|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 |
Raczkowanie
|
![]()
Asi_ula:
szagma musimy się zaprzeć i takimi przymiarkami spodni tylko się nakręcać do działania ! A w sklepach rozmiarówka jest kijowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no to fajnie tez musz e zajrzec do Tally Weil skoro fajne ciuchy ma.Asiule nie przejmuj sie rozmiarowka bo Tally Weil to ma mlodziezowwa rozmiarowke i 38 u nich to jak 36 naprawde. Co do spodni to ja nigdy nie moge znalezc odpowiednich. Kiedys przymierzylam wszystkie modele z Reserved (serio wszystkie bo bylam z mama a babka nam donosila do przymierzalni ![]() ![]() ja na razie na 1 fazie SB. Dobrze jest tylko wydaje mi sie ze za duzo jem mimo ze dobrych rzeczy. Buzka! ![]()
![]() |
#392 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Droga do idealnej sylwetki - Wspólne odchudzanie - Sojuszniczki poszukiwane
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#393 |
Raczkowanie
|
Dot.: Droga do idealnej sylwetki - Wspólne odchudzanie - Sojuszniczki poszukiwane
Ja też tak mam... Mierzę bluzkę i zazwyczaj jest cholernie ciasna czyli za mała i już zaczynam się dołować
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I znowu się podłamałam... Zjadłam dzisiaj trochę chruperk orzechowych, banana w czekoladzie i kilka cukierków czekoladowych... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Raczkowanie
|
Ladysarna nie jestes beznadziejna - nie mozesz tak o sobie myslec
![]() ![]() Dzis jakis beznadziejny dzien jest... ![]()
![]() |
#395 |
Wtajemniczenie
|
ja dzisiaj troszku nie przestrzegalam diety... ale zaraz biegne na silownie na 2 godziny wiec chyba mi sie co spali:PP
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Raczkowanie
|
Ja mam tak samo jak Ty :/ Nawijam o sobie z e jestem taka i owaka (jak same widzicie) a jak ktoś mi napisze ze to nie prawda to zaczynam się kłócić że i tak ja wiem lepiej i znowu zaczynam się użalać nad sobą... Tak samo jest w sprawie wyglądu... Ostatnio użalałam się nad sobą a koleżanka mówi ze to nie prawda, ze naprawdę jesteś fajna itp... Ale oczywiście ja i tak wiem swoje... Nie potrafię uwierzyć w siebie... Muszę nad tym popracować bo to pierwszy krok do akceptacji samej sibie i do sukcesu... Ale jest tak ciężko...
![]() Ostatnio miałam zamiar postawic sobie jakiś cel, ze np schudnę dla kogoś (wiem ze to nie jest dobry pomysł, wiem, wiem...) i miał nim być TEN chłopak, ale jak usłyszałam kilka rzeczy to od razu się zniechęciłam i doszłam do wniosku że on i tak na mnie nie pojrzy i na mnie leje... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Raczkowanie
|
Ja tez, Ladysarno, kiedys sie dla chlopaka odchudzalam. ale powiem ci odwieczna prawde: nie warto. Niby wszystkie kobity o tym wiedza a i tak wciaz ten blad popelniaja. Faceci to potrafia byc prawdziwe dranie. Ja sie teraz odchudzam li i jedynie dla siebie i wlasnego zdrowia i satysfakcji. Nie mowie ze moj chlopak nie marudzi jak mi sie przytyje,ale odchudzam sie dla siebie. I Ty tez tak rob.
A facetow na swiecie wielu i na pewo znajdzie sie taki co bedzie ciebie wart. Bo ten skoro cie nie docenia, to najwidoczniej nie jest ![]() ![]() ![]() buzka ![]()
![]() |
#398 |
Raczkowanie
|
Wiem, wiem.. Ale to było takie postanowienie i myślałam ze moze ono mi pomoże... A odchudzam sie dla siebie, dla własnej satysfakcji i poprawienia samopoczucie.. Czyli ogólnie mówiąc dla sibie i tyle... Ale się zaniedbuję bo i tak mam jakieś doły...
![]() A co do tej drugiej połówki to coś nie chce się pojawić... :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ladysarna dziś wyciągnęłam bluzkę, w której chyba z 1,5 roku nie łaziłam. Mam ich tyle, ze zapominam hehe ^^ no i jak z 2-3 lata temu sięgała mi do bioder i była dość luźna, wisiała na mnie tak teraz jest za talię i jest obcisła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś się trzymałam, te zakupy nie poszły jednak na marne: tak jak pisałam śniadanie kromka z pomidorami, obiad owsianka (mało) na mleku 0,5% + jogurt, podwieczorek serek wiejski, 1 plaster sera topionego light a potem na działce 1 duże jabłko, 2 gruszki i kilka śliwek. Myślę, że nie było źle ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#400 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wow ![]() ale to prawda jak się odchudzasz dla siebie to przynajmniej brak zainteresowania z czyjejś strony nie powoduje spadku motywacji ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#401 |
Raczkowanie
|
Pokazać że jesteśmy lepsze od innej??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Przyczajenie
|
hej pomocy!!!
