|
|
#1321 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() wiedziałam, że bardzo lubisz swoją pracę, ale aż tak, żeby odwiedzać ją przed swoją zmianą?! ![]() hihihihi uhh, niezbyt dużo, ale coś napisałam wieczorkiem winkowanie ![]() EDIT: Madame, życzę umiarkowanej liczby gości
|
|
|
|
|
#1322 |
|
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny!
Mały raport co u mnie: byłam u dentysty - pół szczęki do remontu idzie mam nowe okulary - bez dołów poza tym siedzę i się nudzę. Pozdrawiam Werka |
|
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
Ja właśnie wróciłam z zakupów,bo musiałam zakupić jedzonko na jutrzejszą imprezkę ^^ fajnie,TŻ i przyjaciółka u mnie śpią .No i w ogóle miałam się spotkać z koleżanką,ale niestety strasznie zimno jest,i aż mi się nie chce na dworze siedzieć póki co... W ogóle zmęczona jestem,ach ta szkoła ^^ ...Jabłuszko - w końcu się pojawiłaś Stęskniłam się za Tobą ![]() Miłego popołudnia kochane .
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
Agness co to za imprezka?
mów szybciutko![]() Jabłuszko- Orzeszek uwielbia wszystko co cynamonowe ![]() Werka- ja tez ostatnio zmieniłam okularki, niestety wada sie powiększa u mnie... ale za to wybrałam nowszy model oprawek takie ładne kwadratowe czerwono czarne ,choc na co dzien chodze w soczewkach,to okulary wole miec do nauki( to juz niedługo )A gdzie sie podziewa Mercy? ![]() A u mnie na polku zimno, ciemno,siedze zawinięta w koc przed kompem z gorącą herbatką ![]() Aa no i jestem sama w domu na weekend takze,bo Niunia w tym sanatorium(senatorium?) pod koneic wsyztkich badan zaczela wymiotowac ma gorączke,wiec zostawili ja na weekend a razem z nią bratową wiec nie ukrywam ze sie cieszę
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
Dominiczko - aaa,rodzice sobie jadą na wesele,a my z sis mamy wolną chatę,więc ... korzystamy ^^
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1326 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jak znajdziesz chwilkę to napisz coś dokłądniej Cytat:
![]() Cytat:
super że u Ciebie w porządku Cytat:
![]() Cytat:
![]() oho, udanego wieczorku ![]() Cytat:
![]() A ja wróciłam z wczorajszego grilla dziś o 15 grill udany bardzo, nieźle się nagadaliśmy trochę za dużo wypiłam, no ale cóż a dziś rano nie umiałam wybrać się od TŻ-a i jeszcze u mamy w pracy byłam coś wydrukować i jakoś mi tak zeszło bolą mnie migdałki mam nadzieje że to przejdzie bo jutro impreza urodzinowa TŻ-a i musze być czynna ![]() idę się pouczyć w konću... miłego wieczorku |
||||||||||||
|
|
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa ![]() pewnie,trzeba korzystac![]() ja mam wolna chate od tygodnia,ale jakos nie robie zadnej imprezy,bo wiem czym by sie to skonczyło u mnie z moimi znajomymi...
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
Dominiczko - dlatego nie robię wieeeelkiej imprezy,bo jakoś nie mam na takie coś nastroju,poza tym rodzice ostrzegli ,abyśmy uważali z muzyką itp.
Oczywiście .
|
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie szalejcie za bardzo z TZtem![]() a co serwujesz w menu?
|
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak poza tym to jakieś słone cuś (chipsy,paluszki,precelki ),ciastka,wafelki,popcorn ![]() może jeszcze jakaś sałatka będzie,zobaczy się
|
|
|
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby co mam na zbyciu butelkę gruszkówki,bossska![]() ![]()
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde,nie piłam czegoś takiego
piwko na bank,i może coś mocniejszego![]() .
|
|
|
#1333 |
|
Wtajemniczenie
|
Agness, oo imprezka się szykuje widzę
miłej zabawy i masz rację, korzystać trzeba ^^Orzeszku już drugi raz widzę jak piszesz o tej gruszkówce ; p dobra musi być, hihi . Yerba- trochę niemiła była jak mama wróciła, a teraz ogólnie już mi to zwisa powiem szczerze. Zresztą, jak dziś zobaczyła że mam mundurek na jej lekcji to się tak głupio do mnie uśmiechnęła...a kysz, normalnie a kysz ^^ .
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
EwelkaSS mundurek?? Kaza Wam w tym chodzic??Pamietam,ze u mnie był kiedys w LO konkurs na zaprojektowanie takowego mundurka,wiec narysowałam taka kamizelke fajna dosc ze złotą nitką i logo naszej budy
i zostałam wyrózniona hehe![]() aczkolwiek u nas w szkole byłej wybrali indentyfikatory a nie mundurki,bo ponoc w liceach nie trza mundurków, a i tak wiekszosc ludziów z tymi identyfiktorami nie chodziła,ja tez nie,choc bylam przewodniczaca szkoly hehe ![]() Oj gruszkówka dobra Dziewczynki mówie Wam ![]() ![]() ![]()
|
#1335 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) szarą kamizelkę z rozpinanymi rękawami, nawet jej nie widać np. na bluzie ^^. No a na różne ' uroczystości ' jakaś śmieszna czerwona spódniczka w szkocką kratę. Pierwszy raz słyszę o wódce gruszkówce, zresztą- ja tam wielki znawca nie jestem tylko te 'podstawowe' bez smakowe kojarzę, hehe.
|
|
#1336 |
|
Raczkowanie
|
jak masz na zbyciu to ja się chętnie zaopiekuję
