![]() |
#1261 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1262 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale upał u mnie dziś.... A ja poł dnia oprowadzalam kuzynów po miescie, o zgrozo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za gratulacje Kochane
![]() idę porozmawiać z mamą, a później idę do TŻ-a ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Zakorzenienie
|
Witam... wpadłam się przywitać... jakoś słabo się czuję psychicznie... nie wiem jak to się stało,ale zgubiłam porftel
![]() ![]() Trzymajcie się ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Zakorzenienie
|
Ewusia- i jak wyobraziłaś sobie?
![]() ![]() ![]() agness - kurde nie miło... a szukałaś wszędzie tego portfela? może gdzieś wpadł zapodział się? ja nie piszę co u mnie bo .... ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-09-09 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Zakorzenienie
|
malinko - chyba już wszędzie szukałam,nigdzie nie ma
![]() Pisz co u Ciebie ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Agness, oj cholercia, niezle bym sie wkurzyla ![]() ![]() Ja niedawno wstalam i lece zaraz do lekarza, a pozniej do biblioteki. Milego dnia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1268 |
Wtajemniczenie
|
Ale Was zaniedbałam
![]() Agness kurczę, to niefajnie..a kaski dużo w nim miałaś ? Poszukaj jeszcze dobrze, może jednak gdzieś się drań zapodział. Malinko pisz co u Ciebie Kochana, koniecznie ! ![]() Yerba do lekarza ![]() A ja dziś wagary, zaspałam do szkoły ![]() Z panem M. chyba daję sobie spokój, to było tylko zauroczenie, jakoś mi już teraz na nim tak nie zależy ![]() ![]() Normalnie chyba sobie 'strzele' drugą kawę bo dalej usypiam ![]()
#1269 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co u mnie? Lipa straszna, a nawet brzoza ![]() ![]()
![]() |
#1270 |
Wtajemniczenie
|
haj
![]() a ja tez jakos rzadko sie tu zjawiam ![]() bylam zrobic przeswietlenie pluc, bo moj akademik ma dziwne wymogi i musze miec zaswiadczenie od lekarza na podstawie RTG, ze mam zdrowe pluca i moge mieszkac z innymi ludziami ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#1271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() moze to jakis akademik co płuca niszczy cy co ![]() ja juz tez niedługo akademik ![]() ja tez ostatnio mniej sie udzielam,a bo jakos nie mam co pisac...nudy u mnie ![]() jestem sama w domku,wiec TZ jest ze mną ![]() ![]() teraz siedzi sobie i czyta ksiazke a ja wizazuje ![]() Agness- ![]() ![]() Ewelka-juz wagary mmm ![]() ![]() Ciekawe jak tam nasza Panna Młoda sie ma ![]()
![]() |
#1272 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() przez chwilę mi to przeszło przez myśl ale szybko ten obraz usunęłam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]() właśnie niedawno wróciłam od TŻ-a ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1273 | |||
Raczkowanie
|
Ewelka - to byla rutynowa wizyta u ginekologa
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no ale jak trzeba to trzeba... ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam się tylko przywitać,bo zaraz jadę do TŻ-ta
![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1275 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Już myślałam, żeś chora ; )) . Nie chcę zeby to tak jakoś wyszło, że się szczycę tym, że do juz szkoły nie poszłam, bo tak to może zabrzmiec, zresztą czym tu się szczycic ![]() Agness nawzajem ![]() Malinko mam nadzieję, że się humorek polepszy.
![]() |
#1276 |
Raczkowanie
|
a mogło Ci się tak wydawać, bo pisałam niedawno, że jestem przeziębiona. Do tej pory jestem w sumie niedoleczona, ale do lekarza z katarem nie idę
![]() ![]() Odwiedziła mnie koleżanka i tak sobie rozmawiałyśmy milutko, a teraz chwilkę posiedzę i może dokończę to co miałam dziś napisać ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Zakorzenienie
|
niezapominajka, orzeszku - zaświadczenie normalne
![]() ![]() Ewusia - czemu usunęłaś? mogłaś mu napisać przepis na pana w rondelku ![]() yerba, ewusia- ale ja nie mam co marudzić... po prostu jest do d... we wszytskim i w każdej rzeczy z osobna... pozatym martwię się tym semestrem (będę pisać pracę nawet tematu nie mam i nie wiem, kto idzie na promotorów...) i swoimi studiami SUM normalnie tragedia... Jutro idę do ginekologa po tabletki bo mam zacząć brać spowrotem... Tylko się nerwuję bo nie mogę Diany brać ![]()
#1278 |
Raczkowanie
|
Malinko, na pewno lekarz dobierze Ci jakieś inne tabletki. Swoją drogą czemu akurat tych nie możesz brać, a inne możesz?
Trzymaj się kochana, a co do studiów i pracy to się pociesz tym, że ja się jeszcze nie obroniłam. Ba, jeszcze nawet nie skończyłam pisać pracy. Zaraz będzie połowa września, a ja się dopiero po wakacjach za to biorę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo mam iść do kliniki do W-wy a Diana podobno "zamazuje" bardzo wyniki te które muszą być u mnie widoczne czyli wszytskie moje chorobowe. Brałam Yasmin przez prawie 6 ms, teraz mam nadal brać Yasmin lub Yasminelle... Ale potem jak już będę po klinice to wrócę do Diany... Ale lepiej późno niż później ![]() ![]()
![]() |
#1280 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Poradzisz sobie, bo jesteś zdolna i pracowita ![]() ![]() Spaaaaaaaaaaać.... Ależ jestem śpiąca..! Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1281 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak wiec w sumie dziś nie zrobiłam prawie nic konstruktywnego ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() gdzie się podziewacie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekamy aż się obiad ugotuje i idziemy sobie poużywać ostatnie 4dni wolnego...czyli okulista, apteka, porządek w pokoju i wielkie zakupy ![]()
![]() |
#1285 |
Zadomowienie
|
Dzień Dobry
![]() Uff zmodrodowana ale żyję xD Na miejscu po przymiarkach,cudach nie widach,az w koncu z konsultacjami z kierownikami owej Uniwersyteckiej katedry z zacnym tytułem profesora itp ;P okazało się,że taka zwyczajna, na NFZ protezka nic tu nie da,ba nawet sie nie utrzyma cojest: i trza bedzie 2 kły spiłowac,załozyc korony i wpartolic typ stały szkieletowy tego cudenka, oczywiscie tu czy tam kosztowac to bedzie jedyne 4,5 tysiaca złotych ==' Dr zapowiedzial,ze u nich robota z tym potrwa jakis miesiac ,dwa wiec odbiore ją w listopadzie ![]() Matka sie wkurzyla,bo bedzie musiala brac pozyczke,tatus przez telefon zapowiedzial uroczyscie ,ze sie nie dolozy :/ A i suszą mi głowe,bym mimo tego poszla od poczatku na studia. Jassne. Prędzej przyłoże se lufę do skroni i w nią strzele niz z widocznymi brakami pójdę w nowe otoczenie. Załatwie zwolnienie lekaraskie,da się dziekanowi,moze legitymacje ze zniżką i przydzielą i jazdaaa ![]() Póżniej se odbije z dużą nawiązką . _^_ (i nie mam na myśli nauki ;P) |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Ja sobie dzisiaj zrobiłam dzień wolnego,żeby się dospac ![]() ![]() Jestem zmeczona tą szkołą już,a to dopiero początek ![]() Tak sie zastanawiam nad wizytą u fryzjera żeby skrócic włosy do ramion ,pokażę Wam jakby to mniej więcej wyglądało,bo teraz mam jakieś 8cm za łopatki,tylko sie nie smiejcie z mojej głupiej miny bo to tak na szybko ![]()
#1287 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no wlasnie, taka cisza tu ostatnio ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Bylam na uczelni i jakos tak sie dowiedzialam, ze sesja poprawkowa zaczyna sie od poniedzialku i dopiero wtedy beda wszyscy wykladowcy ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1288 |
Zakorzenienie
|
Ja też do wczoraj zapuszczałam,ale dziś od rana mam zły dzień,wygladam beznadziejnie i w ogóle się tak czuję,że aż bym z sobą coś zrobila
![]()
#1289 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak masz ochotę na zmianę, no to zrób coś ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Zakorzenienie
|
No właśnie zapewne będę żałowała więc dam sobie spokój
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.