Mam problem strasznie przytyłam po tabletkach z wagi 52 przez nie cały rok przytyłam do 75 nie wiem juz co mam robic jaka diete stosowac jest to dla mnie bardzo dolujące, zapisąłam sie nawet na taniec brzucha zeby troche schudnąc a tu nic!!!! Pomocy moze macie jakies rady!!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Raczkowanie
|
dokladnie ![]() bo tak sie zastanow czy jak sie fajnie ubierzesz i umalujesz i idziesz na impreze to chcesz sie pokazac facetom czy laskom?przeciez facet i tak sie pewnie na modzie nie zna i nie bedzie wiedzial ze ta torebka czy buty to ostatni krzyk mody, nie?oni zauwaza czy ladnie wygladasz czy nie a nie szczegoly ![]()
![]() |
#404 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nom, chłopacy zazwyczaj zwracaja uwagę na wygląd dziewczyny, tzn figurę, czy jest ładna itp, a nie na dodatki... Muszę się jeszce raz zabrać za siebie... Dla siebie... A może przy okazji podziała to na niego... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#406 |
Przyczajenie
|
to sa tabletki na depresje i sa one najbardziej lajcikowe wiec nie zbyt chce je zmieniac!!! bo jakos nie jestem przekonana do psychotropów!!!!! I własnie dlatego jestem w dołku bo nie wiem co zrobic!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No to może porozmawiaj na ten temat z lekarzem?? Może on Ci coś doradzi i pomoże... A poza tym zacznij ćwiczyć tak jak pisała asi_ula ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem co Ci poradzić, wg mnie tabletki na depresję i ogólnie depresja to dość dziwna choroba. Kiedyś chyba też ją miałam, ale zaczęłam wychodzić do ludzi, a nie siedzieć całymi dniami w domu, zmieniłam otoczenie po prostu i się czymś zajęłam. Jeśli ma się co robić, to się nie myśli ciągle o sobie i o problemach.. i to pomaga, bo jeśli nie oderwiesz się od tych spraw to zawsze będziesz miała depresję ![]() A psychotropy no to rzeczywiście.. jeszcze gorsze skutki uboczne mogłyby mieć ![]()
![]() |
![]() |
#409 |
Zadomowienie
|
Boże, dziewczyny... Jak cudownie jest słyszeć od swojego faceta [chociaż właściwie nie tylko jego] "ej, Ty masz płaski brzuch!" "wow, ale schudłaś" itd. Naprawdę, czuję się dziś znakomicie i zaraz biorę się za ćwiczenia, chociaż zwykle wieczorem daję sobie spokój [leń, zmęczenie..]
![]() A w gruncie rzeczy nie robię nic nadzwyczajnego. Przestałam jeść kolację [piszcie co chcecie, wiem że to pomaga w chudnięciu, zresztą rozmawiałam o tym ze znajomą dietetyczką], ćwiczę [chociaż ost. tylko rano i do tego nie codziennie, lecz co dwa dni], skończyłam z fast-foodami i używam balsamu Cztery Pory Roku. Trwa to może jakieś.. 2 tygodnie? A już widać efekty! Tak więc pragnę życzyć powodzenia wszystkim odchudzającym, bo naprawdę warto ![]() ![]() Ps. Nie zrezygnowałam z białego pieczywa [ale jem je rzadko], dziś na obiad miałam makaron, a parę dni temu zjadłam pół pizzy. Po prostu się nie poddaję się - po tego typu "błędach" wracam do diety i ćwiczeń. Każdemu może się zdarzyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale to dobrze, że potrafisz wrócić do diety... Inni pewnie powiedzieliby sobie a raz zjadłam coś niedozwolonego to mogę znowu coś zjeść i odpuszczają... Życzę dalszych sukcesów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#412 |
Raczkowanie
|
Niestety na te białe pasy nie ma żadnego kremu co by je zlikwidował, bo to są już po prostu blizny po rozstępach
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#413 |
Zadomowienie
|
absurdalna89 mój TŻ też ostatnio do mnie - "widać, że schudłaś, masz teraz takie umięśnione ciałko". a jak zapytałam, gdzie najbardziej to powiedział, że zdecydowanie na brzuchu
![]() Asiu co do kremów na cellulit, bo nie wiem jak z rozstępami (na szczęście ich nie mam), polecam Anew Traisler z Avonu. regularnie się smarowałam rano przed ćwiczeniami przez 2 tyg i efekty priorunujący! skórki pomarańczowej obecnie prawie brak (czytałam, że gdy już sie pojawi to na dobre się jej nie pozbędzie). używałam rok temu też Avonu, ale z serii Solution. jest delikatniejszy, ale też dobry. tylko, że jak go przestałam stosować i znów zmieniłam nawyki żywieniowe na stare (niezdrowe) to cellulit znów sie ujawnił. a teraz bajka ![]()
![]() |
#414 |
Raczkowanie
|
Też mam problem z cellulitem i rozstępami...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Zadomowienie
|
Powodzenia Ladysarna
![]() Jak mija dzień odchudzającym? ![]() ![]() ![]() Martwię się o dzisiejszy wieczór, bo wybieramy się ze znajomymi na miasto, a później dyskotekę [a raczej salsotekę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja właśnie po obiadku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jutro idę na koncert ![]() ![]() ![]() ![]()
She ricochets! And you don't notice. She's in your head! And you just don't notice... <3 >10< ![]() Edytowane przez asi_ula Czas edycji: 2008-09-12 o 16:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
dostałam @ i własnie strasznie cierpię;/ dobrze, że jak mam @ to nie mam wogóle apetytu więc moja dieta nadal trw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Zadomowienie
|
Asi_ula serio IRA? Zazdroszczę!
Ja idę się wyszaleć do Bahamas, gdzie grają salsę. Ogólnie takie rytmy jak w Dirty Dancing - kocham ![]() ![]() Ja jak dostanę @ to jem duużo, ale mój ostatni przetrwałam całkiem nieźle - jadłam jak zawsze + kilka kostek czekolady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() tez kocham DD, szczególnie 2 z Diego Luną ![]() A ja od 3 dni wzorowo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.