Wymarzony pierścionek - cz. XI i pewnie nie ostatnia ;) - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-18, 11:53   #601
twin--maid
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XI i pewnie nie ostatnia ;)

Cześć.

Dorinko rozumiem, że ta sprawa Cię dotknęła. Emocje nie są najlepszym doradcą. Ja nie wywoływałabym tych zdjęć. Wiem, że to boli, ale daj sobie czas. Spróbuj ochłonąć a wtedy już trochę spokojniej porozmawiaj z Mężem, Jemu na pewno teraz też jest źle, że Cię okłamał. Ja nie jestem za odwetem oko za oko! To tylko pogarsza sytuację.
Stary 2008-09-18, 11:59   #602
pollynema
Zadomowienie

Niestety nie pogadam z Wam już dzisiaj, ale za to... zaczynam weekend z TŻ! A jtro do domku, ach ach!

Miłego Kobietki
Stary 2008-09-18, 12:03   #603
Madlen__18
Zakorzenienie

Miłego weekendu
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 12:04   #604
twin--maid
Zakorzenienie

Udanego weekendu Nema
Stary 2008-09-18, 12:04   #605
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pollynema Pokaż wiadomość
Niestety nie pogadam z Wam już dzisiaj, ale za to... zaczynam weekend z TŻ! A jtro do domku, ach ach!

Miłego Kobietki
Miłego,udanego weekendu.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 12:05   #606
dorinka30
Zakorzenienie

[quote=Madlen__18;9049017]
Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
[/b]

To jakie mam wyjście ?
Wydaje mi się, że druga opcja będzie dla niego cięższa do przejścia i fakt jego "upokorzenie" sprawiłoby mi przyjemność

Co przeczyło tej teorii...?
Ta sama dziewczyna z kimś innym?
Nieznajoma, wynajęta rzez kupli panienka?
Nic więcej mi do głowy nie przychodzi.

Ale jesli tak jak mówię, to podejrzewam, że był piany, został w to wkręcony i nie miało żadnego znaczenia.
I pytanie, czy takie co, jest tym co ma naruszyć podstawy związku.

Jasne, że boli, mnie też by bolało..

Ale jeśli rozwalicie sobie tym zaufanie: będzie bolało dużo dłużej.

To tak jak z szybą Rozwalisz i posklejasz ale rysa zostaje.
Lepiej się zastanów zanim rozwalisz.

Dorinka: czy ty umiesz, choć czasem pokazac, że też masz w sobie wiele, z delikatnej wrażliwej kobiety, która cierpi? Zamiast twardej babki?

Edit: i jeszcz coś: on cię zna i pewnie spodziewa sięagresywnej reakcji.
Pokazując cierpienie totalnie zbijesz go z tropu. Tow niego, imo, uderzy najbardziej, bo zupełnie się nie spodziewa.
Zaboli go to, bo jeśli cierpi osoba która sie kocha, to my też.\

Złośc olać łatwiej,
JUż tyle napisałam, napiszę więc wszystko

Na zdjęciach jest ze"znajomą"(obrzydliwą zresztą więc kompleksów tu nie mam-raczej wstręt do niego) tak o niej mówił, wiem że ona jest puszczalska, lubi ten sport....i znałam relację, że on z kolegą był na wyjeździe u rodziny i ona też tam była, ponoć z jego relacji bzykała się z tym kolegą i chcieli by ich fotografował, a na zdjęciach znalazłam swojego męża na zdjęciach z nią właśnie, na zdjęciach się nie bzykali ale zdjęcia są na tyle jednoznaczne, że wskazują że tak było
, chyba że zdjęcia były dla jaj, ale nie wierzę.....
Kumpel był mądrzejszy i swoje zdjęcia zniszczył , podobno
A odpowiadając czy potrafię pokazać swoją wrażliwość, cierpienie ???? Nie wiem, chyba zawsze dążę do odwrócenia roli, czyli jasne że ja ofiara tak to chcę przedstawić, że jednak on tą ofiarą będzie
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 12:07   #607
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam

od odziny staram sie napisac wiadomosc ale mój net jest przeciwko mnie

Dorinko, sama nie wiem co bym zrobiła na twoim miejsc. napewno bym teo nie pozostawiła bo wiem, ze i tak w srodku by to we mnie siedziało i tylko sama bym sie z tym gryzła i meczyla.
wiesz... po zamieszkaniu z TZ nauczylam sie w koncu z nim rozmawiac. obiecalismy sobie, ze jak tylko nam cos nie pasuje (obojetenie co to jest) od razu sobie mówimy) tak, aby nie siedziało to w nas, aby nie romadziło sie i nie spowodowało potem wiekszej kłótni. powiem, ze na poczatku było cięzko ale teraz wiem, ze lepsze rozwiazanie. dlatego uwazam ze powinnas powiedziec TZ jak sie czujesz (ale na spokojnie), jak cie to zabolalo i dlaczego. mysle, ze taka rozmowa wiecej zdziala niz jakies awantury i kłotnie. ja sama bardzo często mówie TZ o sowich uczuciach jak cos zrobi nie tak, ze było mi wtedy przykro i jak sie sokładnie czulam i wiesz... on wiecej przez to rozumie niz kiedys jak sie na niego za cos wydzierałam albo łapalam focha i sie nie odzywałam.

Kochana wierze ze podejmiesz własicwą decyzje bo w sumie sama wiesz jak bardzo ci to zabolało i jak nadszarpneło zaufanie do TZ. mam nadzieje, ze on tez to zrozumie

Anitko tez sie ciesz ze w koncu miałam wieczór tylko z TZ bo od miesiąca to dla nas swietosc hehe

ps. jak tym razem mi nie wysle tej wiadomosc to sie chyba zapłacze

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 12:09   #608
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
A, że Twój maż dorinko nie jest taki emocjonalny?
Nie wierzę, żeby nie zareagował na Twoje cierpienie.
Na agresję być może, i wtedy odpowie tym samym.
Ale nie na cierpienie.
On Cię KOCHA.
Zgadzam sie z Madlen w 100% agresja budzi agresje
Ale gdy widzimy lzy ukochanej osoby i to z naszego powodu to boli podwojnie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Dzis mamy sie z nimi spotkac bo przylecieli na tydzien do Polski.
Ciekawe czy para z nosa i uszu dalej bedzie lecieć
Haniu Mysle, ze nie musi bo Tz Cie kocha i dla Niego jestes number 1
Mozecie we czworke spedzic mily wieczor

Nema: Odpoczywaj i ciesz sie Tztem na maksa
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 12:17   #609
madmuazelle
BAN stały

Cytat:

Na zdjęciach jest ze"znajomą"(obr zydliwą zresztą więc kompleksów tu nie mam-raczej wstręt do niego) tak o niej mówił, wiem że ona jest puszczalska, lubi ten sport....i znałam relację, że on z kolegą był na wyjeździe u rodziny i ona też tam była, ponoć z jego relacji bzykała się z tym kolegą i chcieli by ich fotografował, a na zdjęciach znalazłam swojego męża na zdjęciach z nią właśnie, na zdjęciach się nie bzykali ale zdjęcia są na tyle jednoznaczne, że wskazują że tak było
A odpowiadając czy potrafię pokazać swoją wrażliwość, cierpienie ???? Nie wiem, chyba zawsze dążę do odwrócenia roli, czyli jasne że ja ofiara tak to chcę przedstawić, że jednak on tą ofiarą będzie
O matko.
No to w takim razie bardzo,ale to bardzo bym się wkurzyła.Awantura napewno by była.A ja mam pytanko,kiedy to zdarzenie miało miejsce??Ile czasu temu???Tak czy siak jesli byłoby to z rok temu, tż by się mętnie tłumaczył byłabym zła jak osa,więc ci się dorino wcale nie dziwie,że tak zareagowałaś.
Stary 2008-09-18, 12:19   #610
dorinka30
Zakorzenienie

[quote=madmuazelle;9049700]
Cytat:
O matko.
No to w takim razie bardzo,ale to bardzo bym się wkurzyła.Awantura napewno by była.A ja mam pytanko,kiedy to zdarzenie miało miejsce??Ile czasu temu???Tak czy siak jesli byłoby to z rok temu, tż by się mętnie tłumaczył byłabym zła jak osa,więc ci się dorino wcale nie dziwie,że tak zareagowałaś.
Było to 6 lat temu, nie znaliśmy się wtedy jeszcze
Stary 2008-09-18, 12:23   #611
madmuazelle
BAN stały

Cytat:

Ojoj to kupe lat temu.No,ale faktem jest że mąż takie powinien się pozbyć tego dowodu zbrodni dawno temu.Myśle,że mąż będzie żałował tego że tego nie zrobił,bo ty teraz cierpisz i przez to się wkurzasz.Tłumaczył się mętnie,okłamał bo się pewnie głupio czuł,że to odnalazłaś.
Stary 2008-09-18, 12:27   #612
Madlen__18
Zakorzenienie

Kłamstwo paskudne.
Podejrzewam, że on zgodził się na te ich zdjęcia...pili coś, i został we wszystko "wkręcony"..
Ważne pytanie: gdybyś o tym wiedziała, gdyby ci o tym powiedzial, przed ślubem, to, by coś zmieniło?

(strasznie nie lubię tego cytowania, często myli osoby...jeśli ja wcześniej cytowałam wypowiedz dorinki, a ktoś potem cytował mnie..wypowiedź dorinki zostanie zlepiona z moją w jedno..nie chce mi się tego kodem poprawiać..)

M
Stary 2008-09-18, 12:29   #613
ANITKA79
Zadomowienie

[quote=dorinka30;9049733]
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość

Dorinko tak myslalam ze to sa tego typu zdjecia
Wiem ze cie to boli, bo go kochasz..Zrobil to daawno temu, byl mlody, glupi itp..
I na pewno chcialby to wymazac ze swojego zycia/ ale przeszlosci nie cofnie/

Jednak dojrzal przy Tobie i z toba i chce byc dobrym mezem i ojcem dla Twojego synka
Z toba chce byc do konca zycia.. bo to CIEBIE KOCHA
Jedynym bledem z jego strony bylo to ze nie powiedzial Ci prawdy, tylko cie oklamal, ze nie mial na tyle odwagi zeby Ci powiedziec prawde kiedy o tym opowiadal
Ochlon z emocji i pogadajcie o tym na spokojnie, jak dwoje kochajacych sie ludzi
Opowiedz mu o swoim bolu, obrzydzeniu do tej calej sytuacji, opowiedz mu o tym co czulas i co czujesz teraz ... On na pewno to wszystko zrozumie i wierze ze od tej pory zawsze bedziecie ze soba szczerzy...bo cie kocha i nie bedzie cie chcial wiecej ranic..
Stary 2008-09-18, 12:36   #614
dorinka30
Zakorzenienie

[quote=madmuazelle;9049788]Ojoj to kupe lat temu.No,ale faktem jest że mąż takie powinien się pozbyć tego dowodu zbrodni dawno temu.Myśle,że mąż będzie żałował tego że tego nie zrobił,bo ty teraz cierpisz i przez to się wkurzasz.Tłumaczył się mętnie,okłamał bo się pewnie głupio czuł,że to odnalazłaś.[/quote]

dokładnie

Cytat:
Kłamstwo paskudne.
Podejrzewam, że on zgodził się na te ich zdjęcia...pili coś, i został we wszystko "wkręcony"..
Ważne pytanie: gdybyś o tym wiedziała, gdyby ci o tym powiedzial, przed ślubem, to, by coś zmieniło?

(strasznie nie lubię tego cytowania, często myli osoby...jeśli ja wcześniej cytowałam wypowiedz dorinki, a ktoś potem cytował mnie..wypowiedź dorinki zostanie zlepiona z moją w jedno..nie chce mi się tego kodem poprawiać..)
Też tak myślę Madlen, zresztą tłumaczenie jego było najpierw takie----to nie ja to kolega, a ja ślepa nie jestem, jeszcze ciebie odróżniam od niego ? A on pokaż, pokaż ....później niby nie poznał z kim, i powiedział że z dziewczyną
Ja dalej piłuję temat- no i powiedział że z tamtą ale że to były tylko zdjęcia, że był pijany i nic poza zdjęciami nie było (takie tam kręcenie)

Nic by nie zmieniła ta wiadomość, nie miała wpływu na moją decyzję o małżeństwie, nawet nic by się nie stało wielkiego gdybym całej tej historii nie znała, nie znała kontekstu .........Trudno, było miał prawo ....
Ale najgorsze to kręcenie, opowiadał co innego, co innego widzę

Dziewczyny wstydzę się iść wywołać te zdjęcia, wiadomo że oni oglądają je zawsze...........ale muszę to zrobić, może zobaczę tam coś co zmieni kontekst, jakiś szczegół, znam go trochę
Stary 2008-09-18, 12:39   #615
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dorinko cos czuje ze tak czy siak i tak je wywołasz moze masz racje, moze bedzie tam cos, co pozwoli ci inaczej spojrzec na te sytację. choc i jak tak upierałabym sie przy spokojnej rozmowie i opowiedzeniu mu jak bardzi źle sie z tym czujesz.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 12:42   #616
hania811
Zakorzenienie

Dorinko ja mu sie nie dziwię ze się nie przyznał. Pewnie wstydzi sie tego cholernie. I co miał powiedziec -wiesz kochanie kiedys 6 lat temu to ja z ta lafirynda zdjecia sobie robiłem w takich i takich sytuacjach.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 12:43   #617
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Dorinko cos czuje ze tak czy siak i tak je wywołasz moze masz racje, moze bedzie tam cos, co pozwoli ci inaczej spojrzec na te sytację. choc i jak tak upierałabym sie przy spokojnej rozmowie i opowiedzeniu mu jak bardzi źle sie z tym czujesz.
Muszę to wywołać, musze stawić temu czoła , czułabym się ze sobą nie fair gdybym dla siebie nawet ich nie wywołała

A co dalej zrobię, nie wiem

Haniu lepiej by było milczeć i nie opowiadać o podbojach kolegi....niż kłamać . TYlko o to chodzi....Ja bym milczała jak grób, a nie opowiadała kierując uwagę na inną osobę, a może się okazać że głównym bohaterem jest ON WŁAŚNIE !!!
Stary 2008-09-18, 12:44   #618
Madlen__18
Zakorzenienie

Jeśli musisz to chociaż mu ich nie pokazuj.

On spodziewa się awantury. Złości.
Wrażliwościa i pokazaniem cierpienia zdziałasz dużo więcej.

Reakcja do której jesteśmy przyzwyczajeni, nie wzbudza strachu. Bo wiemy, że przejdzie.
Powaga sytuacji dociera, gdy jest ona inna niż przewidywaliśmy.

Tym bardziej, jeśli tak na dobrą sprawę sytuacja ta, nie zmieniłaby decyzji odnośnie małżeństwa.

Chcesz zachowac się " z klasą" jak podejrzewam.
Dać mu coś do zrozumienia, ale pokazać, że umiesz byc silna?

Silni ludzie też cierpią, też płaczą.
Pokażesz mu w ten sposób, że ty masz odwagę, aby być z nim szczera. tą, której jemu zabrakło.

To ani nie będzie przegrana, ani upokorzenie. To będziesz prawdziwa ty.

Bo w czym masz przegrać? Co to za gra?
Nie ma gry, jest dwoje kochajacych się ludzi, dziecko, i małżeństwo.
Ludzi, którzy nie powinni bac się swoich uczuć.
To jest prawdziwa szczerość i odwaga.

M
Stary 2008-09-18, 12:47   #619
miskowa
Zakorzenienie

[quote=dorinka30;9049502]
Cytat:

Na zdjęciach jest ze"znajomą"(obrzydliwą zresztą więc kompleksów tu nie mam-raczej wstręt do niego) tak o niej mówił, wiem że ona jest puszczalska, lubi ten sport....i znałam relację, że on z kolegą był na wyjeździe u rodziny i ona też tam była, ponoć z jego relacji bzykała się z tym kolegą i chcieli by ich fotografował, a na zdjęciach znalazłam swojego męża na zdjęciach z nią właśnie, na zdjęciach się nie bzykali ale zdjęcia są na tyle jednoznaczne, że wskazują że tak było
rzecz 1: jakie znaczenie mają błędy z przeszłości/młodości i czy ty ich nie popełniałaś?
rzecz 2: wina twojego tż polega na tym, że cię wtedy okłamał a ty masz teraz dowód, jak było naprawdę. Podejrzewam, że zrobił to, bo było mu wstyd, że brał udział w czymś takim, że to jakiś wybryk po pijaku
rzecz 3: fakt, powinien uciąć ten temat, ale na pewno nie oszukiwać i tylko tu widzę ostre nadszarpnięcie twojego zaufania, bo tak naprawdę nic innego złego się nie wydarzyło. Nawet się jeszcze nie znaliście a tym bardziej nie jest to zdrada.

Liczę na to, że twój tż w międzyczasie dorósł i że można taką sytuację potraktować jako pojedynczy epizod.
Spróbuj może na spokojnie (jak już trochę ochłoniesz, może lepiej nie dziś) pogadać z nim w kontekście takim, dlaczego cię okłamał a nie co wtedy robił.
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 12:49   #620
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Muszę to wywołać, musze stawić temu czoła , czułabym się ze sobą nie fair gdybym dla siebie nawet ich nie wywołała

A co dalej zrobię, nie wiem

Haniu lepiej by było milczeć i nie opowiadać o podbojach kolegi....niż kłamać . TYlko o to chodzi....Ja bym milczała jak grób, a nie opowiadała kierując uwagę na inną osobę, a może się okazać że głównym bohaterem jest ON WŁAŚNIE !!!
Jeśli musisz to te zdjecia wywołaj,mam nadzieje że nie sprawią one jeszcze bardziej bólu,bo będzie na zdjeciach widać szczegóły. A potem usiądzcie pogadajcie z mężem i potem razem spalcie jako pożegnanie się z przeszłością.
Stary 2008-09-18, 12:50   #621
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

No fakt to totalna głupota z jego strony

Madlen, mądra pieronica dobrze pisze.
Stary 2008-09-18, 12:53   #622
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli musisz to chociaż mu ich nie pokazuj.

On spodziewa się awantury. Złości.
Wrażliwościa i pokazaniem cierpienia zdziałasz dużo więcej.

Reakcja do której jesteśmy przyzwyczajeni, nie wzbudza strachu. Bo wiemy, że przejdzie.
Powaga sytuacji dociera, gdy jest ona inna niż przewidywaliśmy.

Tym bardziej, jeśli tak na dobrą sprawę sytuacja ta, nie zmieniłaby decyzji odnośnie małżeństwa.

Chcesz zachowac się " z klasą" jak podejrzewam.
Dać mu coś do zrozumienia, ale pokazać, że umiesz byc silna?

Silni ludzie też cierpią, też płaczą.
Pokażesz mu w ten sposób, że ty masz odwagę, aby być z nim szczera. tą, której jemu zabrakło.

To ani nie będzie przegrana, ani upokorzenie. To będziesz prawdziwa ty.

Bo w czym masz przegrać? Co to za gra?
Nie ma gry, jest dwoje kochajacych się ludzi, dziecko, i małżeństwo.
Ludzi, którzy nie powinni bac się swoich uczuć.
To jest prawdziwa szczerość i odwaga.
Madlen wiesz, że mam słabość do Twojch słów, naprawdę do mnie docierają

Pieknie napisane, będę to sobie powtarzać jak mantrę

EDit

Piszcie co myslicie, będę za pół godziny to poczytam.

Czy mówiłam Wam już kiedyś, że jesteście KOCHANE, CUDOWNE, WYJĄTKOWE?
Stary 2008-09-18, 12:53   #623
Madlen__18
Zakorzenienie

Przetestowałam kiedyś na sobie.
Nie pokazywałam emocji.
Tż mnie zapytał kiedyś, jak mieliśmy spięcie jakieś: co ja chcę udowodnić? o czyją wygraną chodzi? o zemstę? na kim? na mnie, na nim, na nas?
Związek nie może być polem bitwy, udowadnianiem sobie tego czy tamtego. Walki o SWOJA racje.
To strasznie niszczące.
A ja próbowałam zrobić tak, żeby moje było na wierzchu.
Po jaką cholerę tak na prawdę??

M
Stary 2008-09-18, 12:57   #624
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
No fakt to totalna głupota z jego strony

Madlen, mądra pieronica dobrze pisze.
Madlen pelna zyciowej madrosci Bardzo lubie czytac to co pisze, wiele sie mozna nauczyc
Stary 2008-09-18, 12:57   #625
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Dorinko tak podejrzewalam ze chodzi o cos takiego i wiesz.....mialam identyczna sytuacje, wprawdzie nie bylo zdjec ale bylo twierdzenie ze kolega....a to nie kolega tylko TZ

wiadomo bylam zla ale wiem ze to bylo kiedys i ze oklamal bo bal sie ze mnie straci jak sie dowiem

ale awantury nic nie daly - jedyne co to rozmowa i on musi zrozumiec ze chodzi tu o klamstwo a nie o to co tam bylo - ze nie powinien klamac nigdy!! powinien to zrozumiec i przeprosic Cie a zdjecia powinniscie porwac i wyrzucic

tyle ode mnie
za klamstwo powinna byc pokuta a reszta - w zapomnienie, bylo minelo, nie dotyczy to Was
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 13:00   #626
Madlen__18
Zakorzenienie

Cytat:
Madlen wiesz, że mam słabość do Twojch słów, naprawdę do mnie docierają

Pieknie napisane, będę to sobie powtarzać jak mantrę
Wiesz, większość z nas najpierw by reagowała tak jak ty. I pewnie ja też.
Bo najpierw to wszystko musi z nas zejść.
Nie zejdzie jak będziemy podkręcać to zemstą.

Dorinko jawisz mi się jako taka niezależna, twarda babka. Taka zosia - samosia. Zawsze da radę. Zachowa klasę, będzie z siebie dumna.
I zrobi tak, żeby temu komuś w pięty poszło.

Dobra, ale ten ktoś widzi tylko tą reakcję.
Nie wie co jest pod spodem.
Będziesz sobie potem sama z tym radzić?
Sama sobie wbijasz szpilki.
Mało tego, jeszcze dusisz ten ból w sobie (niby jak się wydrzesz to jest lepiej, ale chyba tylko na chwilę..jeszcze gorzej jak on to oleje.. nie zareaguje w sposób jakiego byś chciała, a pewnie zupełnie na odwrót)
i jak sobie potem sama z tym radzisz?
Dobrze ci z taką skorupką?
Jesteś zahartowana, jak większośc ludzi, którzy dostali po tyłku. ale nie rób sobie pancerzyka, bo to tak na dobrą sprawę jeszcze więcej cierpienia.
Dlaczego? Bo w samotności.

M
Stary 2008-09-18, 13:24   #627
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
Poemi

glowa do gory Ciesz sie ze jedziesz z Tztem na wycieczke spedzcie ze soba cudowne chwile/ bedziesz go miala tylko dla siebie/ Peniadze wiadomo sa potrzebne ale dobrze ze wogole masz prace , a gorszy dzien czasem kazdy ma. Nie bedzie Cie stac na niewiadomo jaki prezent to kupisz Tztowi cos skromnego, albo zrobisz cos od siebie Jakies ciacho upieczesz ip.. a Tz na pewno bedzie szczesliwy bo liczy sie pamiec
Dzięki, troszkę mi lepiej . Prezent dla TŻ-a to mniejsze zmartwienie, gorzej z jego siostrą . Ona mi dała 50 zł, przecież jej nie dam 55 . Muszę pomyśleć co jej kupić

Cytat:
Napisane przez pollynema Pokaż wiadomość

Cytat:

A niech Cię nie lubią ich strata
Glowa do góry..niedlugo berdziesz sie wygrzewac na słoneczku..a Ty doly masz.
Fakt, grunt, że szef mnie lubi . Jak mnie wkurzą to wyciągnę z tej pracy jak najwięcej, a potem zostawię ich w najmniej oczekiwanym momencie, za to z gniewem szefa . Hmm... Zemsta jest słodka .

Dorinko, ja bym za takie zdjęcia zrobiła piekło, ale chyba nie warto brać ze mnie przykładu . Z resztą już miałam z TŻ-em awanturę o zdjęcia.

Już mnie totalnie rozłożyło, mam tydzień na powrót do zdrowia... Bo inaczej wszyscy w promieniu 10 km odczują mój gniew. Egipt z zapchanym nosem

Mama się dzisiaj zapytała czy TŻ zarabia teraz na cały rok... Znaczy na Egipt i na bilety miesięczne do szkoły i takie tam... Bo jej zdaniem zarobi bardzo dużo . Muszę go w końcu przycisnąć bo mi mówi, że zarobi mało... Muszę się dowiedzieć jak to w końcu jest bo się martwię.
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 13:29   #628
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Czy mówiłam Wam już kiedyś, że jesteście KOCHANE, CUDOWNE, WYJĄTKOWE?
Wlasnie nam o tym powiedziałas

Dorinko już wszystko zostało napisane.
Rozlicz go z klamstwa, a nie przeszlosci. Klisze spal znisz i postaraj sie zapomniec.
Nie ma sensu rozkladac tego na czynniki pierwsze.
Stalo sie okalmal Cie..powiedz ze Cię to boli, ze jest Ci przykro, ze swita zawalil Ci sie na glowę.

Trzymaj się, bedzie dobrze Kochacie się i jestem pewna ze wszystko sobie wyjaśnicie.
Stary 2008-09-18, 13:34   #629
Madlen__18
Zakorzenienie

Cytat:

Rozlicz go z klamstwa, a nie przeszlosci. Klisze spal znisz i postaraj sie zapomniec.
Stalo sie okalmal Cie..powiedz ze Cię to boli, ze jest Ci przykro, ze swita zawalil Ci sie na glowę.

Trzymaj się, bedzie dobrze Kochacie się i jestem pewna ze wszystko sobie wyjaśnicie.
Ja też)

Czy wy też macie takiego "lenia" dzisiaj?
Nie mogę się za nic zabrac

M
Stary 2008-09-18, 13:34   #630
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

i ja jestem pewna, że sobie z tym poradzicie i jeszcze was to wzmocni, bo jesteście mądrzy i się kochacie.
Nie próbuj się dalej nakręcać, bo po co? Nie katuj siebie tym
trzymam kciuki, żeby było jak najszybciej ok
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości