|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]()
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to moze włoz lustro do szafy i jej nei otwieraj
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,wpadłam na chwilę
już wyszykowana,niedługo idę po TŻ-ta,a przyjaciółka przychodzi o 17 Więc niedługo poszaleję troszkę ^^ .Zajrzę do Was jutro,albo dzisiaj jak będzie czas
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko zebys jutro nie miała kaca
|
|
#1356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lustro bym schowała ,ale jak ja sie biedaczka umaluje? Ale pomysł swieeetny Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
jaka cisza
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
#1360 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mówisz, że taki dobry ?
Tak jak ja nie lubie czytać, tak myślałam żeby sobie wypożyczyć jakąś książkę na zimowe wieczory, ażebym przynajmniej całego przed kompem nie spędzała I nie wiem właśnie jaką, a horrory uwielbiam.Cytat:
O prosz, u nas też są te punkty i chyba już mi się nawet przez to uzbierało trochę . A nauczyciele nie podkopią bo to zazwyczaj wychowawczyni sprawdza a i tak wie, że nie nosimy na innych lekcjach więc .. ^^Nefre, Malinka - piszcie co tam u Was =d Dzień dobry. Miałam się uczyć z chemi z całego poprzedniego roku bo będzie kolejno odlicz, ale zgubiłam zeszyt i nie mogę go znaleźć. I z historii zgubiłam. I ja to mam pecha ^^ . Kurczę, pogoda coś ostatnio u mnie szwankuje, u Was też tak zimno dziewczyny ? Pozdrawiam i miłej niedzieli
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelka - pozatym że chciałam sobie ogryźć wczoraj i przed wczoraj jajniki to luz. leżę zdycham w domu, mam gorączkę, grypę żołądkową - żyć nie umierać
|
|
#1362 | |
|
Raczkowanie
|
no, wczoraj wszystkie musiały zabalować
ja np. balowalam pisząc pracę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Znów sobie pospałam a właściwie to obudziłam się o 9, ale dopiero niedawno udało mi się wygramolić z łóżka ![]() Zaraz zmykam do sklepu po zakupy, bo wygląda na to, że nie bardzo jest co jeść Miłej niedziellllli ![]() EDIT: Malinko, ojejq, współczuję, że tak strasznie się czujesz. Może powinnaś skonsultować to z lekarzem? mam nadzieję, że tą grypę szybko przepędzisz...
|
|
|
|
|
#1363 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co to ma być Malinko ? w podskokach nam tutaj zdrowiej, ale to już ! Hehe, ja też wczoraj pobalowałam ze znajomymi ; )) .
|
|
#1364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kwasy ,sole , metody otrzymywania, tak? Tylko ze ja mam to dopiero w piatek![]() Cytat:
![]() Milych zakupow i niedzieli ![]() Boze ale zimno jak w grudniu normalnie. w kosciele tak zmarzłam ze szok.Juz chyba lato odeszlo na dobre. Milego dnia kochane
|
||
|
|
|
#1365 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1366 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ciasto wyszło, impreza też, reszta gorzej
![]() Cytat:
![]() chętnie bym poczęstowała ale już zjedzone Cytat:
![]() i jak tak po imprezie? a Ty co się cieszysz? pisz co u Cię Cytat:
współczuję Kochana ![]() jak raz ![]() Cytat:
Wróciłam przed chwilą z imprezy właściwie to ja nie poimprezowałam, bo moja choroba się rozwinęła do rozmiarów giga-bólu-gardła-i-dreszczy wiec mama mnie zaciągnęła do lekarza no i oczywiście angina w ogóle to nic mi nie przechodzi i w ogóle nic nie jadła od wczoraj b nic mi się przez gardło nie przeciska, a już serio umieram z głodu ![]() no i tyle atrakcji u mnie po południu planuję naukę ![]() udanej niedzieli
|
||||
|
|
|
#1367 |
|
Wtajemniczenie
|
Baby, a ja jeszcze chciałam dziś wyjść a tu lipa, muszę się uczyc a i tak nic nie wchodzi mi do głowy
ehh, może jeszcze się wyrwę. A książek nie czytam, więc i tej nie czytałam Tylko przymierzam się do jakiejś. A te wszystkie wodorotlenki, kwasy itd. dobijają mnie już. Ewuś zjadła ciasto i dopiero do nas wróciła osz Ty Ty Ty też masz nam zdrowieć i widzę, że ciągle imprezujesz tacy to pożyją.
|
#1368 |
|
Rozeznanie
|
Heelo skarbuski
Agolek juz po nocy poslubnej?
|
#1369 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jednak po kilku latach mogę stwierdzić, że dobrze mi wieczorem samej w domu chociaż raczej nie chodzę po domu w ciemnościach - zbyt bujna wyobraźnia ![]() ![]() Cytat:
No ale nic, teraz to oby ten antybiotyk szybko zaczął działać jak powinien. Czy ja dobrze kojarze, ze jakos niedawno tez mialas angine? Ja kiedys tez ją często przechodziłam zwłaszcza latem, ale na szczęście - odpukac - dawno mi się nie przyplątała .może jakąs papkę sobie zrób? kaszkę czy coś takiego...? albo zupę - krem... kuruj się!! Cytat:
![]() a co to za wpadanie "na chwilkę"? pisz co slychac
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1370 | ||
|
Zakorzenienie
|
chyba niestety...![]() Cytat:
![]() Oj biedna Ty Moze zrob sobie jakas kaszke , co?![]() Cytat:
a chemia to paskudztwo. Ja wogole nie umiem tych wodorotlenkow. A 8 metod otrzymywania czegos tam to czarna magia dla mnie moze zdarze do piatku.no wlasnie ! Gdzie Ty sie podziewasz? Zboczuch ![]() hehe ![]() Agolek pewnie odsypia
|
||
|
|
|
#1371 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie, Tarantulek pisz co u Ciebie, a nie, tylko 'na chwilę' wpadasz =d .
Yerba już mi się nawet tyłka z domu nie chce ruszać,a znajomi pojechali w siną dal . ^^ Baby racja, racja. Chemia to dla mnie czarna magia i nic więcej, na dodatek nauczycielka sprawia, że tymbardziej nie chce mi się jej uczyć . ![]()
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuś zdrówka
Ja też ostatnio coś źle się czuję Nie mogę spać, wstaje bardzo wcześnie i nie wiem co ze sobą zrobić Może któraś z Was ma kogoś kto ma problemy z tarczycą Moja mama ma guzy na tarczycy i często się dusi. Wygląda na to, że szykuje się operacja tarczycyDziś cały dzień szwędałam się z mamą i bratem po galerii. Byłyśmy na pysznej kawie latte. Moja mama się nieźle obkupiła, a zazwyczaj jest zupełnie odwrotnie Ja robiłam za jej stylistkę
|
|
|
|
#1373 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hmmm... no to spróbuj rozprawić się z tą chemią. trzymam ![]() Cytat:
.Co do złego samopoczucia - ja z kolei nie mogę rano zwlec się z łóżka, chociaż wcale nie kładę się jakoś późno... Myślę, że to może być wina zmiany pogody i zwyczajnego przesilenia jesiennego Miły, rodzinny dzionek mieliście Ja sobie wypiłam latte w domku, po czym zasnęłam na kanapie ![]() A miałam pisać.... Może zaraz się wezmę .
|
||
|
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja mam jest nastawiona do lekarzy/szpitali bardzo sceptycznie, zazwyczaj rozpatruje ten najgorszy scenariusz (znaczy, że już z tamtąd nie wyjdzie), więc robi wszystko, żeby jednak do tego szpitala nie trafić. Coś mi się wydaje, że jej strach powoli mi się udziela. W naszej rodzinie poprostu były przypadki, że niby zwykła operacja, a zakończyła się śmiercią i stąd zapewne jej obawy. Zastanawiam się czy istnieje jakiś inny sposób, żeby się pozbyć tego dziadostwa. Niby długo brała hormony, ale nic to nie pomaga. Postaram się myśleć optymistycznie W końcu ktoś musi![]() Zapewne to ta beznadziejna pogoda sprawia, że człowiek cały dzień by się z łóżka nie ruszał. Mnie ostatnio coś kręgosłup boli Mój stary kostium totalnie się zchlorował i dziś zamówiłam na allegro nowyZamiast latte proponuje małą czarną expresso
|
|
|
|
|
#1375 | ||
|
Raczkowanie
|
dziękuję
![]() Cytat:
Co do sceptycznego podejscia do szpitali i lekarzy - mój tata ma podobnie. Jak pół roku temu musiał iść na niewielki zabieg to normalnie testament chciał spisywać ![]() Ale na szczęście strach ma wielkie oczy (o takie hehe).Cytat:
![]() Espresso - ojjjj nie Ja kawę to lubię pić tylko dla smaku, a dla smaku to tylko z mlekiem (najlepiej duuuuużo mleka ). Zrobię sobie yerba mate - w orzeźwianiu i pobudzaniu jest niezawodna |
||
|
|
|
#1376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W dodatku mozna poprawic kazda ocene na konsuulatacjach . A wtedy daje sprawdzian i wychodzi na zaplecze i da sie tak sciagac ze hoho ![]() Cytat:
Góra do 7 pospie![]() Nie obawiaj sie tej tarczycy. Znam wielu ludzi ktorzy mieli podobny problem i wszystko skonczylo sie dobrze. Sasiadka bierze nadal wlasnie jakies leki ale jest dobrze. A mama musi wygladac bosko jak ma taka stylistke
|
||
|
|
|
#1377 |
|
Raczkowanie
|
Jak znam Milkę to wstaje grubo przed 6
(czego szczerze zazdroszczę ).
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1378 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1379 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?
|
|
#1380 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe, a możliwe Krycia, możliwee ;D trza kiedyś ją tam podpatrzyc ^^ .
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

Ostatnio czytam taki horror i strasznie sie boje zajrzec do lustra i do pustej szafy
już wyszykowana,niedługo idę po TŻ-ta,a przyjaciółka przychodzi o 17