GANG spod topiku dla starajacych sie czII - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-19, 10:16   #211
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII

Hej laski ja sie dzi.s źle czuje, tzn głowa mnie boli i oczy..
zuzuia o 22 pisała smsa że wróciłą z zakupów i jest padnieta a dzis sie pochwali zakupami, kupiła buty i kurtke

o Zuzia sie mineły hihihihi sama juz napisałas

Jeszcze 8 dni i wesele Gabi !!! Rany jak ja sie doczekac nie moge..
Gabi bysmy ci bramę zrobiły ale nie mamy jak :

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 10:31   #212
gabriellao0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Jeszcze 8 dni i wesele Gabi !!! Rany jak ja sie doczekac nie moge..
Gabi bysmy ci bramę zrobiły ale nie mamy jak :
Madzia
ja wszytskich kto mógł mi bramę zrobić na starym mieszkaniu zaprosiłam na wesele taka byłam sprytna, ale mama mówi że i tak jakaś tam sąsiadka się wyrwała, że ona i tak zrobi- choć ma 60 lat już!!!
Nie lubię żenujących sytuacji, a te dziwne "targi" na bramie uważam za własnie żenujące brrrrrrrrrrrrrrrr
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 10:47   #213
madziwnia
Zakorzenienie

Gabis kochana ale daj babci 60 letniej troszke radosci niech zrobi ci barmę..
wiesz to jest smieszna czasami nawet żenujące ale barmy to jest stary zwyczaj i szczęści przynosi .. wiesz tak mi sie przypomniało ze jak miałam ok 12 kat jeden facet jak się żenił to miał w drodze od młodej do koscioła 41 bram !!! i 41 butelek wódki na dzien dobry przed weselem poszło

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2008-09-19, 11:39   #214
olivka_7
Zakorzenienie

Mischoko gdzie się podziewasz. Jak tam?

Kornelcia

ZĘBALE
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 11:47   #215
Zuziunia
BAN stały

Chwalę się zakupami...kurtka Top Secret, kozaki Hammer, polskie chyba. Za kurtkę zapłaciłam 50zł mniej bo miałam kupon z Twojego Stylu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1070406.JPG (118,2 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1070407.JPG (116,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1070409.JPG (114,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1070411.JPG (127,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1070412.JPG (121,1 KB, 4 załadowań)
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 11:52   #216
madziwnia
Zakorzenienie

Włąśnie Mischoko jak po wizycie!!!???
Zuzia płaszczyk super kozaki tez ale wole inne czuby bo te szpiczaste dla mnie sa niewygodne

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2008-09-19, 11:54   #217
olivka_7
Zakorzenienie

Fajne to ja się pochwalę butami które wylicytowałam na allegro
http://www.allegro.pl/item439458703_...8_rozm_40.html

a to licytuję
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty.jpg (44,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienka.jpg (25,4 KB, 7 załadowań)

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-09-19, 11:55   #218
Jane2008
Zadomowienie

Dzięki Dziewczyny za odpowiedź na moje niepewności!
Fajnie napisałyście - już się obawiałam (jak już do Was wczoraj napisałąm), że mnie wyśmiejecie lub powiecie to co tyle osób mówi, a czego nie znoszę bo to frazes oczywisty: "ale to Twoja/Wasza decyzja i nie chcę Ci doradzać"!
Zuspełnie bez sensu jak ktoś pyta, co ta dana osoba zrobiłaby na jego miejscu, nie? A decyzja wiadomo, że nasza, bo kogóż by innego - no więc głupota, nie?

Normalnie szkoda, że nie ma tego dobrego gin - z 3 jakimś już nie chcę zaczynać!
Chyab jeszcze do dobrego jakiegoś urologa pójdę - niech mi może jakieś usg pęcherza zrobi? Bo to mi daje w kość
Kathi, Gabi, Olivko, Piwusiu, Blondi - dzięki

A tak mi przyszło do głowy (po długich niespokojnych analizach - z których i tak mi nic ciekawego nie wyszło, bo zbyt dużo niewiadomych), że może po prostu zrobimy to co się nam zachce? W sensie - jak będzie tak będzie: może akurat się zajmę pisaniem i "przegapię" TE dni, a może zatęsknimy bardzo - to skoro bakterii nie ma to wszak chyba można się przytulać jak też Kathi pisała
No nie?
Gabi - a na te "gumki" to wyszło, że chyba jestem uczulona (tak mi ginka wczoraj rzekła), bo po nich to dopiero mnie tam piekło...

