![]() |
#2101 |
Rozeznanie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Organizm ja proszę o wykreślenie mojej fizyki podstawowej bo jednak porwałabym się z motyką na słońce
![]() Ja dziś raczej w domu siedzę :\ Źle się czuję no i muszę zacząć oszczędzać ![]() Miłęęęgo wieczoru życzę ![]()
#2102 |
Zakorzenienie
|
JA pamietam.
Jak bylo? Zapraszam do kupy ![]()
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
Renia, kochana
![]() ![]() ![]() ![]() Chyba, że nie chcesz o nim zapominać? ![]() Ja jeśli myślę o studiach to najczęściej o tym, jakich starych znajomych spotkam w nowym mieście ![]() ![]() ![]() fortepianistka, witaj ![]() ![]() Mnie teraz nie ma w domu całymi dniami i wieczorami, więc i na Wizaż zaglądam rzadko. ![]() ![]() Oooooo, shewa!! ![]() ![]() ![]()
#2104 |
Zakorzenienie
|
Żyje Żyje
![]() Przepraszam ze tak bez śladu zniknełam, ale jak doleciałam tam to sie okazalo ze sa problemy z internetem i nie wchodziłam wogole. A jak wrocilismy do domu to jak tylko moglam to na nocki do TŻ, potem nad jezioro pojechalismy i nie bylo wogole czasu. Tydzien temu znowu wyjechał ![]() Tylko nie proscie mnie zebym nadrabiała te wszystkie strony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Zakorzenienie
|
Witam maturzystki
![]() ![]() Widze ze tu już duża większość sie uczy, ja jeszcze nie mam weny :P:P |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 | |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Dawno mnie tu nie było, ostatnio mam tyle na głowie, że nie mam czasu na włączenie komputera ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja jeszcze raz chciałabym Was prosić, aby wszelakie prośby ze zmianami, dopisaniem lub czymkolwiek innym zgłaszać mi na PW. Bardzo łatwo jest przeoczyć jakąś wiadomość, szczególnie teraz gdy nie bywam tu często. Byłabym wdzięczna. Hej hej, ja pamiętam! ![]() Jestem tak zmęczona tym tygodniem. Minął mi jak jeden dzień, pewnie to dlatego że ciągle coś jest. Właśnie leżę sobie w łóżku, piję herbatę i jem czekoladę ![]() W tym tygodniu miałam już dwie niezapowiedziane kartkówki.. Ale nie mogę powiedzieć, nie jest źle ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Ci wyslalam priv ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Wtajemniczenie
|
Matko Dziewczyny jeszcze wrzesień się nie skończył, a My już 2000 postów
![]() Shewa też Cię pamiętam, ale z innego forum. Posiedziałam i pomęczyłam organizm przed komputerem z 2,5h więc idę regenerować siły i czerpać z dobrodziejstwa weekendu. Jeszcze tylko pon do szkoły później dzień luzu i powrót do rzeczywistości. To miłego wieczoru ![]()
![]() |
#2109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajnie, że znów jesteś ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
Ksh ja cie prosze, samej 2 czesci jest 70 stron
![]() Organizm Co u mnie? W skrocie probuje sie przyzwyczaic do tego że TŻ juz nie ma, chcac nie chcac 1,5 miesiaca praktycznie codziennie razem, budzenie sie koło niego, buziaki na dowidzenia jak szedl do pracy. A teraz nie ma nic, od paru dni nawet sms'ow... Wiecie... najgorsze jest to ze ja w tym momencie moglabym z nim zamieszkac, zalozyc rodzine, a nie moge nawet spojrzec mu w oczy ![]() No i co dalej, co do szkoły to jej szczerze nienawidze, tak jak mojej klasy i wychowawczyni ![]() O ogromie nauki jaki teraz mam wogóle nie wspominam, do wtorku musze sie nauczyc gramatyki na angielski, przeczytac quo vadis ( proces samokształcenia), wykuc sie pozytywizmu, i dwóch działów z biologi ![]() ![]() A no i bierzace lekcje z histori i wosu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Paula - dziekuje za linka. Chociaz zastanawiam sie czy jeszcze nie wziąć tematu z próbnej. Miałam na niej 20/20 i troche mnie lenistwo ogarnia.... ahh. Troche bym dodała, troche pozmieniała, ale oglny zarys jest.
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
Tak Neszikaa mamy z ta sama
![]() Nam robi 'jądro ciemnosci' ktore jest na rozszerzeniu i to podobno nawet nie obowiazkowe ![]() Quo Vadis tez nie omawialismy, ale jak sie zapytalismy dlaczego to sie dowiedzielismy ze mamy sami w procesie samokształcenia. Jak powiedzielismy po co, skoro tego na maturze wogole nie ma to sie dowiedzielismy ze dopiero krazy taki projekt ze ma nie byc, a to nie znaczy ze my mozemy nie miec ![]() A ja temat juz mam wybrany... taki sam jak na probnej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A i ja Cię pamiętam, Shewa ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Zakorzenienie
|
No coz, ja sie nie wypowiadam na ten temat w takim razie
![]() Ide do pozytywizmu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pamiętamy ![]() ![]()
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
Piątek przeleciał spokojnie. Ciekawe, czy uda mi się zabrać w weekend za naukę...
![]() Trzeba być dobrej myśli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj do geografii zajrzałam, zrobiłam listeningi z matury 2007 i obejrzałam dwa seriale na BBC Prime.
![]() Dobranoc ![]()
#2118 |
Zakorzenienie
|
właśnie zrobiłam wszystko co było zadane z całego tygodnia i przeczytałam 2 rozdziały 'ludzi bezdomnych'....jutro dalej czytam i chyba też zrobię coś z geografią
![]()
#2119 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Puściłam sobie wczoraj film na laptopie, ale po 15minutach już zasypiałam, więc wyłączyłam i poszłam spać ![]() ![]() Wyjeżdżam na weekend na wieś, może to już mój ostatni weekend, bo potem już będzie za zimno. Miłego weekendu! ![]() Aa, wiecie co, zamówiłam sobie vademecum z Operonu, i to jest taaaaka księga ![]()
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A ja się szykuję i do koleżanki idę, dawno się nie widziałyśmy, a że wczoraj odrobiłam lekcje to mogę ją odwiedzić z czystym sumieniem ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Rozeznanie
|
Czesc dzisiaj
![]() Przygotowuje rodzinna impreze na jutro wiec nie bedzie wiele czasu ale wydrukowałam tematy z polskiego i porzadnie je przemysle. Chyba wezme cos zyciowego, tzn z ostatniej kategori, co nie wymaga znajomosci literatury bo nie wyobrazam sobie kiedy mam zdazyc to jeszcze przeczytac. tylko zastanawia mnie czy komisja nie patrzy gorzej na ludzi którzy maja tematy nt prasy, reklam itp. to troche pojscie na łatwizne... Co wy na to ?
#2122 |
Zakorzenienie
|
wielkie sorry, zapomniałam, że na wizażu się nie usuwa.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Cytat:
A u mnie szaro, buro, nijako i 11 stopni. ![]() ![]() Dziś mnie czeka nauka historii i zrobienie wiadomości bieżących ze świata i Polski na WOS. No i matma... ale to mnie maturalnie nie interesuje. ![]() A poooteeeeem idziemy gdzieś z TŻtem. ![]() ![]() Miłego dnia, anyway. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Wczoraj jak nigdy zasnełam bardzo szybko bo byłam tak zmęczona jak nigdy ![]() ![]() Dzisiaj muszę wybrac temat na ustną i napisać jakiś list z angielskiego, a poza tym chyba zrobię karpatkę ![]() ![]() Pojawię się tu później ![]() ![]()
#2125 |
Raczkowanie
|
ja jestem tu co prawda nowa ale i tak sie dołącze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Raczkowanie
|
ja również nowa i pozwolę sobię się dołaczyć
![]() na maturze zdaję a więc tak: Polak P Angol P Biologia P Chemia P modlę się już o zdanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witam nowe maturzystki ![]() Niestety nie wiem gdzie na kosmetologię w mołopolskim, poszukaj w google ![]() Ja poszłam spać o 2 ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2128 | |
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie tylko trzy przedmioty podstawa a reszta rozszerzona.. Nam od polaka mówiła ze Quo Vadis może być na maturze, ale skoro mówicie ze nie bedzie to luz, bo niestety moja polonistka jest ... i jej nienawidze i bardzo sie ciesze ze nie bede z nią miała ustnego ![]() Ja tam nauki jeszcze jako takiej nie mam, tylko we wtorek sprawdzian z histori ale to sie sciagi zrobi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.