|
|
#3331 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar V
|
|
|
|
#3332 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
sweeeeet Upomnę się Jak przeczytałam o dokumentowaniu kupek... ![]() Cytat:
Tak nagle urosło? Trzymam żeby to nie było nic poważnegoCytat:
Wiecie, że dostałam na pw sugestię, żeby podzielić Perfumy na forum męskie i damskie?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#3333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie mam złudzeń, zresztą parcia na dalszą naukę również nie.
|
|
|
#3334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale czemu? Przecież my lubimy Wizażanków (pod warunkiem, że nie są upierdliwymi psychopatami ). Mają u nas jak w raju![]() Ktoś narzeka?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w piątek wizyte mam wszystkiego się dowiem.Miło że tak się martwicie to miłe Dziekuje wszystkim ![]() Troszke mi lepiej po rozmowie z pewną osobą ( ) ona wie i jej bardzo dziękuje
|
|
|
|
|
#3336 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3341 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W kupie raźniej, w kupie siła
|
|
|
|
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A co do Waxa, gdyby tak nie śmierdział, to było by z niego mistrzostwo świata. Możecie polecić coś skutecznego na katar?? Z nosa leci mi jak z kranu i powoli dostaję szału ![]() Jak już jesteśmy przy butach...ostatnio upatrzyłam sobie takie jak w załączniku i do tego rękawiczki w tym samym odcieniu Tylko gdzie ja w tym będę chodzić?
|
|
#3344 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3345 | ||
|
|
Moim zdaniem to klon, ale kogo innego (był tu taki co się w Stanach nawąchał nad oceanem w apartamencie czy coś Ale system oczywiście nic nie wykrywa. Cytat:
To też bardzo prawdopodobne Cytat:
Ale ja myślę, że bardziej chodzi o płeć użytkownika niż perfum. Wiesz, żeby się od tych gęsi głupich odizolować i w gronie prawdziwych znawców toczyć dyskusje Nie dostałaś takiego pw?
||
|
|
|
#3346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Costes.
|
|
|
|
#3347 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
ojjj dziewczyny czym sie przejmujecie? to, ze duzo chętnych to nic nie znaczy. na moje studia było ponad 300 chętnych na 30 miejsc a jak sie później okaząło progi w cale nie były wysokie
|
#3348 | ||||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() A co do butów: nie da się w nich chodzić. ![]() A, jeszcze jedno: W kwestii glanów może i się różnimy, ale jesli chodzi o szpile, dogadałybyśmy się z pewnością. I nawet rozmiar chyba ten sam. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dłonie mam chude i żylaste. Tyle, że palce długie. Ale dziękuję ślicznie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie na podyplomówkę było 80 chetnych na jedno miejsce. Pomyslałam sobie: jesli nie ja, to kto?! I zdałam. ![]() Cytat:
Cytat:
Mnie smród Waxa nie przeszjadza. To znaczy nie śmierdzi mi. A używasz polskiego, czy zagramanicznego? Cytat:
![]() Ja musze sobie kupić w końcu czerwone szpile! Poprzednie kupiłam na za niskim obcanie i nie noszę. Cytat:
|
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny (i chłopaki
), trochę offtopując:Czy wiecie może coś na temat ewentualnego leczenia alergii na koty? Czy macie/mieliście w rodzinie przypadki uczuleń, które ustąpiły? A może macie dostęp do wiadomości związanych ze skutecznym leczeniem (chodzi też o ośrodki zagraniczne)? Potrzebne mi wszelakie info na ten temat, za każdą informację będę bardzo, bardzo wdzięczna. Sama jestem alergiczką, na koty (i nie tylko). Postanowiłam zrobić wszystko, żeby doprowadzić do jak największego zmniejszenia, a w miarę możliwości zlikwidowania objawów alergii, które uniemożliwiają normalną egzystencję ![]() Może któraś z Was słyszała o terapii, ośrodkach, czymkolwiek..
|
#3352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój był kupowany w osiedlowej aptece, ale skład ten sam. Nie wiem jak pachnie Twój, ale mój to skrzyżowanie pasty BHP z pastą do podłogi. Na podłodze ten zapach lubię, na mojej prywatnej, osobistej głowie już niekoniecznie...a trwały jest bardzo.
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudio jak było na seansie? Jaki film wybraliście?
|
|
|
|
#3354 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() http://www.allegro.pl/item436198175_apteka_wax_ moc_natury_maseczka_do_wl osow_suchych.html to chyba najlepsza odżywka jaką miałam
|
|
|
#3355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak pachnie to cudo? Bo zapach mojego ma działanie raczej pawiogenne
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiu.... trzymam kciuki.
ja w piatek na football wyjezdzam. Ale zamiast zostawac do niedzieli spaam zaraz po mkeczu to moze i sie uda moje balety zaliczyc. uswiadomilam dzis organizatorke, ze chocby skaly sraly ja na mecz jade ale po meczu nie. Zdziwiona - czemu. A temu. Druga nawet nie udawala, ze sie smuci. I ja sie nie smuce. I tekst mojej subtelnej 'kolezanki' jako odpowiedz na zart S. (Ta ci pokaze jak chlopow wyrwywac haha) 'tylko wejde a beda wokol mnie latac jak muchy wokol gowna' Ludzie - tu nawet nie tyle 'troche skromnosci' co raczej 'wez spojrz w lustro' Nie ma bata zebym zmarnowala sobote w ich towarzystwie. |
|
|
|
#3357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3358 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Trzecie forum - dla perfumeryjnych transseksualistów i po sprawie Cytat:
Nie mam pojęcia jak jest na szerszą skalę Jednak moja babci wyzdrowiała z alergii na kocią sierść - ale wszystkie duszności wyoływane przez kocią sierść zniknęły jak ręką odjął
|
|
#3359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Idę zatem jutro rano i zapewne posiedzę sobie w dłuugiej kolejce. Mam tylko pewne wątpliwości, czy w ogóle dostanę zwolnienie na te 3 dni, bo nie mam nawet gorączki, tylko ogólnie czuję się cała rozbita, boli głowa i gardło, mam potworny katar i trochę kaszlu- typowe przeziębienie. Dają L4 na takie coś? Nigdy jeszcze nie byłam na zwolnieniu lekarskim, dlatego pytam Ale do pracy nie czuję się na siłach iść, tym bardziej, że w przyszłym tygodniu czekają mnie bardzo ważne rzeczy i zwyczajnie się boję, że jak teraz się nie wyleczę, to będzie mi się to potem ciągnęło w czasie, w którym muszę być absolutnie na chodzie.Cytat:
Zrezygnowałam dziś z możliwości uczęszczania na kurs językowy finansowany przez firmę... Po prostu nie chce mi się chodzic na lekcje, robić zadania domowe, uczyć do klasówek... Leń ze mnie.Cytat:
Ostatnio postanowiłam wypróbować tabletki Acatar, ale Sudafed bije je na głowę. |
||
|
|
|
#3360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie potrafię zrozumieć niektórych ludzi. Kolega, którego nie widziałam z półtora roku codziennie buszuje po moim profilu na N-K. Ma mój telefon, zna maila, ale nic, żadnej próby kontaktu, tylko widzę,że codziennie ogląda mój profil. Po co ludzie tak robią? Żebym chociaż tam miała jakieś fajne zdjęcia, ale zdjęcia są całkiem przeciętne. Nie rozumiem
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

będzie dobrze 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

żeby to nie było nic poważnego

Dziekuje wszystkim 

W kupie raźniej, w kupie siła