Zuzia - będzie dobrze, ale sny takie się ma, no cóż zrobić! O której to jutro masz???? Rozmowa tylko, bez egzaminów???
Madzia - pogoda taka, to się połóż jeśliś nie w pracy -3maj się!
Blondi - to chyba będzie kolejna blondynka mama - to co, trzymać kciuki za to nie? A chyba ktoś pisał, że w Poznaniu są miejsca gdzie tę betę w tym d=samym dniu robią - może poszukaj zamiast 2 dni czekać! Takie duże miato, że z pewnością coś znajdziesz!!!
Mischoko - a u Ciebie jak po ginie????
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 12:01   #219
Jane2008
Zadomowienie

Hej laski - ależ zakupujecie! Ła!
Zuzia - no to się wystroisz! Super! A jaki kolor tej kurtki - to niebieski czy już fioletowaty jakiś? A ciepła czy taka cienka raczej???
Olivka - Ty za 7,5 zł te buty kupiłaś?
A teraz licytujesz tą sukienkę czy buty które ta babk ma na sobie, czy może i to i to???
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 12:19   #220
olivka_7
Zakorzenienie

sukienkę i kozaczki.

Tak tak moja droga za całe 7,5 aż nie wierzę, a siostra mojego męża kupiła prawie takie sama tylko bez tego kółka z przodu i nie wiązane za 29

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-09-19, 13:16   #221
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

Cytat:
z
Jak Fruzia ma na imie bo nawet na nk nie mam jej imienia kochana odezwij sie...

Karolina jestem

wklejam tort dla tesciowej i uciekam sprzatac
1 czesc- brzoskwiniowa,
2 czesc - truszkawka
obsmarowany smietanka

tyle napisalyscie,z e nie jestem w stanie przeczytac w tej chwili! jak tylko po sprzatam i ugotuje biad to nadrobie!!

BUZIOLE!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_5194.JPG (45,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5195.JPG (43,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5198.JPG (47,1 KB, 7 załadowań)

fruzienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 13:19   #222
olivka_7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fruzienka Pokaż wiadomość
Karolina jestem

1 czesc- brzoskwiniowa,
2 czesc - truszkawka
obsmarowany smietanka

tyle napisalyscie,z e nie jestem w stanie przeczytac w tej chwili! jak tylko po sprzatam i ugotuje biad to nadrobie!!

BUZIOLE!!
Jejciu Ty nasz mistrzyni. Ty weź może otwórz cukiernię artystyczną bo talent masz niezwykły. Torcik przepiękny naprawdę, jestem pełna podziwu i ślinka mi cieknie mogę gryznąć

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-09-19, 13:24   #223
madziwnia
Zakorzenienie

KAROLINA jaki super torcik!!! szok!!!
gdzie nasa mischoko czyzyby znowu sie zalamala po wizycie i do nas nie pisze??

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2008-09-19, 13:33   #224
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez magdaka13 Pokaż wiadomość
rob rob a potem zapodaj przepisa-bo w sobote mam gosci na obiedzie i jeszcze nie umiem devolajow robic - a wiem ze by sie cieszyli na dobre zarcie po drobnych pracach pomocniczych u nas-
Cienko rozbic cycki kurze przyprawic dodac pokrojone grzybki i pokrojony w paseczki ser zolkty zawinac zapanierowac usmazyc na wolnym ogniu dluzej zeby wszystkie warstwy w srodku sie upiekly i bomba moz maz sie slini na widok misieczki bo wie o jest w srodku

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
Syla no cos ty nie smutaj sie i nawet jak masz doleczki to pisz

Iza a ty mi powiedz teraz kochana jak ja bym ci kaske na konto przelala w euro to bys mi taki komlecik machnela i wyslala do wiednia ?? chyba ze do polski taniej cie wyniesie to spoko ja w pazdzierniku pod koniec bym byla to bam sobie odebrala bo mni eby cos takigo jan na zdjeciu ale w zieleni lasnej lub turkusie interesowalo ewentualni roz hii i rekawiczki
Zaden problem ale laseczki nie dam rady tego pozbierac dzisiaj moze w weekend ale lepiej po wiec spokojnie piszecie co i jak. Musze policzyc kto co chce i ile mi to czasu zajmie zebym wiedziala czy do zimy to do was dotrze bo z kilku osob zrobilo sie juz mnostwo a ja chce wszystkim cos ladnego wyslac. Wiec musze na spokojnie policzyc i wtedy dam Wam znac

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Mischoko, też będę czekać na numer konta, podaj potem śmiało, ile Ciebie wyniosły te nasze czapkowo-szalikowe zachcianki, zebyś stratna nie była (moja poznańskość przemawia przeze mnie). Nawet nie wiesz, jak cieszy mnie myśl, że ktoś dla mnie zrobi własnoręcznie takie rzeczy. To bardzo, bardzo miłe z Twojej strony no i stawianie kart Widziałam, że dziewczyny podawały swoje daty urodzin, więc tez sie przyznam,a co mi tam. Alicja 07.01.1982 uparty koziorożec
Ja nie nadaze z Wami kochane ale zrobie jak trzeba i szaliczki i horoskopy obiecuje

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Mischoko! Co do koloru kompleciku, to chcę jakiś ecru. Chciałabym czapeczkę, szalik i rękawiczki gdyby Ci się udało. Tylko powiedz, jak się trzeba zmierzyć, bo rozmiary głowy też mogą być chyba różne, nie? Co do wzoru to zaraz się zdecyduję, bo ciągle myślę, ale już za chwilę dam znać ostatecznie!

Dziewczyny! Help! Nie mogę się zdecydować... Pierwsza czy druga? Która?
Ja bym wybrala drugi nie dlatego ze jest latwiejszy do zrobienia ale bardziej mi sie podoba ale obkukam oba i doradze

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Kochane dzis byla mega awanntura w pracy, bo ruscy wymyslili sobie, ze my z moim Tz zle pracujemy. Jednym slowem oni napiepszaja sztucznie rekami jak idzie farmer lub kots z kierownictwa, a my pracujmey spokojnie ale efektownie. Ciagle zatrzymywali maszyne, my z moim Tz nic. W koncu ten stary zaczal sie drzec na nas a po chwili dostalam ziemniakiem. Poslzismy do kolesia jednego, ktory jest tak jakby brygadzista (supervisierem)wyjasnilis my sprawe, tamten zadzwonil od razu po kierownika, ktory mnie i Tz lubi ogolnie bo z nim jezdzilismy na tamte pole. Polecialy od niego same faki, powkur... sie na nich, wydarl i powiedzial, ze to ostatnie ostrzezenie i wylatuja, chocby jak jescze raz maszyne zatrzymaja. W kazdym razie najsmieszniejsze, ze oni nic z tego nie rozumieja, bo oni nic a nic angielskiego. Nie odyzwamy sie do nich, a przed chwila sie dowiedzielismy od chlopakow Polakow obok, ktorzy tu za nami stoja, ze prawdopodbnie innych ludzi juz ma w zastepstwie farmer
Ogolniue rzecz biorac wyjazd nieudany, kasa dobra i z Tz supera wpsolokatorzy maja na pienku ze wszystkimi juz. Duzo by mowic o nich

jeszce miesiac i bedzie jedne dzien wolny, bo juz mam dosc stania i gapienia sie w ta tasme
Dominisia Ty masz laska przeboje z tymi ale jakby mi ktorys ziemniakiem rzucil to jak bym mu lampe wywalila to by sie nogami nakryl

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
Jejciu Ty nasz mistrzyni. Ty weź może otwórz cukiernię artystyczną bo talent masz niezwykły. Torcik przepiękny naprawdę, jestem pełna podziwu i ślinka mi cieknie mogę gryznąć
To prawda ja na diecie i cierpie jak ogladam no
Hej laseczki. Sorki ze tak pozno ale mnostwo pracy mialam Wczoraj ginka powiedziala ze wyglada to ok. Ze troche cieniutkie endometrium ale bedzie ok za 2-3 cykle. W ogole super babka nie spieszyla sie po woli sympatycznie nie patrzyla na zegarek choc siedzialam u niej prawie 1,5 godizny no dobra bylam ostatnia polookala w te wyniki i kazala jeszcze raz zrobic hormony i tarczyce i dala mi jeszcze skierowanie do szpitala na histeroskopie. Nie wiem czy uda mi sie w tym tygodniu bo dala mi dwa terminy ale jak nie to w nastepnym Ciesze sie ze w koncu ktos spokojnie podszedl do mnie i zajal sie mna. Przesympatyczna tak okolo 40stki i fajnie mowi po polsku z akcentem juz - ma meza anglika tez ginekologa ech ogololnie jestem bardzo zadowolona w ogole powiedziala ze badania badaniami ale ze za 2-4 dni mam znow przyjsc a jak powie to potem codzinnie na monitoring cyklu ma sprzet i w ogole ale mowila ze badania zrobic ale ze i tak mamy probowac bo choc cienkie endometrium to jakby co bedzie widac co sie dzieje i dlaczego i mowila ze zadne tam leczenie bezplodnosci bo kobiety w wiekszosci sa plodne tylko inne czynniki na to wplywaja ze ciazy nie ma
ale sie rozpisalam co dzis mam w cholere roboty dlatego o szaliczkach dzis nawet nie mysle ale postaram sie przygotowac i spisac co kto chce i uzgodnimy wszystko mam nadzieje szybko wiec bede sie niedlugo zabierac do pracy

pozdraiwam was wszystkie i kazda z osobna
acha jeszcze zapomnialam ze pieknie mi sie chudnie ale nie zmienie podpisu zanim nie bedzie ladne okragle 95
Stary 2008-09-19, 13:44   #225
piwusia5
Rozeznanie

Witam Kobietki kochane ja tylko na 2 minuty. Mysiałam dziś iśc do pracy. A wcale nie przygotowana na to byłam...

testować będę w poniedziałek. oczywiście jak mnie nie zaleje

Póżniej napisze jak mnie małż w jajo dziś zrobił....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-19, 13:45   #226
madziwnia
Zakorzenienie

Dobrze ze sie odezwalas mischoko juz myslalam ze znowu zle wiadomosci
a moj zadzwonil z parcy do mnie i powiedzial ze mnie kocha.... az mi sie lezka zakrecila... ale chyab dlatego ze wczoraj probowal mnie zbalamucic w "srodek najlepszego srodka antykoncepcyjnego" ( hihi wiecie o co kaman) alle powiedziala ze musi czekac razem ze mna bo ja mmmmmmam wieksza chcice i musze wytzymac. A jak mu baknelam ze jakby byly prezerwatywy to moze bym sie namowila to latal i szukal ale juz dawno u nas takich rzeczy nie ma hahahah zebyscie go wczoraj widzialy jaki zdesperowany...

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2008-09-19, 13:48   #227
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
Hej laski - ależ zakupujecie! Ła!
Zuzia - no to się wystroisz! Super! A jaki kolor tej kurtki - to niebieski czy już fioletowaty jakiś? A ciepła czy taka cienka raczej???
Fiolet, raczej cienka no ale tak mi sie podobała, ze jak coś to gruby sweter i bedzie dobrze.

Cytat:
Napisane przez fruzienka Pokaż wiadomość
Karolina jestem

1 czesc- brzoskwiniowa,
2 czesc - truszkawka
obsmarowany smietanka

BUZIOLE!!
Jeny jaki piekny...ja też chcę taki!!!

Cytat:
Napisane przez piwusia5 Pokaż wiadomość
Witam Kobietki kochane ja tylko na 2 minuty. Mysiałam dziś iśc do pracy. A wcale nie przygotowana na to byłam...

testować będę w poniedziałek. oczywiście jak mnie nie zaleje

Póżniej napisze jak mnie małż w jajo dziś zrobił....
no to kciukasy trzymam żeby @ nie przyszła,

ja na swoją czekam z utęsknieniem.
Stary 2008-09-19, 13:57   #228
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Dobrze ze sie odezwalas mischoko juz myslalam ze znowu zle wiadomosci
a moj zadzwonil z parcy do mnie i powiedzial ze mnie kocha.... az mi sie lezka zakrecila... ale chyab dlatego ze wczoraj probowal mnie zbalamucic w "srodek najlepszego srodka antykoncepcyjnego" ( hihi wiecie o co kaman) alle powiedziala ze musi czekac razem ze mna bo ja mmmmmmam wieksza chcice i musze wytzymac. A jak mu baknelam ze jakby byly prezerwatywy to moze bym sie namowila to latal i szukal ale juz dawno u nas takich rzeczy nie ma hahahah zebyscie go wczoraj widzialy jaki zdesperowany...
Zakochany desperat hihihi moj jak jest na glodzie to oczka tak mu sie swieca ze hohoho od razu wiem a dzis wraca po drugiej zmianie o przyzwoitej porze no i sobota jutro
Stary 2008-09-19, 14:01   #229
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Zakochany desperat hihihi moj jak jest na glodzie to oczka tak mu sie swieca ze hohoho od razu wiem a dzis wraca po drugiej zmianie o przyzwoitej porze no i sobota jutro
No to odziewaj sexy bieliznę i do roboty widziałam wczoraj ten komplet Cyganeria, jest boski...stringi 39zł a cycnika nie patrzyłam głupia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-19, 14:04   #230
madziwnia
Zakorzenienie

Dziewczyny przyszly!!!!! Boze a teraz siedze w sklepie niechcacy nosem dotknelam i chodze napalona... rany one sa boskie!!! Chyba ja kupie dzis pierwszy raz w zyciu Prezerwatywy bo nie wytrzymam..
PERFUMY WLASNIE LISTONOSZ PRZYNIOSL MI DO SKLEPU....ALEZ BEDE MIALA NIESPODZIANKE DLA MOJEGO SLONECZKA:jup i:

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2008-09-19, 14:05   #231
piwusia5
Rozeznanie

Zamówił przez telefon 24 białe róże z dostawą do pracy. Zamówił je w kwiaciarni w której pracuje. Wredniak jeden złożył zamówienie po angielsku. Czekałam na telefon od Słowaka więc jak tylko usłyszałam angielski oddała tel. koleżance. (nie mówię prawie nic po angielsku) Ładnie przystroiłam kwiatki w te pędy żeby dostarczyć na 4 piętro. W między czasie napisałam mu sms że będę u niego w firmie że może niech wyjdzie chociaż buzi żonie dać. Wparowałam z kwiatkami i pytam jaką babkę gdzie jest Bob ona się dziwnie na mnie popatrzała i poszła sobie. Więc spanikowana dzwonie do chłopa mego gdzie tu jest jakiś bob że z kwiatkami na niego czekam pod recepcją i że wiecheć mi się po drodze 3 razy rozsypał (dodam na marginesie że białe róże są najtrudniejsze w utrzymaniu ich w stanie względnie dobrym bo każdy zagięcie przyduszenie i dotknięcie płatków jest widoczne po chwili) ogólne była w szoku bo ja tu ni hu hu nie rozumie. Powiedział że zaraz przyjdzie z BOBEM i odbiorą te kwiatki. No to ja w szoku myślę sobie jak ja wyglądam rozczochrana i ogólnie w nieładzie a to pewnie jakiś Jego kolega. No ale nic czekam. Przyszedł po 10 minutach i pchał jaką tam kopiarkę czy cuś i mówi że to jest ów BOB. Jak dotarło do mnie że on te kwiatki kupił dla mnie to oberwał wiechciem. A za pomysłowość Buziaka.

Kocham tego Wariata.
co się na denerwowałam to się nadenerwowałam.
Stary 2008-09-19, 14:05   #232
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
No to odziewaj sexy bieliznę i do roboty widziałam wczoraj ten komplet Cyganeria, jest boski...stringi 39zł a cycnika nie patrzyłam głupia
Mowilam Ci moj maz szaleje jak go widzi wiec dzis na bank bedzie w uzyciu hihihi a ten drugi to cytrus tak sie nazywa ale nie znalazlma jeszcze nigdzie zdjec moze poszukaj bo mnie sie naprawde podoba a wole takie kolory niz rozowa cyganerie choc zla nie jest
Stary 2008-09-19, 14:18   #233
piwusia5
Rozeznanie

a co powiecie Kobietki na temp 36,7 ?? trzeci dziń się utrzymuje
Stary 2008-09-19, 14:20   #234
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
a co powiecie Kobietki na temp 36,7 ?? trzeci dziń się utrzymuje
Zalezy o ktorej godiznie jak wczesnie rano to nie jest zle a kiedy masz termin @ ??
Stary 2008-09-19, 14:32   #235
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Dziewczyny przyszly!!!!! Boze a teraz siedze w sklepie niechcacy nosem dotknelam i chodze napalona... rany one sa boskie!!! Chyba ja kupie dzis pierwszy raz w zyciu Prezerwatywy bo nie wytrzymam..
PERFUMY WLASNIE LISTONOSZ PRZYNIOSL MI DO SKLEPU....ALEZ BEDE MIALA NIESPODZIANKE DLA MOJEGO SLONECZKA:jup i:
Perfumy...jakoś nie zaczaiłam..bardzo chaotycznie napisałaś i nie wiem o co chodzi.

Cytat:
Zamówił przez telefon 24 białe róże z dostawą do pracy. A za pomysłowość Buziaka.

Kocham tego Wariata.
co się na denerwowałam to się nadenerwowałam.
Super ten Twój wariat

Cytat:
Mowilam Ci moj maz szaleje jak go widzi wiec dzis na bank bedzie w uzyciu hihihi a ten drugi to cytrus tak sie nazywa ale nie znalazlma jeszcze nigdzie zdjec moze poszukaj bo mnie sie naprawde podoba a wole takie kolory niz rozowa cyganerie choc zla nie jest
Cytrus wiem jak wyglądają, też cudo. Ja wczoraj wywaliłam cała kasę na buty i kurtkę więc muszę się wstrzymać.

Ale zalicytowałam wczoraj to: http://www.allegro.pl/item434684971_..._konrad_ m.html
http://www.allegro.pl/item434650603_..._konrad_ m.html

A zauważyłam że ta cyganeria z cekinami jest, miałam wczoraj kupić stringi ale nie było już kiedy. Widziałam tez komplet wanilia. Ogólnie mało w sklepach ich jest. Na all ceny podobne. Jak bede cos kupować to u tej teski1 co mi poradziłaś, zawsze odpisuje na meile.
Stary 2008-09-19, 14:37   #236
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
A zauważyłam że ta cyganeria z cekinami jest, miałam wczoraj kupić stringi ale nie było już kiedy. Widziałam tez komplet wanilia. Ogólnie mało w sklepach ich jest. Na all ceny podobne. Jak bede cos kupować to u tej teski1 co mi poradziłaś, zawsze odpisuje na meile.
Na mojej nie ma cekinow albo ja jakas slepa jestem oblookam ja kwroce do domu a co do teski to ona mana imie chyba Irena ale bardzo sympatyczna babeczka i zawsze doradza wo ogole tylko tym sie zajmuje a ma takie slicznosci ze szok

Ja mam i cytrusa i cyganerie i taki niebieski z panterkowa wstawka ale nie pamietam nazwy i jestem naprawde mega zadowolona wiadomo nie nosze codziennie ale juz mam ponad rok i sa super a najlepsze ze teraz jak troche schudlam to tylko przewiazalam sznureczki i znow jak ulal
Stary 2008-09-19, 14:38   #237
piwusia5
Rozeznanie

o 6.30 mierzyłam i przed chwilą taka sama 36.7
Stary 2008-09-19, 14:39   #238
madziwnia
Zakorzenienie

Dawalm linjka do perfum ktore zamowilam dla mezula a zapach jest jak dla mnie afrodyxjak kreci mnie szlenie, on nie wie ze mu zamowilam i ucieszy sie bo chcial juz dawno ale szkoda nam bylo 200 zl dac prawie, i bedzie niespodzianka..
Piwusia nono faktycznie za***i...masz tego mezula, super niespodzianka, a ty dzis skonczylas 24 latka????

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2008-09-19, 14:42   #239
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
o 6.30 mierzyłam i przed chwilą taka sama 36.7
taka sama oj to fajnie moze to cos znaczy naturalnie czlowiek powinien miec 36.6 ale zdarza sie i tacy co maja nizsza temperature moze moze kiedy Ty tego gina masz?
Stary 2008-09-19, 14:44   #240
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Na mojej nie ma cekinow albo ja jakas slepa jestem oblookam ja kwroce do domu a co do teski to ona mana imie chyba Irena ale bardzo sympatyczna babeczka i zawsze doradza wo ogole tylko tym sie zajmuje a ma takie slicznosci ze szok

Ja mam i cytrusa i cyganerie i taki niebieski z panterkowa wstawka ale nie pamietam nazwy i jestem naprawde mega zadowolona wiadomo nie nosze codziennie ale juz mam ponad rok i sa super a najlepsze ze teraz jak troche schudlam to tylko przewiazalam sznureczki i znow jak ulal
Na pewno cekiny są, nie wiele ale są a tak Irena się nazywa.

Madziu a jak te perfumy sie nazywają, bo i mojemu muszę coś kupić.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości