![]() |
#4321 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: NERWICA NATRĘCTW, inne nerwica
o swoich zębach też nie pisze bo szkoda klawiatury
![]() no ale włosy prznajmniej mam ładne i jasną cerę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Zakorzenienie
|
oo tak zawsze rylam z vademecum - w skrocie i co najwaznijesze mialam dobre ocenyz bioli i zniej mature zdawalam wkoncu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4324 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
PS.Brook, na avatarze ma Nicole świetną fryzurę,jak będę miec soczewy to sama sobie taką strzele chyba ![]()
![]() |
#4325 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, przepraszam, musze gdzies to wywalic:
jestem tak denna, ze zadna ustawa tego nie przewiduje, do niczego sie nie nadaje, moj zwiazek podaza donikad, obwiniam mojego TZta, a pewnie to ja jestem winna i moje urojenia i wogole wszystko. Moje zycie nie ma najmniejszego sensu, nawet dzieci juz mnie nie potrzebuja, nikt mnie nie chce, jestem zbedna, mam dosyc tego wszystkiego. Bezsens mnie pochlanal i najlepiej bedzie, jak juz z tym wszystkim skoncze. Nie bede sie nad soba uzalac, bo wystarczy mi swiadomosc, ze jestem zalosna. Ja to wiem. Nigdy nie bylam i nie bede szczesliwa, wszystko, czego sie dotkne to psuje, niszcze. Jestem czlowiekiem nizszej kategorii, zawsze bylam. Nie stane sie nikim lepszym od samego chcenia, a nie potrafie zyc inaczej. Wiec lepiej juz wcale nie zyc, niz niszczyc zycie innym, ktorzy tkwia blisko mnie z niemocy, z musu, mimo braku zainteresowania moja osoba ![]() Juz bardzo dawno nie mialam tak silnego impuslu do zakonczenia tego wszystkiego. Bo po co sie meczyc i zatruwac zycie innym? Im lzej bedzie beze mnie.
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
![]() ![]() |
![]() |
#4326 |
Zadomowienie
|
Karla, o swoich zebach to ja juz pisac nie bede, bo bym tu referat napisala
![]() ![]() ![]() ![]() Witch z tymi zebami to jest tak , ze sa takie , jakie sa w sumie nasze kosci. Rowniez maja podobne zabarwienie, i tak jak piszesz- pasta tego raczej nie zmieni, bo to ich naturalny kolor. A propos past- ogladalam ostatnio madry program o higienie zebow. I okazuje sie ze zupelnie niepotrzebnie wydajemy grube pieniadze na jakies super pasty do zebow. Najczesciej te super reklamowane. A okazuje sie, ze jedyna rzecz , na jaka powinno sie zwracac uwage to zawartosc fluoru- w dobrej jakosciowo pascie powinno go byc 1000 ppm. Ja z czystej ciekawosci sprawdzalam kiedys w sklepie ![]() Moim zdaniem ( a jestem niespelnionym stomatologiem ![]() A ja mam to wielkie szczescie, ze nie mam problemow z zebami. Sa proste i biale, ale za to nie mam ciagle tych cholernych osemek ![]() Ale sie rozpisalam..... Wybaczcie, tak to jest jak sie czlowiek minie z powolaniem..... ![]()
#4327 |
Zakorzenienie
|
branoc wam ja ide nyny bo cos sie wkrecic w temat nie umiem
![]() ![]()
![]() |
#4328 |
Zakorzenienie
|
witcha rety ,z normlanej rozmoy nagle dostajesz takich mysli
![]() tylko o tym nie mowi sie nacodzien bo to sie wie i czuje! kobieto my cie kochamy tu ![]() laska buierz sie w garsc bo beda baty zaraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! karla tez nie mam zebow madrosci- widocznie jestem glupia ![]() ja mam skolei jeden zab krotszy od drugiego jakis 1 milimetr dwie gorne jedynki tego wogole nie widac ale ja czuje i mnie to cholernie wkurza pod jezykiem i nic z tym zrobic sie nei da do tego jest cofniety tez o jakis jeden milimetr - tego tez nie widac ale czuc czuje... ![]() moze mi ktoras anglojezyczna to przeltumaczyc? - witch albo Intra plizz mniej wiecej jarze sesn ale chce byc pewna jakie znaczenia moze miec to zdanie: "i won't let that come between us " |
![]() ![]() |
![]() |
#4329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A musze sie trzymac na zewnatrz. Wam tez nie moge teraz nakreslic o co chodzi. Po prostu jest zle. I nie wolno mi plakac, mimo, ze tak BARDZO MI SIE CHCE. To zabija moje uczucia, nakladam maske i tak tkwie... EDIT: I stalo sie, juz nic nie czuje... Nie dzis. Nawet zalu, czy zlosci. Przed chwila byla jeszcze chociaz desperacja, teraz nic. Bezsens tylko. Nic juz nie jest wazne.
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. Edytowane przez witchwq Czas edycji: 2008-09-18 o 23:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Zakorzenienie
|
witch musisz isc gdzies na terapie swoim uczuciom dac upust
a tu tez nie muisz zakladac maski od tego jest to forum |
![]() ![]() |
![]() |
#4331 |
Zakorzenienie
|
Ale tez nie moge byc do konca szczera. Wciaz mam wrazenie, ze jest to czytane przez osoby niepowolane. Zwlaszcza te, najbardziej zainteresowane, te najblizej mnie... Moze powinnam zmienic nicka, ale do tego juz sie tak przyzwyczailam. Bedzie ze mna az do ostatniej mojej podrozy...
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4332 |
Zakorzenienie
|
Witch.. trzymaj sie.. oby szybko przeszło..
![]()
#4333 |
Zakorzenienie
|
Watpie, by przeszlo. Przynajmniej nie calkiem. Nie, dopoki nic sie nie bedzie zmieniac. Teraz szukam czegos na sen. Nie bede barc tabsow, bo prawdopodobienstwo, ze bym przecholowala wynosi 100%. Zastosuje wiec inny lek na spokojny sen. Alkohol. Chociaz i on mnie nie uratuje. Bo to zadne wyjscie. To tylko sposob na jeszcze wieksze stoczenie sie...
To takie dziwne. Powinnam czuc zal, strach, powinnam plakac. A nie czuje nic. Pustka.
![]() ![]() |
![]() |
#4334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wciaz jeszcze nie wierze w to, co ma miejsce. Nie rozumiem, ale wiem, ze i tak nie zrozumiem. Dlaczego to sie dzieje? Nie wiem. Tzn, wiem, ale to dla mnie marny powod. Bo mialo byc inaczej.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4337 |
Zakorzenienie
|
Nic nie przeoczylas. Nie mam meza. Mam TZta... W sumie... to mozna postawic pod znakiem zapytania to "posiadanie"... A gdzie jest? W salonie. Spi na kanapie. Jego decyzja.
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Zakorzenienie
|
czy byla klotnia?
mi tez jest ciezko ,mam ochote plakac ,ale nie mamsily i czuje bezsens ,poza wami i 3 koelzankami bliskimi jstem sama na swiecie ,i nie leiczac waszego forumowego wsparcia boli mnie to ze ktos kogo bardzo lubilam ,blisk akoelzanka ani razu sie nie odezwala do mnie odkad tu porzyjechalam ![]() ![]() czy powinnam jej to powiedziec jak wroce do polski? jak sie wkoncu do mnie odezwie? bo ja ne zamierzam juz... przykro mi cholernie ze ludzie mysla tylko o sobie a gdyby wiedzieli ze ja przez ten bol musze brac leki anty witch a ty nie myslalas o antydepresantach jakis? |
![]() ![]() |
![]() |
#4339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy myslalam o antydepresantach? Myslalam. W sumie bardziej mi sie wydaje, ze podchodze pod depresje, niz pod nerwice. No moze nerwice lekowa, ale najbardziej depresje. Czy bralam? Bralam ten, no... deprim. Nie pomagal. A po cokolwiek innego to musze isc do lekarza, a jeszcze nie wiem, jak sie tam dostac, omijajac GP (lek. pierw. kont.). Bo oni bardzo czesto nie rozumieja i maja gdzies. To, ze ludzie sie nie odzywaja, to normalka. Ze sa egoistami - tez. Czy masz jej powiedziec, ze czekalas? Mozesz, ale czy to cos zmieni? Ona i tak nie pojmie, chyba ze tez jest chora.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4340 |
Zakorzenienie
|
z egoistami nic nie zrobisz.. egoista egoistą pozostanie.. to cecha "wrodzana".. eh..
witch,sory,zapomnialam,cz asem dla mnie Tż =mąż,w sumie niewazne. Depresja to depresja,natomiast nie ma nerwicy bez depresji.. Postaraj sie załatwić wizyte u lekarza.. Nie mozesz tkwić w takim stanie.. A to bedzie wracać przy kazdej lepszej okazji..
#4341 |
Zakorzenienie
|
chyba tak nie pojmie
ehh mam polowke stilnoxu tylko matka mi dala nie biore go bo po co jak haluhow po nim miec ni bede mam ochote wypic troche alkholu i lyknac go problem w tym ze piwo cale jest w lodwoce i ze by rodzice kanepli ze otowrzylam a po co.. szkoda ze wodki nie ma wtedy by sie nie gapneli:/ fuck wich lacze sie w bolu z toba idz do prywatnego jakiegos nanjlepiej po tabsy szczescia.. jelsi oceniasz sytuacje za zla i chcesz odzyc to warto o lekach pomyslec ale pamietak o konsekwencji uzalezenienia.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jest jeszcze ok, przynajmniej nic nie czuje. Nie zapomne momentu z wakacji. Ktos (nie TZ), powtarzal mi, ze powinnam byc silna, pokazac swoja sile. Gdy to zrobilam, zebralam sie w sobie, pokazalam sile i powiedzialam, co mi sie nie podoba, na co sie nie zgadzam... Nastalo pieklo. Takie pieklo, jakie mialam w przeszlosci. Zonk. Nagle wykorzystano przeciwko mnie wszystkie moje slabosci. To, z czego sie zwiezalam i wtedy bylam pociezana, zostalo wywleczone na wierzch, jako moja wada. Zostalo mi wypomniane, ze jestem zla, ze powinnam byc zamknieta w psychiatryku. A potem bylo juz tylko gorzej. Ludzie mowia, ale wcale nie oczekuja tego, o czym mowia. Gubie sie... Brook, ja sie szybko uzalezniam. Prywatnie nie pojde, bo mimo sporej znajomosci jezyka - nie potrafie znalezc prywatnego psychiatry tu. Nawet panstwowy najblizej mnie jest w szpitalu w sasiednim miescie, a nie w moim. Mimo, ze u mnie jest szpital. Czy oceniam sytuacje jaka zla? To ciekawe pytanie. Bo potrafie zyc bez milosci, bez szczescia. Nie jest mi to niezbedne. Ale jednak chcialabym to kiedys poczuc. Milosc juz czulam. Kochalam, walczylam, robilam wszystko, co mi uczucie podyktowalo. Skonczylo sie to wypaleniem. I z dnia na dzien wypalam sie coraz bardziej. A jeszcze, co do prywatnego - moj TZ uwaza, ze wogle moj pomysl pojscia na terapie jest nietrafiony. Tym bardziej watpie, by chcial finansowac moje prywatne leczenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4343 |
Zakorzenienie
|
nie łykaj tabsów z alkoholem... brook..
![]()
#4344 |
Zakorzenienie
|
Dziwne, to wszystko jest takie dziwne. Jak ja mam zyc? Nie umiem. Jak to pokonac? Chyba... czas sie zbliza... znowu....
Nie chce wywolywac alarmu, bo... nawet nie widze powodu. Pustka. To tylko widze, to tylko wiem. Co bedzie dalej? Co bedzie? Pytania bez leku, bez strachu, bez zalu czy zlosci. Same pytania. Ciekawosc. I pustka. Jej moglabym sie bac. Ale czemu sie nie boje? Moze to przez znieczulacz. Dzieki niemu mi latwiej. Czas na mnie dziewczynki, czas na mnie. Dzisiejsza niemoc moze sie zamienic w jutrzejsza sile. Wciaz tli sie we mnie nadzieja. Jakis ognik niedogasly. Dobranoc. Brak mi sil.
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Zakorzenienie
|
witch jutro bedzie lepiej ,znajdz sile we mnie
ajj lena wiem nie wolno ,ale pokusa silna gdyby byla flaszka... odelcialabym na chwile ,mimo ze to glupie i niepodobne do mnie branoc wam |
![]() ![]() |
![]() |
#4346 |
Zakorzenienie
|
wow, kobiety aleście popisały... mnie wczoraj scieło, wziełam 2 kalmsy i totalnie sie rozluźniłam...
witcha, mam nadzieje, że dzis Twoje samopoczucie troszkę lepsze. |
![]() ![]() |
![]() |
#4347 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4348 |
Zakorzenienie
|
no, no, no Surimi, dobra z Ciebie uczennica
![]() Calmsy, to takie ziołowe tabletki uspokajające, nie biorę juz innych leków więc kiedyś terapeutka powiedziała, że można się nimi wspomagać, oczywiście one nie leczą...tylko delikatnie uspokajają... |
![]() ![]() |
![]() |
#4349 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4350 |
Zakorzenienie
|
Jestem. O ile to mozna nazwac bytem.
Czuje. Choc wolalabym nie czuc. Wtedy przynajmniej nie bolalo. A teraz i serce wysiada. Telepie mnie, na twarzy jakies czerwone plamy. Lzy plyna, ale co to da? Musze mu podziekowac. Pokazal mi, ze moge kompletnie nic nie czuc.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.