![]() a ja dziś winkowałam po chilijsku. W kolejce stoi wino wloskie. Niestety wieczorek nie był zbyt długi, bo koleżanka ma ode mnie godzine do domu, a ze jutro na rano do pracy to musiala wracac zeby zdazyc sie wyspac.. Uwielbiam takie wieczorki, winko, ser i pogaduchy... ![]() a teraz pora grzecznie spac do jutra
|
|
|
|
#1337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
<jak ja wczoraj >i ja, i ja ![]() super że wieczorek udany u mnie wieczór przy książkach i z coraz rozleglejszym bólem gardła i innych części ciała normalnie dramat, a jutro muszę być na chodzie od rana akurat na urodziny TŻ-a musiało mi się coś przyplątać ale aby zakonczyć marudzenie zarządzam spożycie symbolicznego małego co nie co w ostatnią noc kiedy nasz Agolek jest panną ![]() oczywisćei jutro kciuki w pogotowniu ![]() miłych snów Kochane |
|
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Napisałam ładnego posta, wysłałam i wizaż padł Jak mi przejdzie złość to może napisze jeszcze jednego |
|
|
|
#1339 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze jakos to zalagodzilas. Moze cos typu fervex czy inny coldrex max grip, one tak stawiaja na nogi (co nie oznacza że leczą ).Cytat:
Agolku, trzymamy kciuki Cytat:
Swoją drogą - Ty znów o TAKICH porach wstajesz?
|
|||
|
|
|
#1340 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
czekamy
![]() Cytat:
![]() idę zaraz piec ciasto i stawiać się na nogi w międzyczasie ![]() pewnie nie uda mi sie już dziś zajrzeć wiec miłej soboty Wam życzę |
|
|
|
|
#1342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
trzymam kciuki za Twoje postawienie się na nogi, udane ciasto i imprezę Mi się znów chce spac. Nie wiem o co come on, bo raczej wysypiam się ostatnio, a ciągle jakaś niedospana się czuję Chyba strzelę sobie kawkę, bo muszę dziś popisać troszkę..
|
|
|
|
|
#1343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spróbuj czasami zamiast kawy świeży sok z pomarańczy albo przejść się koło domu/bloku na pół godziny. Dla mnie jedyny ratunek jak już któraś kawa z rzędu pomimo wysypiania się nie działa...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Wam kochane
widze ze od poczatku roku watek ruszyl pełna parą ![]() Niestety nie mam zbyt wiele czasu by cokolwiek napisac ![]() Strasza nas tym egzaminem na koniec roku , a wymagaja tyle ze szok ![]() wczoraj np. od 16 do 20 sie uczylam. Jezeli chodzi o inne sprawy to pobiłam swój rekord w czwartek na 2km w bieganiu na wf-ie Mowie Wam jaka byalam szczesliwa Rzadko kiedy moglam biegnac cał czas bo zawsze bolało mnie serce ,a tu mile zaskoczenie I nauczycielka wkoncu sama sie przekonała ze mam duzo sily mimo ze chuda jestem ![]() Na poniedzialek mam sie nauczyc z biologii materialu z 1 klasy. Jak ja mam to niby pamietac? ![]() Ewelko : Mudnurki? chyba ich podarło... ja chodzilam rok temu ,ale na szczescie teraz zniesli i zostały takie tarcze co sobie przypinamy, ale sa małe i fajne ![]() Tak wiec Tobie szczerze wspolczuje Ewusia_marchew: Oby Ci przeszło ![]() No i oczywiscie pije z Wami za naszego Agolka Trzymamy kciuki za CIebie kochana |
|
|
|
#1345 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Poczęstujesz nas tą pysznością co tam upichcisz, prawda ? ![]() ![]() Baby ja nosiłam trochę w zeszłym roku .. teraz tylko raz go miałam na sobie, na lekcjii z wychowawczynią, ale nie mam nawet zamiaru go nosic, co najwyżej na właśnie matematyke gdy godz. wych. . Gratuluję tego rekordu a w avku to Ty ? ![]()
|
|
#1346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Omg uczyłas sie w piątek? wariatka![]() ![]() hehe,ja zawsze miałam problemy z bieganiem na wfie niestety,po przebiegnięciu niewielkiego dystansu zaczynałam sie dusic ![]() a u mnie spał TZ przez cały tydzien,bo tak to bym sie bała, na dodatek wczoraj sąsiedzi pojechali i jestem sama w całym domu a ja tego nie lubie tzn lubie ale sie boje
|
|
#1347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rok temu miałam -70 pkt za nie noszenie tej szmatki![]() Dziekuje w avku nie ja ![]() Cytat:
![]() Ja tez sie bje byc sama w domu. Zawsze jak jestem sama nawet w dzien to otwieram drzwi na pole i wogole...nie wiem czemu ,ale nie zamkne sie chocby nie wiem co boje sie ze zobacze jakiegos ducha czy cos
|
||
|
|
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale naszzescie mamy dzionek![]()
|
|
#1349 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz, ja ogólnie nie pije kawy za często, nie jestem uzależniona ani nie jest to jakiś mój codzienny rytuał. Czasem lubię wypić dobrą kawkę dla towarzystwa czy coś takiego. No ale teraz (dziś i wczoraj) z tą sennością... i ze świadomością, że muszę się najprostszym sposobem obudzić, robię sobie małą filiżankę.. Cytat:
|
||
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Zamiast tego wzielam rower i pojeździlam sobie troche, bylam w pracy na pysznej kawie z cynamonem niedawno wrocilam 

hihihihi
wieczorkiem winkowanie 
...

normalnie dramat, a jutro muszę być na chodzie od rana

Chyba strzelę sobie kawkę, bo muszę dziś popisać troszkę..