece oddać książki a później nie miałam prądu w mieszkaniu

zjem teraz obiadek i jadę do rodziców trochę odpocznę, po spotykam się z TŻ-em następne zaliczenie za tydzień w środę, ale dużo spokojniej do niego podchodzę

miłego popołudnia
Gratuluje piąteczki!!

Ale upał u mnie dziś.... A ja poł dnia oprowadzalam kuzynów po miescie, o zgrozo No ale jak trzeba to trzeba
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 17:36   #1263
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dziękuję za gratulacje Kochane

idę porozmawiać z mamą, a później idę do TŻ-a

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 18:09   #1264
agness51
Zakorzenienie

Witam... wpadłam się przywitać... jakoś słabo się czuję psychicznie... nie wiem jak to się stało,ale zgubiłam porftel specjalnie odłożyłam sobie trochę kaski,bo w sobotę mała impreza się szykuje,no i zostałam bez kasy... na szczęście dziś sprzedałam książki dla młodszej klasy,więc trochę mam,ale jestem zła,że zgubiłam go,a nawet nie wiem jak i jeszcze mam parę problemów,ale wolę o nich nie pisać... nie będę zanudzać...

Trzymajcie się .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 20:15   #1265
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Ewusia- i jak wyobraziłaś sobie? chyba jednak nie jak ta 5tka jest
agness - kurde nie miło... a szukałaś wszędzie tego portfela? może gdzieś wpadł zapodział się?

ja nie piszę co u mnie bo ....

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"

Edytowane przez malinka_86
Czas edycji: 2008-09-09 o 21:35
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 20:55   #1266
agness51
Zakorzenienie

malinko - chyba już wszędzie szukałam,nigdzie nie ma ...

Pisz co u Ciebie .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-09-10, 09:19   #1267
yerba
Raczkowanie

Witajcie

Agness
, oj cholercia, niezle bym sie wkurzyla Moze w jakims sklepie zostawilas czy cos..

Ja niedawno wstalam i lece zaraz do lekarza, a pozniej do biblioteki.

Milego dnia wszystkim

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-10, 11:21   #1268
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Ale Was zaniedbałam muszę teraz to wszystko ponadrabiać ^^ .

Agness
kurczę, to niefajnie..a kaski dużo w nim miałaś ? Poszukaj jeszcze dobrze, może jednak gdzieś się drań zapodział.

Malinko pisz co u Ciebie Kochana, koniecznie !

Yerba
do lekarza a co Ci jest ?

A ja dziś wagary, zaspałam do szkoły
Z panem M. chyba daję sobie spokój, to było tylko zauroczenie, jakoś mi już teraz na nim tak nie zależy Ale za to pojawił się drugi pan M. chociaz nadzieji sobie wielkiej nie robię, będzie co będzie.
Normalnie chyba sobie 'strzele' drugą kawę bo dalej usypiam

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 12:40   #1269
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
malinko - chyba już wszędzie szukałam,nigdzie nie ma ...

Pisz co u Ciebie .
kurde lipa straszna ja kiedyś też zgubiłam portfel z grubą kasą i kiedyś mnie okradli

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
Malinko pisz co u Ciebie Kochana, koniecznie !

Z panem M. chyba daję sobie spokój, to było tylko zauroczenie, jakoś mi już teraz na nim tak nie zależy Ale za to pojawił się drugi pan M. chociaz nadzieji sobie wielkiej nie robię, będzie co będzie.
Zaspałaś? tak to się teraz mówi Własnie będzie co będzie i tego się trzymaj

Co u mnie? Lipa straszna, a nawet brzoza Ogólnie do d...

Stary 2008-09-10, 12:54   #1270
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

haj

a ja tez jakos rzadko sie tu zjawiam
bylam zrobic przeswietlenie pluc, bo moj akademik ma dziwne wymogi i musze miec zaswiadczenie od lekarza na podstawie RTG, ze mam zdrowe pluca i moge mieszkac z innymi ludziami

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)
cel II - 62 kg (do kwietnia)
cel III - 60 kg (do lipca)
cel IV - 58 kg (do września)

88niezapominajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 13:02   #1271
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88niezapominajka88 Pokaż wiadomość
haj

bylam zrobic przeswietlenie pluc, bo moj akademik ma dziwne wymogi i musze miec zaswiadczenie od lekarza na podstawie RTG, ze mam zdrowe pluca i moge mieszkac z innymi ludziami
ale dziwne zaswiadczenie
moze to jakis akademik co płuca niszczy cy co
ja juz tez niedługo akademik

ja tez ostatnio mniej sie udzielam,a bo jakos nie mam co pisac...nudy u mnie
jestem sama w domku,wiec TZ jest ze mnądzis nawet do szkoly nie poszedł
teraz siedzi sobie i czyta ksiazke a ja wizazuje

Agness-współczuje..ja kiedys tez zgubiłam portfel...wiem co to za ból
Ewelka-juz wagary mmm mój TZ wagarował juz w drugi dzien po rozpoczeciu roku,u mnie oczywiscie

Ciekawe jak tam nasza Panna Młoda sie ma
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 13:03   #1272
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Witam... wpadłam się przywitać... jakoś słabo się czuję psychicznie... nie wiem jak to się stało,ale zgubiłam porftel specjalnie odłożyłam sobie trochę kaski,bo w sobotę mała impreza się szykuje,no i zostałam bez kasy... na szczęście dziś sprzedałam książki dla młodszej klasy,więc trochę mam,ale jestem zła,że zgubiłam go,a nawet nie wiem jak i jeszcze mam parę problemów,ale wolę o nich nie pisać... nie będę zanudzać...
współczuję

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Ewusia- i jak wyobraziłaś sobie? chyba jednak nie jak ta 5tka jest
przez chwilę mi to przeszło przez myśl ale szybko ten obraz usunęłam

Cytat:

ładnie, ładnie, wagarowiczko

Cytat:

(ale wiesz że możesz nam napisać i nawet mega po marudzić a my przytulimy, prawda )

Dzień dobry

właśnie niedawno wróciłam od TŻ-a i zaraz idę produkować obiadek dla rodzinki po południu może się za pracę wezmę, albo za naukę do zaliczenia... ale tak lajtowo, bez nerwów, w końcu dużo czasu jeszcze mam

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-09-10, 13:31   #1273
yerba
Raczkowanie

Ewelka - to byla rutynowa wizyta u ginekologa

Cytat:
kurde lipa straszna ja kiedyś też zgubiłam portfel z grubą kasą i kiedyś mnie okradli

Pomarudz nam trochę, jeśli sprawi to, że poczujesz się nieco lepiej

Cytat:
Napisane przez 88niezapominajka88 Pokaż wiadomość
haj

no ale jak trzeba to trzeba...

Cytat:
współczuję

przez chwilę mi to przeszło przez myśl ale szybko ten obraz usunęłam

(ale wiesz że możesz nam napisać i nawet mega po marudzić a my przytulimy, prawda )

Dzień dobry

właśnie niedawno wróciłam od TŻ-a i zaraz idę produkować obiadek dla rodzinki po południu może się za pracę wezmę, albo za naukę do zaliczenia... ale tak lajtowo, bez nerwów, w końcu dużo czasu jeszcze mam
Miłej i owocnej nauki. Ja jednak nie w bibliotece, ale w domu biorę się wkońcu za pracę...
Stary 2008-09-10, 13:43   #1274
agness51
Zakorzenienie

Wpadłam się tylko przywitać,bo zaraz jadę do TŻ-ta humor nadal taki sobie,może przy nim mi się poprawi

Miłego dnia .

Stary 2008-09-10, 15:54   #1275
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja wcale nie słyszałam jak budzili mnie rodzice i wcale momentalnie i szybko nie odpowiedziałam im jak po chwili spytali czy jestem zmęczona, ja wcale nie udawałam że śpię, ja wcale wogóle nie spałam .

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Ewelka-juz wagary mmm mój TZ wagarował juz w drugi dzien po rozpoczeciu roku,u mnie oczywiscie
Hihi, to TŻ jest dobry

Cytat:

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
Ewelka - to byla rutynowa wizyta u ginekologa
Już myślałam, żeś chora ; )) .

Nie chcę zeby to tak jakoś wyszło, że się szczycę tym, że do juz szkoły nie poszłam, bo tak to może zabrzmiec, zresztą czym tu się szczycic

Agness nawzajem .
Malinko mam nadzieję, że się humorek polepszy.

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 19:11   #1276
yerba
Raczkowanie

Cytat:

Już myślałam, żeś chora ; )) .

a mogło Ci się tak wydawać, bo pisałam niedawno, że jestem przeziębiona. Do tej pory jestem w sumie niedoleczona, ale do lekarza z katarem nie idę (chociaż może by trzeba).

Odwiedziła mnie koleżanka i tak sobie rozmawiałyśmy milutko, a teraz chwilkę posiedzę i może dokończę to co miałam dziś napisać A jutro pierwsze powakacyjne starcie z promotorem (trzymajta kciuki... ).
Stary 2008-09-10, 19:45   #1277
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

niezapominajka, orzeszku - zaświadczenie normalne jakby ktoś miał jakaś gruźlicę chciałybyście z nim mieszkać w pokoju, akademiku? brrr

Ewusia - czemu usunęłaś? mogłaś mu napisać przepis na pana w rondelku

yerba, ewusia- ale ja nie mam co marudzić... po prostu jest do d... we wszytskim i w każdej rzeczy z osobna... pozatym martwię się tym semestrem (będę pisać pracę nawet tematu nie mam i nie wiem, kto idzie na promotorów...) i swoimi studiami SUM normalnie tragedia...

Jutro idę do ginekologa po tabletki bo mam zacząć brać spowrotem... Tylko się nerwuję bo nie mogę Diany brać A ona mi najlepiej pomagała...

Stary 2008-09-10, 20:00   #1278
yerba
Raczkowanie

Malinko, na pewno lekarz dobierze Ci jakieś inne tabletki. Swoją drogą czemu akurat tych nie możesz brać, a inne możesz?
Trzymaj się kochana, a co do studiów i pracy to się pociesz tym, że ja się jeszcze nie obroniłam. Ba, jeszcze nawet nie skończyłam pisać pracy. Zaraz będzie połowa września, a ja się dopiero po wakacjach za to biorę
Stary 2008-09-10, 20:46   #1279
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
Malinko, na pewno lekarz dobierze Ci jakieś inne tabletki. Swoją drogą czemu akurat tych nie możesz brać, a inne możesz?
Trzymaj się kochana, a co do studiów i pracy to się pociesz tym, że ja się jeszcze nie obroniłam. Ba, jeszcze nawet nie skończyłam pisać pracy. Zaraz będzie połowa września, a ja się dopiero po wakacjach za to biorę

Bo mam iść do kliniki do W-wy a Diana podobno "zamazuje" bardzo wyniki te które muszą być u mnie widoczne czyli wszytskie moje chorobowe. Brałam Yasmin przez prawie 6 ms, teraz mam nadal brać Yasmin lub Yasminelle... Ale potem jak już będę po klinice to wrócę do Diany... Ale lepiej późno niż później No ja czekam na promotorów... a co do SUM-a to martwię się tym że sobie nie poradzę na Politechnice...

Stary 2008-09-10, 21:56   #1280
yerba
Raczkowanie

Cytat:
Bo mam iść do kliniki do W-wy a Diana podobno "zamazuje" bardzo wyniki te które muszą być u mnie widoczne czyli wszytskie moje chorobowe. Brałam Yasmin przez prawie 6 ms, teraz mam nadal brać Yasmin lub Yasminelle... Ale potem jak już będę po klinice to wrócę do Diany... Ale lepiej późno niż później No ja czekam na promotorów... a co do SUM-a to martwię się tym że sobie nie poradzę na Politechnice...

Poradzisz sobie, bo jesteś zdolna i pracowita Poza tym - nie martw się na zapas

Spaaaaaaaaaaać.... Ależ jestem śpiąca..! Dobranoc
Stary 2008-09-10, 23:54   #1281
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Miłej i owocnej nauki. Ja jednak nie w bibliotece, ale w domu biorę się wkońcu za pracę...
nie był to zbyt owocny naukowo dzień, jednak nie byłam dziś jeszcze gotowa na powrót do nauki

Cytat:
Wpadłam się tylko przywitać,bo zaraz jadę do TŻ-ta humor nadal taki sobie,może przy nim mi się poprawi
i jak humorek?

Cytat:
a

Odwiedziła mnie koleżanka i tak sobie rozmawiałyśmy milutko, a teraz chwilkę posiedzę i może dokończę to co miałam dziś napisać A jutro pierwsze powakacyjne starcie z promotorem (trzymajta kciuki... ).

Cytat:

Ewusia - czemu usunęłaś? mogłaś mu napisać przepis na pana w rondelku
obawiam się ze wtedy by 5 nie było

Cytat:
yerba, ewusia- ale ja nie mam co marudzić... po prostu jest do d... we wszytskim i w każdej rzeczy z osobna... pozatym martwię się tym semestrem (będę pisać pracę nawet tematu nie mam i nie wiem, kto idzie na promotorów...) i swoimi studiami SUM normalnie tragedia...
oj, mam nadzieję ze przejdzie Ci ten kryzys szybko
Cytat:
Poradzisz sobie, bo jesteś zdolna i pracowita Poza tym - nie martw się na zapas
no więc właśnie

Tak wiec w sumie dziś nie zrobiłam prawie nic konstruktywnego przejrzałam jedynie materiały do pracy, ale jak dotarłam do książki którą mam tylko w formie elektronicznej i to po angielsku, to mój wzrok skapitulował i powiedział że styknie na dziś w ogóle ziewam jakbym chciała cos połknąć w całosci, więc może po prostu spać się wybiorę

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-09-11, 11:35   #1282
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

dzień dobry

gdzie się podziewacie? (oprócz tych co się uczą ofc )

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-09-11, 11:37   #1283
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
dzień dobry

Idziemy robić obiad dla rodzeństwa I piszemy coś co można nazwać zaczątkiem pracy magisterskiej
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-11, 11:46   #1284
enex
Zakorzenienie

Cytat:
dzień dobry

Czekamy aż się obiad ugotuje i idziemy sobie poużywać ostatnie 4dni wolnego...czyli okulista, apteka, porządek w pokoju i wielkie zakupy
Stary 2008-09-11, 12:54   #1285
schism_
Zadomowienie

Dzień Dobry

Uff zmodrodowana ale żyję xD

Na miejscu po przymiarkach,cudach nie widach,az w koncu z konsultacjami z kierownikami owej Uniwersyteckiej katedry z zacnym tytułem profesora itp ;P okazało się,że taka zwyczajna, na NFZ protezka nic tu nie da,ba nawet sie nie utrzyma cojest: i trza bedzie 2 kły spiłowac,załozyc korony i wpartolic typ stały szkieletowy tego cudenka, oczywiscie tu czy tam kosztowac to bedzie jedyne 4,5 tysiaca złotych ==' Dr zapowiedzial,ze u nich robota z tym potrwa jakis miesiac ,dwa wiec odbiore ją w listopadzie W trójmieście można by i szybciej,acz kij wie,kto się tego podejmie,bo w ciągu 10ciu lat,w naszym zacofanym kraju ludzi po tego typu rekonstrukcjach/przeszczepach było z 15 o_O

Matka sie wkurzyla,bo bedzie musiala brac pozyczke,tatus przez
telefon zapowiedzial uroczyscie ,ze sie nie dolozy :/
A i suszą mi głowe,bym mimo tego poszla od poczatku na studia. Jassne. Prędzej przyłoże se lufę do skroni i w nią strzele niz z widocznymi brakami pójdę w nowe otoczenie. Załatwie zwolnienie lekaraskie,da się dziekanowi,moze legitymacje ze zniżką i przydzielą i jazdaaa Trza bedzie jakos ten kolejny miesiac wytrzymać.

Póżniej se odbije z dużą nawiązką . _^_ (i nie mam na myśli nauki ;P)
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 13:01   #1286
LoLcIa123
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny
Ja sobie dzisiaj zrobiłam dzień wolnego,żeby się dospac chociaz i tak mam wolne jutro,bo odrobiłam praktyki w zeszłą sobote.
Jestem zmeczona tą szkołą już,a to dopiero początek.
Tak sie zastanawiam nad wizytą u fryzjera żeby skrócic włosy do ramion ,pokażę Wam jakby to mniej więcej wyglądało,bo teraz mam jakieś 8cm za łopatki,tylko sie nie smiejcie z mojej głupiej miny bo to tak na szybko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Snapshot_20080907_5.jpg (44,9 KB, 27 załadowań)

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 13:16   #1287
yerba
Raczkowanie

Cytat:
nie był to zbyt owocny naukowo dzień, jednak nie byłam dziś jeszcze gotowa na powrót do nauki
odpoczynek musi być

Cytat:
dzień dobry

no wlasnie, taka cisza tu ostatnio (chociaz po tym apelu widzę, że się stare stale bywalczynie poodzywaly ).

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Idziemy robić obiad dla rodzeństwa I piszemy coś co można nazwać zaczątkiem pracy magisterskiej
hej Milkuś

Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
Czekamy aż się obiad ugotuje i idziemy sobie poużywać ostatnie 4dni wolnego...czyli okulista, apteka, porządek w pokoju i wielkie zakupy
korzystaj póki wolne zazdroszczę wielkich zakupów

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

Uff zmodrodowana ale żyję xD

Na miejscu po przymiarkach,cudach nie widach,az w koncu z konsultacjami z kierownikami owej Uniwersyteckiej katedry z zacnym tytułem profesora itp ;P okazało się,że taka zwyczajna, na NFZ protezka nic tu nie da,ba nawet sie nie utrzyma cojest: i trza bedzie 2 kły spiłowac,załozyc korony i wpartolic typ stały szkieletowy tego cudenka, oczywiscie tu czy tam kosztowac to bedzie jedyne 4,5 tysiaca złotych ==' Dr zapowiedzial,ze u nich robota z tym potrwa jakis miesiac ,dwa wiec odbiore ją w listopadzie W trójmieście można by i szybciej,acz kij wie,kto się tego podejmie,bo w ciągu 10ciu lat,w naszym zacofanym kraju ludzi po tego typu rekonstrukcjach/przeszczepach było z 15 o_O

Matka sie wkurzyla,bo bedzie musiala brac pozyczke,tatus przez
telefon zapowiedzial uroczyscie ,ze sie nie dolozy :/
A i suszą mi głowe,bym mimo tego poszla od poczatku na studia. Jassne. Prędzej przyłoże se lufę do skroni i w nią strzele niz z widocznymi brakami pójdę w nowe otoczenie. Załatwie zwolnienie lekaraskie,da się dziekanowi,moze legitymacje ze zniżką i przydzielą i jazdaaa Trza bedzie jakos ten kolejny miesiac wytrzymać.

Póżniej se odbije z dużą nawiązką . _^_ (i nie mam na myśli nauki ;P)
uhh, niech to szlag, polska sluzba zdrowia...

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Ja sobie dzisiaj zrobiłam dzień wolnego,żeby się dospac chociaz i tak mam wolne jutro,bo odrobiłam praktyki w zeszłą sobote.
Jestem zmeczona tą szkołą już,a to dopiero początek.
Tak sie zastanawiam nad wizytą u fryzjera żeby skrócic włosy do ramion ,pokażę Wam jakby to mniej więcej wyglądało,bo teraz mam jakieś 8cm za łopatki,tylko sie nie smiejcie z mojej głupiej miny bo to tak na szybko
ja jestem w fazie zapuszczania wlosow, wiec powinnam powiedziec NIE ŚCINAJ! Ale jak masz ochotę, to ciachnij sobie nowy fryz, a co tam Dalej będziesz ładnie wyglądac

Bylam na uczelni i jakos tak sie dowiedzialam, ze sesja poprawkowa zaczyna sie od poniedzialku i dopiero wtedy beda wszyscy wykladowcy Mojego promotora dzis tez nie bylo, ale bedzie w pon. Czyli nic nie zalatwilam - normalka
Stary 2008-09-11, 13:20   #1288
LoLcIa123
Zakorzenienie

Ja też do wczoraj zapuszczałam,ale dziś od rana mam zły dzień,wygladam beznadziejnie i w ogóle się tak czuję,że aż bym z sobą coś zrobila

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-09-11, 13:56   #1289
yerba
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Ja też do wczoraj zapuszczałam,ale dziś od rana mam zły dzień,wygladam beznadziejnie i w ogóle się tak czuję,że aż bym z sobą coś zrobila
współczuję gorszego dnia, ale widzę na zdjęciu, że wyglądasz nadal ładnie

Jak masz ochotę na zmianę, no to zrób coś Też tak czasem mam, po prostu muszę iść do fryzjera i koniec Tylko jeśli faktycznie zapuszczasz wloski, to żebyś później nie była zła
Stary 2008-09-11, 14:06   #1290
LoLcIa123
Zakorzenienie

No właśnie zapewne będę żałowała więc dam sobie spokój mam nadzieje ,że przyjedzie Tż-et i mnie ustawi do pionu

Tymoteusz
23.11.2014r

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości