|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
Pokaż wyniki sondy: Czy potrzebne jest miejsce dla tematu "szkoła" ?? Nowy dział czy podforum? | |||
Tak, należy założyć nowy dział |
![]() ![]() ![]() ![]() |
125 | 45,29% |
Tak, należy założyć nowe podforum |
109 | 39,49% |
Nie, trzeba wymyślić coś innego |
32 | 11,59% |
Nie wiem |
10 | 3,62% |
Głosujący: 276. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomysł - podforum EDUKACJA
Tja, poczekaj pół roku
![]() owszem, widocznie jestem takim imbecylem, ze trudno mi zrozumiec ![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja ani razu nie zajrzałam na kulturalnie, ale gdyby widziała że Tobie i innym na tym zależy - co mnie to boli? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
A to już Ty powiedziałaś.
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
spedzilam tu wiele czasu, bralam udzial w ogromnej ilosci dyskusji, zmian szaty graficznej, problemów technicznych etc etc. I mnie zalezy na tym, jak ten portal wygląda, jak funkcjonuje, przez co poraz kolejny, wbrew rozsądkowi, biore udział w takich jałowych dyskusjach dotyczacych nowych działów. uwazam, ze nowy dział bedzie się wiazal z lawiną prac domowych, a takze z lawiną prosb o kolejne podfora. nie podoba mi się to, i mam do tego prawo jak do tego, zeby to napisac. po raz kolejny. ale chyba w koncu machnę ręką bo juz dostaje mdłosci ![]() ![]() Juz?
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Niniejszym informuję, że dział jak i forum "Edukacja" nie będzie założony.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak was tak bardzo martwi to że będą te tematy o pracach domowych to zróbcie tylko edukacje dla studentów np. Studia ... bo moim zdaniem właśnie najwięcej jest tematów dotyczących studiów .. i problem będzie z głowy nie można tak jak pani u góry mówić nie i koniec. Trzeba na takie tematy rozmawiać i nie zostawiać niezadowolonych ludzi... my poczekamy aż będzie nas więcej |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mozesz poszukac sobie sondy o karmie. przekonasz się, ze nawet majac kilka tyś głosów na tak nie bedzie rownalo się z tym, ze redakcja równiez bedzie na tak. i to tyle.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Ilena, na litośc boską. Czy to że nie powstał ten jeden dział to jakas obraza albo policzek? Przecież Złoś z Agą nie podjęli tej decyzji dlatego, aby wkurzyć forumowiczów, raczej zapoznali sie z argumentami za i przeciw i podjęli taka a nie inna decyzję. A głównym powodem myślę, była obawa, źe Edukacja zostanie zalana wątkami z prośba o odrobienie prac domowych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
ale ja właśnie rozumiem ich obawy dlatego proponuje młodszych i często nie ogarniętych dzieci nie wtrącać i zrobić tylko dla studentów... ja sama chodzę jeszcze do liceum ostatni rok ... i wiem że nawet ludzie w moim wieku proszą ludzi o prace domowe więc rozumiem obawę i proponuje dział o edukacji ale tylko dla studentów ... dzięki temu największa liczba tematów o szkole będzie w jednym miejscu
a mój post żle odebrałaś.. bo on w ogólne w zamyślę nie był nacechowany emocjonalnie .. może taki wyszedł ale to już zależy od odbiorcy .. autorka nie miała tego na myśli proszę aby administratorki zastanowiły się nad proponowaną przeze mnie opcje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem dział studia to dział studia i nikt by się z pracą domową tam nie pchał ... ale każdy ma inne zdanie
może wy macie jakieś inne pomysły na nazwę.. na coś co nie kojarzy się wam z pracą domową .. jak np. życie studenckie :P jest wiele możliwości ale trzeba próbować aż razem wymyślimy coś odpowiedniego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Killing me softly
|
Widzę, że etap obrażania już się zaczął, teraz będzie kilka stron o niezrozumieniu i podłym traktowaniu maluczkich, a potem albo ktoś dostanie bana, albo zabierze zabawki i "nigdy już tu nie wróci"
![]()
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
ty chyba przeczytałaś tylko mój jeden post ... ja się nie obrażam ale uważam że pomysł na edukacje jest dobry ale trzeba to tak wymyślić aby nie było problemów i nieporozumień .... rozumiem decyzje adminki ale chciała bym znać powody takiej decyzji ... bo samo nie raczej nie wystarczy .. musimy zdać problem aby go rozwiązać .. trzeba rozmawiać .... na pewno ktoś w końcu coś wymyśli że wszystkim będzie pasować
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Mam propozycję. Niech powstanie nowy dział: "KARIERA" albo "ROZWÓJ OSOBISTY" i w nim będziemy zamieszczać wątki dotyczące edukacji. Dzieci z podstawówki czy gimnazjum taki dział nie zainteresuje i możliwe, że nie bedą się pojawiały prośby o odrobienie zadania domowego. Czy szefowstwo byłoby skłonne przystać na to?
![]() |
#257 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Btw też nie jestem zadowolone z takiego obrotu spraw, ale skoro nic nie zdziałamy, to chyba nie ma sensu już tego ciągnąć. Trudno. A szkoda.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Decyzja nie zostala na pewno podjeta na zasadzie "nie i juz", a procesu decyzyjnego nikt Ci nie musi opisywac - redakcja podjela decyzje i tyle. Jeszcze sie taki nie narodzil, co by wszystkim dogodzil i redakcji wizazu to rowniez dotyczy.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
ja jestem na NIE
![]() ![]() Dlaczego nie? Nie dlatego, ze ja swoje prace domowe robiłam sama. Nie dlatego, że sama pisałam pracę mgr i sama jej broniłam. Nie dlatego, że jestem wredna i złośliwa [a bywam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A najbardziej na NIE jestem dlatego, że będą pojawiać się wątki z pracami domowymi nie dlatego, że są trudne- ale dlatego, że autor/ka ma lenia i się zwyczajnie nie chce zastanowić/pomyśleć/pokombinować/przeczytać lekturę etc. Cytat:
![]() grubo przesadzasz z reakcją.
![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wg mnie to, że powstał by nowy dział, to nie oznacza że każdy leciałby ze swoją pracą domowa ![]()
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Rozeznanie
|
no ale pojawiły sie tez wątki typu:pisanie pracy magisterskiej, studiowanie(jakiegos kierunku)..no ale dobra...ja tylko mysle ze to wszystko powinno byc w jednym dziale.
![]() |
#264 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
A ja mam tylko takie pytanie, czemu jesteście tak negatywnie nastawione do pomocy przy pracy domowej? Nie mówię tutaj o odrobieniu całej pracy domowej, bo każdy powinien sam myśleć.
Ale np. jak ktoś jest totalna noga z fizyki, a inna osoba się nią bardzo interesuje, to chyba nie ma nic złego w tym żeby poprosić o pomoc? O wytłumaczenie, o jakieś rady itp. Ja kiedyś miałam pracę, jakąś taką logiczną z fizyki. A że z tego przedmiotu jestem totalny anty-logic, to nic sama nie byłam w stanie wymyślić. Poprosiłam o pomoc kilka osób, które akurat się interesowały tym działem i dzięki nim dałam radę. Dlatego poprostu takie pytanie: co jest w tym złego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wizaz nie zajmuje sie tematyka edukacyjna, pomoca w pracach domowych - sa miejsca w sieci, ktore sie tym zajmuja, jest nawet przyklejony watek o takich miejscach. Odrabianie prac domowych, pisanie prac itd., to zakichany obowiazek kazdego ucznia, studenta itd. Tym bardziej, ze to nie jest praca grupowa. Jestes noga? To sie wiecej ucz, popros o pomoc nauczyciela, kogos z klasy itd. Wizaz od tego nie jest. Pisze to jako osoba, ktora nie widzi nic zlego w podforum o edukacji, ale rozumiem (tak mi sie wydaje) nastawienie redakcji.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Szkoa, ze dział edukacja nie powstanie. Ja byłabym za. w końcu to nie tylko odrabianie lekcji. Edukacja to takze rady i wymiana doswiadczeń np osób studiujących na jednym kierunku ale w róznych szkołach. Zwolenniczką odrabiania prac domowych przez internet nie jestem, jednak takich rozmow o studiach w jednym miejscu na to przeznaczonym troszkę mi brakuje. Ale cóz, skoro taka decyzja zapadłą to trudno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Administrator
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=85 aniolek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
patrzę regularnie - i aż w oczach sie dwoi i troi od wszystkich tematów - od ilosci i ich tematyki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, że forum edukacja nie powstanie, cała masa tematów mogła by tam powstać. I łatwiej tam byłoby wyłapać pytania o prace domowe niż na forum plotkowym.
No może kiedyś się uda, bo przydać to przydałoby się na pewno. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.