![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Hej laski ja sie dzi.s źle czuje, tzn głowa mnie boli i oczy..
zuzuia o 22 pisała smsa że wróciłą z zakupów i jest padnieta a dzis sie pochwali zakupami, kupiła buty i kurtke ![]() o Zuzia sie mineły hihihihi sama juz napisałas Jeszcze 8 dni i wesele Gabi !!! Rany jak ja sie doczekac nie moge.. Gabi bysmy ci bramę zrobiły ale nie mamy jak : ![]()
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wszytskich kto mógł mi bramę zrobić na starym mieszkaniu zaprosiłam na wesele ![]() Nie lubię żenujących sytuacji, a te dziwne "targi" na bramie uważam za własnie żenujące brrrrrrrrrrrrrrrr |
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Gabis kochana ale daj babci 60 letniej troszke radosci niech zrobi ci barmę..
wiesz to jest smieszna czasami nawet żenujące ale barmy to jest stary zwyczaj i szczęści przynosi .. wiesz tak mi sie przypomniało ze jak miałam ok 12 kat jeden facet jak się żenił to miał w drodze od młodej do koscioła 41 bram !!! ![]() ![]()
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Mischoko gdzie się podziewasz. Jak tam?
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
BAN stały
|
Chwalę się zakupami...kurtka Top Secret, kozaki Hammer, polskie chyba. Za kurtkę zapłaciłam 50zł mniej bo miałam kupon z Twojego Stylu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Włąśnie Mischoko jak po wizycie!!!???
Zuzia płaszczyk super ![]() ![]()
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Fajne to ja się pochwalę butami które wylicytowałam na allegro
http://www.allegro.pl/item439458703_...8_rozm_40.html a to licytuję |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczyny za odpowiedź na moje niepewności!
![]() Fajnie napisałyście - już się obawiałam (jak już do Was wczoraj napisałąm), że mnie wyśmiejecie lub powiecie to co tyle osób mówi, a czego nie znoszę bo to frazes oczywisty: "ale to Twoja/Wasza decyzja i nie chcę Ci doradzać"! Zuspełnie bez sensu jak ktoś pyta, co ta dana osoba zrobiłaby na jego miejscu, nie? A decyzja wiadomo, że nasza, bo kogóż by innego - no więc głupota, nie? ![]() Normalnie szkoda, że nie ma tego dobrego gin - z 3 jakimś już nie chcę zaczynać! Chyab jeszcze do dobrego jakiegoś urologa pójdę - niech mi może jakieś usg pęcherza zrobi? Bo to mi daje w kość ![]() Kathi, Gabi, Olivko, Piwusiu, Blondi - dzięki ![]() A tak mi przyszło do głowy (po długich niespokojnych analizach - z których i tak mi nic ciekawego nie wyszło, bo zbyt dużo niewiadomych), że może po prostu zrobimy to co się nam zachce? ![]() ![]() No nie? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gabi - a na te "gumki" to wyszło, że chyba jestem uczulona (tak mi ginka wczoraj rzekła), bo po nich to dopiero mnie tam piekło... ![]() Zuzia - będzie dobrze, ale sny takie się ma, no cóż zrobić! O której to jutro masz???? Rozmowa tylko, bez egzaminów??? Madzia - pogoda taka, to się połóż jeśliś nie w pracy -3maj się! Blondi - to chyba będzie kolejna blondynka mama ![]() ![]() ![]() ![]() Mischoko - a u Ciebie jak po ginie???? |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Zadomowienie
|
Hej laski - ależ zakupujecie! Ła!
Zuzia - no to się wystroisz! Super! A jaki kolor tej kurtki - to niebieski czy już fioletowaty jakiś? A ciepła czy taka cienka raczej??? Olivka - Ty za 7,5 zł te buty kupiłaś? ![]() A teraz licytujesz tą sukienkę czy buty które ta babk ma na sobie, czy może i to i to??? |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
sukienkę i kozaczki.
Tak tak moja droga za całe 7,5 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Karolina jestem ![]() wklejam tort dla tesciowej i uciekam sprzatac ![]() 1 czesc- brzoskwiniowa, 2 czesc - truszkawka obsmarowany smietanka ![]() tyle napisalyscie,z e nie jestem w stanie przeczytac w tej chwili! jak tylko po sprzatam i ugotuje biad to nadrobie!! BUZIOLE!!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
KAROLINA
![]() gdzie nasa mischoko czyzyby znowu sie zalamala po wizycie i do nas nie pisze??
![]() |
#224 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hej laseczki. Sorki ze tak pozno ale mnostwo pracy mialam Wczoraj ginka powiedziala ze wyglada to ok. Ze troche cieniutkie endometrium ale bedzie ok za 2-3 cykle. W ogole super babka nie spieszyla sie po woli sympatycznie nie patrzyla na zegarek choc siedzialam u niej prawie 1,5 godizny no dobra bylam ostatnia polookala w te wyniki i kazala jeszcze raz zrobic hormony i tarczyce i dala mi jeszcze skierowanie do szpitala na histeroskopie. Nie wiem czy uda mi sie w tym tygodniu bo dala mi dwa terminy ale jak nie to w nastepnym Ciesze sie ze w koncu ktos spokojnie podszedl do mnie i zajal sie mna. Przesympatyczna tak okolo 40stki i fajnie mowi po polsku z akcentem juz - ma meza anglika tez ginekologa ![]() ![]() ale sie rozpisalam co dzis mam w cholere roboty dlatego o szaliczkach dzis nawet nie mysle ale postaram sie przygotowac i spisac co kto chce i uzgodnimy wszystko mam nadzieje szybko wiec bede sie niedlugo zabierac do pracy ![]() pozdraiwam was wszystkie i kazda z osobna ![]() acha jeszcze zapomnialam ze pieknie mi sie chudnie ![]() ![]()
![]() |
#225 |
Rozeznanie
|
Witam Kobietki kochane ja tylko na 2 minuty. Mysiałam dziś iśc do pracy. A wcale nie przygotowana na to byłam...
testować będę w poniedziałek. oczywiście jak mnie nie zaleje ![]() Póżniej napisze jak mnie małż w jajo dziś zrobił.... ![]()
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Dobrze ze sie odezwalas mischoko juz myslalam ze znowu zle wiadomosci
![]() a moj zadzwonil z parcy do mnie i powiedzial ze mnie kocha.... az mi sie lezka zakrecila... ale chyab dlatego ze wczoraj probowal mnie zbalamucic w "srodek najlepszego srodka antykoncepcyjnego" ( hihi wiecie o co kaman) alle powiedziala ze musi czekac razem ze mna bo ja mmmmmmam wieksza chcice i musze wytzymac. A jak mu baknelam ze jakby byly prezerwatywy to moze bym sie namowila to latal i szukal ale juz dawno u nas takich rzeczy nie ma hahahah zebyscie go wczoraj widzialy jaki zdesperowany...
![]() |
#227 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja na swoją czekam z utęsknieniem. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#229 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przyszly!!!!! Boze a teraz siedze w sklepie niechcacy nosem dotknelam i chodze napalona... rany one sa boskie!!!
![]() ![]() PERFUMY WLASNIE LISTONOSZ PRZYNIOSL MI DO SKLEPU....ALEZ BEDE MIALA NIESPODZIANKE DLA MOJEGO SLONECZKA ![]() ![]()
![]() |
#231 |
Rozeznanie
|
Zamówił przez telefon 24 białe róże z dostawą do pracy. Zamówił je w kwiaciarni w której pracuje. Wredniak jeden złożył zamówienie po angielsku. Czekałam na telefon od Słowaka więc jak tylko usłyszałam angielski oddała tel. koleżance. (nie mówię prawie nic po angielsku) Ładnie przystroiłam kwiatki w te pędy żeby dostarczyć na 4 piętro. W między czasie napisałam mu sms że będę u niego w firmie że może niech wyjdzie chociaż buzi żonie dać. Wparowałam z kwiatkami i pytam jaką babkę gdzie jest Bob ona się dziwnie na mnie popatrzała i poszła sobie. Więc spanikowana dzwonie do chłopa mego gdzie tu jest jakiś bob że z kwiatkami na niego czekam pod recepcją i że wiecheć mi się po drodze 3 razy rozsypał (dodam na marginesie że białe róże są najtrudniejsze w utrzymaniu ich w stanie względnie dobrym bo każdy zagięcie przyduszenie i dotknięcie płatków jest widoczne po chwili) ogólne była w szoku bo ja tu ni hu hu nie rozumie. Powiedział że zaraz przyjdzie z BOBEM i odbiorą te kwiatki. No to ja w szoku myślę sobie jak ja wyglądam rozczochrana i ogólnie w nieładzie a to pewnie jakiś Jego kolega. No ale nic czekam. Przyszedł po 10 minutach i pchał jaką tam kopiarkę czy cuś i mówi że to jest ów BOB.
![]() ![]() Kocham tego Wariata. ![]() co się na denerwowałam to się nadenerwowałam.
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#233 |
Rozeznanie
|
a co powiecie Kobietki na temp 36,7 ?? trzeci dziń się utrzymuje
#234 |
Zakorzenienie
|
Zalezy o ktorej godiznie jak wczesnie rano to nie jest zle
![]()
#235 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale zalicytowałam wczoraj to: http://www.allegro.pl/item434684971_..._konrad_ m.html http://www.allegro.pl/item434650603_..._konrad_ m.html A zauważyłam że ta cyganeria z cekinami jest, miałam wczoraj kupić stringi ale nie było już kiedy. Widziałam tez komplet wanilia. Ogólnie mało w sklepach ich jest. Na all ceny podobne. Jak bede cos kupować to u tej teski1 co mi poradziłaś, zawsze odpisuje na meile. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam i cytrusa i cyganerie i taki niebieski z panterkowa wstawka ale nie pamietam nazwy i jestem naprawde mega zadowolona wiadomo nie nosze codziennie ale juz mam ponad rok i sa super a najlepsze ze teraz jak troche schudlam to tylko przewiazalam sznureczki i znow jak ulal ![]()
![]() |
#237 |
Rozeznanie
|
o 6.30 mierzyłam i przed chwilą taka sama 36.7
#238 |
Zakorzenienie
|
Dawalm linjka do perfum ktore zamowilam dla mezula a zapach jest jak dla mnie afrodyxjak
![]() ![]() Piwusia nono faktycznie za***i...masz tego mezula, super niespodzianka, a ty dzis skonczylas 24 latka???? ![]() ![]()
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
taka sama oj to fajnie moze to cos znaczy
![]() ![]() ![]()
#240 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Madziu a jak te perfumy sie nazywają, bo i mojemu muszę coś kupić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.