![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ...magia, paranormalne zjawiska i ezoteryczny świat...
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
guupie wy
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#153 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
panuj nad sobą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
głupi to mało powiedziane ja z niego teraz się śmieje bo przypomina mi się jak w strasznym filmie 3 sparodiowano tą dziewczynkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyznam się że tylko czekałam aż się zacznie. cytaty na pół strony,że to ja mam rację i łapanie za słówka i dogłębna psychoanaliza. nie ma co. jak miło
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 |
Rozeznanie
|
Parę lat temu zajmowałam się trochę szeroko pojętą ezoteryką, okultyzmem. Karty, seanse spirytystyczne, itd, itd. Byłam młoda i głupia, nie zdawałam sobie sprawy, nie brałam w ogóle pod uwagę tego, jakie to może ciągnąć za sobą konsekwencje. Dla mnie to była tylko zabawa, nowe doświadczenie.
Poko21 i całej reszcie Wizażanek, które mają podobne jak ona problemy, korzystając z własnego doświadczenia, radzę możliwie najszybciej skorzystać z sakramentu pokuty, przystępować regularnie do komunii i po prostu się modlić. Wierzcie mi, to naprawdę pomaga. Jeśli jednak to nie pomoże, konieczna będzie wizyta u egzorcysty. Każda diecezja ma co najmniej jednego egzorcystę, adresy czy też telefony można znaleźć w internecie. Pamiętajcie jednak, że nie ma czegoś takiego jak świecki egzorcysta, egzorcystą może być tylko osoba duchowna.
![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
anka_85 ma być jakiś zjazd czarownic ale wątek plotkowych chyba ze o czymś nie wiem
![]() Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2009-08-06 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
ech,ja dzisiaj filmy na YT oglądałam z duchami w roli głównej,niektóre nawet ciekawe.
najgorsze było dziecko które się urodziło z kopytami i czerownymi oczami ![]() link: http://www.youtube.com/watch?v=ncecw...eature=related dziewczyny,to jest straszne ![]() Agula,idę wywar zrobić na nasz sabat ![]() (ŻARTUJĘ) ![]()
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
To ja wyciągnę ostatni zapas żab
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
ja póki co idę grzecznie spać
spokojnej nocki życzę ![]() ![]()
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
Ja również zmykam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Wtajemniczenie
|
a ma któraś z Was sny/myśli prorocze?
bo ja czesem tak, co mnie przeraża ![]() P.S. euph i Surimi - widze, że Wasz wątek bardzo popularny się staje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Wtajemniczenie
|
no właśnie.
ale mam sposób na osłabienie skuteczności tych myśli ![]() ![]() jak najmniej sie spodziewam ale u Ciebie widzialam działa to w inny jakiś sposób... Szukałam keidyś na necie o tym, ale za bardzo nic prawdziwego sie nie dowiedziałam, a lekarzowi nie powiem bo mnie zamkną na zawsze w kaftan i do widzzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#168 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ajj, dziewczyny, poczytałam te Wasze historie i ani myślę iść dziś spać. Już mi się wydaje, że mnie ktoś obserwuje ![]() ![]() ![]() Co do OOBE to dużo na ten temat czytałam i nawet chciałam spróbować, ale zwyczajnie się boję. Tyle jest sprzecznych opinii między innymi na temat tego, czy faktycznie jakaś obca dusza może zająć Twoje ciało, czy można podczas tego zginąć lub nigdy do ciała nie wrócić, że podziękuję.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
śmierć następuję gdy na prawde nie chcemy do ciała wrócić.. A tak to raczej nie ma mozliwosci,by ciało astralne nie wrocilo.. Podczas OOBE jest związane z ciałem fizycznym "złota nicią" ,chyba tak to sie nazywa. Nie zerwie sie ona pod warunkiem,ze bedziemy chcieli wlaśnie wrocić.. Dlatego OObe powinny praktykowac tylko osoby,które maja szerokie pojecie na ten temat i potrafią kontrolować OObe,co nie jest wykonalne dla zwykłego "lajta"..
Kurcze,spac nie moge.. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czyli OOBE to może być jakiś tam sposób na "samobójstwo"? Bo co się dzieje z nami jak nie wrócimy? Błąkamy się cała wiecznosc? Nie zamierzam tego praktykowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak mówiąc mniej powaznie,to dzis myslalam,ze mnie nawiedzil mój kot.. Nagle usłyszalam jego miałczenie,takie specyficzne dla niego.. Prawie tuż przy uchu.. Az sie zaczełam rozglądać czy przypadkiem mi jakiś kot do domu nie wszedł.. Po chwili przestało,tylko taki cichy oddech bylo słychać. Nie moglam słyszec odgłosów z podwórka bo okna były pozamykane. Normalnie szukałam w mieszkaniu kota. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#172 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Uh, przyda mi się mocna kawa po nieprzespanej nocy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Zadomowienie
|
hejka ciesze sie ze watek ruszyl do przodu i cieszy sie zainteresowaniem
![]() mam jednak jedną uwagę do dziewczyn z nn:czy wy nie sadzicie ze wrazliwosc naszych osobowosci i silne przeczucia sprawiaja ze tak odbieramy swiat i jestesmy podatne na..wlasnie na to co gdzies indziej analizujemy???
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zadomowienie
|
elfie..boje sie ze zostaniemy ukarane za ten watek...(mam takie wrazenie ze nie jest on bezpieczny dla nas,czyli ze zaczniemy analizowac za bardzo i sie wglebiac i przenosic na siebie czyjes emocje)
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ktoś coś wie, ok - przeczytać powiedzieć swoje zdanie i jedziesz dalej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Raczkowanie
|
jak się cieszę, że czytam wasze historie o tej porze
![]() ![]() Jeden mój sen doskonale mi utkwił w pamięci - był dla mnie bardzo przerażający... śniłam jakby na jawie i widziałam siebie jak śpie a obok łóżka, nade mną stały jakieś postacie ciemne, wydaję mi się, że to była kobieta trzymała na rękach dziecko małe a dwie jej córki stały obok i się na mnie patrzyły... słyszałam od kogoś, że to mogło być naprawdę, że ktoś nade mną stał... no ale po co ??? tej kobiety nigdy nie widziałam - nie była mi znajoma... No i mam to co większość, takie uczucie jakby ktoś stał za mną, jakbym czuła czyjąś obecność no i wtedy takie zimno mnie otacza... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak powiedziałaś, że to kobieta to miałam jedno skojarzenie, ale znając życie zaraz by sie cały wizaz zleciał i aby mnie zlinczowac, ze mowię nieprawde bo wiedzą kto to jest i się myle.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
[quote=anka_85;9046209]ech,ja dzisiaj filmy na YT oglądałam z duchami w roli głównej,niektóre nawet ciekawe.
najgorsze było dziecko które się urodziło z kopytami i czerownymi oczami ![]() link: http://www.youtube.com/watch?v=ncecw...eature=related dziewczyny,to jest straszne ![]() Przepraszam, ale nie wiesz co mowisz. nie wiem gdzie widzisz kopyta i czerwone "OCZY"- tego biednego dzieciatka. Nie wszystko co widzisz na YOUTUBE to prawda i wiekszość rzeczy to oszustwa, aczkolwiek film który ogladałaś jest prawdziwy, a jesli na prawdę interesuje Cię co widzisz na filmie to mała podpowiedź. Harlequin Fetus - płód Arlekina - Autosomatyczna Recesja Występuje: niezwykle rzadko (0,0002% na każde urodzenie) charakterystyka: skóra ekstrymalnie cieńka, otacza cały płód, głębokie rany rozwijające się po urodzeniu, awersja ust (wybrzuszenie) oraz oczu. Deformacja ciała. Płód umiera po kilku tygodniach od urodzenia, z powodu bardzo szybkiej utraty wody, zapaści, złej regulacji temperatury. W przypadku gdy przeżyje, rozwija się u niego Lamellar Ichthyosis lub Congenital Ichtyosiform Erythroderma. W Stanach Zjednoczonych żyją Lucy i Hannah Betts (18 i 15 lat), oraz Dana i Lara Bowen (8 i 1,5 roku). Dziewczynki te urodziły się z syndromem harlequin fetus, podczas gdy szansa przeżycia dłużej niż kilka tygodni wynosi 1 do miliona. Dziewczynki te każdego dnia muszą przechodzić męczące zabiegi. Budzą się bardzo wcześnie rano i biorą 2 godzinną kąpiel, aby zmiękczyć skórę. Następnie zcierają suchy naskórek tak aby pozostawić jak najwięcej skóry w wannie, by następnie owinąć swoje ciała płachtą nawilżającą. Kolejne kąpiele mają miejsce po południu i późnym wieczorem. Mimo tych zabiegów ich skóra poddawana jest ciągłym infekcjom, dziewczynki są też niewidome. 18 letnia Lucy jest najdłużej żyjącym dzieckiem z tą przypadłością. Prawdziwie nieprawdopodobne jest natomiast, że dziewczynki są siostrami. Prawdopodobieństwo urodzenia płodu "Arkelina" wynosi jak podawałam na początku 1 do 500.000 (0,0002%), natomiast prawdopodobieństwo tego, że drudzie dziecko też będzie chore wynosi 1 do 2000, zatem szansa na powyższe rozwiązania, w których mamy do czynienia z siostrami wynosi 1 do miliarda (500.000*2000) czyli 0,0000001%... jeśli teraz weźmiemy pod uwagę, że dziewczynki wciąż żyją z tą przypadłością i pomnożymy to nieprawdopodobnie małe prawdopodobieńśtwo przez milion otrzymamy całkowitą szansę na tego typu zdarzenie... 1 do biliona. I zgadzam się z Toba, że to straszne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.