![]() |
#4381 | |
lokalna gwiazda
|
Dot.: Perfumy Avon. Zapachy Avonu
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4382 | |
Animal Liberation
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4383 |
lokalna gwiazda
|
Czy miałyście okazję powąchać Imari Eclipse? Ma zadziwiająco wysokie oceny na Fragrantice, recenzji tyle co nic.
Żaden z pozostałych Imari mi się nie podobał, może to jakiś rodzynek inny niż reszta? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z kolei zwróciłam uwagę na nowość Perceive Cashmere. Wywąchałam już całą stronę zapachową ![]() Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#4385 |
lokalna gwiazda
|
Czy Pur Blanca Hope to coś godnego uwagi?
Z kartki wyczułam coś cytrusowego i nic więcej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4386 | |
Animal Liberation
|
Cytat:
W Avonie ostatnie dobre oraz trwałe perfumy to były Wisteria Sublime i Rose Somptueuse. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Snowdrop_ Czas edycji: 2023-01-28 o 11:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4387 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
W każdym razie dzięki za informację, bo trudno się czegoś doszukać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4388 |
Animal Liberation
|
Ostatnio nie mam zamiłowania do perfum, ale byłam u mojej przyjaciółki i dostałam sporo próbek nowości z Avon na jesień - jeżeli któraś nie ma pomysłu na prezent dla chłopaka czy ojca, nowe Elite Gentleman Quest bardzo polecam. Właśnie testuję, dużo w nich imbiru i kawy, są mocno korzenne ale ja bym chciała, żeby mój tak pachniał. Drugi świetny męski zapach od Avon po męskich TTA The Moment (te zdecydowanie na lato, Elite są cięższymi perfumami). Segno jeszcze są super, oparte na nucie whisky, jednak coraz rzadziej dostępne.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4389 |
Animal Liberation
|
I najciekawsze jest to, że podoba mi się bardzo mało zapachów dla mężczyzn (większość zdecydowanie na nie), kiedyś lubiłam jeszcze jedną wycofana wodę YR i Vetiver Guerlain i na tym kończy się lista co lubię wyczuć u panów. Avon musiał zatem naprawdę się postarać w tej dziedzinie, żeby coś mi się spodobało.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4390 |
Zakorzenienie
|
Zaciekawiłaś mnie tymi nowymi Gentleman. Z tego co napisałaś to moje klimaty. Niestety mój tż woli lżejsze zapachy, ale ja będę chciała go poznać
![]() Do mnie idą 2 wody z rodzinki Imari ![]() Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4391 | |
Animal Liberation
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sprezentowałam mu Black Suede Secret i o dziwo podoba mu się i używa. Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#4393 | |
Holy Crap!
|
Właśnie odkryłam ten wątek, jestem avonomaniaczką od lat i mam mnóstwo zapachów. Jestem konsultantką, więc większość nowości jest u mnie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4394 |
Przyczajenie
|
Witam, czy ktoś miał do czynienia z perfumami The Monet Collection Angel Number 606 Nymphéa Lumiére? Dostałam 20% zniżki na te perfumy, ale nie mam okazji ich wypróbować.
![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Te perfumy: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...miere-edp.html
![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2023-09-19 o 12:13 Powód: Link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4395 | |
Holy Crap!
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4396 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, szukam czegoś niedrogiego, lekkiego, orzeźwiającego, zielonego, wodnego. Uwielbiam Dkny be delicous, Armani Acqua di Gioia oraz Elizabeth Gardeen Gren Tea.
Czy Avon Perceive Dew wpasuje się w mój gust? Czy lepiej pomyśleć o Zara Apple juice?
![]() |
![]() |
#4397 | |
Holy Crap!
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4398 |
Zakorzenienie
|
myslę, że mogą Ci się spodobać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4399 |
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was testowała już nowość z październikowego katalogu Attraction Awaken?
Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4400 |
Przyczajenie
|
A mysterious stranger awaits you without obligations
Sexual adventures
xxx Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2024-03-20 o 11:14 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4401 |
Przyczajenie
|
Little Black Dress to najlepsze perfumy i oto dlaczego.
"Little Black Dress" od Avon to klasyczny i elegancki zapach, który stał się prawdziwym hitem wśród miłośników perfum. Ten zapach doskonale nadaje się dla kobiet, które cenią sobie wyrafinowanie i styl. Nuty głowy perfum zawierają kwiat ilang-ilang, irysa i cytrusy, które nadają zapachowi świeżości i lekkości. Serce kompozycji otwiera się nutami bzu, jaśminu i fiołka, dodając mu kobiecości i delikatności. Baza zapachu składa się z nut tonki, wetywerii i drzewa sandałowego, tworząc głęboki i zmysłowy ślad. "Little Black Dress" doskonale nadaje się zarówno na co dzień, jak i na wyjątkowe okazje, dodając stylizacji wyrafinowania i subtelności. Jego trwałość i intensywność sprawiają, że jest doskonałym wyborem dla tych, którzy poszukują wyjątkowego i zapadającego w pamięć zapachu. Warto również zauważyć, że perfumy są w przystępnej cenie, co czyni je jeszcze bardziej atrakcyjnymi dla szerokiego kręgu konsumentów. Avon "Little Black Dress" to idealny wybór dla tych, którzy cenią jakość, styl i ekonomiczność. xxx Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2024-03-20 o 12:38 Powód: link reklamowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:11.