|
|
#2581 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Cytat:
widac był przygotowany do pójścia do przedszkola gratuluje, bo to pewnie twoja zasługa no a tym podrywem to widzę od razu do rzeczy przechodził![]() Cytat:
![]() ojej jak wy zimno w tym hotelu macie, masakra, dlaczego oni tego ogrzewania nie włączają, nie mogę tego pojąć, przecież jakby ludzie chcieli w zimnie spać to by na ulicy zostali a nie w hotelu Cytat:
widocznie dobrze Cię wychowali![]() san_g i jak przymiarka tej sukni? spodobała się na żywo? Cytat:
Cytat:
Nasze dzieci są świeżakami, pierwszy raz w przedszkolu, dopiero uczą się przebywać w takiej grupie. Powoli nauczą się wszystkich zasad i będzie się nam razem dobrze żyło. Mają szczęście, że trafili na świetną wychowawczynię, kobietą z ponad 20-letnim stażem pracy, która wiele ich nauczy i nie pozwoli sobie na to by jej weszły na głowę, mam ogromne szczęscie, że moge z nią pracowac, bo po tych 2,5-tyg współpracy bardzo dużo wyniosłam. Rokuje, że dalej też tak będzie ![]() Gratuluje takiej kryształowej opinii na uczelni Cytat:
powodzenia w organizacji tego dnia, macie mało czasu, więc przekonaj Tż, że to już ost. dzwonek by coś załatwić00euphoria00 na pewno dogadasz się z Tz, fakt, że mogłaś tego nie mówić teściowej, prędzej z Tż omówić tę pożyczkę, ale trudno stało się. Porozmawiajcie o tym i na pewno sytuacja się poprawi Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie ze bede miala pieniazki![]() 00euphoria00 - dzieczyny napisaly co mysla... no niby trzeba bylo mu powiedziec, ale trudno stalo sie... niebedziemy cie dolowac, ja mysle ze tu wina jest tez po jego stronie.. bo niepowinien sie tak unosic.. nerwy nerwami ale swojej przyszlej zony nie nazywa sie nieudacznikiem... mysle ze musisz mu powiedziec wsyztko co myslisz na ten temat, co cie boli jak cie traktuje, i to ze zlewa twoja prace bo niby przez internet... powiedz mu wszytko bo ja wyznaje zasde lepiej wyjasnic teraz i nawet sie rozstac niz meczyc sie cale zycie... mam jednak nadzieje ze on ochlonie zrozumie i przeprosi... a na tesciowa bym uwazala.. wparwdzie niewiadomo dlaczego mu poweidziala, moze to nie tak sobie.. moze on myslala ze cos sie stalo z pieniedzmi nie wiem.. ale trzeba z nia tez pogadac zanim sie ja ukamienuje...
|
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez mam je non stop w kitce
|
|
|
|
|
#2584 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie dziękuje za powodzenia,by nie zapeszać.Tak,wiem musze przekonać tż-ta że to już ostatni dzwonek na załatwianie spraw jeśli chcemy się pobrać w 2009 roku.
|
|
|
|
|
#2585 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
teraz zbieram się do sklepu, jedziemy po alkohol na wesele ![]() a zapomniałabym przeziębienie cały czas trzyma i najgorsze jest to że cały weekend jestem w pracy bozio jak ja to przeżyję z katarem i bólem głowy. u was jak zdrówko?
|
|
|
#2586 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do mieszkania z rodzicami to zgadzam sie ze to nie najlepsze wyjscie i na pewno na dluzsza mete nie do zniesienia, ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma heheh A tak na powaznie to dzieki temu ze mieszkamy z tesciem, ktory nie kroi nas za mieszkanie ani za jedzenie (czasem tam cos kupimy ale to z wlasnej woli) mozemy odkladac co miesiac wyplate Tżta na konto i dzieki temu moze nie bedziemy musieli brac az tak wielkiego kredytu na mieszkanie, albo domek. Takze jakos tam do wesela docierpimy Zreszta ja mam teraz taka prace ze rzadko sie z nim widuje Teraz akurat sie widuje bo ja mam 1 zmiane a Tż 2 wiec mu przesiaduje w duzym pokoju na komputrze Ale tesciu ogolnie jest w porzadku, nie wtraca sie i w ogole. Tylko wczoraj mnie zdenerwowal ![]() Cytat:
![]() Kurde Tż mi tu pozostawial jakies oferty pracy, sama mialam zamiar tez poszukac a teraz jak juz siedze na tym kompie to mi sie nie chce taka zmeczona jestem. Jeszcze dzis w pracy bylo zwariowane lotnisko i szkoda co gadac
|
||
|
|
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale... U mnie paska na ramię brak. Brak było jakichkolwiek folijek czy gąbek zabezpieczających. No i zapakowana była w zwykłą torbę foliową a nie materiałową. Skaz na szczęście żadnych nie ma... Ale nie wiem, czy przypadkiem i tak nie będę musiała jej odsyłać ze względu na ten pasek, chyba, że jego samego mi wyśle. Druga torebka jest extra, tamta już w worek materiałowy była zapakowana (chybaże była przerzucona z tej beżowej do tej brązowej. Torebki też nie zostały wysłane kurierem, a... zwykłą pocztą. Za przesyłkę nie płaciłam, bo kupowałam dwie torby na raz. Niemniej to już 3ci z rzędu nieudany zakup torby na allegro. Pierwsza torba została przysłana nie w tym kolorze co trzeba a druga była poplamiona jakby klejem "kropelką".
|
|
#2588 | ||
|
Zakorzenienie
|
tak cosmobelle 7187
znaczy to moja wymarzona od 2006 roku zanim jeszcze podjelismy decyzje o slubieCytat:
mam nadzieje ze wszystko sie ulozy...a tesciowa...hmmm ja bym jej wygarnela...i juz nic nie powiedziala Nigdy !Cytat:
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
yhmmm ta materiałowa torba od mojej to na pewno torba od mojej torby w sensie firmowym, bo miala napisy david jones.
Napisz maila do sprzedawcy. Tez przyszla poczteksem. ![]() a teraz zdjecia PM i tortu
|
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
Madzialenka12344321heh to przybijmy sobie piatke, jestem chora jak mam ukladac jakos :P do tego mi mocno wypadaja, wiec wcieram w nie neril ![]() baja_86 wszyscy mi mowia, ze mam fajnie, ze razem pracujemy, ale z drugiej strony czesto sie klocimy, wiadomo nie wszystko w pracy jest zawsze tak jak trzeba ![]() ale dajemy rade!! ok wracam do pracy, dzisiaj to chyba do 22 posiedze tu
|
|
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
fajny krawat miał
Cytat:
![]() Rzecz ta miała miejsce gdy ja i moi bracia chodziliśmy jeszcze do podstawówki, do tych młodszych klas. Wiadomo, ze takich maluchów trzeba przypilnowac przy lekcjach i w ogóle. Mama nauczyła mojego tate, że to ona będzie prowadzić dom, sama będzie prać, sprzątać, gotować, zajmować się dziećmi itd, on za to ma zarabiać pieniądze i wykonywać w domu tylko te męskie prace. Sytuacja się zmieniła gdy mama zaczęła pracować. Zaczeły się spięcia, mama pracowała i miała cały dom na głowie, tata początkowo jej pomagał, ale nie w takim stopniu jak ona by chciała. Nie wyręczał jej w pracach domowych itd. Poza tym w pracy oczekiwał od niej więcej niż można było, chciał by jego żona była najlepszym pracownikiem, a to nie było możliwe z racji tego, że mama miała małe doświadczenie zawodowe, po prostu przez wszystkie lata była z nami w domu. Suma sumarum po jakimś czasie stwierdzili, że praca w jednej firmie jest nie dla nich, mama zwolniła się i na tym skończyła się ich przygoda z łączeniem pracy z domem. Fajnie macie tylko z tego względu, że jesteście praktycznie cały czas razem, innych aspektów nie zazdroszczę naprawdę PS gdzie ta nasza popscene?? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2593 |
|
Raczkowanie
|
Kurczę dziewczyny,u mnie w pracy jest tak zimno...Wogóle jeszcze nie grzeją,codziennie mam lodowate ręce,nabawiłam się już kataru i w gardle mnie drapie
Chyba zrobię sobie herbatkę z prądem
|
|
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
baja_86 u nas jest tak, ze jestesmy ze soba ok 12 godzin dziennie, bo to jest praca nie na godziny, gdyz pracujemy tyle ile trzeba zrobic na jutro czy na pojutrze. trofea sportowe, puchary, medale, dziennie duzo klientow, do tego to jest firma w domu, wiec trzeba tez ugotowac, wypic kawe przy klanie np
![]() zobaczymy jak to bedzie w przyszlosci, mam nadzieje, ze damy rade polaczyc prace z obowiazkami rodzinnymi i domowymi
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co prawda nie mieszkamy za granicą ale w Łodzi a ślub planujemy nad morzem (ja jestem ze Szczecina). Ślub ma się odbyć nie w naszej parafii i tam, gdzie sobie upatrzyliśmy nikt z naszych bliskich nie mieszka. Zatrudniliśmy konsultantkę, która ma nam pomóc wszystko pozałatwiać, może też zdecydowalibyście się na taką opcję? To wcale nie jest strasznie droga sprawa a często jest tak, że konsultancji mają rabaty u różnych podwykonawców dlatego, że podsyłają im dużo klintów. My mamy ustaloną konkretną cenę za pracę konsultanta a wynegocjowane przez niego rabaty są dla nas Nasz Ślub też ma być pod koniec sierpnia, ewentulanie początek września, dopiero jutro (mam nadzieję) uda się ustalić jakiś termin. Generalnie planowaliśmy 12 września (w urodziny TŻ), ten termin mielibyśmy już zaklepany ale okazało się, że mój brat (który ma być świadkiem) prawdopodobnie miałby kłopoty żeby przyjechać w tym terminie więc negocjacje muszę rozpocząć się opoczątku![]() madmuazelle mam nadzieję, że uda Ci się wszystko załatwić i będziemy brały ślub w podobnym terminie ![]() Podczytuje was dziewczyny od dłuższego czasu, mam nadzieję, że uda mi się też zostać PM 2009
|
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby mój takiego kolczyka wielkiego miał to bym mu już dawno zdjęła. Ja swemu sama fundowałam przebicie ucha. Dostał w ramach prezentu wanetynkowego, bo mnie tak męczył a ja się nie zgadzałam, aż mu uległam. Kolczyka sam wybierał. Zażyczył sobie... serduszko. Od 2 lat go nosi i jeszcze ani razu nie zdjął.
|
|
#2598 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wy chociaż pniecie się już do przodu,a my szkoda gadac.Ta konsultatnka to niezły pomysł,aczkolwiek chciałabym przygotowywać sama i planować ślub. ![]() Rozmawiałam z tż-tem,powiedziałam że będzie ciężko w grudniu sale załatwić,a on odpowiedział że zrobimy najwyżej w Remizie
|
|
|
|
|
#2599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozowy jest przepiekny![]() ![]() kupilas alkohol jaki? a aj jestem przeziebiona... ale daje rade... Cytat:
![]() i dziekuje za gratulacje
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2600 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A mojemu TZ też nie przeszkadzałoby wesele w remizie.... ci faceci
|
|
|
#2601 |
|
Zadomowienie
|
kobietki ja juz po przymiarkach
WZIELAM JA Mama zachwycona kazala sie nie zastanawiac,a ja szczesliwa....bardzo.glup io sie usmiecham ciagle do siebie
|
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
san_g cieszę się razem z Tobą
jakie to uczucie mieć w szafie suknię ślubną? pewnie cudowne
|
#2603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje!!!! ach ty masz slub w czerwcy aja w kwietniu i nawet zadnej sukni nie przymierzalam jeszcze
|
|
|
|
|
#2604 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ślub w moim Kościele parafialnym w Rybniku Niedobczycach, a wesele w dzielnicy Wodzisławia- Jedłowniku (mój TŻ jest z WodzisławiaCytat:
![]() ![]() san_g, mnie najbardziej podobaja się suknie nr 2 i 3 z tych, co pokazywałaś. Ta suknia, którą miałaś dzisiaj przymierzać spodobała mi sie dopiero, jak zobaczyłam ją na modelce Cytat:
![]() Euphorio, trzymam kcuki za spokojną, od serca rozmowę z TŻem Nie pozwól nikomu nazywac się "nieudacznikiem"! Cytat:
![]() Cytat:
Zdrówka życzę! Ja na razie zdrowa jestem... ![]() Cytat:
![]() san_g, gratuluję zakupu sukni! Ubieraj się w nią i pstrykaj zdjęcia!
|
||||||
|
|
|
#2605 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
moge teraz pomyslec o dodatkach heheRybulka mi sie bardziej podobala na zdjeciu od tej dziewczyny bo modelka jest chuda i wielka poza tym wole "normalne" babki a nie modelki.Jestem bardzo zadowolona i ciesze sie ze moja Mamcia tez
|
||
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
san_g a mi link do tej sukni gdzie umknal.
Moglabys przslac jeszcze raz? ![]() No i zazdrszcze zakupu. Ja jestem ostatno jakos bardzo wybredna. Nic mi sie nie podoba. Nawet te suknie, ktore wczesniej mi sie podobaly. No i jesli nie zalatwie pewnej sprawy po mojej mysli, to wyjdzie, ze kasy na kiecke miec nie bede i pojde do slubu w jeansach. EDIT: Juz znalazlam. Zdjecia mi sie nie wyslwietlaly i dlatego post mi umknal...
|
#2607 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Fajna sprawa z tą konsultantką. ![]() Co do tź-ta i remizy,mi brak słów. ![]() Cytat:
Chcielibysmy w sobote właśnie.Początkowa ustalona data to 29.08.09 lub 19.09.2009.Skłaniam się ku drugiej dacie,bo jest fajna. Tylko,że może byc nieżle oblegana.Masakra,tż twierdzi że w Polsce się zobaczy i ustali/wybierze date.Nie wytrzymam. |
||
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
nika, martyucha bruno banani, różowy oczywiście
mam już od 2 lat jak nie więcej spodobał mi się ten sapach w LO jeszcze na mojej serdecznej przyjaciółce.Wszędzie go rozpoznam, z tymże czasami od niego kicham, i uzywam na specjalne okazje - z Tż , na święta itp Bo ten mój sunflowers na któego naciągnęłam Tż niestety w zimie nie pachnie jaga wczoraj mierzyłam torbę bez płąszcza da się załóżyć. Bo ja wtedy mierzyłam z płaszczem faktycznie i to takim jesiennym a co dopiero zimowym san g ubieraj się w suknię. I sesję zrób, chcemy zobaczuć Zazdroszczę popscene hop hop.! obraziła się, wyjechałą? albo brak neta ech.ja mam dzisiaj szkolenie na mieście ech jak mi się nie chceeee. |
|
|
|
#2609 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() suknia wisi u mojej Mamci w domu,szczelnie opatulona ze wszystkich stron.jak moja siostra-swiadkowa przyjedzie do mojej Mamci to pewnie mnie sciagna zebym sie pokazala:P moze wtedy na spokojnie porobie fotki bo wczoraj zwyczajnie byl za duzy chaos-->>sto razy latalam do lustra z tej strony z drugiej i znow obracalam sie i czulam jak ksiezniczka.z halka,tymi zdobieniami ktore sie mienia jak sie obracalam.Sprawdzalam czy dam rade sie ruszac w tancu swobodnie,czy moge bez problemu potem pojsc do ubikacji (moze smieszne ale moja znajoma miala suknie w ktorej nie zmiescila sie w wc (ledwo ja wcisneli do auta) i powiedziala mi ze byla to dla niej meka straszna).wywijac w niej bede mogla do rana bo jest lekka jak na suknie slubna.teraz buty,dodatki i chyba kupie inny welon taki z drobinkami mieniacymi sie (ale nie wiem czy tych mieniacych sie drobin nie bedzie za duzo pozyjemy zobaczymy hhe jeszcze mam czas.zastanawiam sie tylko czy wytrzymam az rok ze swiadomoscia ze suknia juz wisi i czeka-bede jak wariatka do niej zagladac co jakis czas milego dnia Kobietki
|
|
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
san_g tak tak pilnuj ten skarb, zeby sukni nic sie nie stalo ;] do lsubu jeszcze 9 miesiecy
![]() ps: ja chce juz do miasta przymierzac te cudenka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

Poza tym wyjadał innym dzieciom "niejadkom" ziemniaki z talerza i ładował się dziewczynkom w porze leżakowania do łóżeczek 
ja se siedze na kompie a siostra tzta mi przynosi gazety - masz poczytaj se i stoi nade mna
a ja nie mam zamiaru niczego teraz czytac heheh 
Czas brać pupe w troki i załatwiać.Tylko mój tż (tak jak Kasi z PM 2010) uważa że mamy czas i zdążymy.

tez miałam stypendium na studiach i wiem jakie to miłe uczucie
Nie dziękuje za powodzenia,by nie zapeszać.Tak,wiem musze przekonać tż-ta że to już ostatni dzwonek na załatwianie spraw jeśli chcemy się pobrać w 2009 roku.
Jak byliśmy na wakacjach, TŻ przechodził przez kładke na rzece do Słowacji i kupował mi pistacje 
Brak było jakichkolwiek folijek czy gąbek zabezpieczających.

mam nadzieje ze wszystko sie ulozy...a tesciowa...hmmm ja bym jej wygarnela...i juz nic nie powiedziala Nigdy !
Madzialenka12344321
Ja swemu sama fundowałam przebicie ucha.