Scent Bar V - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-17, 19:59   #3391
ivanna
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
czyli za miesiąc? powariowali czy co?
U mnie już grzeją
Noo a ja marznę... możecie się śmiać ale po domu chodzę w wełnianych babcinych skarpetach i swetrze
Stary 2008-09-17, 20:01   #3392
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
U mnie ogrzewanie włączą UWAGA w październiku!!! Ale 20stego
chyba bym umarła jakby u mnie jeszcze nie grzali

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 20:16   #3393
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

A ja ciesze sie, ze grzeje kiedy chce. ha!

Wlasnie musze sie ocieplic!

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 20:36   #3394
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

U mnie zaczęli grzać dzis Wprawdzie jeszcze nie mocno, ale powietrze w domu nie jest już tak przenikliwie zimne

Czy wiecie może, jaki suplement witaminowy jest zbliżony w składzie do Centrum? Chodzi mi o to, żeby miał witamin i innych składników jak najwięcej

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 20:56   #3395
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:
czyli za miesiąc? powariowali czy co?
U mnie już grzeją
Za miesiąc? Powariowali jak nic W nocy są 2-3 stopnie, na co oni jeszcze czekają? Aż będzie -20?

U mnie grzeją bardzo leciutko, ale i tak lepsze to, niż nic.

Cały dzień przespałam, a zaraz idę się położyć już na noc. Zaczęłam czytać fajną książkę, ale oczy mnie dziś strasznie szczypią, więc chyba sobie już dziś daruję.
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 20:58   #3396
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość

Oszczędzono mi tego zaszczytu
Ojej

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Na razie ciągnę na Coldrexie. Ledwo ciągnę.
Nie daj się choróbsku!

Cytat:

Co zaś do obuwia wiązanego wokół kostki - jak pasjami, z namiętnością godna lepszej sprawy uwielbiam wszelkie paseczki, sznureczki cy szarfy wokół kostki.
Ja też lubię Długo się opierałam ze względu na efekt optycznego skracania nóg, ale w końcu uznałam, że przecież szpilka to równoważy. Nie mam może nóg jak Nadia Auerman, ale co sobie będę żałować?

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Ale wiecie co i tak się dostanę...nie ma innej opcji i czuję że będzie dobrze
Pewnie że będzie!

U mnie było 700 osób na 120 miejsc

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Juz drugi dzień siedzę w domu i się nie ruszam. Jeszcze jeden dzień i ja się jakiejś deprechy doczekam. Już mnie to szaro bure i mokre coś za oknem wkurza. ja chce alno slonka albo zeby było choc sucho.
Ja w ogóle nie do życia jestem w taką pogodę. Wstałam dziś o 14.00 A najchętniej nie wstawałabym w ogóle...

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Słyszałem w radiu, że dzisiejszy etap lubelski został przerwany z powodu fatalnej nawierzchni i obawy o zdrowie kolarzy (chciałem napisać: kolarzystów ).
Sami sobie przerwali. Biedactwa zziębnięte. A Mini Tour de Pologne (czy jakoś tak - zawody dla dzieci do lat 14-tu) ukończył wyścig Nie no, ci panowie to prawdziwi mężczyźni przepełnieni sportowym duchem, nie ma co...

Lublin - jeśli może zdarzyć się coś dziwnego - zdarzy się tutaj

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 21:06   #3397
ivanna
Zakorzenienie

Będę jak mrożony kurczaczek niedługo
Stary 2008-09-17, 21:11   #3398
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Może gościu jest samotny? Może mu się nudzi w życiu? Może kocha się w Tobie skrycie?
Może tęskni? Może jest nieśmiały?
Próbowałaś po prostu go zapytać , czemu tak Cię dyskretnie odwiedza?
Ja bym chyba po prostu zapytała.

Spytałam i dostałam odpowiedź.I chyba jednak wolałam nie wiedzieć. Przecież kolega jest żonaty i dzieciaty...i na dodatek, jako facet , zupełnie nie jest w moim typie.

Cytat:
Do usług!

Co zaś do obuwia wiązanego wokół kostki - jak pasjami, z namiętnością godna lepszej sprawy uwielbiam wszelkie paseczki, sznureczki cy szarfy wokół kostki.
też lubię, przynajmniej ich nie gubię w trakcie chodzenia Z tych na dole dwie pary mam i chciałabym trzecią, tylko jeszcze nie wiem które Lubię takie dziwaczne szpilki, w jednych nawet na firmową imprezę poszłam

Cytat:

Podobno jutro maja włączyć nam ogrzewanie Czas najwyższy!
U mnie grzeją, ale ja z kolei lubię chłodek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg HEA_06.jpg (24,2 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg milan-36.jpg (103,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg milan-39.jpg (106,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg monroe-50.jpg (36,8 KB, 6 załadowań)

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 21:42   #3399
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1221678534

te sa nawet ladne ale czubek na moj gust za dlugi. Ja wole te takie mniej jak narty biegowki.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2008-09-17, 22:20   #3400
dzika truskawa

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
też lubię, przynajmniej ich nie gubię w trakcie chodzenia Z tych na dole dwie pary mam i chciałabym trzecią, tylko jeszcze nie wiem które Lubię takie dziwaczne szpilki, w jednych nawet na firmową imprezę poszłam
świetne! Te zdjęcia to z jakiegoś sklepu internetowego? (jesli tak to proszę o adres )

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
te sa nawet ladne ale czubek na moj gust za dlugi. Ja wole te takie mniej jak narty biegowki.
Ja też nie lubię - zawsze mam taką koszmarną wizję tego długaśnego czuba przy mojej małej stopie i reszcie mojej miniaturowej postaci Zgroza! Na innych czasem mi się podobają

:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
Stary 2008-09-17, 22:36   #3401
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
świetne! Te zdjęcia to z jakiegoś sklepu internetowego? (jesli tak to proszę o adres )

Ja też nie lubię - zawsze mam taką koszmarną wizję tego długaśnego czuba przy mojej małej stopie i reszcie mojej miniaturowej postaci Zgroza! Na innych czasem mi się podobają
zdjęcia sklepowe, moje osobiste kończyny niestety nie chcą być takie śliczne . Kupuję najczęściej tu: http://www.high-heels.com.pl/index.php?k4,czolenka , a to strona producenta http://www.pleaserusa.com/showcase/r...iv=1%5FPLEASER , jak masz kogoś w stanach to wychodzi dużo taniej, no i wybór większy.

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 23:06   #3402
tharoon
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Czy wiecie może, jaki suplement witaminowy jest zbliżony w składzie do Centrum? Chodzi mi o to, żeby miał witamin i innych składników jak najwięcej
Vitaral tu jest skład.
tharoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 23:09   #3403
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez tharoon Pokaż wiadomość
Vitaral tu jest skład.

Dziekuję

Frank Zappa

Stary 2008-09-17, 23:25   #3404
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Ja tez ja też bym chciała.

Juz drugi dzień siedzę w domu i się nie ruszam. Jeszcze jeden dzień i ja się jakiejś deprechy doczekam. Już mnie to szaro bure i mokre coś za oknem wkurza. ja chce alno slonka albo zeby było choc sucho.
Kurczę, tak sobie myslę, gdzie ten cholerny efekt cieplarniany? Ni gdzie?!

Eenax - masz komciaka.
I zaproszenie.
Cytat:
Napisane przez Kevin Lomax Pokaż wiadomość
Za kilka dni wyjeżdżam do Włoch, wiecie może jak wyglądają tam ceny w perfumeriach w stosunku do naszych ? Mam problem czy zmieniać więcej pieniędzy..
Jest taniej nieco, niż u nas w perfumeriach, ale to dotyczy większości krajów NIESTETY.
A czy wymieniać? No nie wiem... A jak nic nie kupisz? Lepiej zapłacić karta i się nie kłopotać. Kartą przecież możesz płacić w każdej walucie.

Cytat:
Porypało ich?!
Słuchaj (czy raczej patrz) podobno w telewizji mówiono, że zmieniły się przepisy i jest teraz obowiązek grzania od razu, kiedy temperatura spadnie poniżej iluś tam stopni. Nie wiem ilu, bo jako osoba nieoglądająca telewizji znam te informacje jedynie z relacji znajomej pani sąsiadki.

Cytat:
Noo a ja marznę... możecie się śmiać ale po domu chodzę w wełnianych babcinych skarpetach i swetrze
TYLKO?!

Cytat:
Nie daj się choróbsku!
Nie daje się. To ono mi się daje. We znaki.

Cytat:
Ja też lubię Długo się opierałam ze względu na efekt optycznego skracania nóg, ale w końcu uznałam, że przecież szpilka to równoważy. Nie mam może nóg jak Nadia Auerman, ale co sobie będę żałować?
W sumie i tak we wszystkim jest lepiej, niż w glanach.

Cytat:
Spytałam i dostałam odpowiedź.I chyba jednak wolałam nie wiedzieć. Przecież kolega jest żonaty i dzieciaty...i na dodatek, jako facet , zupełnie nie jest w moim typie.
Hmm... Przynajmniej masz jasność.
Swoja drogą - szmaciarnia.

Cytat:
Pierwsze dwie są super. Ociekają seksem.
Drugie dwie troszku perwersyjne.

Cytat:

Hihihi! Mnie przerażają i te czuby, jak nos Pinokia, i przody max zaokrąglone z przodu, bo w tych z kolei moja mała stopa wygląda jak kopytko.

Cytat:
zdjęcia sklepowe, moje osobiste kończyny niestety nie chcą być takie śliczne . Kupuję najczęściej tu: http://www.high-heels.com.pl/index.php?k4,czolenka , a to strona producenta http://www.pleaserusa.com/showcase/r...iv=1%5FPLEASER , jak masz kogoś w stanach to wychodzi dużo taniej, no i wybór większy.
Zachwyciły mnie te, te i te.
Ale i tak nie kupię bez mierzenia.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 23:28   #3405
taiwa
Zadomowienie

Cytat:
Ivannko zapraszam do mnie U mnie już grzeją, ja się jeszcze dziś drinkiem dogrzewam od wewnątrz pewnie zaraz śmigne po następnego, a właśnie przygotowuje sobie materiały na jutro, więc sama jestem ciekawa, czego jutro moje osiołki się nauczą

Cytat:
Madziczko, nie wiem czy jest podobne do Centrum, ale jako bombe składnikową kiedyś lekarz polecił mi Bodymaxa, brałam i sobie chwale

Cytat:
Ja nie tylko lubie różne paski, klamerki, wiązania itp. ale poprostu mieć musze, bo na mojej totalnie nieforemnej, długiej i wąskiej stopie, nawet najbardziej eleganckie pantofle bez np. paska, zachowują się jak rozdeptane kapcie- klapią i spadają
Stary 2008-09-17, 23:44   #3406
gryx82
BAN stały

Cytat:
Że co?!

Cytat:
A ja ciesze sie, ze grzeje kiedy chce. ha!
Wlasnie musze sie ocieplic!
A to prawda, że w UK jest też ogrzewanie domowe typu "wrzuć monetę"? No coś mi gdzieś dzwoni

Cytat:
Madzik, podobno Supradyn jest niczego sobie

Cytat:
Spytałam i dostałam odpowiedź.I chyba jednak wolałam nie wiedzieć. Przecież kolega jest żonaty i dzieciaty...i na dodatek, jako facet , zupełnie nie jest w moim typie
Dobrze rozumuję, że to taka "beznadziejna" sprawa?
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 00:32   #3407
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:

A to prawda, że w UK jest też ogrzewanie domowe typu "wrzuć monetę"? No coś mi gdzieś dzwoni
Na monete to moze nie - ale ladowane 'na karte' to i owszem.
Ale to tylko w niektorych chalupach.

Ja place normalne rachuny jak za zboze - raz na 3 miesiace. A jak je widze to mnie z butow wyrywa

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2008-09-18, 08:38   #3408
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Ja place normalne rachuny jak za zboze - raz na 3 miesiace. A jak je widze to mnie z butow wyrywa
ale masz przynajmniej cały czas ciepło

Od dzisiaj urlopuję co prawda do poniedziałku będę siedzieć cały czas w książkach ale po obronie sobie odpocznę. Niestety żeby nie było tak słodko pożalę się, że cały czas jestem w niepewności, iż zostanę zwolniona Sprawa wygląda tak, że albo ja polecę albo druga koleżanka (rodzina szefowej), gdyż likwidują jedno stanowisko. Co prawda nie jest to praca moich marzeń ale będę się wkurzać, że znów muszę szukać

Miłego dnia
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 09:02   #3409
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Wiem. Wiem.
Nie mogę się doczekać okazji do tego "dogadywania".
Oj tak, tak, tak!

Cytat:
Na razie ciągnę na Coldrexie. Ledwo ciągnę.

Napiszę Ci jeszcze i tutaj: Coldrex jest chyba najmniej skutecznym środkiem przeciwprzeziębieniowym i jeśli się czujesz tak, jak piszesz, to naprawdę weź coś silniejszego. Ten Tabcin, o którym pisałam, jest naprawdę skuteczny. I cokolwiek zastosujesz, nie daj siechorobie i szybko zdrowiej!

Cytat:
Z tych na dole dwie pary mam i chciałabym trzecią, tylko jeszcze nie wiem które Lubię takie dziwaczne szpilki, w jednych nawet na firmową imprezę poszłam
Vesenko pod biurko nie wejdę, ale odszczekuję wszystko, co napisałam o nielubieniu butów wiązanych w kostce! Sliczne są! A te ostatnie to naprawdę... nic tylko dołożyć skórzany gorset i pejcz w ręku
Stary 2008-09-18, 09:07   #3410
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:

Porypało ich?!
Słuchaj (czy raczej patrz) podobno w telewizji mówiono, że zmieniły się przepisy i jest teraz obowiązek grzania od razu, kiedy temperatura spadnie poniżej iluś tam stopni. Nie wiem ilu, bo jako osoba nieoglądająca telewizji znam te informacje jedynie z relacji znajomej pani sąsiadki.
Trzy noce pod rząd temperatura musi spaść poniżej 10 stopni. ( takie informacje podano mi w spółdzielni mieszkaniowej ) Wtedy mają obowiązek włączyć. Tylko obowiązek swoją drogą, a życie swoją U mnie też już powinni grzać, a jak na razie powiesili tylko kartkę, żeby odkręcić kaloryfery bo będą "przygotowywać do rozruchu" A mi jak było zimno, tak nadal jest. Najgorzej, że pranie nie chce schnąć, a tego ci u mnie pod dostatkiem - co drugi dzień pralka. W dodatku mała się przeziębiła i zaraziła mnie i starszą córkę. Teraz wszystkie trzy jesteśmy smarkate i pociągające.... nosem.
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 11:52   #3411
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Siedzę sobie w domku drugi dzień na zwolnieniu i zaczynam się troszkę nudzić Doprawdy nie podejrzewałam siebie o taką pracowitość Wczoraj źle się czułam i spałam prawie cały dzień. Dziś natomiast jest mi już znacznie lepiej (odzyskuję nawet węch ) i myślę sobie, że.. fajnie by było być w pracy- oszalałam chyba
Wracam do łóżka, mam jeszcze pół książki do przeczytania, a potem zabiorę się za następną.
Jeszcze tylko muszę napisać maila do firmy.
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 14:31   #3412
geonia
Zadomowienie

Cześc dziewczyny , mam ogromną prośbe. Czy któraś z Was zna francuski i moglaby przetłumaczyć 1 zdanie

Z góry bardzo dziękuje

wróciłam

geonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 14:43   #3413
Fenris
Czekam na Ragnarok

Kupiłam wczoraj w ciemno Desnudę... Łudziłam się, że przez 2 tygodnie L-4 nic nie kupię nowego, ale Allegro robi swoje. Perfumy, dwa błyszczyki i 3 pary kolczyków podczas jednego niecałego tygodnia... Masakra.

Zaprezentuję kolczyki
A błyszczyki to Glam Shine L'oreal, ale zwykłe, bo te 6h są beznadziejne. Zwykłe Glamy już przyszły i jestem bardzo zadowolona.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg bbb.jpeg (97,7 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg ccc.jpeg (79,6 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg aaa.jpeg (51,1 KB, 13 załadowań)
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 15:07   #3414
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Kupiłam wczoraj w ciemno Desnudę... Łudziłam się, że przez 2 tygodnie L-4 nic nie kupię nowego, ale Allegro robi swoje. Perfumy, dwa błyszczyki i 3 pary kolczyków podczas jednego niecałego tygodnia... Masakra.

Zaprezentuję kolczyki
A błyszczyki to Glam Shine L'oreal, ale zwykłe, bo te 6h są beznadziejne. Zwykłe Glamy już przyszły i jestem bardzo zadowolona.
Kolczyki sliczne, ja zaraz spadam do lekarza a potem na zakupy, planuje kupić kurtkę i buty.

Do zobaczenia wieczorem
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 15:14   #3415
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Napisane przez geonia Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny , mam ogromną prośbe. Czy któraś z Was zna francuski i moglaby przetłumaczyć 1 zdanie

Z góry bardzo dziękuje
dawaj, moge spróbowac

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 15:18   #3416
geonia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
dawaj, moge spróbowac
Pisze priv

wróciłam

geonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 16:47   #3417
dzika truskawa

Cytat:
Dziękuję

Cytat:
W sumie i tak we wszystkim jest lepiej, niż w glanach.
A co do glanów nie miałam tego typu wątpliwości ani przez chwilę
Cytat:
Hihihi! Mnie przerażają i te czuby, jak nos Pinokia, i przody max zaokrąglone z przodu, bo w tych z kolei moja mała stopa wygląda jak kopytko.
Okrągłe są fajne jak chcę wyglądać na "marzenie pedofila". Dwudziestotrzyletnie

Cytat:
Od dzisiaj urlopuję co prawda do poniedziałku będę siedzieć cały czas w książkach ale po obronie sobie odpocznę. Niestety żeby nie było tak słodko pożalę się, że cały czas jestem w niepewności, iż zostanę zwolniona Sprawa wygląda tak, że albo ja polecę albo druga koleżanka (rodzina szefowej), gdyż likwidują jedno stanowisko. Co prawda nie jest to praca moich marzeń ale będę się wkurzać, że znów muszę szukać
za obronę i całą resztę

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Napiszę Ci jeszcze i tutaj: Coldrex jest chyba najmniej skutecznym środkiem przeciwprzeziębieniowym i jeśli się czujesz tak, jak piszesz, to naprawdę weź coś silniejszego. Ten Tabcin, o którym pisałam, jest naprawdę skuteczny. I cokolwiek zastosujesz, nie daj siechorobie i szybko zdrowiej!
Z własnego doświadczenia - Fervex, cieplutka kąpiel i pod kołdrę po uszy. Następnego dnia jestem zdrowa.

Stary 2008-09-18, 16:48   #3418
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Na przeziębienie rewelacyjna jest też herbatka z lipy - ale na noc, nie biegamy po jej zażyciu po chałupie czy co gorsza wychodzimy na dwór. Ja zazwyczaj robie herbatę z 2 torebek, zaparzam pół szklanki pod przykryciem i piję póki ciepłe. Potem w nocy pocę się jak ruda mysz, ale pomaga
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 17:42   #3419
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
ale masz przynajmniej cały czas ciepło

Miłego dnia
Moniu, po pierwsze: zobaczysz, jakiego poweru dostaje człowiek po obronie. Jeśli rzeczywiście będziesz potem szukać pracy - samo Twoje poczucie spełnienia zapewni Ci sukces.
Po drugie, wiem, jak parszywa jest taka niepewność jutra związana z groźba utraty pracy, ale sama piszesz, że to nie jest praca marzeń. Utrata jej to będzie pierwszy krok do tego, by zdobyć lepszą, oby - wymarzona. Bez tego, ani rusz.

Cytat:
Oj tak, tak, tak!

Cytat:
Zadzwoniłam do królewny, żeby mi kupił Tabcin w drodze do dom. Dziękuję.

Cytat:
Vesenko pod biurko nie wejdę, ale odszczekuję wszystko, co napisałam o nielubieniu butów wiązanych w kostce! Sliczne są! A te ostatnie to naprawdę... nic tylko dołożyć skórzany gorset i pejcz w ręku
No no no... Skórzany gorset i pejcz już mam (co z tego, że nie erotyczny, a taki bojowy, którym zabić można, ale liczy się sztuka, nie? ). Czy ma klikać buty do kompletu?

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Trzy noce pod rząd temperatura musi spaść poniżej 10 stopni. ( takie informacje podano mi w spółdzielni mieszkaniowej ) Wtedy mają obowiązek włączyć. Tylko obowiązek swoją drogą, a życie swoją U mnie też już powinni grzać, a jak na razie powiesili tylko kartkę, żeby odkręcić kaloryfery bo będą "przygotowywać do rozruchu" A mi jak było zimno, tak nadal jest. Najgorzej, że pranie nie chce schnąć, a tego ci u mnie pod dostatkiem - co drugi dzień pralka. W dodatku mała się przeziębiła i zaraziła mnie i starszą córkę. Teraz wszystkie trzy jesteśmy smarkate i pociągające.... nosem.
Kagan, przerypane. Dobrze, że to tylko raz w roku taki rozruch. Potem będziecie miały cieplutko.

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Siedzę sobie w domku drugi dzień na zwolnieniu i zaczynam się troszkę nudzić Doprawdy nie podejrzewałam siebie o taką pracowitość Wczoraj źle się czułam i spałam prawie cały dzień. Dziś natomiast jest mi już znacznie lepiej (odzyskuję nawet węch ) i myślę sobie, że.. fajnie by było być w pracy- oszalałam chyba
Wracam do łóżka, mam jeszcze pół książki do przeczytania, a potem zabiorę się za następną.
Jeszcze tylko muszę napisać maila do firmy.
Mendosito, cieszę się, że zdrowiejesz tak szybiutko. A do pracy się nie spiesz. lepiej poczytać.
Własnie: co czytasz?
Ja skończyłam "Człowieka do przeróbki" i teraz sięgnęłam po "Boga urojonego". Heh... Na razie gościu nie napisał niczego, czego bym już nie wiedziała. To taka typowa książka pop dla niedouczonych. Może i dobrze ludziom zrobi, ale raczej tym, którzy nigdy nie poświęcili tematowi uwagi.

Cytat:
A co do glanów nie miałam tego typu wątpliwości ani przez chwilę
No wiem, wiem... Ale ja i tak lubię.

Cytat:
Okrągłe są fajne jak chcę wyglądać na "marzenie pedofila". Dwudziestotrzyletnie
To ja już nie napiszę nic o tym, jak co ja wyglądam.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 17:58   #3420
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Jadę jutro prozmawiać do wydawnictwa- wprawdzie nikogo nie szukają, ale osob do której dzwoniłam, stwierdziła,że porozmawiamy Nawet nie wiem jak się przygotować - wyadwnictwo małe (uczelniane) - więc nie ma co wkuwać -tzn. pozycji wydawniczych, przekopałam net - informacji jak na lekarstwo. Nie wiem czego się spodziewać, jakich pytań. Z programami do łamaniu tekstu też cieńko- ostatni raz miałam z takim do czynienia z 3 lata temu. Nie wiem kompletnie czego się spodziewać, aż się dziwnie czuję. Zawsze się przygotowywałam do takich rozmów, a teraz - nie wiem

Sabbath - w wątku "testowym" w końcu zebrałam się na opisanie Elixir de Merveilles

Frank Zappa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości