|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Noo
a ja marznę... możecie się śmiać ale po domu chodzę w wełnianych babcinych skarpetach i swetrze
|
|
|
|
#3392 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
chyba bym umarła jakby u mnie jeszcze nie grzali
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ciesze sie, ze grzeje kiedy chce. ha!
Wlasnie musze sie ocieplic! |
|
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie zaczęli grzać dzis
![]() Czy wiecie może, jaki suplement witaminowy jest zbliżony w składzie do Centrum? Chodzi mi o to, żeby miał witamin i innych składników jak najwięcej
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
Za miesiąc? Powariowali jak nic
W nocy są 2-3 stopnie, na co oni jeszcze czekają? Aż będzie -20?U mnie grzeją bardzo leciutko, ale i tak lepsze to, niż nic. Cały dzień przespałam, a zaraz idę się położyć już na noc. Zaczęłam czytać fajną książkę, ale oczy mnie dziś strasznie szczypią, więc chyba sobie już dziś daruję. |
|
|
|
#3396 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ojej
Cytat:
Długo się opierałam ze względu na efekt optycznego skracania nóg, ale w końcu uznałam, że przecież szpilka to równoważy. Nie mam może nóg jak Nadia Auerman, ale co sobie będę żałować? ![]() Cytat:
Pewnie że będzie!U mnie było 700 osób na 120 miejsc Cytat:
A najchętniej nie wstawałabym w ogóle...Cytat:
![]() Lublin - jeśli może zdarzyć się coś dziwnego - zdarzy się tutaj
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#3397 |
|
Zakorzenienie
|
Będę jak mrożony kurczaczek niedługo
|
|
|
|
#3398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Z tych na dole dwie pary mam i chciałabym trzecią, tylko jeszcze nie wiem które Lubię takie dziwaczne szpilki, w jednych nawet na firmową imprezę poszłam ![]() U mnie grzeją, ale ja z kolei lubię chłodek
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1221678534
te sa nawet ladne ale czubek na moj gust za dlugi. Ja wole te takie mniej jak narty biegowki. |
|
|
|
#3400 | ||
|
|
Cytat:
świetne! Te zdjęcia to z jakiegoś sklepu internetowego? (jesli tak to proszę o adres )Cytat:
Zgroza! Na innych czasem mi się podobają
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#3401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Kupuję najczęściej tu: http://www.high-heels.com.pl/index.php?k4,czolenka , a to strona producenta http://www.pleaserusa.com/showcase/r...iv=1%5FPLEASER , jak masz kogoś w stanach to wychodzi dużo taniej, no i wybór większy.
|
|
#3403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuję
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3404 | ||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Eenax - masz komciaka. ![]() I zaproszenie. ![]() Cytat:
A czy wymieniać? No nie wiem... A jak nic nie kupisz? Lepiej zapłacić karta i się nie kłopotać. Kartą przecież możesz płacić w każdej walucie. Porypało ich?! ![]() Słuchaj (czy raczej patrz) podobno w telewizji mówiono, że zmieniły się przepisy i jest teraz obowiązek grzania od razu, kiedy temperatura spadnie poniżej iluś tam stopni. Nie wiem ilu, bo jako osoba nieoglądająca telewizji znam te informacje jedynie z relacji znajomej pani sąsiadki. Cytat:
![]() Nie daje się. To ono mi się daje. We znaki. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Swoja drogą - szmaciarnia. ![]() Cytat:
Drugie dwie troszku perwersyjne. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale i tak nie kupię bez mierzenia.
|
|
#3405 | ||
|
Zadomowienie
|
Ivannko zapraszam do mnie
U mnie już grzeją, ja się jeszcze dziś drinkiem dogrzewam od wewnątrz pewnie zaraz śmigne po następnego, a właśnie przygotowuje sobie materiały na jutro, więc sama jestem ciekawa, czego jutro moje osiołki się nauczą Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3406 | ||
|
BAN stały
|
Że co?!
![]() A to prawda, że w UK jest też ogrzewanie domowe typu "wrzuć monetę"? No coś mi gdzieś dzwoni ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to tylko w niektorych chalupach. Ja place normalne rachuny jak za zboze - raz na 3 miesiace. A jak je widze to mnie z butow wyrywa
|
|
|
|
|
#3408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od dzisiaj urlopuję Sprawa wygląda tak, że albo ja polecę albo druga koleżanka (rodzina szefowej), gdyż likwidują jedno stanowisko. Co prawda nie jest to praca moich marzeń ale będę się wkurzać, że znów muszę szukać ![]() Miłego dnia
|
|
#3409 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Oj tak, tak, tak!
Cytat:
![]() Cytat:
pod biurko nie wejdę, ale odszczekuję wszystko, co napisałam o nielubieniu butów wiązanych w kostce! Sliczne są! A te ostatnie to naprawdę... nic tylko dołożyć skórzany gorset i pejcz w ręku
|
|
#3410 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie też już powinni grzać, a jak na razie powiesili tylko kartkę, żeby odkręcić kaloryfery bo będą "przygotowywać do rozruchu" A mi jak było zimno, tak nadal jest. Najgorzej, że pranie nie chce schnąć, a tego ci u mnie pod dostatkiem - co drugi dzień pralka. W dodatku mała się przeziębiła i zaraziła mnie i starszą córkę. Teraz wszystkie trzy jesteśmy smarkate i pociągające.... nosem.
|
|
|
|
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę sobie w domku drugi dzień na zwolnieniu i zaczynam się troszkę nudzić
Doprawdy nie podejrzewałam siebie o taką pracowitość Wczoraj źle się czułam i spałam prawie cały dzień. Dziś natomiast jest mi już znacznie lepiej (odzyskuję nawet węch Wracam do łóżka, mam jeszcze pół książki do przeczytania, a potem zabiorę się za następną. Jeszcze tylko muszę napisać maila do firmy. |
|
|
|
#3412 |
|
Zadomowienie
|
Cześc dziewczyny , mam ogromną prośbe. Czy któraś z Was zna francuski i moglaby przetłumaczyć 1 zdanie
![]() Z góry bardzo dziękuje
|
#3413 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Kupiłam wczoraj w ciemno Desnudę... Łudziłam się, że przez 2 tygodnie L-4 nic nie kupię nowego, ale Allegro robi swoje. Perfumy, dwa błyszczyki i 3 pary kolczyków podczas jednego niecałego tygodnia... Masakra.
Zaprezentuję kolczyki ![]() A błyszczyki to Glam Shine L'oreal, ale zwykłe, bo te 6h są beznadziejne. Zwykłe Glamy już przyszły i jestem bardzo zadowolona. |
|
|
|
#3414 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Do zobaczenia wieczorem |
|
|
|
|
#3415 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#3416 |
|
Zadomowienie
|
|
#3417 | ||||
|
|
Cytat:
A co do glanów nie miałam tego typu wątpliwości ani przez chwilę Cytat:
![]() Cytat:
za obronę i całą resztę ![]() Cytat:
||||
|
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
Na przeziębienie rewelacyjna jest też herbatka z lipy - ale na noc, nie biegamy po jej zażyciu po chałupie czy co gorsza wychodzimy na dwór. Ja zazwyczaj robie herbatę z 2 torebek, zaparzam pół szklanki pod przykryciem i piję póki ciepłe. Potem w nocy pocę się jak ruda mysz, ale pomaga
|
|
|
|
#3419 | |||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Po drugie, wiem, jak parszywa jest taka niepewność jutra związana z groźba utraty pracy, ale sama piszesz, że to nie jest praca marzeń. Utrata jej to będzie pierwszy krok do tego, by zdobyć lepszą, oby - wymarzona. Bez tego, ani rusz. Cytat:
Cytat:
). Czy ma klikać buty do kompletu? ![]() Cytat:
Cytat:
Własnie: co czytasz? Ja skończyłam "Człowieka do przeróbki" i teraz sięgnęłam po "Boga urojonego". Heh... Na razie gościu nie napisał niczego, czego bym już nie wiedziała. To taka typowa książka pop dla niedouczonych. Może i dobrze ludziom zrobi, ale raczej tym, którzy nigdy nie poświęcili tematowi uwagi. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
Jadę jutro prozmawiać do wydawnictwa- wprawdzie nikogo nie szukają, ale osob do której dzwoniłam, stwierdziła,że porozmawiamy
Nawet nie wiem jak się przygotować - wyadwnictwo małe (uczelniane) - więc nie ma co wkuwać -tzn. pozycji wydawniczych, przekopałam net - informacji jak na lekarstwo. Nie wiem czego się spodziewać, jakich pytań. Z programami do łamaniu tekstu też cieńko- ostatni raz miałam z takim do czynienia z 3 lata temu. Nie wiem kompletnie czego się spodziewać, aż się dziwnie czuję. Zawsze się przygotowywałam do takich rozmów, a teraz - nie wiem![]() Sabbath - w wątku "testowym" w końcu zebrałam się na opisanie Elixir de Merveilles
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.

powariowali czy co?
a ja marznę... możecie się śmiać ale po domu chodzę w wełnianych babcinych skarpetach i swetrze 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Pewnie że będzie!

. Kupuję najczęściej tu: 

U mnie też już powinni grzać, a jak na razie powiesili tylko kartkę, żeby odkręcić kaloryfery bo będą "przygotowywać do rozruchu" A mi jak było zimno, tak nadal jest. Najgorzej, że pranie nie chce schnąć, a tego ci u mnie pod dostatkiem - co drugi dzień pralka. W dodatku mała się przeziębiła i zaraziła mnie i starszą córkę. Teraz wszystkie trzy jesteśmy smarkate